Nisan Ayı Hamişleri

Kızlar selam ben geldim.

Bende dün oğluşuma alışveriş yaptım. Ayıcıklı alt açma bezi aldım. Kadife tulum aldım.Bir sürü zıbın falan aldım. Hatta en komik olanı şimdiden şampuanlarını bile aldım

ooo herkes bebeşi bişeyler almaya başlamış. daha biz hiç bişey almadık. halası gecelik almış. eşimin bir arkadaşıda patık almış. cok şirinler minicik. yatak odamıza astık . kan testi vermişti omurilikle alakalıymış. 2 3 lü yaptırmamıştık buna bakalım dediydi. çok şükür iyi çıktı. optimuma ugradık kendime bişeyler almam lazımdı. pantolonlar olmuyor kotondan iki pantolon aldım hamıle pantolunu hemde 20 liraya çok güzel oldu. ugrayanlar bakabılırler az kalmıştı. mangodada vardı 15 e belli lastıklı pantolon tabı hepsi smalldu. hamıle magazasına rastlamadım. varmı bilmiyorum. bebege alışveriş için 2 ay falan daha beklemeyi düşünüyoruz. önce annesi düzsün kendini.

değil mi M önce biz bi üstümüzü başımızı düzeltelim sonra bebişlere bakarız. ben de 7. ayda bebek alışverişine başlarım artık.

birkaç gündür İstanbuldayım Allahım felaket sıcaaaaaaaaaaaak uyuyamadım uykusuzum yanıyor burası yaaaa.... ben de bir kaç yere batım şöyle uzun incecik kumaşlardan penyeden elbiseler varya göğüs altından robalı onlardan aradım ama bulamadım artık pantolonlar belden sıkıyor kızım da bundan pek hoşlanmıyor, kıpırdayıp duruyor. en iyisi hamile pantolonlarına geçiş yapmak :)

Ben BI iki aydır hamile giyime gecmiştim :)
Bu cumaya kontrole Gitcem kızlar. Bebisimi görmek için sabirsizla niyorummm

oh herkes bişeyler alıyor =)
bizde ilk defa dün paşama c&a amağazasından 5li zıbın aldık baya uygun fiyat kızlar tavsiye ederim hemde kaliteli 5li paket halinde 19 tl =)
çok şeyler beğendik aslında ama daha çok erken
bugün de eşimi sağlım ocağından aramışalr erken geldi eve şaşırdım dedi sağlık ocağına gidicez
neyse gittik önce tatrtıldım 58 kg olmuşum almışım yani :S
neyse fena değil
sonra ilk defa paşamızın kalp sesini dinledik erkeğe benziyor yavaş atıyor kalbi dedi bende dedim evet erkek
kızların kalbi daha hızlı atarmış da
neyse sonra oruçlu değilsen aşı yapalım dedi dedim başta tututum sonra bıraktım olur yani dedim
bizde de son haberler bu şekilde şekerlerim
çatlak için de krem sordum dedim ben yağ kullanıyorum oda biraz tüylenme yaptı ne önerirsiniz
dedi zayıfsın sende pek çatlak olacağını sanmıyolrum ama belli de olmaz ne yağı o öyle bepanten kullan istersen dedi
dedim karışık bi yağ
özel bi karışın kızlar ama tavsiye ederim aşırı değil de benim göbeğimde pek kıl yoktu olanlar da açık renkteydi onlar biraz belirginleşti o kadar

Günaydın kızlar nasılsınız? Bugün 23. haftaya girdik. Bi an önce bitsin istiyorum

bende bitsin istemiyorum. daha pek bişey anlamadım hamılelikten. çabuk geçti. bundan sonrası geçermi bilmiyorum. karnım çok çıkcak gibi dışarı büyüyo herhalde nasıl egilip dogrulcam bilmem. biraz vakit geçınce bitsin derim herhalde. ay biraz korkmaya başladım herhalde hastanede minicik bebekleri görünce nasıl tutcam falan diye . önceden güveniyordum kendime ama kendimin bebegi biraz korkuyorum galiba incitmekten. bide benim hareketler biraz kabadır. önünü arkasını pek düşünmem. eşimde bundan dolayı panıklıycek. stress yapcez. sen dikkat et bende rahat olurum diyor hep. eniştem çok pimpirikliydi düşcen kızım falan diye sürekli gözü cocuktaydı gece nefes alıyor mu diye dinlemeler azcık nefesi degişse fırlıyormuş yataktan. biz hep yapma enişte rahat ol diye diye ondan beter olcaz herhalde...

aynen valla bende bel bölgem hem öne hem yanlara genişledi 2 aydır eski kıyafetlerimi giyemiyorummm kesinlikleee doğumdan sonra bu vücudu toparlamak lazım.. son 5 yıldır kilolu bir hatunum ama fıstık gibi bir anne olmak istiyorummm

kızlar dün eşim eczaneden steteskop almış ucuzlardan. sankı kalp atışlarını duyuyorum dönüşlerini falan. bagırsak hareketler degil valla sagda yatıyor. diger tarafta gurultu var oma öbür taraftaki bebegin bir yere çarpması gibi ..

valla canım hamilelik artık yavaş yavaş zorlamaya başladı, dün temizlik yaptim hem bayram temizligide olsun dedin sildim süpürdüm camlari sildim perdeleri yikadim astim felan kopru belim resmen.. koltuklari çektim altlarini silmek için eşim kızdı baya niye çekiyosun ya bisey olsa? dedi.. ama mecbur evde kimse yok yardimci birkaç hafta silmedim koltuk altlarini nasil toz nasil pislik anlatamam silince içim rahatladı.. :)

slm kızlar,
ben de yaklaşık bir buçuk aydır hamile pantalonları ve kaprileri giyiyorum, aslında zayıf hamile kaldım ama 7 kg aldım şimdiden, karnımda sanki basket topu var gibi duruyor:) oğluşuma da alışveriş yaptım baya, alışveriş sitelerine bazen çok indirimli şeyler geliyor, ben de dayanamıyorum, ilk 3 ayda giyecekleri hazır nerdeyse, sadece kışlık bi kaç tulum daha almaya düşünüyorum. bi de yaz tatilinde evde olduğumdan bi tane yelek, bere ve atkı ördüm minnacık, çok zevkli geliyor insanın kendi parçasına bişeyler örmesi. bir de fikrinizi alayım, biliyorum daha erken ama, mobilya yatak mı yoksa park yatak mı almayı düşünüyorsunuz???

bende sağlık ocağina gittim bugün kalp atışlarını dinledik zor zahmet 5-6 saniye el kadar bir makina ile bakiyorlar zor duyduk yani steteskop ile duyulurmu bilemedim şimdi ben duyuyorum ama eşim de duysun istiyorum o yüzden çok istiyorum aslinda

kızlar bugün ne var menülerde bakiyim :) semizotu pişirdim zeytinyağlı omega yağları açısından faydalıymış..

biz de bugün sağlıkocağına gittik.benim ayaklarım şimdiden çok şişiyo.bi de ilaç yazdırmam gerekiyodu.idrarda proteine ve tansiyonuma baktılar. her şey normal çıktı. doktor tansiyon yüksek olmadıkça korkmaya gerek yok bu şişliklerden dedi.sonra bebişimin kalp atışlarını dinledik.doktor daha küçük belki duyamayız dedi.ama duyuldu aşkımın o tatlı kalp atışları.maşallah o kadar güzel ki.dünyanın en güzel sesi.her hafta giderim artık ben:) haftaya da tetanoz aşım yapılcak.

Kızlar merhaba,

Bizim ikili testimiz iyi çıkmıştı, doktorumuz üçlü yapmayacağım bir değere bakıcam kanında dedi, kan vermiştim test sonucum geldi, üçlü test yapmışlar. Dawn Sendromu riski 1/126 çıkmış. Cut off değerinin üstünde. Doktorumla görüşemedim daha muhtemelen amniyosentez isteyecek. Ama ben yaptırmak istemiyorum bu testleri de yaptırmak istemiyordum zaten kendi kendilerine yaptılar. Moralim çok bozuldu.Ne yapıcam bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…