haklısın. bende başladı grip burnum bogazım dolu. mandalina kivi nar yüklencem biraz faydası olur inşallah. ya bir de benim dudagımın üstü çenem soyuk soyuk gibi sivilceli gibi oldu ya. hamilelik lekesi galiba.
kızlar bugün ilk defa adet ağrısı gibi ağrım oldu...
kızlar nasılsınız =)
biz dün kontrole gittik
bebeiişimiz kıpır kıpırdı
1kg 240 gr olmuş paşamış
sizinkiler ne alemde kg ları felan
bizde bugün 29. haftamıza giriyoruz çok şükr
(null)
haklısın. bende başladı grip burnum bogazım dolu. mandalina kivi nar yüklencem biraz faydası olur inşallah. ya bir de benim dudagımın üstü çenem soyuk soyuk gibi sivilceli gibi oldu ya. hamilelik lekesi galiba.
hamilelikte nar yemek iyi değil canım..
neden ıyı degıl canım ben cok yyıyorum nar zararlı mı
kizlar selamlarrrrr allahim tekmeler o kadar belirgin ki artik ayagini tutup öpesim geliyor yaaa :)
eşimde sabah sarılmış göbeğime " doğsun artık yeterrrrr " diye serzenişte bulunuyordu :))
evlat böyle bişeymiş demekki sanki benim bebeğimden daha önemli birşey yokmuş gibi hissediyorum dünyada ve sevdiğim aşık olduğum adama tekrar tekrar tekrar aşık oluyorum her baktıgımda... o kadar cok sevdimki onu Allah bana minik bir erkek daha gönderiyor :))
(null)
(null)
(null)
kızlar nar zararlı dıyenler de var forumlarda okudum cok yararlı dıyen de sonucta nar antıoksıdan bır meyve ve ıcınde c vıtamını falan da var bu aylarda yememız cok yararlı dusuk tehlıkesı olayını da atllattık zaten erken dogum olması ıcın de cok asırı yersek olur bence,gunde bı tane nardan ne olur kı.ben sadece yersek oramıza buramıza sıcratrsak leke olur dıyenlere takıldım. yıyıp hıcbısey olmayanlarr da cok.ama dun bı topicte okudum.bı bayan narı hıc sevmedıgını ayıklamaktan hoslanmadgını falan soylemıs hamıleleıgınde bıgun kocası sogan kırar gıbı narı kırmıs suyu da bayanın yuzune sıcramıs.sonra cocugunun yuzunde ıkı yerde kırmızı leke olmus.hatta profılde cocugun resmı var hakketen leke var agzının kenarında. nar yuzunden olmus olmasının bılımsel bı acıklaması yok ama ınsan ıcıne kurt dusuyor gene de.guzelım narı yıyemıcem mı ben sımdı yaaa(
Günaydın kızlar,
Annemler buradaydı bir 10 gündür, dün yolcu ettik. Pek bakamadım nete. Arada sizi okuyup kaçtım :)
Çok ağırlaştım ben bu aralar. Eğilip kalkmak zul olmaya başladı. Eklem ağrılarım var. 10 gün önce sağ el bileğimi incitmiştim, şimdi de sol bileğim ağrıyor. Bir de bu yorgunluk ve ağrılar sinirimi bozuyor herhalde, çok çabuk ağlamaya başlıyorum. Hem de uluya uluya :))) Yaşın çok önemi var tabi. Yirmili yaşlarda hamile olmakla 30 lu yaşlarda hamile olmak arasında fark oluyor.
Geçen hafta dişçiye gittim, kontrol için. Doktor sevkimi bile kullandırtmadı. Bu ağız hiç gebe ağzı gibi değil, çok iyi bakmışsın, hiç bir sorun yok dedi, gönderdi. Çok mutlu oldum.
Bir de dün bir tanıdıklara bebek için hayırlı olsuna gittik, sinirimiz bozuldu. 2 aylık bebeğe saat başı mama veriyolar. Doktorlar 6 aydan önce anne sütü dışında su bile vermeyin derken, çocuğa yedirmedikleri şey kalmamış. Çikolata bile yedirmişler. İlk çocukları da değil hani. Dubleks, bahçeli evde oturuyorlar, dün hava ne kadar güzeldi, bir pencere açıp evi bile havalandırmıyorlar, ev havasız. Dışarda güneş batmamış, bütün perdeler çekili, ışık yakıyorlar. Başımıza ağrılar girdi sıkıntıdan, vazifeyi yapıp kaçtık. Cahil olup da cahil olmadığını bilmemek ne kötü. İnsan doktorun lafını bile dinlemez mi? Offf!
selam kızlar doktordan geliyorum çalışabilir raporu almak için mecburen devlet hastanesine gittim bugün. Tam bi işkenceydi yani. 2,5 saat sonunda ultrasona girebildim ancak. Bebişim bugün sata göre 32 haftalık tam. Ultrasona göre 33 hafta 4 günlük çıktı. Ağırlığıda 2 kilo civarı dedi. Başkada birşey söylemedi sinir oldum iyice. Ultrasona bile 2 şer kişi alıp içeri öyle yapıyorlar.Gözünü seveyim kendi hastanemin sıra bile beklemiyorum gidince. İdrar ve kan testi istedi. 14.30 da gidip alıcam. Daha doktora göstericem öyle raporu alabileceğim. Offff acayip sıkldım yani.
(null)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?