Nisan Ayı Hamişleri

Kizlar tansiyon ve nabizlarinizi olcuyormusunuz? Bu aralar kendimi iyi hissetmiyorum geceleri uykumun arasinda sirtustu pozisyonuna geliyorum nefessiz kalip uyaniyorum nabzim cok yuksek cikti. Bazen durup dururken basimdan asagi sicak su dokulur gibi oluyorum. Bide bugun disari cikmistim carsiya bide ustune mutfakta yemek hazirlayinca ayakta cok kaldim sag bacagim davul gibi olup sisti kiviramadim bile korkuyorum ya eger yuksek tansiyonsa banada bebege zarar ....daha uc ayimiz var....

Günaydın kızlar,

Bugün itibariyle işimin son günü. Pazartesi günü istersem gelmeyebilirim 32+0 oluyoruz Pazartesi günü gidip çalışabilir raporu alıcam nasipse. Bayramdan sonraki haftada çalışıp 35. haftada izne ayrılmayı düşünüyorum.

canım tansiyon sorunu bende de var ama düşük tansiyon problemi yaşıyorum bayılacak gibi oluyorum ben.. ellerim felan titremeye baslıyor.. sen en iyisi doktoruna sor bu durumu

hehehe :) 28+1 olduk kızlar bugün 8.ayımızın ilk günü :)

akrepkız çok geçmiş olsun, kıymetli bebişin seni biraz yordu ama inşallah sağsalim gelir kucağına konar

revindel bubulka ve tosun yasmin hastalanmak için tam uygun havalar... evler buz gibi dışarısı daha sıcak. e daha kalorifer falan da çalışmıyor... dikkatli olmak lazım. geçmiş olsun sizlere.

akrepkız geçmiş olsun canım doktor ne diyor inşallah birşey olmaz canım saglıkla kalın.kızlar hepimizin sona yaklaştıkca sorunlar büyüyor az kaldı rabbim sabır ve saglık versin sag salim kavuşalım bebişlere.

kızlar nasılsınız =)
biz dün kontrole gittik
bebeiişimiz kıpır kıpırdı
1kg 240 gr olmuş paşamış
sizinkiler ne alemde kg ları felan
bizde bugün 29. haftamıza giriyoruz çok şükr

haklısın. bende başladı grip burnum bogazım dolu. mandalina kivi nar yüklencem biraz faydası olur inşallah. ya bir de benim dudagımın üstü çenem soyuk soyuk gibi sivilceli gibi oldu ya. hamilelik lekesi galiba.

kızlar acilinden manikür pedikür eğitimi almam lazım eğitim cd si gibi birşeyler görüp duyarsanız bana bilgi verin lütfennnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…