Nisan Ayı Hamişleri

bazı zamanlar hareketleri yavaşlıo canım.. senin hftalarında benim de öyle olmuştu.. ama yinede süphelendiğin bi durum olursa dktorunu ara..

Kizlarrr iyi bayramlar simdiden herkeze benim yarin sabah randevum var bayram sekerimi gorucez ins bi sorun cikmaz cok merak ediyorum nekadar buyumus diye ins kilo almistir biliyosunuz plesentamizda sorun var
Kizlar benim kiz oyle cok hareketli dehil hani tekme falan atiyo ama cok degil bide bazen iki uc saat hissetmedim oluyo yada cok az hissediyorum acaba bu hareketi cok hissetmek yada ax hissetmek ic karinlami ilgisi var hani bazilari diyoya ic karnim dar oyuzden fazla hareketli ic karnim genis hareketleti fazla belli degil diye okadar endiseliyimki kizlarr yaaa yarin sorucam doktoruma ama nebiliyim sizler nasilsiniz kizlar daha az hareketli olur falan diyede duydum yani hissediyorum hissetmeye bebisimi ama oylr sizin dediginiz gibi acitmiyo tekmeleri bide oyle tekmelerine falan uyanmiyorum
Ufff cokmu uzattim kizlar ya biliyorum cok pimpirikliyimmm

bende öyle tekmelerle uyanmıyorum ama benimki gündüz cok hareketli oluyo.. bide bazen bebeklerin ayakları içe dönük oluyomuş o nedenle duyulmayabiliyomuş.. kızlar zaten sakin oluyo.. eltimin kızı nst de bile hareket etmiyo diye doktor tekrar tekrar sokuodu nst ye..

Cvp icin sagol canim bizim kizda aksine nstye bagladiklarinda kipir kipir skisiyomudur nedir hemsireler bile dogunca bol sanslar demisti hemen kaciyodu zor buluyolardi ama bilmiyorumiste ice donuk derken canim anlamadim ayaklari nasi ice donuk oluyo

yani ayakları senin iç tarafnda, sırtı göbeğine doğru demek oluyo canım.. tekme atsada içeri dğru atıyo duyamıyosun..

sagolasın canım ne güzel konuşuyorsun inşallah hepimiz için öyle olur iyi dileklerin için çok sagol. artık hep aklım dogumda nasıl olur diye rabbim kolaylık versin hepimize zaten bu sürece kadar ilaçsız zor geçti allahım sabır ve kolaylıklar versin inşallah.

olsun tatlım ben unutturmam sen merak etme :) peki epidural normale karar verdinmi ben baya niyetlendim sezeryana cesaretim yok.inşallah fıtıklarımıza ve bize zarar gelmeden sag salim atlatırız.

herkeze saglıklı mutlu huzurlu bayramlar diliyorum.

kızlar slm pazar gunu suyum geldı sezeryane alındm erken doğum nedenıyle 32 hafta 6 gunlk doğum yptm oğlum kuvezde dua edın 2.540 grm 48 cmdoğdu.

kızlar slm pazar gunu suyum geldı sezeryane alındm erken doğum nedenıyle 32 hafta 6 gunlk doğum yptm oğlum kuvezde dua edın 2.540 grm 48 cmdoğdu.

Ayyy canimm inanki aklimdaydin bugun aklima geldi duygu yazmadi diye neden erkn dogum sevindim inanki ins cabucak cikar pasamiz ordan kilosuda iyiymis neden kuvez cok saskinim nisan hamislerin ilk bebegi hosgelmid pasamiz sefalar getirmis sanada cok gecmis olsun hayatim ins hersey yolunda gide dualarimiz onunla

Ayyy canimm inanki aklimdaydin bugun aklima geldi duygu yazmadi diye neden erkn dogum sevindim inanki ins cabucak cikar pasamiz ordan kilosuda iyiymis neden kuvez cok saskinim nisan hamislerin ilk bebegi hosgelmid pasamiz sefalar getirmis sanada cok gecmis olsun hayatim ins hersey yolunda gide dualarimiz onunla

arkadaşımla konuştum bugün 10 gün önce doğum yapmış bebek ters olduğu için sezeryana almışlar çok pişmanım bilsem son ana kadar beklerdim dönmesini diyor :44:
çok zorlanmış yani mecbur kalmadıkça normal istemeyin arkadaşlar
bu arada ben 2gün önce 2. tetenoz aşımı da oldum

canım bununla geçmiş olsun ve gözün aydın tabi ki =)
kavuştun oğluna pozitif ol tatlım sütün gitmesin sev oğluşunu konuş onunla Rabbim analı babalı büyütsün tatlım
şimdiden bayramın mübarek olsun oğluşun bayramı yanınızda kutlamak istemiş belli ki

Nasıl şaşırdım burdan doğum haberi alınca Allah sağ sağlim bağışlamış inşallah iyi devam eder canım bizi haberdar et dua edelim paşaya

duygucum iyi haberlerini bekliyoruz. inşallah en kısa zamanda kucagına alırsın paşanı... kilosu boyu iyi maşallah . bu mübarek günde duallarımız seninle canım. ay çok heycanlandım ben. rabbim en kısa zamnda kavuştursun sizi. saglıkla çıksın küvezden. bende düşündümdü seni duygu nezamandır yazmıyor genelde senin günaydınınla açılırdı sayfa. ay canım ya inanıyorum sorunsuz geçcek bu süreç. çifte bayram olcak size...

canım güzel haberler alasın inşallah. yoruldugumda bende çok duymuyorum. mesala bugun eşimle temizlik yaptık ben pek bişey yapmadım ama arkasındaydım sürekli. pek duymadım hareketlerini ki 2 gün evvel resman dönüyordu . dedim ya bugun pek hareket etmedi dedim eçime elini koydu karnıma çok hafif vurdu ozaman. şimdi vurdu ama pek sert degil bugun. bende uykudan uyanmıyorum daha tekmelerine. 32 haftadan sonra alanı daralıyormuş. büyüyormuş. yani içini ferah tut. saglıkla kavuşalım bebeşlerimize bu mübarek günde tek duam bu saglıkla dogsunlar. birde peygamber efendimizin ahlakına sahip olsun diye söylerim hep. bende korkuyorum bu zamana kadar her konuda şanslı oldugumu düşünüyorum(eşim olsun ailelem olsun her konuda )allahım bebegimle sınama diyorum. allah kimseyi evladından ayırmasın. iyi düşünelim iyi olsun...

duygucum hayırlı uğurlu olsun, Allah sana, oğluşuna ve eşine sağlıklı uzun ömürler versin... sakın kendini üzme küvezde olduğu için, stres en büyük düşman biliyorsun. dualarımız minik paşanla, inşallah bi an önce yuvanıza dönersiniz 3 kişi olarak... bu topiğin bebekleri dayanıklıdır, neler atlattı onlar... bu arada sana ve diğer tüm nisan ayı annelerine hayırlı bayramlar diliyorum, Allah hepimize hayırlı ve kolay doğumlar nasip etsin...

Kizlarr bayram sekerimizi gorduk bugun 31 haftalik olduk ve 1500 gr zayifmiyiz bacilar yaaa bisiy diyin bana

zayıf falan değilsiniz akrepkız, canını sıkma, senin kızın narin olacak :) kızların kilosu erkeklere göre daha az oluyor zaten, sağlıklı olsun gerisi önemli değil... bu aralar muzlu süte dayan eminim sana ve kızına iyi gelecektir. bayram hediyeni de almışsın bak ne güzel görmüşsün miniğini, Allah sağlıklı ömür versin hepsine de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…