fishbiskuits harikasın benide gaza getirdin sabahtan beri duşa girsem diye düşünüp duruyorum ama harekete geçemedimdi. hava bozuk ya oturudugum yerde kalıyorum. kuafore gideyim dedim kaş için üşendim yarın çıkarım dedim. zeytin yagı sürdüm saçıma yüzümede bal bir yarım saate banyoya girerim. vücuduma kahve limon karışımı yapsam diyorum peeling niyetine. sonrada lierac sürücem. ay kızlar bebeklerimiz bu hafta çok hareketli galiba. resmen oynuyor. ordan oraya . allaha şükür çok hoşuma gidiyor . henüz canımı yakcak kadar olmadı. ama korkmuyoda degilim...
Topiğin en minik bebeği benimki olck herhalde 1187 gr. dı benim kızım, doktor minyon bir bebek olck dedi, sağlıklı olsunda hiç önemi yok
Bugün sadece biraz etrafı toparlayıp bir çeşit yemek yaptım ve pilim bitti şu an külçe gibiyim, hamilelik nasıl bir şeymiş, ben mi çok nazlıyım acaba diye düşünüyorum, bi de çalışsam ne olcktı diyorum
Topiğin en minik bebeği benimki olck herhalde 1187 gr. dı benim kızım, doktor minyon bir bebek olck dedi, sağlıklı olsunda hiç önemi yok
Bugün sadece biraz etrafı toparlayıp bir çeşit yemek yaptım ve pilim bitti şu an külçe gibiyim, hamilelik nasıl bir şeymiş, ben mi çok nazlıyım acaba diye düşünüyorum, bi de çalışsam ne olcktı diyorum
kız bebek ince zarif olur zaten. aynen saglıklı olsun yeter. belki sonradan toparlanır. hem en normalinden dogurursun. bence 3 3250 ideal.
aman boşver yapabildigin kadar saglıgından önemli degil ya. 2 aydır koltuklarımı çekemedim. en son çektiğimde ben farketmesemde yormuşum bizim sıpayı hemen kanama yaptı. o yüzden evi bile süpürmek sanki karnımı zorluyor. haftadabir ortadan süpürüyorum. yemek yapıyorum genelde günüdüz uyuyorum ohhh sefa sürelim dimi. geçen saglık ocagına ilaçlarımı yazdırmaya gittim direk girdim doktorun yanına öncekinde bekleme direk gir odaya demişti. sizinde aklınızda olsun. böyle bir hakkın var ben senle ilgilenmezsem başım belaya girer dedi. herkesi kovsam kovarım aama senle ilgilenmek zorundayım dedi . sıra beklemeden girdim. sonra eczanede ilacın kodunu mu ne girmemiş eczacı aradı doktoru bayan hamıle geri göndermedim düzeltelim falan diye aradı .neyse sefası sürelim birazcık... sonra canımız çıkcak zaten. 2 aycık kaldı. bazen dogurmayım hep böyle beraber olalım diye düşünüyorum. allah çalışana çok çok sabır versin. işleri rast gitsin... zaten gece dogru uyunmuyor. bide işe gitmek....
fishbiskuits harikasın benide gaza getirdin sabahtan beri duşa girsem diye düşünüp duruyorum ama harekete geçemedimdi. hava bozuk ya oturudugum yerde kalıyorum. kuafore gideyim dedim kaş için üşendim yarın çıkarım dedim. zeytin yagı sürdüm saçıma yüzümede bal bir yarım saate banyoya girerim. vücuduma kahve limon karışımı yapsam diyorum peeling niyetine. sonrada lierac sürücem. ay kızlar bebeklerimiz bu hafta çok hareketli galiba. resmen oynuyor. ordan oraya . allaha şükür çok hoşuma gidiyor . henüz canımı yakcak kadar olmadı. ama korkmuyoda degilim...
bende bi evi süpürdüm toz aldım vileda yaptım , yemek yaptım ve su an ağrım başldı
bana da dün iki kere tramvayda yer verdiler çok hoşuma gitti
Revindel doktoruna normal dogumu sordunmu bel fitigi var demistin benim bel cok fena oldu iyice bugun fizik doktoruna gittim dayanamayip dogumu sezeryan yapmani tavsiye ederim normal dogurursun ama fitigin artma ihtimali cok yuksek dedi bende epidural normal nasil olur dedim olur ikinmayacagin icin bele zarar vermez dedi onu dusunuyorum simdi ama cok kararsizim cokda korkuyorum nasil iyimi onuda bilmiyorum birde kadin dogumcuyla konusmak lazim iste.panik atagim depresiyor iyice dusundukce rabbim kolaylik versin hepimize.
kizlar gozunuz aydin allah sag saglim bebislerinizi kucaklariniza almayi nasip etsin ve bebe isteyen herkeze rabbim versin
Revindel doktoruna normal dogumu sordunmu bel fitigi var demistin benim bel cok fena oldu iyice bugun fizik doktoruna gittim dayanamayip dogumu sezeryan yapmani tavsiye ederim normal dogurursun ama fitigin artma ihtimali cok yuksek dedi bende epidural normal nasil olur dedim olur ikinmayacagin icin bele zarar vermez dedi onu dusunuyorum simdi ama cok kararsizim cokda korkuyorum nasil iyimi onuda bilmiyorum birde kadin dogumcuyla konusmak lazim iste.panik atagim depresiyor iyice dusundukce rabbim kolaylik versin hepimize.
Kızlar biz bugün eşimin ailesinin yanına yola çıkıcaz. Bayram dönüşününe kadar haberleşemeyebiliriz. Hepinize ailenizle, sevdiklerinizle ve küççük bebeklerinizle sağlıklı, neşeli bir bayram diliyorum. Öpüyorum sizleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?