Nisan Ayı Hamişleri

Kızlar bu ay görüncem evlendi, kayınpederimde çalıştığı için kaynanam evde yalnız kaldı ve doğal olarak çok yalnızlık çekiyo, benim bebeğimle ilgili hayaller kuruyo falan ben de çok kıskanıyorum, geçen gün bi arkadaşına benim sıkıntım da 3 ay sonra bitecek bebek bakıcam dedi, sanki anası babası yok bu bebeğin, ben bu çocuğu senin sıkıntını gidermek için yapmadım demek istedim, aslınta kendime hakim olmaya çalışıyorum ama sanki yavrumu elimden alıvereceklermiş gibi de içten içe kuduruyorum nasıl önüne geçerim bu duygunun bilmiyorum

valla canım eğer çok fazla karışilmasını istemiyorsan baştan tavrını koy.. benim dogumda annem 40 çıkana kadar yanimda kayinvalidemde zırt pırt gelicektir (ayni binadayız) eski usul yöntemlerle karışmak isticektir ama ben müsade etmicem pek fazla..

kızarsa kızsın.. zaten eski konulardan dolayi sinirliyim (yol parası çok diye kına geceme felan gelmemişlerdi en basiti) yinede ses çıkarmıyorum..

bide bize doktor kız demisti sonradan erkek oldugu netleşince kaynanam " x sülalesi genişlicek " diye böbürlenmişti.. erkek diye sahiplenmeye felan kalkıcaklardır ama o benim cocugum ben nasil istersem öyle yetiştiricem.. neyse sinirlendim bak yine..

merhaba kızlar bugün doktora gittim 30 haftalıgım bebiş 1.500 gr olmuş doktor gene kız dedi bende tekrar geniş çaplı ultrosona gönderin dedim oda yüzde 90 erkek demişti bakalım yarın gidecegim ne diyecek neyse ona alışmak istiyorum ya arada kaldım.sizler nasılsınız.

canım hiç korkma, bebeğinin karnını doyuramaz, geceleri o uyanıp da bebeğe bakamaz, bebek ister istemez zaten sana düşkün olacak. hiiiç dert etme, gerekirse lisanı uygun ile Allah razı olsun siz de yetiştirmişsiniz tadına bakmışsınız analığın bu da benim bebeğim dersin.

canım senin durum tam a acayip yani

valla merak ediyorum hangi doktorun dediği çıkacak. bebek olmuş 30 haftalık hala cinsiyeti net değil pesss

ama kilosu falan sağlığı iyi maşallah :)

günaydın kızlar bugun evdeyim, iki haftadır eşimin dükkanındaydım yorulmusum.. süpürgeyi açıp toz almam lazım ama hiccc halim yok anca yemek yapabilirim aksama.. eşim sağ olsun akşam gelince silip süpürücek ortalığı..

bu arada yarın saat 2 de doktor randevumuz var bu sefer ultrason görüntülerini eşim videoya alıcak :) bakalim bizim sıpa ne kadar büyüdü..

biliyorsunuz kizlar ben normal dogum istiyorum eşimde dün müşterisi ile konuşurken duydum beni soruyor müşterisi normal mi istiyor diye eşimde diyor normal istiyor ama bence zor sezaryan olur büyük ihtimalle, çünkü bizim oğlan önden gidiyor iri bir bebek olucak normal yapamaz diyordu.. sanki kadin dogum uzmani benimki ya :))

Kizlar slm benimde yarin doktor randevumuz var bakalim benim manken kizim nekadar buumus gecen hafta tam 1200 gr ins bir bucuk olmusuzdur evde pasooo yatiyorum kizlar kaynanamlardayiz bikacgundur elimi bile kimildttirmiyorlar sagolsunlar allahim bir iki haftaya duzelelirde bu lekelenmeler bende normal hayatima donerim hersey altust oldu en komik tarafida esim annesigilde rahat edemiyor yaaa inanamiyorum hergun kendi evimize gidip orda dus aliyo ben ona kiyamiyorum ins haftaya kadar iyi olurumda evimize giderim benim icin hava hos valla bayaa rahatim yarin tam 30 haftalik oluyoruz :) allahim ins zamaninda gelir benim prensesim erken dogumdan gozum korktu hastanede

bugün tam iki kere sinir krizi gecirdim.. abartmiyorum tam anlamiyla sinir krizi bagira bagira agladim sonra bir halsizlik tatli bir baş ağrısı ve uyku hali.. bıktım insanlardan bıktım ıssız bir adaya gidesim var..

ılık bir duş almalıyım sanırım rahatlarım..

aman diyim arkadaşlar sakin olun. bu hali çok iyi biliyorum insan kafasında kurdukça kuruyo ve bi müddet sonra başka bişey düşünemez oluyo.bebeğinizi düşünün onun ultrason görüntülerine, videosuna bakın ve güzel hayaller kurun.

bugün doktor amcaya gittik bebeğimizin kilosu 1000 gr.sizce nasıl? ben çok anlamadım.bu arada size bi haberim var EŞİM SİZİ KISKANIYOOOO :) ne yazıosun oraya, neden herşeyi yazıyosun diyo inanamıyorum yaaa :) :) :)

ay canım nasıl oldun iyi misin merak ettim.... umarım daha huzurlu hissediyorsundur.

:) çok tatlı maşallah iyi bence kilosu falan.

benim eşim de kıskanıyor, ama ben anlatmaya başlayınca birşeyler hemencecik sıkılıyor

bugun büyük tuvaletimi yaparken kan geldi.. cok korktum.. Baktım önden gelmiyo.. arkadan geliyo.. nedir ki bu.. doktora gitsemmi ?

bugun büyük tuvaletimi yaparken kan geldi.. cok korktum.. Baktım önden gelmiyo.. arkadan geliyo.. nedir ki bu.. doktora gitsemmi ?

valla arkadaşı doktora git en azından için rahatlar yada belki sende kabızlık vardır ondan geliyor olabilir ama dedidğim gibi dr bi git bakalım

hemoroit canım, gebelikte oluyor. Doktora gittiğinde bahsedersin ama çok kafaya takacak bişey değil. Hatta bildiğim kadarıyla kanamaması daha ızdıraplı.

Hiiiç canını sıkma. Annem çalıştığı için bana annanem de bakmış babannem de. Hiç biri annemin yerini tutamaz. Yeri gelicek yardımlarına sevineceksin. Kimse istese de senden çok çocuğunla ilgilenemez zaten. Gebelik evhamları bunlar. Bana da oluyordu bir ara.

Selam kızlar herkes iyidir umarım. Dün tahlil sonuçlarımı almaya gittim. İdrar yolu enfeksiyonu geçiriyor muşum

Geçmiş olsun canım, atlatırsın umarım bir an önce.

Geçen hafta da bana oldu. Sonra da ara ara ağlama krizleri. Melankoli nin dediği doğru, insan kafasında kurdukça kuruyor, sinir bir anda kartopu gibi büyüyor. Ağlayınca rahatlıyor insan. Bir de kafaya kimi, neyi taktıysan söyle rahatla. Yoksa bir bakıyosun yemek yaparken falan kendi kendine yine o kişilerle kavga ediyorsun içinden. Hiç sağlıklı bir durum değil ki bana oluyor bazen:)) Söyle rahatla.

Bu yazı da sabah sabah beni ağlattı, okuyup kocalarınıza da okutabilirsiniz: http://www.birinciblog.com/babalara-kucuk-notlar/

Son düzenleme:
yok kizlar ben sıyırıcam ya Allahım bir an önce bir ev almayı nasip etsin bize kaynanamla eltilerimle ayni binada oturmak kadar iğrenç birşey yok yani..

zar zor biriktirip 99 model bir araba aldik kendimize arkadas millete servis cekiyor benim aptal kocam ya. en basiti dün abisi grip olmuş gel doktora götüriyim dedi benimki , yok isttemem dedi tam yemek saati kalkin beni dokora göturün diyor bütün gün dışarda geziyordu yani gördüm al git doktora ama yok araba varya onu bekliyorlar.. bu sabahta annesi maasini çekicekmiş sabah kalkti götürdü bizimki neymiş atm kartini abisi bırakmamış aradım az önce 12 kişi varmış önlerinde kac saat beklicek daha gidip dukkan acıcaz biz yani evde onu bekliyorum saat kaç oldu ya sabah müşterileri kaçtı işte birsürü borcumuz harcımız var kimse de bu çocuğun rızkına engel oluyorum demiyor borcumuz var diye ağlasan senden çok ağlıyorlar cok lazım sanki yarın çek yada abin gitsin çeksin onunda altında araba var..

deliricem yaaaaaaaaaaaaaaaaa

ah canım ya sabır diliyorum sana. dualarımız seninle her zaman. hakkımızda hayırlısı inşallah

slm kızlar nasipse ve dogruysa ikinci kızım geliyor buda eveledi geveledi kız dedi artık inanasım kalmadı dogrusu neyse dogunca görecegiz az kaldı.revindel arkadaşım sakin olmaya çalış tam hamileliginde çok zor böyle şeylerle ugraşmak allah yardımcın olsun canım. insanlar çok anlayışsız.

kızlarrrr doktordan geldikkkkk oğlummm tamm 1.910 gram olmuş :) veee 34 haftalık çıktı ölçümlerde...

koştur koştur gidiyoruz önden önden :))

maşaallah oğluşuma doktor 4 kiloyu bulur hatta geçer dediiii :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…