bizde 2 hafta arayla cinsiyetini öğrenmek için doktora gittik 2sinde de göstermedi doktor çok uğraştı döndüreyim diye ama keyfi yerindeydi rahatını bozmadı hiç:) doktor 2sinde de kız gibi dedi herkeste göstermiyorsa kızdır diyo yarın kontrolümüz var bakalım bu sefer gösterecek mi merakla bekliyoruz ama çok alıştırdım kendimi kıza, erkek derse sevinicem tabi ama bi garip olucam sanki...
(null)
(null)
(null)
(null)
evet kizlar uzun zamandir yazamiyorum....sanirim yuzde doksanimiz cinsiyetleri ogrendiler eminim simdi herkesi bi telas sarmistir:) herkese kolay gelsin diyorum...benim daha iki haftam var cinsiyet ogrenmeme burda 20 haftalikken cinsiyet ogreniyorsun garanti olsun diye zaten hamilelik boyunca kotu bisey olmadiktan sonra iki kere ultrasona giriyorsun bekliyoruz bakalim bayram hediyemiz olacak insallah bebegimiz.....
Kizlar hamilelik hormonlariyla basim dertte kim ne derse agliyorum aliniyorum uzuluyorum .....esimi bile gorecek gozum yok eve aksamlari ugruyorum eve yatmak icin o derecede kotu bi psikolojiye girdim annemi istiyorum yanimda sadece baska kimseyi istemiyorumhayatimda ilk defa hamilelik yasiyorum ve her animi baskalariyla paylasmak istiyorum sanki sadece bi tek benim dunyada hamile gibi duygularimi doruk noktasinda yasarim her zaman ama sanirim karsimdaki insanlar yanlis anliyor nazlandigimi dusunuyorlar ama oysaki her isimi kendim hallediyorum asersem bile kendim temin ediyorum...cok bunaliyorum .........slklntlml kuran okuyarak atmaya calisiyorum
Bide saniirm asiri kilo aldim cok tipsiz oldum o bile moralimi bozuyor simdiden ayaklarim sismeye basladi daha doktor yuzu gormedim ...
ayyy ben de aynen öyle oldum... 16. hafta da gittim en son. tabii o hafta da aslında her şey net belli oluyor ama doktor net bir şey demedi kız gibi dedi sadece :)
kızım olacağı fikrine o kadar alıştım ki şimdi değişirse psikolojim allak bullak olacak[/Q
Bugün cinsiyetini öğrendik ben kız dicek kız dicek diye içimden konuşuyorum doktor erkek dedi:) şok oldum şaka yapıosun diyesim geldi doktora... bi an sevinemedim bile çok şaşırdım yaaa eşim gayet mutlu ben kalakaldım yavaş yavaş alıştım şimdi tabi en önemlisi sağlıklı olmaları rabbim hepimizin evladını sağlıklı nasip etsin inşallah... bence alıştırma kendini tuhaf bi sevinç yaşıyor insan... neyse pembiş yerine maviş eşyalar hayal edip alıştırayım artık kendimi:):):)
(null)
ben 5 haftalık hamıleyım ve aşırı kasık agrısı cekıorum en cok da gecelerı sızde de öle oluyor mu
selam kızlar. bizde bugun gittik doktora herşey iyi görünüyor dedi. kan verdim omurilige bakcakmış. demir ilacı verdi vitamine takviye...
veeeeeeeeeeee bebek erkek...... küçücük bir ümit vardı oda bitti. artık kız bebekten bahsetmemeli alınır dimi . Eşim kesindir dimi diye sordu. net gordum ama yinede önümüzdeki ay rekli ultrosonda daha kesinleşir dedi. bide bize el salladı . çok güzeldi ya.. saglıkla kavuşalım bebecıklerimize...
canım gayet normal ilk haftalarda öyle ağrılar. inşallah bir süre sonra geçiyor
hayirlisi olsun canim benim :)
cok sevındım senın adın canım rabbım hayırlısıyla kucagınıza almayı nasıp etsın :)
yavrucum kaprisleri kocaya yapiyoruz sen adres şaşırdın :)) zaman zaman birbirimizede yorum yazamiyoruz biz ne var bundaaa sıkma canını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?