Nisan Ayı Hamişleri

Cok gecmis olsun canim cok sevindim allahim baska dert vermesin.

çok sağol canım. inş. 6 aya çıkar. biz izindeyken 6 aya çıkarsa yararlanabiliyomuyuz acaba? bilgin var mı?

neden bilmiyorum ama bugün canım çok sıkkın moralim bozuk.almam gereken çok şey var ama fikir alabileceğim alışverişe çıkacağım kimse yok.sürekli nasıl olacak diye korkuyorum.istanbuldayım ama kafam çok karışık bana şuraya git şunu şunu al diyecek birine ihtiyaç duyuyorum.sürekli netteyim sitelerden hiçbişey almıyorum ama hep baıyorum radyasyondan da çekiniyorum of yaaaa nasıl olcak bu iş valla ruhum sıkılıyo

anammmmmm evler petekli sıcak sıcak donmazsın :) zaten anne ve kayinvalideler dogumdan sonra içime yün iclik üstüme yelek ayağima çetik giymem konusunda sıkı denetime alacakları için saten takımın sıkıntı olacağına pek ihtimal vermiyorummm :))

Ben fenayım kızlar yaaa. Başıma öyle bir ağrı girdi ki anlatamam size. Üstelik şuan karnımdada çok fazla ağrı var geçmek bilmiyor nedense

evet dogru canım cunku ben de 13 kasımda ayrılcam sat 3 nısan.32+0 da ayrılcam ızne.

komsun arkadasın akraban falan yokmu sana yardıncı olabilcek.. alışverişe başladınmı gerisi geliyo canım.. kolayca halledersin inşallah..

komsun arkadasın akraban falan yokmu sana yardıncı olabilcek.. alışverişe başladınmı gerisi geliyo canım.. kolayca halledersin inşallah..

sağol canım başlasam devamı gelir elbet ama ruh halimden kaynaklanıyo bence.ne alacağımı biliyorum her şeyi markasıyla ayarladım bi almak kaldı.bi çıkıp hepsini aynı gün alsam bitse keşke :)

emzirme atletiyle ilgili tavsiyeleriniz için teşekkürler kızlar. az önce ebebekten sipariş verdim 3 tane atlet, bebefox un, % 100 pamukluymuş, bir de hamile külotu, chicconun burun aspiratörü, lansinoh göğüs kremi ve prima premium care bebek bezi sipariş ettim. atletler 14. 80 tl, külot 9 tl, burun aspiratörü 11 tl krem 17.90tl ve bebek bezi 23.90 tl idi. 100 tl üstü kargo ücretsizmiş bir de. iyi oldu yani. butik bebede de var bebefoxun atletleri orada 19.90 tl idi. ebebek daha uyguna geldi. inşallah iyi çıkar. herkese iyi akşamlar...

gelince begenip begenmediğini bizede haber ver. güle güle kullan. inşallah güzeldir. fiyat olarak iyimiş.

bende cok keyifsizim birkac gündür mide ekşimesi ve bulantısı bide bayılacak gibi oluyorum tansiyonum düşüyor sanırım.. sanada gecmis olsun canim..

herkesi takip ediyorum ama yorum yazmak bile gelmiyor içinden ya

kızlar sız kalsıyum ıcın bısey kullanıyomusunuz hap falan? magnezyum ıcın ya da?

kalsiyum için ilaç kullanmıyorum. bol süt ve yoğurt tüketeye çalışıyorum. magnezyum alıyorum hergün bi kere magnorm, özellikle yatmaya yakın içiyorum kramp problemi yaşamamak için, çok şükür şu ana kadar olmadı.

kızlar bebek malzemelerini koymak için şu çantadan almıştım, bugün elime ulaştı, çok kullanışlı, bi sürü cebi var, ve şu anda da butikbebe de indirimde, tiwicity diye bi marka. içinde alt açma bezi de var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…