(null)
(null)
canim benim ya haddin olmaz olurmu haklisin canim kendimi yormamam lazim biliyorum ama eşim haftanın hergünü çalışıyor.. annem istanbulda yaşıyor malum ben bursadayim kayinvalidem 70 yaşında.. tek başımayım yani
perdeleri asarken yüksek merdivenle astım yukarı uzanmadım yani koltukları felanda hafif diye çektim ama yinede yoruluyor insan..
ayyy canimmm alisveris demisken sabah gittik e-bebek in mağazasindan park yatak aldik le bebe marka lacivert kirmizi yataktan.. ilk önce mağazada var dediler sonra stok hatasi var bizde yok antalyada ki magazada var dediler tamam ordan getirin dedik tamam dediler ödemeyi yaptık yarim saat sonra aradilar antalyadada stok hatasi varmis elimizde lacivert yok dediler gittim parayi geri aldimçok kızdım çok
(null)
canim ayak şişmeleri ve ağrıları magnezyum eksikligi olabilirmis
Günaydın kızlar nasılsınız? Ben hiç iyi değilim inanın iş yeri yüzünden psikolojim bozuldu. Kurumsal br şirkette çalışıyorum böyle bir iş bi daha zor bulurum eminim ama artık dayanacak gücüm kalmadı
Günaydın kızlar nasılsınız? Ben hiç iyi değilim inanın iş yeri yüzünden psikolojim bozuldu. Kurumsal br şirkette çalışıyorum böyle bir iş bi daha zor bulurum eminim ama artık dayanacak gücüm kalmadı
Allah kolaylık versin canım
çalışman şart mı? =(
bebeğin de olacak zor olmasın
kıyamam sana cnm ya...çalışmak hele de insanlarla uğraşmak en zor şeyler biridir heralde...Rabbim sabır versin
Sağol canım benim. Çalışmam şart değil zaten 5 aydır çalışıyorum ama bebek olacak ev kira falan tek maaşla çok zor olur bizim için o yüzden dayanmaya çalışıyorum işte ne yapayım
şu an kaçıncı haftadasın?
(null)
(null)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?