Nisan Ayı Hamişleri

merhaba kızlar...

canım geçmiş olsun. korkutmuşlar seni. eş yukarı çıkar mı bilmiyorum. sonuçta o bebek gibi hareketli bir şey değil. yine de öyle bir ihtimalden bahsettilerse belki bebeğin hareketlerine göre yer değiştirebilir. Pazartesinden sonra tereddüt edersen bir doktora daha git bence.

ayy kızlar dogum zamani yaklaştıkça valla işler karışıyor birde doktorların tutarsızlığı çileden çıkarıyor bizi..

Allahım hayirlisiyla doğumlarımızı gerçekleştirmemizi nasip etsin..

bu arada özel bişey sorucam kocişlerle cinsel ilişki muhabbetleri ne durumda? bizim doktorumuz herhangi bir yasak getirmedi, ama eşim uzak duruyor korkuyor birşey olur diye karnımızda büyüyor sanırim buda korkutuyor onları :)

kızlar bu arada bende perşembe günü saglik ocağına gittim ya idrar testi yaptilar bardagin icinde idrar'a bir test çubuğu koydular ve çok fazla enfeksiyon var dedi ebe böbreklerinde ağrı felan olmuyormu senin? dedi.. yok olmuyordu gerçektende..

evlenmeden öncede sürekli sistit olurdum antibiyotik kullanip düzelirdi sonra tekrarlıyordu.. dogumdan sonra idrar kültürü yaptırıcam bakalım ne çıkacak..

Canim biz bir aydir kardesiz kociskomla hamile oldugundan beti zaten pekde iyi gitmiyodu ben bazen unutuyorum bizim kizi nasi yaptigimizi hahahahaha

hahahah :)) kız güldürdün beni.. bizde de durumlar ayni 1.5 aydır tık yok :)

aslinda bir yandan bu durum tuhafıma gidiyor ve korkutuyor beni cocuktan sonra eskisi gibi olmayacak hicbirsey sanki aramiza sogukluk girmez umarım..

ayyyy kızlar ya eltimin 7 yasindaki oğlu akşama kadar tepemde güm güm zıplıyor yaa kac kere uyardim avize sallaniyor diyorum yok arkadaş komşu olsa valla papaz olucam.. evden kaçasım geliyor.. insan azicik anlar ya oğlum ziplama asagida insan oturuyor der yani bide kendileri şikayet ediyor onların üstünde büyük eltim oturuyor onun yegeni varmış yani 2 ayda bir anca misafirliğe geliyormuş kadın küçük kızı topuklu terlikle yürüyormuş evin içinde de dayanamıyormuş kaynanam.. biz napalım her gün her akşam????

Gul tabi canimmm
Valla benimde o konuda korkularim cok hicbisey eskisi gibi olmiycak diye ozellikle gece hayatimiz:) bilmiyorum bekleyip gorecez bide tuhaf tuhaf ruyalar goruyorum hormonlar tavanmi yapti nedir hahaha valla kanama korkusu olmada atliycamda ustune kociskomun iste hersey kizim icin hahaha

hayir işin ilginç kısmı geçen gün aklıma geldi hesapladım oooo dedim 1.5 ay olmuş yaaa unutmuşum yani :)

kesinlikle hormonlarla alakalı olmalı bende tuhaf rüyalar görüyorum noluyor len diyorum kendi kendime :) bazen kedi gibi paçasında dolaşmaya başlıyorum bizimkinin ama bakıyorum tepki vermiyor kesiyorum hemen bu seferde canım sıkılıyor beni beğenmediği içinmi artık uzak duruyor diyorum sonra aklima geliyor hamilesin revindell eşini tanımıyormusun her gece sımsıkı sarılıp uyuyan adam, gece uykusunda kalkıp öpen adam yine beni düşündüğü için uzak duruyor benden :)

neyse bebiş doğsunda bir dönüşüm muhteşem olucak :))

bu arada tuvalette birşey farkettim kızlar vajinamda ağrı oluyor yani büyük dudaklarda tuhaf bir gerilme ve ağrı açılma hissi.. sizde de oluyormu?

valla benım esıme kalsa hergun ıster:)))ama ben cınsellıkten acayıp sogudum gercekten canım hiiiiiiççç istemiyor hamılelıkten mı acaba bılmıom.ama iste adam istiyo diye haftada birde olsa oluo işte:)))

Ben bebişimi biraz zor bulduğum için hamile olduğumu öğrendiğimden beri sadece iki kez beraber olduk. O da aylar önceydi:) Eşimle ilgileniyorum tabi ihmal etmiyorum onun hayatı aynen devam ediyor

ahh kızlar ahhhhh bu konuda en sabırlı biziz sanırım çünkü hamileliimi öğrendiğim günden beri kuzu gibiyiz ki 4 hafalık öğrendim hesaplayın artık.bir iki deneyelim dedik ama içimiz rahat etmedi doktora da sormadık öyle geçti zaman amannn napalım iyice özleriz birbirimizi :)

bizde öğrendiğimizden beri kankiyiz. benim zaten 4.cü aya kadar kanamam vardı yasaktı.. sonrada ben yasakladım :)

kocalarınız iyi dayanıyomus valla :)) cınsellık hamilelikte benım bıldgım yasak degıl.tabı rısklı falan degılsenız.

sevgi, saygı, paylaşım vs güzel de evliliğin temeli sevişmektir kızlar. diğerleri tüm aile üyelerinde, dostlarda ve bilumum insani ilişkilerde de geçerli zaten. son iki ay riske göre doktor yasaklayabiliyormuş. e doğumdan sonra 1.5 ay zaten yasak. kampanyanın son günleri benden söylemesi :)))

kocalarınız iyi dayanıyomus valla :)) cınsellık hamilelikte benım bıldgım yasak degıl.tabı rısklı falan degılsenız.

yassak degil canim biliyorum ama bende 9 haftalikken düşük riski geçirdim ya ordan bir korku kaldı bizde.. bide benim kociş çok saf ya kuzummm geçen gün soruyor bebegin göbek kordonu senin göbek deliğinemi bağlı? diyor.. :44: ay ne güldüm ne güldüm

ayyyy öldürdün beni gülmekten Allah iyiliğini versin
yaw benimkine ne zaman azıcık yaklaşsam resetliyor kendini adam şartlamış bebek olana kadar kankayız yani

önemli bi konu ama miniğim daha önemli hem sağolsun eşim bu konuda çok anlayışlı denesek bile olmuyo korkudan ölüyoruz ikimizde.bu kadar dayandık 5 aycık :) daha dayanalım

canım bildiklerini paylaşmışsın Allah razı olsun... benim kisi bir teselli bakalım belki olur diye :) ciddi ciddi sezaryenden korkuyorum hoş eşim malum sebeplerden dolayı hep sezaryen diyordu belki de onun dediği gibi olur bilemiyorum. ama ben normal doğumu o duyguyu tatmayı çok istiyorum tabii eğer bir tehlike söz konusu değilse.

bir de ben de öyle okudum eş aşağıda ise kanama olurmuş diye. ben Allaha şükür hiç kanam yaşamadım ki nereden çıktı bu şimdi vallahi anlamadım ...

sorma canım çok korktum sahiden de ama dediğin gibi şöyle bir 36 haftalık olalım o zaman bir ikinci doktora daha gitmeyi planlıyorum.

kesinlikle katılıyorum daha üstüne laf yok fakat işte bende erken doğum riski çıktı kampanyanın son günleri bizim için biraz erken bitti

:))) bu topiği hep takip ediyorum ama pek yazmıyordumm. Bugün nedense yazasım geldi. Eşim bir haftadır görevde(((eşim subay) sizinle yalnızlığımı biraz olsun azaltıyorum dualarım da eşimle.
benim de uzun zamandır aklımı kurcalayan bi konuya parmak basmışsınız:) bizim de ilk 3 ay düşük tehlikemiz ve kanamamız olduğu için ilişki yasaktı. sonra non-stop:) gerçi yaz tatilinde 1 buçuk ay ayrıydık. şimdi ise haftada 2 ya da 3 kez birlikte oluyorz. son bir haftamız hariç çok şükür şimdiye kadar sıkıntı olmadı. bayram sonu kontrolde dr.uma soracağım. size de burdan son durumu yazarım.
bu arada iyiki varsınız kızlr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…