olsun tatlım ben unutturmam sen merak etme :) peki epidural normale karar verdinmi ben baya niyetlendim sezeryana cesaretim yok.inşallah fıtıklarımıza ve bize zarar gelmeden sag salim atlatırız.
herkeze saglıklı mutlu huzurlu bayramlar diliyorum.
kızlar slm pazar gunu suyum geldı sezeryane alındm erken doğum nedenıyle 32 hafta 6 gunlk doğum yptm oğlum kuvezde dua edın 2.540 grm 48 cmdoğdu.
Kizlarr bayram sekerimizi gorduk bugun 31 haftalik olduk ve 1500 gr zayifmiyiz bacilar yaaa bisiy diyin bana
arkadaşımla konuştum bugün 10 gün önce doğum yapmış bebek ters olduğu için sezeryana almışlar çok pişmanım bilsem son ana kadar beklerdim dönmesini diyor :44:
çok zorlanmış yani mecbur kalmadıkça normal istemeyin arkadaşlar
bu arada ben 2gün önce 2. tetenoz aşımı da oldum
kızlar slm pazar gunu suyum geldı sezeryane alındm erken doğum nedenıyle 32 hafta 6 gunlk doğum yptm oğlum kuvezde dua edın 2.540 grm 48 cmdoğdu.
canım ben normal istiyorum epidural zaten Allahın emriama şeyden korkuyorum ya ters birşey giderde hazır epiduralli deyip beni oracıkta sezaryana alırlarsa?? ilk çatı muayenesini bir atlatalım bakalım doktora söylicem bebek iri diyorsunuz eğer normal doğum olur ama zor olabilir derseniz hiç beni yormayın genel anestezi ile sezaryana alın dicem.. epidural ile sezaryan yapamam ben canlı canlı kestiremem kendimi :18:
Kizlarr bayram sekerimizi gorduk bugun 31 haftalik olduk ve 1500 gr zayifmiyiz bacilar yaaa bisiy diyin bana
selam kizlar bi bayram sabahindan herkese iyi bayramlar diliyorum ...
nasilsiniz nasil geciyor insallah iyi geciyordur benimki iyi gecmiyor ya daha 10 haftamiz var zaman hic gecmiyor ben slklldim tasi tasi nereye kadar diyorum 98 kiloya dayandim 20 kilo almis bulunmaktayim daha da 10 hafta var her hafta bi kilo aliyorum cok korkuyorum.... acayip derecede sistim elim yuzum ayaklarim ..ayakkabilarimin hicbiri olmuyo terlik bile dar gelmeye basladi diz kapagimi kiviramiyorum sislikten gerisini siz dusunun. depresyona girmem an meselesi...bide iki hafta sonra ultrason var bebegin son durumu ve dogum seklim belirlenecek onun stresi de sarmis durumda kendimi dogum hazirliklarina veremiyorum iki bucuk ay kaldi odasi hazir degil cantasi hazir degil ev les gibi hic bi is yapasim gelmiyor ikramliklar hazir degil aklimda bi suru is var ama kendime yetmiyorum ben bunlara nasil yetecegim.... bu sislik beni oldurecek iyice agirlastim daha sekiz aylik bile degilim
canm öncelikle sunu düşün.. o kilolar hamileliğe bağlı.. sonuçta durduk yere almış değilsn.. doğurunca mutlaka verceksin.. hem tombiklik hamileliğe cok yakışıyo bence..
İşlerinide aklında bi plan yap o sıraya göre yap.. bak bugun 31 haftalık oldum ama daha benimdehç bieşyim hazır değil.. inşallah bayrmdan sonra hemen başlıcaz.. Oda boyancak , halılar yıkamaya gitcek, perdeler yıkancak. dip temel temizlik olcak.. bebeğin eşyaları yıkancak odası yrleşcek.. cok işim var ama hepsnepla yaptım kafamda. Sende altından kalkarsın evelallah.
galiba en küçük benim kızım.31 haftalıkken 1440 gr.dı.ona bile normal dedi doktor.neden bu kadar kafana taktın anlamadım.senin yazdıklarını okudukça ben üzülüyorum vallahi.maşallah ne güzek kilosu.internetten araştırırsan normal olduğunu görürsün.şimdiye kadar benim bebeğimden az kiloda kimse yazmadı buraya.ben bile üzülmüyorum.minyon bi bebek olcak diye düşünüyorum.anormal bi durum olsa doktorlar söylerdi zaten.risk almak istemiyolar.olumsuz her şeyi baştan söylüyolar.
Gunaydin kizlarrrr daha bayram tatilinizden gelmedinizmi bayrami normal gun gibi gecirenler cok skildi ama burda korkuyorum valla kizlar kacgundur yazamadim cunku dogurdum diyceksiniz diye :) benim bugun sol bacagim acayip agriyor ya ustune zir basiyorummm kizlarrr sizler ne durumdasiniz birde gece 3 yada 4 kere wc ye kalkiyorum ha birde burnum cok kaniyor normal diyolar ama ben sinir olmaya basladimmmmm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?