ayy kizlar pek mutlu ayrildim bugun hastaneden :) son ultrasonumuza girdik 3d ftg gorduk bebegimizin dudaklari bana benziyordu kizimin pek mutluyum .... bebegimin suyunun az oldugu soylenmisti bi ay oncekinde simdi gayet iyi cikti kafasi kucuk denmisti oda normal dedi sadece carpik ayagini cok inceleyemedi ama kotu gozukmuyor dedi biz zaten o ayagina alistik tedavisi var allaha sukur doktoru bile hazir dogumdan sonra hemen tedavi edilecek......bide 2 kilo 40 gram olmus yaaa :) plesentamda yukari cikmis normal dogum yapacagim allahin izniyle bi korkutucu tarafi bu oldu benim icin ama allah kolayligini veriir insallah :) .....doguma iki ay var 4 kilo olur gibi geliyor 4 kiloyu nasil dogururuum onun dusuncesi sardi simdi beni.. allahima sukurler olsun hamileligin son anlarini stressiz gecirecegim...simdi hazirlik zamani odamizin siparisi bile verilmedi burada mobilyalar 6 haftada geliyor dogurmadan gelir insallah mobilyamiz eksiklerimizi tamamlayacagiz cok isim var cok yaaa
(null)
ayy kizlar pek mutlu ayrildim bugun hastaneden :) son ultrasonumuza girdik 3d ftg gorduk bebegimizin dudaklari bana benziyordu kizimin pek mutluyum .... bebegimin suyunun az oldugu soylenmisti bi ay oncekinde simdi gayet iyi cikti kafasi kucuk denmisti oda normal dedi sadece carpik ayagini cok inceleyemedi ama kotu gozukmuyor dedi biz zaten o ayagina alistik tedavisi var allaha sukur doktoru bile hazir dogumdan sonra hemen tedavi edilecek......bide 2 kilo 40 gram olmus yaaa :) plesentamda yukari cikmis normal dogum yapacagim allahin izniyle bi korkutucu tarafi bu oldu benim icin ama allah kolayligini veriir insallah :) .....doguma iki ay var 4 kilo olur gibi geliyor 4 kiloyu nasil dogururuum onun dusuncesi sardi simdi beni.. allahima sukurler olsun hamileligin son anlarini stressiz gecirecegim...simdi hazirlik zamani odamizin siparisi bile verilmedi burada mobilyalar 6 haftada geliyor dogurmadan gelir insallah mobilyamiz eksiklerimizi tamamlayacagiz cok isim var cok yaaa
Selam kızlar
Oğluşumda bende çok iyiyiz.Sizlere tavsiyem bol bol alttan çıt çıtlı badi ve patikli altlardan alın. Benim sıpa her altını açtığım anda yapıyor:) Henüz çok sıkıntı çekmiyoruz erken doğum olduğu için gününü doldurana kadar uyur dedi doktor. Gazımızıda rahat çıkarabiliyoruz.Bu arada revindell doktor seninkisi kesin 34 haftalık sen gününü bilmiyorsun dedi bana:S Allah hepinize sağlıklı doğumlar nasip etsin. Epidural sezeryandan hiç korkmayın ben ilk hafta içinde yan yatmaya bile başladım. Bu arada teyzeleri oğluşum 16 günlük oldu bugün.
çok sevindim canım.maşallah bebişine.
kızlar ben de dün itibariyle doğum iznine ayrıldım.arkadaşlar 3 haftaya kadar çalış,doğum sonrasına aktar dediler ama YOK!çok zorlanıyodum ben artık.fiziksel zorluğu geçtim psikolojik olarak çok zor bi meslek öğretmenlik.canım kızım da 1700gr. olmuş,maşallah.yüzünü gördüm.çok mutlu oldum.küçücük burnu vardı.bu arada ben ev tipi ana kucağı almak istiyorum,alan var mı?daha bikaç parça eşya ve yatağı dışında hiçbir hazırlık yapmadım.uyku seti,ana kucağı,portbebe,bezleri...daha bisürü şey var.ne zaman tamamlıcam,bilmiyorum.revindel sen bitirmişsin ne güzel.
öf yaaa çatlamışım moralim çok bozuldu. o kadarda para verip kremler aldımdı.....
kızlar lütfen yardım edin bu mide yanması beni öldürecek.gece 4 lerde yanmayla uyanıyorum ekmek yiyorum süt içiyorum nafile rennie duo olmasa hayatta uyuyamam. sizin de mi öyle yoksa bende bi sorun mu var.tavsiyelerinizi paylaşın
canım benimde aynı sıkıntı mide yanması hamileliğimin başından beri var ilk zamanlarda renne duo içiyordum ama hiç kesmemeye başladı doktorum bana süt gece içme dedei gaz yaparmış daha çok ağırır dedi 6 aydan sonra pulset 40mg hap kullanmaya başladım çok şükür o olmazsa olmuoyr aç karnına sabah bi tane içiyorum iyi geliyor öyle bişi ki hapın zamanı geçsin uykumdan uyanıyorum dr sor istersen eğer oda müsade ederse içersin benimde dr tavsiye etti hatta 4 aydan itabaren hep tavsiye etti ben içmedim 6.ayın sonuna doğru başladım artık dayanılmazdı çünkü
valla göbeggimin altında 1 cm 3 4 tane kırmızı olmuş. inşallah gögsümde olmaz. benim midem degil gırtlagım yanıyor. ama 4 5 gündür olmuyor. bu ara acayip elma yiyorum. herhalde o fayda etti. yeşil kabuklu ekşi elma. yoksa eklmekler leblebi kraker hiç geçirmedi. sırf bu yüzden bence kilo alıyorum. felaket bir şey. neyse az kaldı. çarşı işi çok zorluyor artık. bizde bugun çıktık annemle. yorulmuşum. hepinize iyi akşamlar....
canım hadi hayırlı olsun evinde dinlen. ben de bugün yine çarşıya çıktım annemle ama beklediğimiz ürünler hala gelmemiş. annem de dediki kızım senin çarşıya çıkma zamanın geçmiş. göbişim çok kocaman herkes bana bakıyor gibi geliyor nasıl kapatacağımı da bilemiyorum hiçbir şey işe yaramıyordaha da birkaç kez çarşı işim de var yani neyse bebeklerimiz doğmadan tamamlarız inşallah eksikleri. ev tipi ana kucağı ben almayı düşünmüyorum ama peg pregonun çok hoş bir modeli vardı böyle üç bacaklı, peluş oyuncaklar falan var bebeğin dikkatini çekecek bir bak internetten istersen.
kızlar lütfen yardım edin bu mide yanması beni öldürecek.gece 4 lerde yanmayla uyanıyorum ekmek yiyorum süt içiyorum nafile rennie duo olmasa hayatta uyuyamam. sizin de mi öyle yoksa bende bi sorun mu var.tavsiyelerinizi paylaşın
Kizlarrr doktora gidicez birazdan cok korkuyorum lutfen dua edin hersey yolunda gitsinnnn buarada yeni sitede hamilelik takvimlerimiz kaybolmus yaaaa yada ben telden girdigim icinmi goremiyorumm
sağol canım.ay benim de bebişim büyük bi bebek olmadığı halde göbiş kocaman.niye böyle bilmiyorum.sanki bugün yarın doğuracakmışım gibi.hamilelikten önce öyle kiloluı da değildim ama...şimdiye kadar 13 kilo aldım.millet hamileliği boyunca 13 kilo alıyogöbeğimde çok çatlak var şimdiden.göğüslerde yok.inş. da olmaz.ben de hep krem kullandım ama fayda etmedi maalesef.olsun bebişim için değer diyorum.hamilelikten sonra kahve-limon yapıcam.karıştırıp iyice çatlaklara yediriyomuşsun.bakalım.ben kiloları da kolay kolay veremem gibi.emziriyorum diye yerim her şeyi:) bebeğim sağlıklı olsun da.hepsi hallolur inş.
Ben 2013 nisan annesi olacağım inşallah, bu forumda bizlerden vardır diye girdim ama sizler maşallah doğum yakın, hayırlısı olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?