ooo herkes bebeşi bişeyler almaya başlamış. daha biz hiç bişey almadık. halası gecelik almış. eşimin bir arkadaşıda patık almış. cok şirinler minicik. yatak odamıza astık . kan testi vermişti omurilikle alakalıymış. 2 3 lü yaptırmamıştık buna bakalım dediydi. çok şükür iyi çıktı. optimuma ugradık kendime bişeyler almam lazımdı. pantolonlar olmuyor kotondan iki pantolon aldım hamıle pantolunu hemde 20 liraya çok güzel oldu. ugrayanlar bakabılırler az kalmıştı. mangodada vardı 15 e belli lastıklı pantolon tabı hepsi smalldu. hamıle magazasına rastlamadım. varmı bilmiyorum. bebege alışveriş için 2 ay falan daha beklemeyi düşünüyoruz. önce annesi düzsün kendini.
Günaydın kızlar nasılsınız? Bugün 23. haftaya girdik. Bi an önce bitsin istiyorum
(null)
(null)
(null)
(null)
aaa gerçektenmi kaç tl canım bende almak istiyorum birtane
(null)
(null)
slm kızlar
ben de yaklaşık bir buçuk aydır hamile pantalonları ve kaprileri giyiyorum, aslında zayıf hamile kaldım ama 7 kg aldım şimdiden, karnımda sanki basket topu var gibi duruyor:) oğluşuma da alışveriş yaptım baya, alışveriş sitelerine bazen çok indirimli şeyler geliyor, ben de dayanamıyorum, ilk 3 ayda giyecekleri hazır nerdeyse, sadece kışlık bi kaç tulum daha almaya düşünüyorum. bi de yaz tatilinde evde olduğumdan bi tane yelek, bere ve atkı ördüm minnacık, çok zevkli geliyor insanın kendi parçasına bişeyler örmesi. bir de fikrinizi alayım, biliyorum daha erken ama, mobilya yatak mı yoksa park yatak mı almayı düşünüyorsunuz???[/QU
Bende iki tane hamile kumaş pantolonu aldım. LC Waikikidende şu bebekli badilerden aldım iki tane.Çalıştığım için kıyafet bulmakta zorlanıyorum. İşe giderken giyebileceğim hiç birşey bulamadım şu koskoca Ankara'daZaten hamile kıyafeti satan üç beş yer var onlardakileride hiç ama hiç beğenmedim. Bende 4 kilo aldım Zaten kiloluyum Allahtan biraz boy varda ordan kurtarıyorum.Sadece karnım çıktı top gibi. Başka bir yerimde büyüme yok.Bu arada şampuan olarak falan ne almayı düşünüyorsunuz bebişlere. Ben Sebamed'in setini yaptım. Henüz erken ama multinet alıyorum iş yerinden malum doğum iznindeyken alamayacağım için şimdiden birşeyler alayım dedim bebişe. Doğum iznimede 10 hafta kaldı:) Mobilya almayı düşünüyoruz büyüyen yataklı ileride de kullanabileceği bebek odası alıcaz nasipse Ekim ayında. Bu arada çatlamaları olan var mı bende şimdilik birşey yok inşallahta olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?