Nisan Ayı Hamişleri

kıyamam.. az da yapsak yoruluyoruz artık. nefesim yetmiyor benim de. sanırım demir eksikliğinden. telefonda konuşma performansım bile düştü, nefes nefese kalıyorm:)))

bir şeye heveslendi mi olmayınca tepen atıyor işte. takma kafana demek ki daha güzeli nasipmiş kızışına:)

evet canim kismet degilmis demekki parkyatak bize :) umarim bu kadar güzel ve hesaplisini bulabilirim tekrar..

bende cok cabuk yoruluyorum canim ya demir hapi felanda kullaniyorum ama banamisin demiyor :)

ayyy doğsunlar artık sevelim mıncıklayalım azıcık :))

canim ayak şişmeleri ve ağrıları magnezyum eksikligi olabilirmis

ay ayak şişmesi diyince geçen sabah 8 buçukta sol baldırıma kramp girdi hayatım öyle bir acı hatırlamıyorum hareket edemedim hemen yastık koymaya çalıştım fayda etti uyumuşum geri kalkıncada hala acıyodu ovaladım falan ama tüm gün canım ordaydı. dogum daha kolaydır herhade. akşam eşimede masaj yaptırdım. geçti şükür. okudum nedenlerini satır arasında az su içmek diye bişey yazıyodu cidden ogun az su içmiştim. galiba su kanın devir daimini kolaylaştırıyor. günde 3 ltre su içmeye çalışıyorum her tarafa su koydum. tuvalete girip çıkınca sankı bebegin suyu azalmış gibi hisediyorum hemen suya sarılıyorum.

Günaydın kızlar nasılsınız? Ben hiç iyi değilim inanın iş yeri yüzünden psikolojim bozuldu. Kurumsal br şirkette çalışıyorum böyle bir iş bi daha zor bulurum eminim ama artık dayanacak gücüm kalmadı

Allah kolaylık versin canım
çalışman şart mı? =(
bebeğin de olacak zor olmasın

kıyamam sana cnm ya...çalışmak hele de insanlarla uğraşmak en zor şeylerden biridir heralde...Rabbim sabır versin

Son düzenleme:
Sağol canım benim. Çalışmam şart değil zaten 5 aydır çalışıyorum ama bebek olacak ev kira falan tek maaşla çok zor olur bizim için o yüzden dayanmaya çalışıyorum işte ne yapayım

canım ya Allah kolaylık versin =(
Rabbim eşinin işlerini artırsın da senin çalışmana gerek kalmasın inşaAllah

hamile olmasak belki normal karşılayacağımız ya da amaaaan deyip geçeceğimiz şeyleri, şuanda göz ardı etmek o kadar zor ki. iş yerinde türlü türlü huyları olan bir sürü cins insanla uğraşmak zorundaydın zaten ama şimdi bu durum çok aşikar oldu değil mi?

seni çok iyi anlıyorum. ben işi bıraktım ama şimdi de evden freelance tercüme yapıyorum. 3 yıldır çalışıyordum, çok iyi bir okulda okudum, kendimi pasifize etmek istemiyorum ve herşeyden önemlisi eşim evi geçindirmek için haftanın 6 günü çalışırken ben evde boş boş durmak istemiyorum ona destek olmak istiyorum. sonuç, işten ayrıldım evde rahatım derken şimdi de ödeme geciktiren tercüme bürolarıyla uğraşıyorum. diyeceğim imtihanın birinden kaçarsan ötekine yakalanıyorsun

bugun tetonoz aşımı oldum. çok şükür şimdilik agrım sızım acım yok. bugun otobüste hamileyim diye yer verdiler. çok hoşuma gıttı . sefasını süreyim artık. :)

yarin eşinin dükkanına gidicem yardıma, ben değilim ama eşim oruç tutuyor taze fasulye pişiriyorum şu an :) pilavımda hazır.. dışardan ne olduğu belirsiz birşeyler yemektense evden getirmek daha iyi..

hamileliğe gelince göbüş kontrolü ele geçirdi bazen hiiiç karnım yokmuş gibi oluyor bazen ise 10 kiloluk bir karpuz varmiş gibi şişiyor şu demir vitamin haplarınıda içmeyi unutuyorum zaman zaman kalsiyumu iciyorum digerleri kaliyor yada tam tersi

gece uyuyamıyorum... sabah 6 gibi anca daliyorum ya hava sicak oluyor ya miğdem agriyor ya da başka bir tarafım.. bel fitiğim hatirlatmaya basladı kendini ben burdayim diyor sık sık bel agrisi yasiyorum..

şimdiden zorlanmaya başladim kizlar korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…