Nisan Ayı Hamişleri

evet kizlar uzun zamandir yazamiyorum....sanirim yuzde doksanimiz cinsiyetleri ogrendiler eminim simdi herkesi bi telas sarmistir:) herkese kolay gelsin diyorum...benim daha iki haftam var cinsiyet ogrenmeme burda 20 haftalikken cinsiyet ogreniyorsun garanti olsun diye zaten hamilelik boyunca kotu bisey olmadiktan sonra iki kere ultrasona giriyorsun bekliyoruz bakalim bayram hediyemiz olacak insallah bebegimiz.....
Kizlar hamilelik hormonlariyla basim dertte kim ne derse agliyorum aliniyorum uzuluyorum .....esimi bile gorecek gozum yok eve aksamlari ugruyorum eve yatmak icin o derecede kotu bi psikolojiye girdim annemi istiyorum yanimda sadece baska kimseyi istemiyorum hayatimda ilk defa hamilelik yasiyorum ve her animi baskalariyla paylasmak istiyorum sanki sadece bi tek benim dunyada hamile gibi duygularimi doruk noktasinda yasarim her zaman ama sanirim karsimdaki insanlar yanlis anliyor nazlandigimi dusunuyorlar ama oysaki her isimi kendim hallediyorum asersem bile kendim temin ediyorum...cok bunaliyorum .........slklntlml kuran okuyarak atmaya calisiyorum
Bide saniirm asiri kilo aldim cok tipsiz oldum o bile moralimi bozuyor simdiden ayaklarim sismeye basladi daha doktor yuzu gormedim ...

ayyy ben de aynen öyle oldum... 16. hafta da gittim en son. tabii o hafta da aslında her şey net belli oluyor ama doktor net bir şey demedi kız gibi dedi sadece :)

kızım olacağı fikrine o kadar alıştım ki şimdi değişirse psikolojim allak bullak olacak

hahahha ilk tekme geldi kuzucuktan desene :) benim kız uslu okucak canım tekme felan atmıyor ama dönüyor kontes içerde bir rahat edemedi:)) banada herkes kucağına al bir emzir bak nasıl degisicek bu duygularin diyorlar.. bu arada su emzirme olayinida hic sevmem kesinlikle sessiz sakin bir odada yalniz olmam lazim böyle kadınlar gün yaparya tam çayını yudumlerken milletin ortasinda göğsünü lap diye çıkarıp çocuk emziren karıları gördükçe tiksindim valla bu emzirme isinden
bende 23 yasindayim 2 senelik evliyim erken felan derken bizim kuzu habersiz geliverdi valla bana kalsa herhalde birkac sene daha beklerdim ama eşikin mutluluğunu gördükçe iyiki yapmışım diyorum puahhaa :))

canımmmm bende cok fenayım duygu bakımından hatta ben manyaklaştım iyice çocuk için degil eşimle ilgili manyak manyak şeyler düşünüyorum Allahım ya ona birşey olursa ne yaparım ben diyorum ya kızını görezse?? tövbe tövbeee.. bide üstüne geçen gün türkan şoray ve kadir inanırın dönüş filmini izledim hani adam almanya ya gidiyor gurbet hasretlik felan dönüşte arabada kaza yapıyor ölüyor ya ben bir ağla bir ağla akşamı zor ettim eşim geldi nasıl sarıldım ağlıyorum şaşırdı adam :))) offf noliyiiii bağaaaa yaaaawww :))

ben 5 haftalık hamıleyım ve aşırı kasık agrısı cekıorum en cok da gecelerı sızde de öle oluyor mu

selam kızlar. bizde bugun gittik doktora herşey iyi görünüyor dedi. kan verdim omurilige bakcakmış. demir ilacı verdi vitamine takviye...

veeeeeeeeeeee bebek erkek...... küçücük bir ümit vardı oda bitti. artık kız bebekten bahsetmemeli alınır dimi . Eşim kesindir dimi diye sordu. net gordum ama yinede önümüzdeki ay rekli ultrosonda daha kesinleşir dedi. bide bize el salladı . çok güzeldi ya.. saglıkla kavuşalım bebecıklerimize...

cok sevındım senın adın canım rabbım hayırlısıyla kucagınıza almayı nasıp etsın :)

hayirlisi olsun canim benim :)

saol canım kızına talibim artık:) hepimiz saglıkla kavuşalım bebeciklerimize . az önce eşim aradı youtube da babasız uyuyaman bebek diye bir video görmüş ona bak diyor. çok tatlı bebek bir bakın isterseniz.

cok sevındım senın adın canım rabbım hayırlısıyla kucagınıza almayı nasıp etsın :)

hepimizi kavuştursun allah bebecıklerimize saglıkla seninkide hayırlı olsun. umarım şikayetlerinde hafıfler sefasını sürmeye başlarsın hamıleligin. düşünüyorum da çabuk mu geçti ya. benimki pek sıkıntı vermediginden bişey anlamadım yarılamışız bile. karınlar büyünyüncede sıkıntı çekmezsek iyi. birde bir avazda cıkartırsak oooo degmeyin keyfimize. mis kokulu bebeklerimize saglıkla kavuşalım....

yavrucum kaprisleri kocaya yapiyoruz sen adres şaşırdın :)) zaman zaman birbirimizede yorum yazamiyoruz biz ne var bundaaa sıkma canını

sizlerin hiçbirinizi tanımam etmem amacım bişeyler paylaşmak kapris ne diye yapıyım aklımdan bile geçmedi ama snn olumsuz tavrın gün gibi aşikar neyse önemli değil her karakterden insan var nasılsa burda

kızlaaaaaaaaaaar prensesimizin ismini bulduk.

babamız zeynep çok istiyordu ama görümcemin ismi de zeynep olunca aile büyükleriyle istişare ettik zeynep isminden vazgeçtik şimdilik.

neyse kızımızın ismi ayşe meyra olacak inşallah

nasibse cuma günü de tekrar kontrole gidiyoruz. bakalım ne kadar büyümüş bızdık kızımız :)

Günaydın kızlar? Dün tetanoz aşısı oldum. 20. haftadan itibaren yapılıyormuş. Yapıldıktan 1 ay sonra ikincisi yapılıyormuş. Ben geçen yıl olduğum için ikinciyi yapmayacaklar.Acayip ağrıyor kolum 2-3 ağrır dedi hemşire

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…