Kızlar merhaba,
Bizim ikili testimiz iyi çıkmıştı, doktorumuz üçlü yapmayacağım bir değere bakıcam kanında dedi, kan vermiştim test sonucum geldi, üçlü test yapmışlar. Dawn Sendromu riski 1/126 çıkmış. Cut off değerinin üstünde. Doktorumla görüşemedim daha muhtemelen amniyosentez isteyecek. Ama ben yaptırmak istemiyorum bu testleri de yaptırmak istemiyordum zaten kendi kendilerine yaptılar. Moralim çok bozuldu.Ne yapıcam bilmiyorum.
Bence yaptır canım ileride pişman olmamak için. Böylesi daha kötü emin ol için içini yer durursunBen ikiliyide üçlüyüde yaptırdım. Ayrıyetten ayrıntılı ultrasona bile girdim.
canım ayrıntılı ultrosonu nezaman yaptırdın merak ettim. bana 22 24hafta arası yapcaz dedi doktorum. geç geldi biraz banada.
Bana 16. haftada yaptırdı doktorum hatta cinsiyetini o zaman öğrendim.Banada 16. hafta çok erken gelmişti:44:
(null)
Saat 2 de randevum vardı kızlar gittik geldik eşimle.Oğluşum 567 gr 28 cm olmuş. Yine bir hafta önde gidiyoruz. Bu arada revindel Dr a doğumun son adet tarihine göre mi yoksa ultrason ölçülerine göre olup olmadığını sordum. Son adet tarihi baz alınırmış doğumda. Doğum kimi bayanda 37. haftada olabilir kiminde de 41. haftaya sarkabilir dedi.
maşallah abimize :). allah hbayırlısıyla kavuştursun hepimizi.
(null)
kızlarrr eşim kızımız için iki isim beğenmiş "ahra" ve "asya"
annemde "mihrişah" diyor..
ben kararsızım hala offff ne zor iş bu isim olayı ya
kızlarrr eşim kızımız için iki isim beğenmiş "ahra" ve "asya"
annemde "mihrişah" diyor..
ben kararsızım hala offff ne zor iş bu isim olayı ya
kızlar günaydın bütün gece uyuyamadım kasıklarımda bir sancı, sağa sola dönerken zorlandim hep.
birde hava sıcak.. sabaha karsı anca dalmışım
biz de bugün sağlıkocağına gittik.benim ayaklarım şimdiden çok şişiyo.bi de ilaç yazdırmam gerekiyodu.idrarda proteine ve tansiyonuma baktılar. her şey normal çıktı. doktor tansiyon yüksek olmadıkça korkmaya gerek yok bu şişliklerden dedi.sonra bebişimin kalp atışlarını dinledik.doktor daha küçük belki duyamayız dedi.ama duyuldu aşkımın o tatlı kalp atışları.maşallah o kadar güzel ki.dünyanın en güzel sesi.her hafta giderim artık ben:) haftaya da tetanoz aşım yapılcak.
(null)
(null)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?