(null)
ebn de öğretmenim canım.aynen senin gibi düşünüyorum.32.de ayrılıcam izne inş.yalnız sana bi şey sorucam.32. hafta girince mi dolunca mı izin başlıyo? yani benim sat 25 mart.benim hesaplarıma göre 6 kasımda iznim başlıyo.doğru mu sence?
Kizlarrrr bizi merak eden olmadimi bebisim 1200 kg olmus yani gelisimi cok sukur iyi okadar mutluyumki herkezi opesim var bakalim ama bebegin esi biraz sismis dedi doktor cokda onemli bisey dgil dedi ama iki haftada bir ultrason yapacaklar dualariniz icn cok sagolun bebegim icin herkesi cok seviyorimm
ay bende cantamı hazirlamaya baslicam yavas yavas hatta eşyalarımı felan yıkadım hep bugün başlarım yerleştirmeye..
kendim için ; göğüs pedi, normal kadın pedi, pijama takımı, temiz iç çamaşırı, kışin soguk olucak çorap yada çetik, toka ve saç bandı, sancılar sırasında sıcak basar felan rahatlatsın diye kolonya ve yelpaze , fotoğraf makinası
bebek için: hastane çıkışı takımı, bebek bezi, ıslak mendil, battaniyesi
bunlar yeterli bence zaten en fazla 1-2 gün kalıyoruz..
Geceleri bende sürekli sola yatmaya calışıyorum.. Solda bebişle hareketleniyo ama rahatsız olduklarından değil, hoşlarına gidiyo.. rahat ediyolar..
Sırt ağrılarım cok arttı..Magnezyum bile kesmiyo artık. Bide üstüne midem rahtsızlandı dünden beri, istifra ediyorum, bişey yiyip içemiyorum..
Eşlere geince benim eşim de söylersem yardm eder.. Ama sofrayı hazırlayıp kurmama yardım eder. bana ağır bişey taşıtmaz hiç.. Bnde zaten sil süpürden başka iş yapamıyorm evde.. Bulaşıklrı falan hiç elimde yıkamıyorum.. Allah a şükür daha cok zorlanmıyorum öyle.
Kizlarrrr bizi merak eden olmadimi bebisim 1200 kg olmus yani gelisimi cok sukur iyi okadar mutluyumki herkezi opesim var bakalim ama bebegin esi biraz sismis dedi doktor cokda onemli bisey dgil dedi ama iki haftada bir ultrason yapacaklar dualariniz icn cok sagolun bebegim icin herkesi cok seviyorimm
canım gerçekten hoşlarına gittiği için mi bu kadar hareket ediyorlar yan yatınca? ben sürekli uyanıyorum korkumdan bişey olacak diye, üzülüyorum da bu duruma. bizi ne hale getirdi minik sıpalar, herşeyden korkar çekinir oldum artık... geçmiş olsun ayrıca, hafif şeyler yemeğe çalış, yoğurt patetes haşlaması falan.
(null)
(null)
(null)
kızlarrr markafoniyeee bakın saten çok güzel gecelikler 49 tl... logusa gecelikleri 45 tl..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?