öncelikle mutlu bayramlar kızlar...
bir sorunum var. dün okuldayken karnım taş gibi oldu ayağa kalkınca ağrım vardı ama çok yoğun değildi. karnımdaki sertlik özellikle sağ taraftaydı. Asıl önemli sıkıntım bebeğimin hareketlerini dünden beri hisstemedim. sanki arada yavaş bir-iki kıpırtı var ama yine de çok korkuyorum. Sizce bebek döndüğü için mi böyle oldu?
bende öyle tekmelerle uyanmıyorum ama benimki gündüz cok hareketli oluyo.. bide bazen bebeklerin ayakları içe dönük oluyomuş o nedenle duyulmayabiliyomuş.. kızlar zaten sakin oluyo.. eltimin kızı nst de bile hareket etmiyo diye doktor tekrar tekrar sokuodu nst ye..
merhaba gül, bahsettiğin rahatsızlıklardan dolayı endişeli olman çok normal. belki bizden çok çok daha fazla endişelisindir. umarım kolaylıkla bebeğini kucağına alırsın ve bir daha panik atak depresyon falan kalmaz.aaa ne de kolaymış dersin, amaaaan salla gerisini boşmuş dersin :)
ben de normal doğum çok istiyordum ama sanırım sezaryen gibi görünüyor. epidural yaptırmayı düşünüyorum fakat onda da anestezi ekibinin itinalı olması lazımmış spinal anestezi pek tavsiye etmiyorlar aklınızda bulunsun.
teşekkürler canım güzel duaların için. Rabbim isteyen herkese hayırlısı ile hayırlı zamanda nasib etsin.
ay canim sordum sordum ama yazmayi unuttum buraya.. benim hem fıtık hemde kireçleme var belimde dedim epidural anestezi ile normal doğum istiyorum dedim.. herhangi bir engel olmadığını söyledi doktorum.. normal dogum yapabilirmişim.. hiç bir sorub olmaz rahat ol dedi..
kızlar slm pazar gunu suyum geldı sezeryane alındm erken doğum nedenıyle 32 hafta 6 gunlk doğum yptm oğlum kuvezde dua edın 2.540 grm 48 cmdoğdu.
kızlar slm pazar gunu suyum geldı sezeryane alındm erken doğum nedenıyle 32 hafta 6 gunlk doğum yptm oğlum kuvezde dua edın 2.540 grm 48 cmdoğdu.
Kizlarrr iyi bayramlar simdiden herkeze benim yarin sabah randevum var bayram sekerimi gorucez ins bi sorun cikmaz cok merak ediyorum nekadar buyumus diye ins kilo almistir biliyosunuz plesentamizda sorun var
Kizlar benim kiz oyle cok hareketli dehil hani tekme falan atiyo ama cok degil bide bazen iki uc saat hissetmedim oluyo yada cok az hissediyorum acaba bu hareketi cok hissetmek yada ax hissetmek ic karinlami ilgisi var hani bazilari diyoya ic karnim dar oyuzden fazla hareketli ic karnim genis hareketleti fazla belli degil diye okadar endiseliyimki kizlarr yaaa yarin sorucam doktoruma ama nebiliyim sizler nasilsiniz kizlar daha az hareketli olur falan diyede duydum yani hissediyorum hissetmeye bebisimi ama oylr sizin dediginiz gibi acitmiyo tekmeleri bide oyle tekmelerine falan uyanmiyorum
Ufff cokmu uzattim kizlar ya biliyorum cok pimpirikliyimmm
Kizlarr bayram sekerimizi gorduk bugun 31 haftalik olduk ve 1500 gr zayifmiyiz bacilar yaaa bisiy diyin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?