Nisan Ayı Hamişleri

maşallah.. allah saglıkla kavuştursun.... canım birazcık rahat olmaya çalış.. allah sabır versin... allah çevrendekilere biraz ince düşünce versin. sıkıntını stresini alsın... hayırlı akşamalrr

maşşallah tebarekallah canım harika allahım nazardan saklasın 4 hafta önden çıkmış senin dogum daha erken olur o zaman öle bişi dedimi yoksa senmi muhtemel dogum tarihini yalnış hesapladın.

sağlık ocağından çıktım kızlar kan be idrar tahlili yapildi ve son tetenoz aşımızı olduk..

benim sıpanın 1 ay önden gittiğini duyunca ebe hemşire " ya sen sat yanlış hatırlıyor olabilirmisin? ocak diye beklerken aralıkta gelmesin senin ki?? " dedi..

sat eminim ama icime şüphe düşürdü valla :)

Üstüne görmüş olmayasın revindell. Banada 11 gün önde gidiyor adet tarihini yanlış hatırlıyo olabilir misin dedi doktor. Polikistik over olduğu için ara kanama geçirmiştim o dönem. Bir de korkutmak gibi olmasın ama daha fazla gün ileride olsaydı araştırmak lazım demişti.

valla olup olacağı en fazla erken doğar canım yani beklediğimizden 1 ay önce :) o kadar test felan yapiyorlar her ay kontrole gidiyorum bir tuhaflik olsa anlaşılırdı herhalde sat tarihimden de eminim ananem vefat etmişti mart ayının 27 sinde ve ben kuranına katilmamıştım regliyim diye cünkü dogum kontrol haplarınıda o günlerde bırakmıştım ve not ederim her ay regl tarihlerimi..

üzerine görme olamaz herhalde canım resmen adet görmüştüm ya hafif bir kanama degildi yani.. ayyyyy kız bide senin dediğin gibi olmasın yanlis hesapliyormusuz bide erken doguyormuş :))

enee çok heyecanlı:)))
o değil de sezeryanla çıkıcak heralde senin oğluş. doktor bişi söyledi mi o konuda?

Kizlarrrrr kiskandim valla sizin oglanlar hep oden gidiyo benim kizimda minik kalsin enson 29 haftada 1200 kg dun yine doktora gittik ama olcum yapilmadi genel kontrol suyuma bakildi bebek kordonu incelendi haftaya persembe yine randevumuz var ozaman bakicaklar kilosuna sizce cokmu zayif ya burdaki yurt disindaki doktorlar beni cok korkuttular kucuk diye :)
Masallahhhh revindelll tosuna :)

canim doktor birsey söylemedi dün ben sordum dedim normal epiduralli istiyorum dedim ama bende belfıtığı ve kireçleme var sorun olurmu dedim doktorum hicbir problem olmaz normal olur dedi ama internette arastirdim biraz benim gibi 3-4 hafta önden gidenler varmış hep sezaryan olmuşlar çunkü doktor 4 kg geçer normal yapamazsın demişler (

korktum şimdi yaaaa

yok be canim panik yapma genetik yapisida etkili boyu ve kilosunda benim ark. oğlu 2.700 doğdu gayet saglikli yani..

minik oğlumun resmi kizlar

Eklentiler

• $image.webp
    16 KB · Görüntüleme: 20

hayır canım, cinsiyetle ilgili biraz. benim kız da seninki gibi merak etme:))

selam güzeller...
bende bugun gittim doktora dün akşam kırmızı lekelenme oldu. ama bebegım hareketlerını hisettigimden çok korkmadım. herşey yolunda çıktı 30-1 çıktık. kiloda 1500. bir sıkıntı yok dedi doktor. rahim duvarında incelme yada damar çatlagı olabilirmiş. devam ederse altan incelemek lazım dedı. kan uyuşmazlıgı testı yapıldı temız. ama idrar yolu enfeksiyonu varmış. bol su iç aynı durum olursa birde idrar kültürüne bakcaklar. bu hafta saglı solu tepıklıyor. çok güzel bir duygu ya. önceden nadır hisederdim. şimdi sürekli hareketlı. bugun sonuçları beklerken alışverişte yaptım. ped aldım. pijama bir tane emzirme sütyeni külot vs. birde depend külot aldım bir paket. belki lazım olur. e bebekten emzirme atleti sipariş edenler begendilermi...

canım yeni cicilerin hayırlı olsun :) benimde sıpam fena tepikliyor resmen
karnımdan çıkacak sanıyorum bacakları :)

benimde normal mi sezaryanmi olucak belli olmadıği için ne alacagini şasirdim kendime gereksiz birsey de almak istemiyorum , şimdilik birtane pijama takimim ve emzirme sütyenim var.. korse felan almak istiyorum ama sezaryan olursa giyemem..

canım yeni cicilerin hayırlı olsun :) benimde sıpam fena tepikliyor resmen
karnımdan çıkacak sanıyorum bacakları :)

benimde normal mi sezaryanmi olucak belli olmadıği için ne alacagini şasirdim kendime gereksiz birsey de almak istemiyorum , şimdilik birtane pijama takimim ve emzirme sütyenim var.. korse felan almak istiyorum ama sezaryan olursa giyemem..

canım bence sen hepimizden önce hazırla çantanı. senin erkenden gelebilir. hareket etmen sıkıntılı olabilir. sezeryandada giyilebilen korseler varmış herhalde... ben geçen ay butikbede indirime giren minimizermarkadan birtane bel için birde bütün çıtçıtlıbadı gibi olandan almıştım zaten bedenimde aldım çok çok dar olanı almadım çok daraltmaz herhalde... çok önceden alıp kullanmadıgım pacalı olan korsem vardı biraz toparlanınca onu giyerim o daha dar... e bebekten emizrme badılerınden sipariş etcem bide lanışoh gögüs kremi stoklara gelse ondan alcam gögüs pedide aldımmı yeter herhalde valla tamamlamak istiyorum benimde neolcak belli olmaz artık... zaten yürümek pek yaramıyor bana kanama oluyor doktor altan bakmam lazım dedi bugun de belki pazartesi salı kontorole giderim inşalah sıkıntı yoktur. kanamalar rahımle alakalı degilmiş ama bakalım ne olcak...

Canım senin devam ettiğin hastanede arkadaşım doğum yaptı, korseyi hastaneden verdiler hemşire takıverdi bi de sezeryan olanlara da takılıyor arkadaşım sezeryan oldu, alma boşuna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…