Nisan Ayı Hamişleri

Bence yaptır canım ileride pişman olmamak için. Böylesi daha kötü emin ol için içini yer durursun Ben ikiliyide üçlüyüde yaptırdım. Ayrıyetten ayrıntılı ultrasona bile girdim.

Bence yaptır canım ileride pişman olmamak için. Böylesi daha kötü emin ol için içini yer durursun Ben ikiliyide üçlüyüde yaptırdım. Ayrıyetten ayrıntılı ultrasona bile girdim.

canım ayrıntılı ultrosonu nezaman yaptırdın merak ettim. bana 22 24hafta arası yapcaz dedi doktorum. geç geldi biraz banada.

Bana 16. haftada yaptırdı doktorum hatta cinsiyetini o zaman öğrendim.Banada 16. hafta çok erken gelmişti:44:

20 22 arası diye biliyorum. bende 27 sını falan randevu alcam 22 yeni bitmiş gibi olcak. evet 16 hafta erkenmiş baya. her doktorun makınasına görede degişir belki. kolay gelsin sanada çalışıyorsun herhalde... allah çalışan hamılelere kolaylık versin. evdeyken hiç bişey yapmadan yoruluyorum sankı. birde sıcakta hepten zor olur.

benimde randevum 23 agustozda yani bizde 21 yada 22 haftalik olucaz renkli ultrason için.. ilk cinsiyeti 17 haftalikti anca öğrendik..

bu arada çalışan arkadaşlara Allah sabir versin bende hamileyken işimi bırakmak zorunda kalmıştım

Saat 2 de randevum vardı kızlar gittik geldik eşimle.Oğluşum 567 gr 28 cm olmuş. Yine bir hafta önde gidiyoruz. Bu arada revindel Dr a doğumun son adet tarihine göre mi yoksa ultrason ölçülerine göre olup olmadığını sordum. Son adet tarihi baz alınırmış doğumda. Doğum kimi bayanda 37. haftada olabilir kiminde de 41. haftaya sarkabilir dedi.

maşallah abimize :). allah hbayırlısıyla kavuştursun hepimizi.

kızlarrr eşim kızımız için iki isim beğenmiş "ahra" ve "asya"
annemde "mihrişah" diyor..

ben kararsızım hala offff ne zor iş bu isim olayı ya

kızlar günaydın bütün gece uyuyamadım kasıklarımda bir sancı, sağa sola dönerken zorlandim hep.

birde hava sıcak.. sabaha karsı anca dalmışım

kızlar günaydın bütün gece uyuyamadım kasıklarımda bir sancı, sağa sola dönerken zorlandim hep.

birde hava sıcak.. sabaha karsı anca dalmışım

ya hayatım ben aslında dün yazdığın mesajı okuyunca sana söylenecektim de haddim olmayarak, car car etmiyim dedim. sen neden kendini o kadar yoruyorsun be tatlım. ben hamile olduğumdan beri her yerden duyduğum "sakın perde asma, yukarılara çok uzanma" lafı. niye koltukları çekip, perdelerle falan uğraşıyorsun. canından bebişinden kıymetli mi?
belki kasık ağrınla ilgisi olmayabilir de. yine de yorma kendini. inan bizim evde, 4 aydır sadece haftada 1 süpürge açılıyor, onu da eşim açıyor hafta sonları. sağolsun yerleri silip tozları da alıyor:)) bana bir yemek, çamaşır, ütü kalıyor.

şu an kaçıncı haftadasın?

canim benim ya haddin olmaz olurmu haklisin canim kendimi yormamam lazim biliyorum ama eşim haftanın hergünü çalışıyor.. annem istanbulda yaşıyor malum ben bursadayim kayinvalidem 70 yaşında.. tek başımayım yani

perdeleri asarken yüksek merdivenle astım yukarı uzanmadım yani koltukları felanda hafif diye çektim ama yinede yoruluyor insan..

ayyy canimmm alisveris demisken sabah gittik e-bebek in mağazasindan park yatak aldik le bebe marka lacivert kirmizi yataktan.. ilk önce mağazada var dediler sonra stok hatasi var bizde yok antalyada ki magazada var dediler tamam ordan getirin dedik tamam dediler ödemeyi yaptık yarim saat sonra aradilar antalyadada stok hatasi varmis elimizde lacivert yok dediler gittim parayi geri aldim çok kızdım çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…