- 16 Ağustos 2010
- 237
- 5
- 318
kızlar yorumları okudum haklısınız zaman zaman duygu karışıklığı yasiyorum.. bu arada ne oynasıyor ne oynaşıyor benim kızım ultrasonda da böyle kıpraşsa ya ultrasona gelince kıpırdamamak i
bn anladımki buradakiler bir grup oluşturmuş başkalarının yazıları umurlarında değil kaç defa yorum yazdım cvp hiç gelmedi.oysaki bnm derdimde aynı duyguları yaşadığımız için aynı şeyleri paylaşmak ama maleseff sizler bi başkasını aranıza almıyosunuz( bni üzdüğünüzü belirtmek isterim......
bu arada forumda dolaşırken şu yazıyı okudum ve çok duygulandım. sizlerle de paylaşmak istedim.
Annecim sen daha varlıgımdan haberdar degilken, ben nelerin farkındayım bir bilsen. Acını ve hüznünü paylasırım. Sevincine ortak olur, hoslandıgın seylere alışırım. Hayata küsüp beni istemedigin zaman sana gücenir ümitsizlige düşerim. Oksadıgın ve iltifat ettigin zaman sevinir mutlu olurum. Birseyden korktugun veya öfkelendigin zaman, benim minicik kalbim daha hızlı carpmaya baslar. Eger alıştıgım zamanlarda beni oksamazsan, kızgın bir halde tepinip senden ilgi bekledigimi belli ederim. Bana ninni söyledigin zaman, yada kuranı kerim dinlettigin zaman, yumusak hariketlerle tepinip tempo tutarım. Belki inanmıcaksın ama rüya bile görüyorum. Öyleki dogmadan önce gördügüm rüyaların sayısı, dogduktan sonra gördügüm rüyalardan çok daha fazladır. Daha zeki ve basarılı bir cocuk olmamı istiyorsan, bana hamile kaldıgın günden itibaren egitimime baslamalısın. Seni duydugumdan, sesini diger insanların sesinden ayırdıgımdan hiç süphen olmasın. Çünkü senin sesinden daha güzel bie ses yok annecim....
bn anladımki buradakiler bir grup oluşturmuş başkalarının yazıları umurlarında değil kaç defa yorum yazdım cvp hiç gelmedi.oysaki bnm derdimde aynı duyguları yaşadığımız için aynı şeyleri paylaşmak ama maleseff sizler bi başkasını aranıza almıyosunuz( bni üzdüğünüzü belirtmek isterim......
slm kızlar bende dün öğrendim :) yarında doktora gidicem bakalım hala şaşkınım ama bir o kadarda mutlu
slm kızlar bende dün öğrendim :) yarında doktora gidicem bakalım hala şaşkınım ama bir o kadarda mutlu
Selam kızlar nasılsınız? Kendimi çoook kötü hissediyorum nedense acayip bi yorgunluk var üzerimde yaİş yerim taşındı cehennemin dibine resmen. Bi an önce doğum iznim gelsin diye bekliyorum ama daha çok var
Hayrli olsun canım.slm kızlar bende dün öğrendim :) yarında doktora gidicem bakalım hala şaşkınım ama bir o kadarda mutlu
Selam kızlar nasılsınız? Kendimi çoook kötü hissediyorum nedense acayip bi yorgunluk var üzerimde yaİş yerim taşındı cehennemin dibine resmen. Bi an önce doğum iznim gelsin diye bekliyorum ama daha çok var
Hanımlar merhaba,
Bu topik pek ilgi çekmedi nedense, kimse bir şey yazmıyor. Cuma günü cinsiyetimizi öğrendik,10. haftada erkek denilen bebeğimiz kız çıktı. Kıza daha hevesliydik güzel bir sürpriz oldu, tekrar değişmesinden korkuyoruz sadece. Umarım hepiniz bebişleri iyidir.
hadi bakalım Allah gönlünüze göre vermiş desenize :)
genelde ilk kız dedilerse kız çıkıyor da erkek derlerse sonradan pipi kaybolabiliyor
bizim de kızımız olacak. hala isim düşünüyoruz. bir ismi kesin zeynep olacak ama bir isim daha olsun dedik.
ben meyra, rana bir de ahsen dedim. eşim beğenmedi
Selam kızlar? Herkes iyidir umarım. Eskisi gibi foruma giremiyorumişler çok yoğun maalesef Oğluşum çok hareketli maşallah tekmelerini savuruyor:) Bu haftalarda inanın çok fazla hissediyorsunuz.Geçmiş sayfalarda okudum bendede karında toplanma oluyor. karnım taş gibi oluyor bi anda. Okşadığımda geçiyor hemen.Bu arada 22. haftaya girdik bugün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?