Nisan Ayı Hamişleri

Kızlar bişey farkettim.. eğer gün içerisinde cok hareket halinde olursam, yürürsem falan o akşam hiç ağrım olmuyo.. eğer bütün gün evdeysem yatıp kalkıyosam o akşam ağrıdan uyuyamıyorum.. bayramın 1ci ve 2ci günü yorgunlluktan canım cıktı ama hiç ağrım olmadı.. 3 ve 4 evde dinlendik ağrıdan duramadım..

Daha doğmasınlar benim kızım daha çok küçük 1200 bile yoktu geçen hafta, Duygu yu çok merak ediyorum inşallah her şey iyi gidiyodur, benim de geceleri soluma yatmaktan iç organlarım ağrıyo, bugün dizlerim tutmuyo midem bulanıyo yatıyorum evde hiç böyle olmazdım noldu anlamadım, zorla yemek yicm yavrum aç kalmasın

Canım ben tam tersiyim hiç işe gelemiyorum karnım taş gibi oluyo

Kızlar göğüs pompası alacak mısınız bana arkadaşlarım fazla sütleri saklamak için şart dedi bi de bebek başta bütün sütü bitiremediği için şişlikten ağrı oluyomuş

Ben simdi sut pompasi falan almayi dusunmuyorum ins gerekde kalmaz ben de genelde sol tarafima yatiyorim ama bazende saga donuyorum ya neyapiyim hep soluma yatamiyorumm benimdenpek istahim yok ama zorlada olsa yiyorum canim istemesebile zorla meyve yiyorum mesela yada sut iciyorum eger yemessem sucluluk duygusu hissediyorum kizlar ins hepimiz 35 leri goruruz ondan sonra rahat edicem inaninki ben bi carsamba 32 olucam allaha sukur 11. Ayida atlattikmi tamamdir kizlar yirttik sayilir

selam cefakar anneler..

bu bayram evdeydik otobüs yolculugundan falan korktuk. ben gayet rahattım ama benimde oglum nazlı olcak herhalde :) pek çok yürümeye ugraşmaya gelmiyor. hemen akıntımın rengi degişiyor. zaten idrar yolu enfeksiyonu varmış bol su içmeye çalışıyorum. baldırıma giren kramplar harici sıkıntı yok. çok sık olmasada olunca canımdan can gidiyor. sonrasında üzerine basmak sıkıntılı. ama artık iyice agırlaştım yerimden kalkasım gelmiyor. çok şükürki kemik agrım falan yok. daha bizimde hiç bişey hazır degil. beşigi falan getirdik ama daha kurmadık. yatak odası daralır falan diye acele etmıyoruz bu hafta dolabınıda yaptırcaz gelsede şu göç odamızı toplasak adım atcak yer yok. kıyafetleri yıkamaya dalin sıvı deterjanı aldım etraftan verilenler yıkaycamda kaldırmaya yer yok diye bekletıyorum. önümüzdeki hafta annem gelcek hep beraber alışveriş yapcaz. battaniye yorgan nevresim falan lazım. 4 5 body aldım 8 9 patikli altlar var. 2 tane 2 li takım var. 3 4 tulum alsam yeter herhalde. pompa falan düşünmüyorum lazım olursa alcam. yetişkin bezi normal olursa çok gerekli oluyoırmuş ablam 1 ay kullandım dedi sonrada bebek bezi kullanmış benim çok kanamam oldu dedi. resmen temizlendim diyordu. 2 paket daha alıyım diyorum. valla allah hepimize kolaylık versin. bebeklerimizde vaktınde gelsin en normalınden kolayca doguralım...

kızlar bu aarda trendyolda arnetta marka önden dügmeli pijamalar var 40 lira civarı ihtiyacı olan varsa bilginize...

haklısın canım.ben üzülme diye söylemiştim.inş. hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alırız bebişlerimizi...

Bende yuruyus yaptigim gun cok rahatim ruhsal acidanda rahatlatiyor bulantilar bendede var zaten hic gecmedi diyebilirim artik kilo alimi yavasliyormus zaten bebeginde sag salim kurtuluruz insallah bebislerimizde bizde (amin).

Kızlarrr slmlar bende doğurmadım henüz :)) int. Hakkım bitti pek giremicem bu sıra merak etmeyin herşey yolunda öpüyorum hepinizi :))

Kızlar meraba:) Ben de doğurmadan geldim:))

kızlar slm pazar gunu suyum geldı sezeryane alındm erken doğum nedenıyle 32 hafta 6 gunlk doğum yptm oğlum kuvezde dua edın 2.540 grm 48 cmdoğdu.

ŞOK!ŞOK!ŞOK! Duygucum bayramda okudum ama cevap yazamadım. Tebrik ederim. Kilosu çok iyi doğmuş. Umarım bir an önce kucağına alırsın sağ salim. Çok sevindim, çok heyecanlandım:) Öpüyorum seni de bebişini de.

Tatlım ben daha önce de söyledim, bebeği hiç hareket etmeyenler de var ama tereddüt ettiğinde doktora gitmekten çekinmemelisin.

Kizlarr bayram sekerimizi gorduk bugun 31 haftalik olduk ve 1500 gr zayifmiyiz bacilar yaaa bisiy diyin bana

Değil tatlım panik yapma. Sen o kadar badire atlattın benim kızım aynı hafta 1440 mı 1480 mi neydi. Aklımda bile kalmamış:) Biliyorum kolay değil ama biraz rahatlatmaya çalış kendini. Çünkü doktor kontrollerin düzenli yapılıyor zaten ve onlar müdahale etmeleri her gerektiğinde ettiler zaten. Sen strese girdikçe kızın da gerilir. Cadının teki olur sonra :))

ben bu döndürme meselesini okumuştum, karnına masaj yapar gibi çeviriyolar sanırım. bir yandan da ultrasondan bebeği takip ediyolar. bence hemen sezeryan demelerinden çok daha iyi.

Canım yaa, insan fiziksel olarak yorulunca ruhsal olarak da kendini zor toparlıyor. Kilona hiç takma kafayı. Bu hafta bayramda biriyle tanıştım, olayı abartarak 40 kilo almış doğumda. Hatta eşim "o ne ya!" diye tepki verdi. Şimdi oğlu 2 yaşında ve anne de 6 aydır hamile kalmadan önceki kilosundan bile zayıf. Allah sağlık versin, kurtulursun hepsinden. Hazırlıklarda panik yapacak birşey yok ama sana destek olacak birilerini bulsan çok rahatlarsın. Var mı yardım isteyebileceğin birileri?

Kızlar benim de bel bacak ağrılarım çok oluyor. Salgıladığımız bir hormon doğumun rahat geçmesi için eklemlerimizin arasını gevşetiyormuş. Yağmurcum dediğin gibi bu ağrılar hareket etmeyince geçen türden değil aksine hafif hareket ve egzersizle hafifleyen türden oluyormuş. Ben de iki gündür çok çekiyordum. Bu sabah yatakta yine canım yanınca popoyu ve kasıkları kasarak yapılan bir hareket var onu yaptım ve çok rahatladım. Çok kolay, sadece popoyu ve vajinayı kasıyorsunuz olduğunuz yerde. Bu egzersizin günde 20-25 defa yapılması doğumu da kolaylaştırıyormuş. Netten bir araştırın derim.

Kızlar göğüs pompası alacak mısınız bana arkadaşlarım fazla sütleri saklamak için şart dedi bi de bebek başta bütün sütü bitiremediği için şişlikten ağrı oluyomuş

Göğüs pompası kişinin ihtiyacına göre alınıyormuş. Bazıları otomatik bazıları da manuel aletleri kullanabiliyormuş. Hatta bazıları da hiç makineyi kullanamayıp ancak el yordamıyla sağabiliyorlarmış sütlerini. Bir de mağazalarda hangisiyle rahat ettiğini deneyebiliyormuşsun. Denemeden almayın diye okumuştum. Bir de daha sütümüzün ne durumda olacağı bile belli değil. Bu tür şeyleri doğumdan sonraki ihtiyaca göre almak en iyisi.

Kızlar Ankara'da beşik aldık bayramda. Mothercare'de indirim vardı ve beşik 150-Tl ye geldi. Çok mutlu oldum. Eğer ihtiyacınız varsa bir göz atın derim.

Bayramın son günü evimize dönüp kızımızın odası için hazırlıklara başladık. Kütüphaneyi söküp diğer odaya taşıdık, beşiğini kurduk. Duygu da doğurdu ya, beni hepten heyecan bastı:)

Canim herkese cvp yazmissin canimsin yaaa valla biliyosinuz yattigim icin bir kac haftadir kaynanamgildeydim bihafta evime gitmek istiyorum artik gitme kal falan diyolar ama yok anacim ben evimi ozledim yavas yavas hazirliklara basliyalim dimi ama bidebugun ruyamda evimi baskalarina kiraya falan vermisim icim bi tuhaf oldu kalkinca dedim eve gidicem ben yarin kontrolum var ordan sonra evime gecmeyi dusunuyom yaaa evimizi falan isitalim dimi artik havalar iyice sogdu bugun benim kizda hareketdiz teyzeleri dunde hickiriklarini vajinama yakin hissettim anam insallah donmustur dedim kendi kenime sbah bir iki tekme atti birde hani bitarafa toplaniyoya ondan oldu bikac kere okadar ben bu hareket isini takmamaya calisiyorum yani kiz dun gece bana bi tekme atti masallah gozumden yas geldi kurban olurum ben onun tekmelerine bugunde pek uslu yani keyfine gore hareket ediyo bizimki bende rahat biraktimmm neyse kizlar yeni cicislerizin fotolarini koyyum birazdan

Merhaba canlarım,
Bu kadar tatilden sonra sabah okula gitmek çok zor geldi. Ben de gitmedim:) Öğleden sonra sevk alıp devlet hastanesindeki doktoruma gittim. Yarın kendi doktorumla randevum var.
Çok şükür 3 hafta aradan sonra bebeğimi gördüm. Dr. iyi beslemişsin dedi 1700 gr olmuşuz. 1,5-2 hafta önden gidiyormuş.Doğum öncesi iznini hiç bekletmeden al dedi. ama daha 20 günüm var nasıl dayanıcam bilmiyorum. Aa bu arada bebişim dönmüş. Gerçi dr. son ana kadar fır fır döner dedi ama dönmüş olmasına çok sevindim. Normal doğum yapmayı çok istiyorum. Kan sulandırıcı iğne kullandığım için nasıl olur bilmiyorum ama kısmet bu işler.
Şimdilik haberler bu kadar. Öpüyorum hepinizi...

Kızlar dün akşam resmen kıvrandım ağrıdan.. Sırtım aşırı ağrıyodu.. Ön kaburgalarım birbirine batıyodu sankii.. bide çok ilginçtir ki akşama doğru başlıyo, gece şiddetleniyo.. ( siz ne durumdasınız ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…