Nisan Ayı Hamişleri

canım ben normal istiyorum epidural zaten Allahın emri ama şeyden korkuyorum ya ters birşey giderde hazır epiduralli deyip beni oracıkta sezaryana alırlarsa?? ilk çatı muayenesini bir atlatalım bakalım doktora söylicem bebek iri diyorsunuz eğer normal doğum olur ama zor olabilir derseniz hiç beni yormayın genel anestezi ile sezaryana alın dicem.. epidural ile sezaryan yapamam ben canlı canlı kestiremem kendimi :18:

kızlar slm pazar gunu suyum geldı sezeryane alındm erken doğum nedenıyle 32 hafta 6 gunlk doğum yptm oğlum kuvezde dua edın 2.540 grm 48 cmdoğdu.

canimmm benimmm ya Allah şifa versin kuzunaa tez zamanda kucagina almayi nasip etsin dualarim seninle..

Canim dun doktor bana dediki bebek daha donmemis ama 36 haftaya kadar donebilir eger donmezse biz dondericez iki tane doktor tabi ben bi tirsdim ilk defa duydum nasi oldugunuda bilmiyorum hic bir fiktim yok ins kizim kendiliginden donerde bunlara gerek kalmaz artik cok mecbur olmdikca kinse sezeryan yapmiyo hepimiz icin yinede hayirlisi kizimin tekmeleriyle iyanmak cok gizel

kızlar slm pazar gunu suyum geldı sezeryane alındm erken doğum nedenıyle 32 hafta 6 gunlk doğum yptm oğlum kuvezde dua edın 2.540 grm 48 cmdoğdu.

Kilosu felan iyi canim ne guzel sag salim kurtuldunuz ikinizde allahim biran once saglikla cikar insallah kuvezden cok gecmis olsun tatlim allahim uzun omurlu etsin(amin)anali babali buyutsun sira bizde ilk bebis geldi bizimkilerede sag salim kavustursun rabbim(amin).

Canim ya aklim karisti gene kayinvalidem belden uyusturulup ameliyat olmustu ta beynine gidiyor cok kotu birde o gunden beri belimi bi yere dayamadan birsey alamiyorum dedi eltim cok bas agrisi oluyormus bebege bakamiyor millet agridan dedi birde tansiyonu dusuruyormus benim tansiyon zaten super dusuk ne yapacagimi sasirdim zaten epidural sezeryan allah korusun onu soylicem eger gerek olursa bile bayiltsinlar beni panik atak var zaten oda bayiltir ole bisey olursa bak benim ilk kizim 3.800gr dogmustu ve normal hicte zor olmadi catin dar degilse sorun olmaz hakkimizda hayirlisi olsun hepimizin dogumu cok kolay olsun insallah(amin).

ay duygu kıyamam sana ve bebişine maşallah paşa erken gelmiş ama kilosu ve boyu çok iyi

bayram sürprizi yapmış size bak şuna

ayyyyy ilk bebek haberi senden geldi bakalım ikinci kim olacak...

kızlaaaaaaaar biz sahiden hamileyiz valla duygunun haberi gelince anladım kafama dank etti yahu

Kizlarr bayram sekerimizi gorduk bugun 31 haftalik olduk ve 1500 gr zayifmiyiz bacilar yaaa bisiy diyin bana

canım bebişinin kilosu çok normal. kız çocuğu haif naif olur dimi ama :)

Duygucummm, bebişini sağlıkla büyüt. Hayırlı evlat olsun inşallah. Bayrama anne babasıyla girmek istemiş sıpa:) Umarım en kısa sürede küvezden çıkar kucağınızda evinize götürürsünüz. Boyu kilosu maşallah çok güzelll..
Kızlar sanırım sıra yavaş yavaş bizlere geliyor:)))

selam kizlar bi bayram sabahindan herkese iyi bayramlar diliyorum ...
nasilsiniz nasil geciyor insallah iyi geciyordur benimki iyi gecmiyor ya daha 10 haftamiz var zaman hic gecmiyor ben slklldim tasi tasi nereye kadar diyorum 98 kiloya dayandim 20 kilo almis bulunmaktayim daha da 10 hafta var her hafta bi kilo aliyorum cok korkuyorum.... acayip derecede sistim elim yuzum ayaklarim ..ayakkabilarimin hicbiri olmuyo terlik bile dar gelmeye basladi diz kapagimi kiviramiyorum sislikten gerisini siz dusunun. depresyona girmem an meselesi...bide iki hafta sonra ultrason var bebegin son durumu ve dogum seklim belirlenecek onun stresi de sarmis durumda kendimi dogum hazirliklarina veremiyorum iki bucuk ay kaldi odasi hazir degil cantasi hazir degil ev les gibi hic bi is yapasim gelmiyor ikramliklar hazir degil aklimda bi suru is var ama kendime yetmiyorum ben bunlara nasil yetecegim.... bu sislik beni oldurecek iyice agirlastim daha sekiz aylik bile degilim

canm öncelikle sunu düşün.. o kilolar hamileliğe bağlı.. sonuçta durduk yere almış değilsn.. doğurunca mutlaka verceksin.. hem tombiklik hamileliğe cok yakışıyo bence..
İşlerinide aklında bi plan yap o sıraya göre yap.. bak bugun 31 haftalık oldum ama daha benimdehç bieşyim hazır değil.. inşallah bayrmdan sonra hemen başlıcaz.. Oda boyancak , halılar yıkamaya gitcek, perdeler yıkancak. dip temel temizlik olcak.. bebeğin eşyaları yıkancak odası yrleşcek.. cok işim var ama hepsnepla yaptım kafamda. Sende altından kalkarsın evelallah.

hepinize iyi bayramlar arkadaşlar valla insan gün geçtikçe ağırlaşıyor bende parça parça yaptım işlerimi sadece halılar yıkanacak bi tek o kaldı onun haricinde günlük rutin işler kaldı

Kizlarr bayram sekerimizi gorduk bugun 31 haftalik olduk ve 1500 gr zayifmiyiz bacilar yaaa bisiy diyin bana

galiba en küçük benim kızım.31 haftalıkken 1440 gr.dı.ona bile normal dedi doktor.neden bu kadar kafana taktın anlamadım.senin yazdıklarını okudukça ben üzülüyorum vallahi.maşallah ne güzek kilosu.internetten araştırırsan normal olduğunu görürsün.şimdiye kadar benim bebeğimden az kiloda kimse yazmadı buraya.ben bile üzülmüyorum.minyon bi bebek olcak diye düşünüyorum.anormal bi durum olsa doktorlar söylerdi zaten.risk almak istemiyolar.olumsuz her şeyi baştan söylüyolar.

duygu maşallah. çok sevindim,şaşırdım.Allah sağlık versin.En kısa zamanda küvezden de çıkar inş.ikinize de sağlık sıhhat veberaber uzuuun ömürler diliyorum...

Canim benim bebegime kucuk demislerdi ilk bastan yoksa gelisme gerilimi var diye beni cok korkuttular cok arastirdilar plesentaminda sismis oldgunu gorunce daha cok telaslandilar oyuzden kafama takiyorum ben hem kanamam oldugu icin hemfr bebegim kucuk diye 9 gun hastanede yattim ve simdi herhafta ultrasonla bebegin kilosu olculuyor acaba normalmi kilo aliyor diye oyuzden telasim yani bosuna degil

Gunaydin kizlarrrr daha bayram tatilinizden gelmedinizmi bayrami normal gun gibi gecirenler cok skildi ama burda korkuyorum valla kizlar kacgundur yazamadim cunku dogurdum diyceksiniz diye :) benim bugun sol bacagim acayip agriyor ya ustune zir basiyorummm kizlarrr sizler ne durumdasiniz birde gece 3 yada 4 kere wc ye kalkiyorum ha birde burnum cok kaniyor normal diyolar ama ben sinir olmaya basladimmmmm :)

merhaba kızlar .bayram tatılı bıttı.bugun cumhurıyet bayramını da kutladık okulda.sımdı eve geldım gecen sayfaları okuyorum.duygu arkdsımza cok sasrdım.allah yardımcısı olsun.. demekkı her an dogum yapabılırz allaha emanetız.ınsallah bebıslerımız zamanında gelırler.ben 13 kasımda 32.haftamı btrıyorum dogum ıznıne ayrılcam.evde oturup hazrlıklarımı tamamlıcam.gecen haftadan berı kılo almamısm tartıda 300 gram farkettı sabah cok mutlu oldum.14 kılo aldım su ana dek.ama daha cok var 20 ile tamamlarım heralde.aldıklarım hep basene gıdıyo.bacaklarım sosıs gıbı :))

O agrilar acilar bende tavan yapti canim bel fitigi oldugu icin kalcamin ustune basamiyorum oturup kalkamiyorum ciglik cigliga geziyorum evde her hareketim canimi yakiyor birde yaninda ic organlarim aciyor ozellikle geceleri hic uykuda yok anlican az kaldi sabredelim burun kanamasinada normal diyorlarsa korkma canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…