(null)
Kızlar bu ay görüncem evlendi, kayınpederimde çalıştığı için kaynanam evde yalnız kaldı ve doğal olarak çok yalnızlık çekiyo, benim bebeğimle ilgili hayaller kuruyo falan ben de çok kıskanıyorum, geçen gün bi arkadaşına benim sıkıntım da 3 ay sonra bitecek bebek bakıcam dedi, sanki anası babası yok bu bebeğin, ben bu çocuğu senin sıkıntını gidermek için yapmadım demek istedim, aslınta kendime hakim olmaya çalışıyorum ama sanki yavrumu elimden alıvereceklermiş gibi de içten içe kuduruyorum nasıl önüne geçerim bu duygunun bilmiyorum
merhaba kızlar bugün doktora gittim 30 haftalıgım bebiş 1.500 gr olmuş doktor gene kız dedi bende tekrar geniş çaplı ultrosona gönderin dedim oda yüzde 90 erkek demişti bakalım yarın gidecegim ne diyecek neyse ona alışmak istiyorum ya arada kaldım.sizler nasılsınız.
bugün tam iki kere sinir krizi gecirdim.. abartmiyorum tam anlamiyla sinir krizi bagira bagira agladim sonra bir halsizlik tatli bir baş ağrısı ve uyku hali.. bıktım insanlardan bıktım ıssız bir adaya gidesim var..
ılık bir duş almalıyım sanırım rahatlarım..
aman diyim arkadaşlar sakin olun. bu hali çok iyi biliyorum insan kafasında kurdukça kuruyo ve bi müddet sonra başka bişey düşünemez oluyo.bebeğinizi düşünün onun ultrason görüntülerine, videosuna bakın ve güzel hayaller kurun.
bugün doktor amcaya gittik bebeğimizin kilosu 1000 gr.sizce nasıl? ben çok anlamadım.bu arada size bi haberim var EŞİM SİZİ KISKANIYOOOO :) ne yazıosun oraya, neden herşeyi yazıyosun diyo inanamıyorum yaaa :) :) :)
bugun büyük tuvaletimi yaparken kan geldi.. cok korktum.. Baktım önden gelmiyo.. arkadan geliyo.. nedir ki bu.. doktora gitsemmi ?
bugun büyük tuvaletimi yaparken kan geldi.. cok korktum.. Baktım önden gelmiyo.. arkadan geliyo.. nedir ki bu.. doktora gitsemmi ?
Kızlar bu ay görüncem evlendi, kayınpederimde çalıştığı için kaynanam evde yalnız kaldı ve doğal olarak çok yalnızlık çekiyo, benim bebeğimle ilgili hayaller kuruyo falan ben de çok kıskanıyorum, geçen gün bi arkadaşına benim sıkıntım da 3 ay sonra bitecek bebek bakıcam dedi, sanki anası babası yok bu bebeğin, ben bu çocuğu senin sıkıntını gidermek için yapmadım demek istedim, aslınta kendime hakim olmaya çalışıyorum ama sanki yavrumu elimden alıvereceklermiş gibi de içten içe kuduruyorum nasıl önüne geçerim bu duygunun bilmiyorum
Selam kızlar herkes iyidir umarım. Dün tahlil sonuçlarımı almaya gittim. İdrar yolu enfeksiyonu geçiriyor muşum
bugün tam iki kere sinir krizi gecirdim.. abartmiyorum tam anlamiyla sinir krizi bagira bagira agladim sonra bir halsizlik tatli bir baş ağrısı ve uyku hali.. bıktım insanlardan bıktım ıssız bir adaya gidesim var..
ılık bir duş almalıyım sanırım rahatlarım..
(null)
yok kizlar ben sıyırıcam ya Allahım bir an önce bir ev almayı nasip etsin bize kaynanamla eltilerimle ayni binada oturmak kadar iğrenç birşey yok yani..
zar zor biriktirip 99 model bir araba aldik kendimize arkadas millete servis cekiyor benim aptal kocam ya. en basiti dün abisi grip olmuş gel doktora götüriyim dedi benimki , yok isttemem dedi tam yemek saati kalkin beni dokora göturün diyor bütün gün dışarda geziyordu yani gördüm al git doktora ama yok araba varya onu bekliyorlar.. bu sabahta annesi maasini çekicekmiş sabah kalkti götürdü bizimki neymiş atm kartini abisi bırakmamış aradım az önce 12 kişi varmış önlerinde kac saat beklicek daha gidip dukkan acıcaz biz yani evde onu bekliyorum saat kaç oldu ya sabah müşterileri kaçtı işte birsürü borcumuz harcımız var kimse de bu çocuğun rızkına engel oluyorum demiyor borcumuz var diye ağlasan senden çok ağlıyorlar cok lazım sanki yarın çek yada abin gitsin çeksin onunda altında araba var..
deliricem yaaaaaaaaaaaaaaaaa
Selam kızlar herkes iyidir umarım. Dün tahlil sonuçlarımı almaya gittim. İdrar yolu enfeksiyonu geçiriyor muşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?