Kızlar benim kuzumun fl, hl boyu uzamış aradaki farkı kapatmış kızım, 2 haftadır etmediğim dua kalmadı, Allah beterinden saklasın ama anne olmak çok zormuş gerçekten, daha doğmadan beni gelişim geriğliği, cücelik gibi bir sürü ihtimalle öyle bir korkuttu ki anlatamam
Canim cok sevindim darisi benim basima ins bugun ultrasonum var neolur benim kuzum icinde dua et hala hastanedeyim nezaman cikacam da hic belli degil
gözün aydın canım ilk ve son sıkıntısı olur mutlu mutlu doğar inşallah :)
Canim cok sevindim darisi benim basima ins bugun ultrasonum var neolur benim kuzum icinde dua et hala hastanedeyim nezaman cikacam da hic belli degil
Kızlar benim kuzumun fl, hl boyu uzamış aradaki farkı kapatmış kızım, 2 haftadır etmediğim dua kalmadı, Allah beterinden saklasın ama anne olmak çok zormuş gerçekten, daha doğmadan beni gelişim geriğliği, cücelik gibi bir sürü ihtimalle öyle bir korkuttu ki anlatamam
(null)
Artik geceleri hic rahatim yok gecen gun dayanamayip agladim sabaha kadar bobreklerim sirtim gogsum hep acidi sagdan sola donmek cesaret istiyor ama donmek zorundayim nasil yatarsam batiyor birde fitiktan belim ve kalcam aciyor sabah oluyor kalkip yuruyemiyorum. Allah herkeze sabir versin cok zor geciyor birde belim icin ilac kullaniyorum kullanmasam nasil olurum bilmiyorum.
Günaydın kızlar nasılsınız benim moralim bozuk. İş yerimde çok sevdiğim birinin annesi vefat etti. Herkes oraya gitti kaldım tek başıma burdaEşimi bekliyorum bende gidicem cenazeye. Bugün 32. haftaya girdik bakalım. Doktorum sezeryan derse sanırım doğuma 6-7 hafta kaldı. Tabi normal olursa erkek bebişler geç geliyo diyorlar 42. haftayı bile buluyormuş.Ayak ağrıları beni öldürecek.Sıpanın tekmeleri iyice sertleşti bazen doğuruyorum sanıyorum. Daha pijama bile almadım hafta sonu bütün herşeyimizi tamamlayacağız nasipse. Perdesinin siparişinide verdik. Yatak, halı, uyku seti kaldı. Bir de bebişin bi kaç eksiği. Burun aspiratörü almayı düşünüyor musunuz? Chicco da baktım 15 TL civarı birşeydi.
kızlar bisey sorucam size hani hamileyken sol tarafa yatmamiz gerekiyor ya ben ne zaman sol tarafima yatsam benim sıpa deli gibi tekmelemeye başlıyor.. sağ tarafa yatınca anca rahat ediyoruz ikimizde..
sizde de böyle oluyormu?
ben de 32.haftamda ızne ayrılacagım.okulum köy okulu sabahın köründe kalkıp gdıom.ögle yemegımı doğru duzgun yıyemıom evden götürdüklerimle idare ediom.eve gel yemek bulasık derken baya yoruluom.havalar da sogudu artık.sık sık hastalanan bırı olarak kendımı asla rıske atmayıp 32..haftada ayrılcaqm ızne.varsın 1 ay az maas alayım.6 ay ıznı kabul olmazsa da olmasın banane.bebegım herseyden daha önemli.ayrıca kaç kere hamıle kalıoz hayatımızda 1,2,3 en fazla.onu da doya doya tadını cıkara cıkara yasamak lazım.
agrı sancılara gelınce..benım bazen gecelerı ellerım uyusuyo.sabah kalktgmda parmaklarım agrıo oluo.sırtımın da sag tarafı agrıo bu ara.kaburgalarım batıo.kılolar zaten aldı basını gıdıyo.12 kılo aldım sımdıden.yerden egılıp bısey almak cok zor.yer tuvaletıne oturamıom karnım buyuk.okulda da zırt pırt çiişim gelio:) napalım hersey anne olabılmek.yavrularımızı sag salım elımıze alabılmek ıcın.rabbım bu cektıklerımızın mukafatını verır ınsallah. herkese kolay dogumlar guzel hamılelıkler kızlar..
Allah yardımcın olsun canım senin daha ağar geciyor bende gece cok sıkıntı çekiyorum kaburgalarım batıyor sırtım ağrıyor.. sagdan sola dönerken ani hareket yaparsam kasıklarım yırtılacak gibi oluyorhep tetikteyim o yüzden.. bel ağrısı zaman zaman hatirlatiyor kendini..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?