Kızlar bişey farkettim.. eğer gün içerisinde cok hareket halinde olursam, yürürsem falan o akşam hiç ağrım olmuyo.. eğer bütün gün evdeysem yatıp kalkıyosam o akşam ağrıdan uyuyamıyorum.. bayramın 1ci ve 2ci günü yorgunlluktan canım cıktı ama hiç ağrım olmadı.. 3 ve 4 evde dinlendik ağrıdan duramadım..
Canim benim bebegime kucuk demislerdi ilk bastan yoksa gelisme gerilimi var diye beni cok korkuttular cok arastirdilar plesentaminda sismis oldgunu gorunce daha cok telaslandilar oyuzden kafama takiyorum ben hem kanamam oldugu icin hemfr bebegim kucuk diye 9 gun hastanede yattim ve simdi herhafta ultrasonla bebegin kilosu olculuyor acaba normalmi kilo aliyor diye oyuzden telasim yani bosuna degil
Kızlarrr slmlar bende doğurmadım henüz :)) int. Hakkım bitti pek giremicem bu sıra merak etmeyin herşey yolunda öpüyorum hepinizi :))
kızlar slm pazar gunu suyum geldı sezeryane alındm erken doğum nedenıyle 32 hafta 6 gunlk doğum yptm oğlum kuvezde dua edın 2.540 grm 48 cmdoğdu.
öncelikle mutlu bayramlar kızlar...
bir sorunum var. dün okuldayken karnım taş gibi oldu ayağa kalkınca ağrım vardı ama çok yoğun değildi. karnımdaki sertlik özellikle sağ taraftaydı. Asıl önemli sıkıntım bebeğimin hareketlerini dünden beri hisstemedim. sanki arada yavaş bir-iki kıpırtı var ama yine de çok korkuyorum. Sizce bebek döndüğü için mi böyle oldu?
Kizlarr bayram sekerimizi gorduk bugun 31 haftalik olduk ve 1500 gr zayifmiyiz bacilar yaaa bisiy diyin bana
Canim dun doktor bana dediki bebek daha donmemis ama 36 haftaya kadar donebilir eger donmezsebiz dondericez iki tane doktor tabi ben bi tirsdim ilk defa duydum nasi oldugunuda bilmiyorum hic bir fiktim yok ins kizim kendiliginden donerde bunlara gerek kalmaz artik cok mecbur olmdikca kinse sezeryan yapmiyo hepimiz icin yinede hayirlisi kizimin tekmeleriyle iyanmak cok gizel
selam kizlar bi bayram sabahindan herkese iyi bayramlar diliyorum ...
nasilsiniz nasil geciyor insallah iyi geciyordur benimki iyi gecmiyor ya daha 10 haftamiz var zaman hic gecmiyor ben slklldim tasi tasi nereye kadar diyorum 98 kiloya dayandim 20 kilo almis bulunmaktayim daha da 10 hafta var her hafta bi kilo aliyorum cok korkuyorum.... acayip derecede sistim elim yuzum ayaklarim ..ayakkabilarimin hicbiri olmuyo terlik bile dar gelmeye basladi diz kapagimi kiviramiyorum sislikten gerisini siz dusunun. depresyona girmem an meselesi...bide iki hafta sonra ultrason var bebegin son durumu ve dogum seklim belirlenecek onun stresi de sarmis durumda kendimi dogum hazirliklarina veremiyorum iki bucuk ay kaldi odasi hazir degil cantasi hazir degil ev les gibi hic bi is yapasim gelmiyor ikramliklar hazir degil aklimda bi suru is var ama kendime yetmiyorum ben bunlara nasil yetecegim.... bu sislik beni oldurecek iyice agirlastim daha sekiz aylik bile degilim
Gunaydin kizlarrrr daha bayram tatilinizden gelmedinizmi bayrami normal gun gibi gecirenler cok skildi ama burda korkuyorum valla kizlar kacgundur yazamadim cunku dogurdum diyceksiniz diye :) benim bugun sol bacagim acayip agriyor ya ustune zir basiyorummm kizlarrr sizler ne durumdasiniz birde gece 3 yada 4 kere wc ye kalkiyorum ha birde burnum cok kaniyor normal diyolar ama ben sinir olmaya basladimmmmm :)
Kızlar bişey farkettim.. eğer gün içerisinde cok hareket halinde olursam, yürürsem falan o akşam hiç ağrım olmuyo.. eğer bütün gün evdeysem yatıp kalkıyosam o akşam ağrıdan uyuyamıyorum.. bayramın 1ci ve 2ci günü yorgunlluktan canım cıktı ama hiç ağrım olmadı.. 3 ve 4 evde dinlendik ağrıdan duramadım..
Kızlar göğüs pompası alacak mısınız bana arkadaşlarım fazla sütleri saklamak için şart dedi bi de bebek başta bütün sütü bitiremediği için şişlikten ağrı oluyomuş
kızlar slm pazar gunu suyum geldı sezeryane alındm erken doğum nedenıyle 32 hafta 6 gunlk doğum yptm oğlum kuvezde dua edın 2.540 grm 48 cmdoğdu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?