Kizlarrrr bizi merak eden olmadimi bebisim 1200 kg olmus yani gelisimi cok sukur iyi okadar mutluyumki herkezi opesim var bakalim ama bebegin esi biraz sismis dedi doktor cokda onemli bisey dgil dedi ama iki haftada bir ultrason yapacaklar dualariniz icn cok sagolun bebegim icin herkesi cok seviyorimm
(null)
missdore de canım ben o markadan geçen hafta aldım pembe penyeden gayet güzeldi.. mevlid felan yaparım diye jakarlı takımlardan bir tane alıcam..
canım ben de bu konuda bilgi sahibi olarak hemen cvp vereyim. benim sat 24 mart, 5 kasımda izne ayrılcam. yani 32 hafta tam dolmuş oluyor. doktorumda öyle söyledi yani senin 6 kasım doğru hesaplamışsın... inşallah 6 aya çıkar da iznimiz 2. dönemim de bi kısmını rapor alarak tamamlarız.
(null)
ebn de öğretmenim canım.aynen senin gibi düşünüyorum.32.de ayrılıcam izne inş.yalnız sana bi şey sorucam.32. hafta girince mi dolunca mı izin başlıyo? yani benim sat 25 mart.benim hesaplarıma göre 6 kasımda iznim başlıyo.doğru mu sence?
neden bilmiyorum ama bugün canım çok sıkkın moralim bozuk.almam gereken çok şey var ama fikir alabileceğim alışverişe çıkacağım kimse yok.sürekli nasıl olacak diye korkuyorum.istanbuldayım ama kafam çok karışık bana şuraya git şunu şunu al diyecek birine ihtiyaç duyuyorum.sürekli netteyim sitelerden hiçbişey almıyorum ama hep baıyorum radyasyondan da çekiniyorum of yaaaa nasıl olcak bu iş valla ruhum sıkılıyo
komsun arkadasın akraban falan yokmu sana yardıncı olabilcek.. alışverişe başladınmı gerisi geliyo canım.. kolayca halledersin inşallah..
çok sağol canım. inş. 6 aya çıkar. biz izindeyken 6 aya çıkarsa yararlanabiliyomuyuz acaba? bilgin var mı?
ay canım çok sevindim çok. Allah hayırlısı ile eline ayağına kavuştursun canım
Çok teşekkür ederim canım
emzirme atletiyle ilgili tavsiyeleriniz için teşekkürler kızlar. az önce ebebekten sipariş verdim 3 tane atlet, bebefox un, % 100 pamukluymuş, bir de hamile külotu, chicconun burun aspiratörü, lansinoh göğüs kremi ve prima premium care bebek bezi sipariş ettim. atletler 14. 80 tl, külot 9 tl, burun aspiratörü 11 tl krem 17.90tl ve bebek bezi 23.90 tl idi. 100 tl üstü kargo ücretsizmiş bir de. iyi oldu yani. butik bebede de var bebefoxun atletleri orada 19.90 tl idi. ebebek daha uyguna geldi. inşallah iyi çıkar. herkese iyi akşamlar...
(null)
kızlar sız kalsıyum ıcın bısey kullanıyomusunuz hap falan? magnezyum ıcın ya da?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?