Nisan Ayı Hamişleri

benim de kıs çocuğum dün biz ona bakarken eline alnına koymuş uyuyordu:)) Ben de eşimi kıskanıyorum bazen ve takılıyorum "bak onu benden çok seversen çok fena olur!" diyorum. O da esas benim bir anda ilgimin ona gideceğini düşünüyor.
Öyle olduğu zaman dikkatini başka tarafa çekmeye çalışabilirsin. Güzel bir film izle ya da bişeyler oku. Küçük bir parça çikolata ye:))

bn anladımki buradakiler bir grup oluşturmuş başkalarının yazıları umurlarında değil kaç defa yorum yazdım cvp hiç gelmedi.oysaki bnm derdimde aynı duyguları yaşadığımız için aynı şeyleri paylaşmak ama maleseff sizler bi başkasını aranıza almıyosunuz ( bni üzdüğünüzü belirtmek isterim......

Nurcacım zaman zaman birbirimize de yapıyoruz. Eğer yeni geldiysen üstüne alınmış olabilirsin ama benim de dikkate alınmayan postlarım çok oldu. Kasıtlı bir şey değildir, gözden kaçıyor, bazen kendi aklında bir şey oluyor ve onunla ilgili yazılmış olanlar dışındakileri gözardı edebiliyorsun. Üzülme. Sevgiler.

Ekleme: baktım bir önceki mesajına. Bana da aynı şeyi söyledi. Öyle bir ihtimal var diyorsa doktor, değişebilir de. Zaten alışveriş için daha çok erken. Yine de ben kız annesi olacağıma alıştırdım kendimi:)

Son düzenleme:

O kadar güzel bir yazı ki okurken ağladım :)

Canım kim yeni kim eski ben mesajlara cvp verirken buna hiç dikkat etmiyorum. Baskalarinin da dikkat ettigini sanmiyorum. Canını sıkma daha çok güzel seyler paylaşacağız. Şahsen ben 2 haftadır tatildeydim diye giremedim.

ayy kıyamam ben sana :) sana sevgili ajda dan "hiç bunları kendine dert etmeye değer mi?" diyelim mi?

slm kızlar bende dün öğrendim :) yarında doktora gidicem bakalım hala şaşkınım ama bir o kadarda mutlu

hadi bakalım allah sağlıkla kucağına almayı da nasib etsin. mutluluğuna mutluluk katsın bebişin amin

Selam kızlar nasılsınız? Kendimi çoook kötü hissediyorum nedense acayip bi yorgunluk var üzerimde ya İş yerim taşındı cehennemin dibine resmen. Bi an önce doğum iznim gelsin diye bekliyorum ama daha çok var

Allah kolaylık versin sana.. hava da çok sıcak zaten evde perişan oluyoruz bir de dışarı çıksak ne fena olurdu kim bilir.

Canım çalışmadığım halde hersey o kadar ağır gelio ki BI de çalışsam nasıl hissederdim Allah bilir. Alay kolaylık versin

kızlar herkes nerede zaman ilerledikçe topiğe girmeye de haliniz mi kalmadı nedir

Hanımlar merhaba,

Bu topik pek ilgi çekmedi nedense, kimse bir şey yazmıyor. Cuma günü cinsiyetimizi öğrendik,10. haftada erkek denilen bebeğimiz kız çıktı. Kıza daha hevesliydik güzel bir sürpriz oldu, tekrar değişmesinden korkuyoruz sadece. Umarım hepiniz bebişleri iyidir.

hadi bakalım Allah gönlünüze göre vermiş desenize :)

genelde ilk kız dedilerse kız çıkıyor da erkek derlerse sonradan pipi kaybolabiliyor

bizim de kızımız olacak. hala isim düşünüyoruz. bir ismi kesin zeynep olacak ama bir isim daha olsun dedik.

ben meyra, rana bir de ahsen dedim. eşim beğenmedi

bizde 2 hafta arayla cinsiyetini öğrenmek için doktora gittik 2sinde de göstermedi doktor çok uğraştı döndüreyim diye ama keyfi yerindeydi rahatını bozmadı hiç:) doktor 2sinde de kız gibi dedi herkeste göstermiyorsa kızdır diyo yarın kontrolümüz var bakalım bu sefer gösterecek mi merakla bekliyoruz ama çok alıştırdım kendimi kıza, erkek derse sevinicem tabi ama bi garip olucam sanki...

Selam kızlar? Herkes iyidir umarım. Eskisi gibi foruma giremiyorum işler çok yoğun maalesef Oğluşum çok hareketli maşallah tekmelerini savuruyor:) Bu haftalarda inanın çok fazla hissediyorsunuz.Geçmiş sayfalarda okudum bendede karında toplanma oluyor. karnım taş gibi oluyor bi anda. Okşadığımda geçiyor hemen.Bu arada 22. haftaya girdik bugün.

Son düzenleme:

ay ne güzel maşallah. ben de 20. haftadayım.doktora sordum.22de ancak hissedersin dedi.sabırsızlanıyorum ,hissetmek istiyorum artık canım bebişimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…