Nisan Ayı Hamişleri

Yassminnnnn adın gibi tosun bir kız doğurursun insaallah :) bizim sıpa gecen ay 2 kg bu ay ne kadar çıkacak acaba merak ediyorum :)) hem dogumdan korkma be yavrum kuzucuklara kavuşmak var sonunda buna adapte olalım :)

Canim inanki aklimdaydin niye yazmadi diyordum butun gun bakamadim sitee anca gordum yuzumdenkocaman bi gulumseme cok cok sevindim inanki darisi benim basima dua et bizim icin de teyzesi cok sevindim senin ve minik prenses icin carsamba esimle gidicez ins kizim 2 kilo olmustur be suyumuzda normala donmustr gunde en az 3 litre su iciyorum ise yarar ins bizim odamizda bu ayin 22 sinde gelicek

ayy hadi maşallah duygu :)

Allah analı babalı büyütsün... gaz problemi yoksa çok şanslısın.
uyusun da büyüsün tosun paşa

canım çok sevindim. umarım benim plasenta da yukarı çıkar ve ben de normal doğum yapabilirim. normal doğum vücudu temizliyor doğal detox gibi bir şey. Allah hayırlısı ise benim ve evladımın sıhhatı için bana da normal doğum nasib eder inşallah. Sezaryen olursa da inşallah duygu gibi ben de kısa süre de iyileşirim umarım.

çok sevindim canım.maşallah bebişine.
kızlar ben de dün itibariyle doğum iznine ayrıldım.arkadaşlar 3 haftaya kadar çalış,doğum sonrasına aktar dediler ama YOK!çok zorlanıyodum ben artık.fiziksel zorluğu geçtim psikolojik olarak çok zor bi meslek öğretmenlik.canım kızım da 1700gr. olmuş,maşallah.yüzünü gördüm.çok mutlu oldum.küçücük burnu vardı.bu arada ben ev tipi ana kucağı almak istiyorum,alan var mı?daha bikaç parça eşya ve yatağı dışında hiçbir hazırlık yapmadım.uyku seti,ana kucağı,portbebe,bezleri...daha bisürü şey var.ne zaman tamamlıcam,bilmiyorum.revindel sen bitirmişsin ne güzel.

öf yaaa çatlamışım moralim çok bozuldu. o kadarda para verip kremler aldımdı.....

canım hadi hayırlı olsun evinde dinlen. ben de bugün yine çarşıya çıktım annemle ama beklediğimiz ürünler hala gelmemiş. annem de dediki kızım senin çarşıya çıkma zamanın geçmiş. göbişim çok kocaman herkes bana bakıyor gibi geliyor nasıl kapatacağımı da bilemiyorum hiçbir şey işe yaramıyor daha da birkaç kez çarşı işim de var yani neyse bebeklerimiz doğmadan tamamlarız inşallah eksikleri. ev tipi ana kucağı ben almayı düşünmüyorum ama peg pregonun çok hoş bir modeli vardı böyle üç bacaklı, peluş oyuncaklar falan var bebeğin dikkatini çekecek bir bak internetten istersen.

öf yaaa çatlamışım moralim çok bozuldu. o kadarda para verip kremler aldımdı.....

canım üzülme bir iki çatlaktan birşey olmaz ki bebiş için değerdi.

bir de sen tedbiri aldığın halde olmuş bence bu bilinç altın için rahatlatıcı bir durum. belki krem sürmesen çok daha beter olacaktı değil mi ama?

duygucum senin adına hepimiz çoooook sevindik arada tavsiyelerini yaz ama bebişi de ihmal etme. Allah hepimize kolaylıklar versin.oğluşunun fotosunu da ekle görelim yeğenimizi :)

kızlar lütfen yardım edin bu mide yanması beni öldürecek.gece 4 lerde yanmayla uyanıyorum ekmek yiyorum süt içiyorum nafile rennie duo olmasa hayatta uyuyamam. sizin de mi öyle yoksa bende bi sorun mu var.tavsiyelerinizi paylaşın

canım benimde aynı sıkıntı mide yanması hamileliğimin başından beri var ilk zamanlarda renne duo içiyordum ama hiç kesmemeye başladı doktorum bana süt gece içme dedei gaz yaparmış daha çok ağırır dedi 6 aydan sonra pulset 40mg hap kullanmaya başladım çok şükür o olmazsa olmuoyr aç karnına sabah bi tane içiyorum iyi geliyor öyle bişi ki hapın zamanı geçsin uykumdan uyanıyorum dr sor istersen eğer oda müsade ederse içersin benimde dr tavsiye etti hatta 4 aydan itabaren hep tavsiye etti ben içmedim 6.ayın sonuna doğru başladım artık dayanılmazdı çünkü

valla göbeggimin altında 1 cm 3 4 tane kırmızı olmuş. inşallah gögsümde olmaz. benim midem degil gırtlagım yanıyor. ama 4 5 gündür olmuyor. bu ara acayip elma yiyorum. herhalde o fayda etti. yeşil kabuklu ekşi elma. yoksa eklmekler leblebi kraker hiç geçirmedi. sırf bu yüzden bence kilo alıyorum. felaket bir şey. neyse az kaldı. çarşı işi çok zorluyor artık. bizde bugun çıktık annemle. yorulmuşum. hepinize iyi akşamlar....

çok teşekkür ederim canım cevabın için bende 1 haftadır var ve çok fena rennie şimdilik işe yarıyor ama doğuma da daha çok var.tavsiyeni dr uma danışacağım :)

bende o atıştırdığım ekmeklerden kilo alıyorum ama sırf midem yanmasın diye yiyorum ama nafile.senn gibi ben de her gün bakıyorum çatladım mı diye çatlamasak iyi olur ancak bu kadar gerilmeye nasıl olcak bilmiyorum ama :)

kızlar mide yanması bebişler saçlı olursa olur derler ama bu bilgi bilimsel mi yoksa kocakarı ilmi mi bilemeyeceğim.

ayrıca sibelin dediği gibi elma çok iyi. bir de çiğ patates suyu deneyin bakalım belki bir faydası olur

Kizlarrr doktora gidicez birazdan cok korkuyorum lutfen dua edin hersey yolunda gitsinnnn buarada yeni sitede hamilelik takvimlerimiz kaybolmus yaaaa yada ben telden girdigim icinmi goremiyorumm

sağol canım.ay benim de bebişim büyük bi bebek olmadığı halde göbiş kocaman.niye böyle bilmiyorum.sanki bugün yarın doğuracakmışım gibi.hamilelikten önce öyle kiloluı da değildim ama...şimdiye kadar 13 kilo aldım.millet hamileliği boyunca 13 kilo alıyo göbeğimde çok çatlak var şimdiden.göğüslerde yok.inş. da olmaz.ben de hep krem kullandım ama fayda etmedi maalesef.olsun bebişim için değer diyorum.hamilelikten sonra kahve-limon yapıcam.karıştırıp iyice çatlaklara yediriyomuşsun.bakalım.ben kiloları da kolay kolay veremem gibi.emziriyorum diye yerim her şeyi:) bebeğim sağlıklı olsun da.hepsi hallolur inş.

bende de var.ama mideden çok yemek borusu çok yanıyo.özellikle de dışarıdan yemek yersem.dışarıdan en ufak bi şey yiyim,hemen yanmaya başlıyo.bir de kendini takip et.neleri yediğinde daha çok oluyo.ona göre hareket et.mesela ben akşam belli bi saatten sonra yediğimde çok yanıyo.bir de şerbetli tatlı türü şeyler çok feci yapıyo.onları fazla tüketmemeye çalışıyorum.patates suyunu ben de duymuştum.bir de ben karnıbahar haşlaması denedim.ben de çok işe yaradı.o da çok ii geliyo.

Akrepkız hayırlı haberlerle gel inşallah..

Benim midem her zaman yanmıyo.. Ben artık bana neyin dokundugunu aşağı yukarı biliyrum ona göre yiyorum daha rahatım.. kötü olursam da rennie duo içiyorum..
Mesela mandalin portakal gibi meyveler, kızartma, baharat, turşu , ekşi bunlar hep dokunuyo..

Ben hiç çatlamam sanmıştım ama bende çatladım maalsef.. Maşallah göbekte bişey yok ama popom harita gibi.. Kocam dalga geçip duuyo harita karım benim diyo :2:

Bu arada biz pazar gününden beri temizlik, boya ve bebek odası hazırlıklarına başladık.. pek bişey yapmıyorum , çoğunlukla eşim yapıyo ama gene de cok yoruldum.. Olsun ama çok zevkli bi iş :)

Ben 2013 nisan annesi olacağım inşallah, bu forumda bizlerden vardır diye girdim ama sizler maşallah doğum yakın, hayırlısı olsun...

Kizlarrr doktora gidicez birazdan cok korkuyorum lutfen dua edin hersey yolunda gitsinnnn buarada yeni sitede hamilelik takvimlerimiz kaybolmus yaaaa yada ben telden girdigim icinmi goremiyorumm

canım inşallah olumlu ve hayırlı haberlerle gel bizleri merakta bırakma emi...

olsuuun boşver. bebeklerimiz sağlıklı olsun lıkır lıkır cok cok emsinler sütlerini bizim bir teyzemiz vardı çok kiloluydu doktor zayıfla diye çok tutturunca demişki bak doktor ben etten memet de benden memnun sanane (eşinin adı mehmet'di)

Ben 2013 nisan annesi olacağım inşallah, bu forumda bizlerden vardır diye girdim ama sizler maşallah doğum yakın, hayırlısı olsun...

salihacığım adaşız galiba :) Allah bebeğinizi yuvanız için hayırlı uğurlu eylesin. biz tabi 2012 nisandan beri kıymetli yüklerimizle yaşıyoruz. Sen de görürsün hayırlısı ile bu haftaları inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…