Nisan Ayı Hamişleri

ayyy zaten doktorlara neyden şikayet etsek cevap hep ayni "normal normal" ben artik sikayetlerimi söylemeye çekiniyorum yani..

bide doktor bana diyorki yürüyüş yap ne zaman yürüyüşe çıksam karnım taş kesiliyor kasıklarımda bir baskı eve zor atıyorum kendimi yaa

Kizlarrrr bizi merak eden olmadimi bebisim 1200 kg olmus yani gelisimi cok sukur iyi okadar mutluyumki herkezi opesim var bakalim ama bebegin esi biraz sismis dedi doktor cokda onemli bisey dgil dedi ama iki haftada bir ultrason yapacaklar dualariniz icn cok sagolun bebegim icin herkesi cok seviyorimm

Kızlarrrr ben geldimmmm. Gittik oğluşumuza burun aspiratörü , tarak , fırça , 5 li zıbın , uni baby nin yeni doğan ıslak mendilini aldık. Kendimede mevlütte giymek için 3 lü pijama takımı aldım ekru renginde. Bu arada ben çişimi tutamıyorum İç çamaşırıma kaçırmaya başladım

canım ben de bu konuda bilgi sahibi olarak hemen cvp vereyim. benim sat 24 mart, 5 kasımda izne ayrılcam. yani 32 hafta tam dolmuş oluyor. doktorumda öyle söyledi yani senin 6 kasım doğru hesaplamışsın... inşallah 6 aya çıkar da iznimiz 2. dönemim de bi kısmını rapor alarak tamamlarız.

çok sevindim canım, Allah bebeğini sana bağışlasın...

canım kendin için bir de hasta bezi ya da şu külot gibi giyilen dpend bezlerden de al bence. daha önce doğum yapan arkadaşlar söylediler bana da, ilk zamanlar ped yeterli olmuyormuş, bir de normal hasta bezini altına serersin üstünü de örttünmü külot giyme derdinden de kurtulursun ilk gün. çünkü en kötüsünü düşünmek lazım, sezeryan olursak eğer külot giyemeyiz dikişlerden. bebiş için de ağız mendili koysan iyi olur.

kızlar ben 2 tane emzirme sütyeni aldım, bir de emzirme atleti almayı düşünüyorum daha kullanışlı olur diye en azından emzirirken bi yerimiz açılmaz, siz ne düşünüyorsunuz?

canım gerçekten hoşlarına gittiği için mi bu kadar hareket ediyorlar yan yatınca? ben sürekli uyanıyorum korkumdan bişey olacak diye, üzülüyorum da bu duruma. bizi ne hale getirdi minik sıpalar, herşeyden korkar çekinir oldum artık... geçmiş olsun ayrıca, hafif şeyler yemeğe çalış, yoğurt patetes haşlaması falan.

ay kıyamam merak etmez miyiz hiç,

çok şükür iyiymiş bak... maşallah ona kilosu falan da çok iyi bence

Evet evet canım.. sola yatınca kan dolaşımı daha düzenli oluyo.. rahat ediyolar.. oynayıp duruyolr maşallah.. ayrıca sola yatınca daha iyi beslenirlermiş..

Sağol canım baya iyileştim bu arada..

ben hiç emzirme sütyeni almadm.. emzirme atleti aldım 3 tane.. cunku biz kışın dğum yapcaz inşallah.. hem sutyen hem atlet zor olur emzirirken..

Aldıgım atletler sütyen gibi sarkma da olmaz.. bana böylesi daha mantıklı geldi..

Bende dün baktım emzirme sütyenlerine revindell dediğin gibi babaanne sütyeni gibilerdi o yüzden almadım. Ben destekli sütyen almak istiyorum o yüzden bulamadımda. Doğumdan sonra çalışacağım için sütümü iş yerinde sağmak durumundayım.O yüzden desteksizler göğüs ucumu belli eder kıyafetlerden diye almadım.

günaydın şekerler..

günler ilerledikçe agırlaşıyoruz. çok uyku sıkıntım yok şimdilik. sola yatıyorum uyanınca sagda yada sırt üstü buluyorum. nasıl döndüm bir fikrim yok. ama sabah kalkınca ayagımın üstüne basmakta zorlanıyorum. kilo aldıkça ayakta durmak zor olcak. egilmek sıkıntılı oluyor. bende butik bebeden geçen bel korsesi çıtçıtlı bady gibi olan korseden bide emzirme atleti aldım. kesinlikle atlet daha kullanışlı. hatta onun çıt çıtlı body gibi olanlarıda varmış. e bebekte baya ındırımlı olanlar vardı malları nasıl acaba . 11 15 tl arası fiyatı uygun çunku genelde 25 30 lira. pijamalar çok pahalı ya dün kadıkoy salı pazarında dolaştım kafama göre bişey bulamadım. 20 lira onden dugmelı var ama agzı burnu yamulcak gibi. iyiler 70 altına yok. ama body falan ıyıler 5 liraya bebek için. 3,5tl bir gecelik aldım boydan. defoluydu küçük delik falan var ip çekilmiş. onun malı 20 lira olandan iyiydi. allah bol bereketli paralar versin. çok masraf var.

Benimde dün Kızılay'da gezmediğim yer kalmadı pijama için. 140 TL'ye aldım 3 lü takımı üzerinde şık bi lizözü var. Mevlütte giyerim diye. Hastane içinde 1 pijama bi gecelik alıcam ucuzlarından. Battık bu ay resmen vallaha aldıkça eksik bitmiyo .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…