Nisan Ayı Hamişleri

Kızlar merhaba.. uzun zamandır bu linki takip ediyorum ama yazmak çok kısmet olmadı. akrepkız geçmiş olsun. umarım sağlıkla bebeğini kucağına alırsın.
şimdi bir sorum car sizlere... Doğunun ücra bir ilçesinde yaşıyoruz eşim subay. yol güvenliği olmadığı için il merkezine kendi aracımızla gitmemize izin vermiyorlar. o yüzden ilçedeki dr a kontrole gidiyorum. il merkezinde de dr um var ve çok ilgili sağolsun. neyse kan pıhtılaşması sorunum var ilçede yeterli donanım olmadığı için ile gitmemiz lazım. eşimn komutanı helikopterle yollayabilirim sizi ancak demiş. dr uma da haftasonu olduğu için ulaşamadım. acaba helikoptere binmemin bebeğime bir zararı olur mu? bilen varsa cevaplar mı? sağoluın şimdiden...

canım valla hiçbir fikrim yok ama sanki biraz risk var gibi fakat senin durumunda ehven olan neyse o yapılır. şöyle ki şehir merkezine gitmen için başka çaren yoksa ve şehir merkezine gitmemen durumundaki risk çok büyükse mecburen bineceksin helikoptere. ve bir de ille kendi doktorun olacak diye bir şart yok. varsa başka bir doktor ona da danışabilirsin.

Allah kolaylık versin. hayatınız ne zor. ne diyeyim

sağolasın canım sorma ya hapis hayatı yaşıyorum resmen. dualarınız esirgemeyin buralardan
işte kendi dr um dışında kimseyi de tanımıyorum il merkezine ancak 2-3 kere gitmişliğim var bakalım bir yolunu bulucaz.

canım valla çok dua ettim gönderini okur okumaz. çok zor şartlarda yaşıyorsunuz. doğumunu nerde yapmayı planlıyorsun. ha bir de şey ne bileyim kuzenlerinin falan doktoru vardır. acaba sağlık bakanlığının alo doktorum mu ne öyle bir hattı vardı diye hatırlıyorum

allah razı olsun sağlık bakanlığı iyi fikir bakayım bi deniyeyim. şaka gibi gelir insanlara helikoptere binsem mi binmesem mi demek

allah razı olsun sağlık bakanlığı iyi fikir bakayım bi deniyeyim. şaka gibi gelir insanlara helikoptere binsem mi binmesem mi demek

:) inşallah şaka gibi olsun bir gün. şöyle daha rahat yaşadığınız yerlere geçince görev yeriniz bu günler sahiden şaka gibi gelir ya hani

sor bakalım ne diyecekler

sinirim tepemde... çalışmıyorum birkac aydir evdeyim diye sanki eşimin tavrı degisti bana yaaa eskiden " hayat müşterek" diyerek ev işlerine kadar yardım eden adam şu karnım burnumda halimle aynı hassasiyeti göstermiyor..

en basiti aksam yemek yerdik sofrayi birlikte toplardik, simdi yemek yiyoruz ekmek poşetini bile kaldırmadan basıp gidiyor salona.. iki saattir mutfaktayim belim koptu yani bir gel bak napiyor bu kadin mutfakta yok arkadas deli oldum ya şimdi bisey desem hamilesin hassas davraniyorsun diyecek..

offff

:) ben çalışırken de eşim pek yardımcı değildi şimdi de ne eksik ne fazla aynı hamam aynı tas ... iyi ki alıştırmamış beni yardım etmesine diye neredeyse sevincem valla revindelciğim.

benim eşim acayip üşengeç biridir.hep amaaan o yapana kadar der kendim yaparım her işi. napalım öyle olduğu gibi kabul ettim. sen de hiiiiiiiç takma kafana aslana neden ensen kalın demişler kendi işimi kendim yaparım demiş. bunları biiir bir başına kalkacağın günler yakındır

Beyler hep aynı,

Bizim de eşimle ortak bir büromuz var, ben her gün yarım saat önce çıkıp markete oradan da eve koşturup 3 çeşit yemek yapıyorum bizimki sadece kendi tabağını kaldırıyor. Öyle alışmış değiştiremiyorum,maalesef onun yaptığını da beğenmiyorum. Hem iş kadını hem ev kadınıyım yani:) Ama geçen gün isyan ettim, eve geç geldik beraber tansiyonum düştü fena oldum, eşimde de söyledim eve geldik ben yemek hazırlıyorum beyefendi salona geçti kuruldu, ben de bağırdım sonunda mutfaktan hak mı bu diye. İlla söyletecekler söylemeden olmuyor hiç bir şey.

Selam kızlar ben bu konuda bayağı şanslıyım sanırım. Eşim sağ olsun elinden geldiğince herşeyi yapmaya çalışıyor. Banyoyu wc yi hamile olduğumdan beri temizlemedim. Hafta sonuda bütün mutfağı indirdik sağ olsun bütün dolapların içini dışını bi güzel temizledi ben bi tek oturduğum yerden yapılacak şeyleri yaptım. Süreklide arıyor ağrın sızın var mı diye. Ben sizden biraz daha ileri haftalarda olduğum için iyice ağırlaştım artık. Bu hafta izin sürem doluyor. Cuma günü istersem ayrılabileceğim işten. Pazartesi günü doktora gidip 5 hafta daha çalışabilir raporu alıcam bayram tatili zaten 6 gün iyice dinlenirim evde diye düşünüyorum. Hemde bebişimin kıyafetlerini yıkayıp ütüleyeceğim.

off kızlar markafonide missdore de bir saten gecelikler varrr çok güzelllll doğumdan sonra kiloları bir veriyim varyaaa baştan yaratıcam kendimiiiiiiii

çok özendim hatun işi kıyafetler felannn pöfffff

off kızlar markafonide missdore de bir saten gecelikler varrr çok güzelllll doğumdan sonra kiloları bir veriyim varyaaa baştan yaratıcam kendimiiiiiiii

çok özendim hatun işi kıyafetler felannn pöfffff

kızlar bisey sorucam size hani hamileyken sol tarafa yatmamiz gerekiyor ya ben ne zaman sol tarafima yatsam benim sıpa deli gibi tekmelemeye başlıyor.. sağ tarafa yatınca anca rahat ediyoruz ikimizde..

sizde de böyle oluyormu?

hayir bide atip tutuyor canim ufaklik dogunca oda gece kalkarmiş bakarmış ya dedim bırak allah aşkına kaç gece kalkıcaksın :) görürsün utanıcaksın diyor :)

bir umut bakalım :)

ben o konuda da ümitsizim hele bu konuda beni çok üzdü. yok işte bebek geceleri çok ağlarsa o işe nasıl dinlenip gidecekmiş falan filan. bende kopardım yaygarayı, bebek ağlarsa bu benim elimde mi, ben bebeği ağlatmak ister miyim, ben bebek ağlarsa uyuyamadım yorgunum diye değil tüh acaba nesi var diye üzülen bir baba istiyorum dedim.

anında geri vites attı tabii ama onlar zaten çocuk doğmadan bir türlü o bizim hissettiğimiz merhameti hissedemiyorlarmış

kesinlikle çok şanslısın, Allah nazarlardan korusun.

bayram da gelmiş hiiiiiiiiiiiç haberim yok ben hala eylül ayındayız sanıyorum iyi mi

neyse bakalım 5 hafta da çarçabuk geçsin inşallah duygucuğum.

Bendede tam tersi oluyo canım sağ tarafıma yatınca deli gibi tekmelemeye başlıyor. Rahat edemiyorum bebişte edemiyor herhalde hemen sola dönüyorum. Ya da sırt üstü yatmaya çalışıyorum. Bu arada gece deli gibi terliyorum ben hafif hafif adet sancıları gibi sancılar başladı. Ve artık tekmeleri canımı acıtıyo

ah arkadaşlar eş konusunda herkes aynı sanırım.erkekler yazdıklarımızı okusa :)))) benim eşim de zoraki de olsa yapıyo o beceremiyo tüm camları silmesi 10 dakika sürüyo. ya tekrar yapıyorum ya da olduğu kadar kalıyo.ne yapalım bu modeller de böyle :))üzmeyin kendinizi hepsi aynı.

kesinlikle çok şanslısın, Allah nazarlardan korusun.

bayram da gelmiş hiiiiiiiiiiiç haberim yok ben hala eylül ayındayız sanıyorum iyi mi

neyse bakalım 5 hafta da çarçabuk geçsin inşallah duygucuğum.[/QUOTE]

Aminnnn aminnnnn eee bi yandan yüzüm gülsün azıcık ya yapayalnızım burda Kayınvalidem bana gelince hasta olmasam yardım ederdim der sonrada kalkar gezmeye gider memleketine vallaha eşime dedim o da hasta olsun kılımı bile kıpırdatmam dedim. Herşeyi ikimiz yapıyoruz eşimle düşünün yani bi Allah'ın kuluda yardım edilcek birşey var mı diye sormuyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…