kızlarrrr doktordan geldikkkkk oğlummm tamm 1.910 gram olmuş :) veee 34 haftalık çıktı ölçümlerde...
koştur koştur gidiyoruz önden önden :))
maşaallah oğluşuma doktor 4 kiloyu bulur hatta geçer dediiii :))
(null)
kızlarrrr doktordan geldikkkkk oğlummm tamm 1.910 gram olmuş :) veee 34 haftalık çıktı ölçümlerde...
(null)
(null)
valla olup olacağı en fazla erken doğar canım yani beklediğimizden 1 ay önce :) o kadar test felan yapiyorlar her ay kontrole gidiyorum bir tuhaflik olsa anlaşılırdı herhalde sat tarihimden de eminim ananem vefat etmişti mart ayının 27 sinde ve ben kuranına katilmamıştım regliyim diye cünkü dogum kontrol haplarınıda o günlerde bırakmıştım ve not ederim her ay regl tarihlerimi..
üzerine görme olamaz herhalde canım resmen adet görmüştüm ya hafif bir kanama degildi yani.. ayyyyy kız bide senin dediğin gibi olmasın yanlis hesapliyormusuz bide erken doguyormuş :))
(null)
Kizlarrrrr kiskandim valla sizin oglanlar hep oden gidiyo benim kizimda minik kalsin enson 29 haftada 1200 kg dun yine doktora gittik ama olcum yapilmadi genel kontrol suyuma bakildi bebek kordonu incelendi haftaya persembe yine randevumuz var ozaman bakicaklar kilosuna sizce cokmu zayif ya burdaki yurt disindaki doktorlar beni cok korkuttular kucuk diye :)
Masallahhhh revindelll tosuna :)
Kizlarrrrr kiskandim valla sizin oglanlar hep oden gidiyo benim kizimda minik kalsin enson 29 haftada 1200 kg dun yine doktora gittik ama olcum yapilmadi genel kontrol suyuma bakildi bebek kordonu incelendi haftaya persembe yine randevumuz var ozaman bakicaklar kilosuna sizce cokmu zayif ya burdaki yurt disindaki doktorlar beni cok korkuttular kucuk diye :)
Masallahhhh revindelll tosuna :)
(null)
(null)
canım yeni cicilerin hayırlı olsun :) benimde sıpam fena tepikliyor resmen
karnımdan çıkacak sanıyorum bacakları :)
benimde normal mi sezaryanmi olucak belli olmadıği için ne alacagini şasirdim kendime gereksiz birsey de almak istemiyorum , şimdilik birtane pijama takimim ve emzirme sütyenim var.. korse felan almak istiyorum ama sezaryan olursa giyemem..
canım yeni cicilerin hayırlı olsun :) benimde sıpam fena tepikliyor resmen
karnımdan çıkacak sanıyorum bacakları :)
benimde normal mi sezaryanmi olucak belli olmadıği için ne alacagini şasirdim kendime gereksiz birsey de almak istemiyorum , şimdilik birtane pijama takimim ve emzirme sütyenim var.. korse felan almak istiyorum ama sezaryan olursa giyemem..
sordum canim doktora erken dogum felan soylemedi ocağın ilk haftası olur doğumun dedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?