Nisan Ayı Hamişleri

Doktor randevunu merak ettim canim ins hersey yolundadir benimde carsamba gunu randevum var dualariniza ihtiyacim var

Selam güzel anne adayları

21 Ekim günü sabah 11.30 civarı uyandım wc ye gittim. Neyse çıktım baktım pijamamın ağı ıslanmış pijamamı çıkardım bacaklarımdan hafif bi su sızıyo aşağı doğru hemen eşimi uyandırdım suyum geliyo diye. Eşim acayip panik tabi.Hemen duşa girdim ne olur olmaz diye.Apar topar hastaneye gittik. Sürekli gittiğim hastane değilde en yakın hastaneye. Gidene kadar suyum iyice arttı arabanın koltuğuna kadar geçti.Alttan muayene edildim. 1 cm açıklığın var doğum başlamış ancak çok riskli bebek çok küçük bir de yenidoğan yoğun bkım dolu seni alamayız dediler.Oradan kendi hastaneme gittik. 7 saat boyunca bekletebildiler oğlumu içeride.Ciğer geliştirici iğne falan vurdular bana.Doktorum %50 yaşar daha çok küçük dedi doğuma girmeden önce .Eşimde bende kahrolduk resmen.Saat 20.00 de acil sezeryana alındım. Epidural oldum oğlumun ağladığını duyunca dünyalar benim oldu.Doktor baya küçük bekliyordu oda şaşırdı.31 Ekimdede hastaneden çıktı oğlum şuan evde . Bu arada erken doğum nedenim idrar yolu enfeksiyonuymuş. Ben 32. haftada 5 hafta daha çalışabilir raporu almak için doktora gitmiştim doktor bana bi ilaç vermişti internetten baktığımda gebeler üzerinde denenmemiştir yazıyordu o yüzden kullanmamıştım.

Bu arada çantalarınızı mutlaka şimdiden hazırlayın ben dımdızlak ortada kaldım. Kayınvalidemler aldı gecelik falan. Emzirme sütyeni aldığıma bin pişman oldum hiç kullanışlı değil.Alttan çıkarıp emziriyorum oğlumu.Pişik kremi içinde bepantane aldırdı hemşire. Sebamed almıştım. Bunun bi etkisi yok dedi. Islak mendilde şimdi kullanmayın pamukla ya da gazlı bezle silin dediler.

Canim benim cok gecmis olsun neyseki saglikla kurtuldunuz uzun omurlu olsun insallah o enfeksiyon bendede cikiyor az bisey hep ama ilac vermiyor doktor allahim bizede sag salim kavusmayi nasip etsin insallah bi sorun cikmadan evinize donebilmenize cok sevindim gule gule buyut.

Duygu çok sevindim sağ salim evinize geçmiş olmanıza. ay doktor yüzde elli yaşar dedi diye yazmışsın ya çok fena oldum salya sümük ağlıyorum şuanda. Allah bırak böyle birşeyin olmasını böyle lafları duyurmasın hiçbir anne babaya. kilosu da boyu da bebişin maşşallah çok iyiydi zaten :) ben de enfeksiyon olmasın diye bol bol su içmeye çalışıyorum. hepimizi içelim. tekrar geçmiş olsun, gözün aydın. eminim mis gibi kokuyordur oğluşun bizim yerimize de kokla onu uykusuz geceler nasıl peki? Çantalar artık hazır olmalı dediğin gibi...

bu arada bende de erken doğum tehlikesi var kızlar. sık sık nst ye alınıyorum ama şimdilik daha 40 baremini geçmedim bir de bana alttan muayene yapmıyorlar yani sahiden doğum başlamış mı başlamamış mı hiç bir fikrim yok, sadece doktorum eş aşağıda diye birazcık fazla panik... ferritinim hamileliğin başından beri kan ilacı kullanıyor olmama rağmen hala düşük. bir de çok garip birşey ben zayıflıyorum geçen hafta 62 idim bugün 60.5 ama bebeğim büyüyor çok şükür.

hollandadaki arkadaşlarım, Allah imtihanınızı kolaylaştırsın... fishbiscuits doğru söylüyor tevekkül etmek gerekiyor ve en başından beri her ikiniz de maşallah zaten tevekkül sahibisiniz. bence ikinizden de çok güzel haberler alıcaz. bebişleriniz kesinlikle küçük değiller. ne demişler yok büyümez arık büyür.

mide yanması bebeğin saçlı olacağına delalet edermiş. ben de yok. ama hem ben hem eşim sarışınız ve kel doğmuşuz yani kızımda muhtemelen kel doğar. o yüzden bol bol şapka aldım kafası üşür müşür mazallah mide yanmasına soda iyi gelir ki soda bence güzel birşey ama hakikisi olsun karbonatlı değil.

ay çok yazdım ama bir de bebeklerinizin hıçkırıklarını hissediyor musunuz? benimki resmen günde en az iki ve en az 2 dk hıçkırıyor ama hiiç sevmiyor yavrum geçsin diye bir bu tarafa bir ot arafa dönüp duruyor

dygucum sağsalim eve cıkmanıza cok sevindim.. İnşallah artık ehrşey yolunda gider..

Benim oğlanı da cok hıçkırık.. ben 5-6 sefer hissediyrum günde .. annem sen ne yedin de hıçkırıyosun böyle diyorm :)

tekrar hayırlı uğurlu olsun.Allah analı babalı büyütsün inş.hepimize zamında,sağlıkla doğum yapmayı nasip etsin.senin oğluşunun boyu ve kilosu iyiymiş.ne güzel eve de gelmiş.çok mutlu oldum...

Selam güzel anne adayları

.

Ben de çok duygulandım canım yaa. inşallah bize de nasip olur çocuklarımızı kucağımıza almak. çabucak kurtulmuş oldun bir bakıma da:)
eve çıktığınıza göre seni de oğluşunu da tebrik eder göslerinisden öperimm..

Son düzenleme:
Canim benim her ser de vardir bir hayir neguzel evede cikmissiniz herseyin iyi olduguna cok sevindim ama nasi doktrlar 50 sans verdi bebegin kilosu gayet iyi birde allah korusun ama 28 haftalik bebekler bole yasiyor seninkini masallahi var cok secindim ikinizinde iyi olmasina inanmassiniz ama sanki herkez burda arkadasim gibi hep aklimdasiniz :) neyse canlarim hadi opuyorum mis kokulu oglunu

Hickiriklarini nasil hissediyorsunuz kizlar ben hic hissetmiyorum yada benimki hickirmiyor.

bence duygunun doğumu herkeste bi pabik havası yarattı.ama sakin olmalıyız.hazırlıklarımızı tamamlayalım ama bu bizi korkutmasın her şey zamanı gelince olur Rabbim görelim neyler neylerse güzel olur.iyi düşünün kızlarrr bebişler büyüyor ve 2 ay sonra yanımızdalar.yerim ben onların minik ellerini :) :) :)

kızlar bugun kızımın park yatagını aldık baby 2 go.ınsallah memnun kalırız .
duygu sana da gecmıs olsun allah bebegıne uzun ömür,saglık versın canım.

Hickiriklarini nasil hissediyorsunuz kizlar ben hic hissetmiyorum yada benimki hickirmiyor.

ritmik oluyor en az 2 dk sürüyor ve tekme gibi şiddetli değil hafif hafif dokunuyormuş gibi oluyor :) ve eminim senin bebiş de hıçkırıyordur.

canım sahiden ben kendi adıma biraz panik oldum hazırlıkları ve ev içinde yapmam gereken temizlik düzenleme vsleri hızlandırdım. yine de bol dua ediyorum en azından 36. haftayı atlatalım inşallah hepimiz :)

Ne guzel ne yaptigini hissediyorsunuz ben ayirt edemiyorum ne zaman ne yaptigini neyseki en azindan kiynastigini fark edebiliyorum :))))) sukur.

Ne guzel ne yaptigini hissediyorsunuz ben ayirt edemiyorum ne zaman ne yaptigini neyseki en azindan kiynastigini fark edebiliyorum :))))) sukur.

kayınvalidem de ilk zamanlar ay bu bebiş hıçkırıyor dediğimde inanmamıştı o çok az hissetmiş çünkü hamileliklerinde hep kiloluymuş biraz. herhalde ben yağlı göbeğimden hiçbirşey hissedemedim sen her hareketini hissediyorsun maşallah diyor.

İnşallah sen de hissedersin. çok sevimli pıt pıt pıt ediyor bir de benim kızım hiç sevmiyor hıçkırmayı bir sağa bir sola dönüyor ama nafile tabi hıçkırık bu kafasına göre takılır değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…