Nisan Ayı Hamişleri

amin revindell amin inşallah ismiyle yaşasın

:)

ay kızlaaaar ben bugün kızımı görmeye gittim. annem ve ablam da benimle geldiler.

yavrum yazık sığmaya çalışıyor. valla ayakları kafasındaydı resmen ama apacak birşey yok. bu arada sat ıma göre bebek bir hafta önden gidiyor. şuan itibari ile tam 20 haftalık. yani yarın 21. haftaya girmiş olacak.

doktor maşallah dedi. kilomuz 333 gr boyumuz baştan ayak ucuna kadar 22 cm olmuş burnu minnacık. dudakları babaya çekmiş sanırım kiraz gibi maşşallah zaten dudakları bana benzemesin yoksa çizgi gibi olur.

bir ya da bir buçuk ay sonra geldiğinde aç gel şeker yüklemesi yapılacak dedi. bir de bayramdan sonra sağlık ocağına git aşıların yapılsın diye hatırlattı ... oyyy çok tatlılar yaaa çooook

kıpır kıpırlar ağzını açtı parmağını ağzına götürdü emdi falan. bazen hemen doğsun istiyorum bazen de böyle içimde olsun hep diyorum

simdiden allah bagislasin canim oyle guzel yazmissin ki inan cok duygulandim bende burdan icimdekini hissettim :)allahim sag salim kucagimiza almayi nasip etsin insallah herkese ,,,,,bende artik dayanamayacagim arayip randevumumu alacagim ne bu yaaaaa catliyorum meraktan

canım maşşallah. saglıkla kavuşasın inşallah. iyi bakıyorsun valla. aynı haftalardayız ama sen çabucak büyüttün biz 3 gün öndeyiz haftamıza göre 257 gramız daha rabbim saglıkla kucagına alamayı nasip etsin.

canım sanada allah sabırlar versın valla inşallah görürsün artık melegini . inşallah uzun uzun bakarlarda doyarsın. ben 4 5 kere gittim ama 1 2 dk ancak sürdü. bu sefer 5 dakka falan baktı olçtü kafasını karnı bacagın kolu kılosunu falan öncekiler çok kısaydı zaten cok bişey anlaşılmıyodu. senınkı epeyi buyudu daha net görürsün.belki el sallar sizede. ama ondan sonra nasıl dayanırsın görmeden bilmiyorum. şimdi bende özledim bebegimi. büyüyünce daha çok görmek istiyor insan.

kız kolayıni bulsam eve ultrason makinası alıcam :) cinaiyetini öğrenmeye gittiğimizde doktor bir 10 dakika felan baktı incelemeye doyamadım içinde böyle bir canlının olduğuna inanamadım.. cok tuhaf bir duygu Allahım..

kızlar bugün bir arkadaşima gidicem ziyarete liseden beri görüşmüyorduk ufak bir kızı ve yeni bebeği var.. senelerdir görüşmedik ufak bir hediye almak istiyorum ama çocuklaramı ufak bişey alsam yoksa arkadaşıma mı hediye alsam karar veremedim ya

Kesinlikle cocuklara almalısın
Benim annem Yelek kazak patik falan ordu, BI arkdsim oğlunun çoraplarını falan getirdi ( yeni dogum yaptı o da) onun dısında odasına termometreli saat aldım BI de icinde sampuan bebe yağı falan çantamı setlerden aldım

amin canım cümleyle beraber sağ salim kucağımıza alalım bebeğimizi... ben de anlamadım valla neyle büyüyor çünkü ben yemiyorum

ah canım inşallah en kısa zamanda görürsün. ama doyulmuyor. ultrasonun bebeği rahatsız etmediğinden kesin emin olsam her gün saatlerce seyrederdim. Allah resmen sevgisini veriyor :)

selam kızlar. göbecikler nasıl. benim iyice çıktı dışa büyücek herhalde. bide bügün farkettim boydan bir çızgı gibi tüyler olur ya tam ortadan iner aşagıya yanı bende oyleydi. bugun çizgi solda kalmıs göbegimin. göbegim saga dogru gitmiş. acabak bebegim o taraftamı yatıyorki daha pek hisedemiyorumda sizde de oldumu göbek deligim yana kaymış.

evet canım bende geçen hafta fark etmiştim bende de oldu yani ama çok belirgin değil
benim çizgi sağ tarafa doğru kaymış sanırım çünkü bebiş hep solda
bazen sırt üstü yatıp bakıyorum da resmen sol tarafım kabarıyor

evet canım bende geçen hafta fark etmiştim bende de oldu yani ama çok belirgin değil
benim çizgi sağ tarafa doğru kaymış sanırım çünkü bebiş hep solda
bazen sırt üstü yatıp bakıyorum da resmen sol tarafım kabarıyor

benim de sürekli kayıyo göbeğim.. bbek bazen sağda baze taa aşağıda toplanıyo.. hemen orası sertleşiyo zaten anlıyorm..

ayyyy benimde göbecik belirdi valla hatta artık resmen hamileyim belli oluyor çünkü otobüs ve metrolarda yer veriyorlar bana :))

kızlar resmen yanıyorum öyle bir ateş ile uyandım ki anlatamam.. eşim sağolsun buzla masaj taptı bacaklarıma rahatladım.. resmen inliyormuşum uykumda yanıyorum diye..

kızlar resmen yanıyorum öyle bir ateş ile uyandım ki anlatamam.. eşim sağolsun buzla masaj taptı bacaklarıma rahatladım.. resmen inliyormuşum uykumda yanıyorum diye..
bana da acayip ateş basıyor. ama sebebini öğrendim: kol altı, kasık ve göğüs altındaki ter bezleri çalışmıyormuş. iyi tarafı ter kokmamamız, kötü tarafıysa oralar terlemediği için harareti atmak için ensenin kökünden ateş fışkırması:)))) bazen vantilatörle bütünleşecek gibi oluyorum.

offff kızlar ya midem katlandı göbeğim şişti kendimi çoook çirkin hissediyorum ama ben yaaaaaa

bu arada birkaç günlüğüne annemin yanina gitmistim benim bebekliğimden kalma battaniyelerimi ve banyo havlumu bulmuş yıkamış annem tamam çok yeni değiller amaa kullanılabilir kesinlikle.. hatta battaniyemin birisi sarı renkte rahmetli anneannem örmüş kızmı erkekmi bilemediğinden sarı renk seçmiş :)

dün eşimle e-bebek mağazasına gittik park yataklar indirimde kızlar 110 tl felandi gayet kullanışlıydı.. haberiniz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…