- 16 Ağustos 2010
- 237
- 5
- 318
merhaba kızlar...
ayy kızlar dogum zamani yaklaştıkça valla işler karışıyor birde doktorların tutarsızlığı çileden çıkarıyor bizi..
Allahım hayirlisiyla doğumlarımızı gerçekleştirmemizi nasip etsin..
bu arada özel bişey sorucam kocişlerle cinsel ilişki muhabbetleri ne durumda? bizim doktorumuz herhangi bir yasak getirmedi, ama eşim uzak duruyor korkuyor birşey olur diye karnımızda büyüyor sanırim buda korkutuyor onları :)
(null)
hahahah :)) kız güldürdün beni.. bizde de durumlar ayni 1.5 aydır tık yok :)
aslinda bir yandan bu durum tuhafıma gidiyor ve korkutuyor beni cocuktan sonra eskisi gibi olmayacak hicbirsey sankiaramiza sogukluk girmez umarım..
(null)
ayy kızlar dogum zamani yaklaştıkça valla işler karışıyor birde doktorların tutarsızlığı çileden çıkarıyor bizi..
Allahım hayirlisiyla doğumlarımızı gerçekleştirmemizi nasip etsin..
bu arada özel bişey sorucam kocişlerle cinsel ilişki muhabbetleri ne durumda? bizim doktorumuz herhangi bir yasak getirmedi, ama eşim uzak duruyor korkuyor birşey olur diye karnımızda büyüyor sanırim buda korkutuyor onları :)
kocalarınız iyi dayanıyomus valla :)) cınsellık hamilelikte benım bıldgım yasak degıl.tabı rısklı falan degılsenız.
sevgi, saygı, paylaşım vs güzel de evliliğin temeli sevişmektir kızlar. diğerleri tüm aile üyelerinde, dostlarda ve bilumum insani ilişkilerde de geçerli zaten. son iki ay riske göre doktor yasaklayabiliyormuş. e doğumdan sonra 1.5 ay zaten yasak. kampanyanın son günleri benden söylemesi :)))
ayyyy öldürdün beni gülmekten Allah iyiliğini versin
yaw benimkine ne zaman azıcık yaklaşsamresetliyor kendini adam şartlamış bebek olana kadar kankayız yani
Canim oncelikle gecmis olsun hastane nst ultrason insani cok strese sokuyo iki haftadir ben bilirim cektigim benim kizim olacak suanda yurt disindayim ama 16. Haftamda turkiyede tatildeydik bikac gun kahverengi akinti geldi sabahlari hem bu neyin nesidir hemde memlekete gelmisken kontrol olalim amacli doktora gittim cocugun esinin asagida oldugunu ve kucuk de olsa iki tane kanamanin oldugunu gordu doktor yat dinlen dedi bol bol su iic ayaklarinihavaya kaldir fazla yorma kendini dedi ve benim morel sifir tabiiki sonra iki hafta sonra dayanamayip baska bi doktora gittim o doktorda aynisini soyledi buarada kociskoyla iliskide yasak
Ve bana cocuk buyudukce yukari cekebilir esi dedi iki hafta sonraya tekrar randevu verdi ben iki hafta boyunca hep uzandim bol bol su ictim tatilim evde gecti tabiii hic bi is yapmadim buarada kahverengi akintim hep oldu tekrar kontrole gittigimde esinin yukari ciktigini hic bir sorun kalmadigini soyledi doktor cok rahatlamistim cok rahat geciyordu artik hamileleik 20 haftalik ultrasonumdada hersey normalde taaki iki hafta onceye kadar cocugunun esinin olmasi geteken yerde fakat sismis olarak gorduler iki hafta ara ara kanamam oldu hastanede kaldim ama ne serum ne ilac hic bisey yapmadilar nst bagliyolardi sadece okadar kanamanin sebebinide bulamadilar simdi evde yatiyorum
Kusura bakma bayaaa bi uzattim ama ben bu esden cok cekti yani cok arastirdim sordum okudum cocugun esi 20 haftalikken cikti cikti cikmadiysa cikmaz birde sana hic rahatsizlik vermedimi normalde kanama falan yapiyomus es asagida oldugunda bence normal dogumu hic dusunme sakin ama sakin ihmal etme cunku esin asagida olmasi cok onemli bi konu kontrollerin siklasmasi lazim bide seni korkutmak istemem ama erken dogum tehdidi var canim ins hic sorun olmadan gecer gider ama sezeryan olman lazim tutturma sakin normal dogum diye bebegini tehlikeye atma bende buyuk ihtimal sezeryan olucam cocugun esinide patolojiye gonderecekler niye buyuk diye herhafta ultrason nst kontrolu oluyorum okadar korkuyorumki herseferinde kotu bisey diyecekler fiye
canım geçmiş olsun. korkutmuşlar seni. eş yukarı çıkar mı bilmiyorum. sonuçta o bebek gibi hareketli bir şey değil. yine de öyle bir ihtimalden bahsettilerse belki bebeğin hareketlerine göre yer değiştirebilir. Pazartesinden sonra tereddüt edersen bir doktora daha git bence.
sevgi, saygı, paylaşım vs güzel de evliliğin temeli sevişmektir kızlar. diğerleri tüm aile üyelerinde, dostlarda ve bilumum insani ilişkilerde de geçerli zaten. son iki ay riske göre doktor yasaklayabiliyormuş. e doğumdan sonra 1.5 ay zaten yasak. kampanyanın son günleri benden söylemesi :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?