Nisan Ayı Hamişleri

kızlar bugun kızımın park yatagını aldık baby 2 go.ınsallah memnun kalırız .
duygu sana da gecmıs olsun allah bebegıne uzun ömür,saglık versın canım.

canım güle güle güzel günlerde kullan. park yatak çok kullanışlı bir ürün bence, memnun kalırsınız...

ay ben o hıçkırıkları hep tekme sanmıştım.ben de neden bu minnoş hiç durmuyo diyodum ilahi ben :) :)

:) ayyy yerim ben o minnoşu

maşallah paşaya... saglıklı ömürler diliyorum. iyi haberlerini aldıgıma sevindim. idrar yolu enfeksiyonundan bende fena tırsıyorum. elimden su şişesini düşürmemeye çalışıyorum. hazırlıkları hizlandırmalı. bu hafta annem gelcek eksikleri alcaz. beşiginide dün kurduk. şuan çok sıkıntılı degildir herhalde gününü doldurana kadar uyurlarmış diye duymuştum. sizde nasıl. saglıklı günler.....

Kizlar morelim bozuk hic keyfim yok ben annemleri ozledim yaaaa aglamak istiyorummm

ah canım kıyamam... ben annemlerle aynı şehirdeyim ama en iyi ihtimalle iki hafta bir görüşebiliyorum. universiteyi yurtdışında okumuştum kendi kendimi o dönemlerde nasıl sabrettiysen şimdi de öyle sabret diye teselli ediyorum. ağlamak istiyorsan ağla... hiç sıkma kendini rahatla...

Doktor randevunu merak ettim canim ins hersey yolundadir benimde carsamba gunu randevum var dualariniza ihtiyacim var

Canım benim kızım 1 kilo 450 küsür olmuş doktor 2 buçuğu yakalarsak iyi olur ama bence yakalar dedi tabiki önemli olan sağlık sorunu olmaması ama gene de hiç takmadan duramıyorum kilosunu, sen de inşallah güzel haberler alırsın

Duygucum çok sevindim bebeğinin iyi olmasına nasıl gidiyo arada bize yaz, Allah bebeklerimizi bize bağışlasın

kızlar selamlar hepinize 12 kasimda doktor randevumuz var heyecanla bekliyorum.. Bu pazar badana için usta gelicek bebek odamız boyanacak raflar takılacak süslemeler felan..

Daha uyku seti çarşaflar felan eşyalar yıkanacak ütülenecek.. bu arada evinde pok götürüyor.. 2 haftadır süpürge açılmadı evde.. Badana bitsin halıları yıkamaya vericem koltuklar silinecek.. Perdeler felan offf offffff

merhaba canım maşallah sen bir çok şeyi halletmiş sayılırsın.sadece düzeltmek kalmış onlarıda birşekilde halledersin.ben daha birçok eşyasını almadım.nasıl yetişir diye düşünüyorum.zaman azaldıkça sanki daha çok eksik varmış gibi oluyor.

Selam kızlar

Oğluşumda bende çok iyiyiz.Sizlere tavsiyem bol bol alttan çıt çıtlı badi ve patikli altlardan alın. Benim sıpa her altını açtığım anda yapıyor:) Henüz çok sıkıntı çekmiyoruz erken doğum olduğu için gününü doldurana kadar uyur dedi doktor. Gazımızıda rahat çıkarabiliyoruz.Bu arada revindell doktor seninkisi kesin 34 haftalık sen gününü bilmiyorsun dedi bana:S Allah hepinize sağlıklı doğumlar nasip etsin. Epidural sezeryandan hiç korkmayın ben ilk hafta içinde yan yatmaya bile başladım. Bu arada teyzeleri oğluşum 16 günlük oldu bugün.

alllah annalı babalı büyütsün canım benim bebeğini sen bizden tecrübeli olduğun için zaman zamn bilgilerini paylaşınca iyi oluyor gün geçtikçe canlarımıza hem kavuşmak için sabırsızlanıyoruz hemde telaş ve korkular oluyor yani

aynı gün kontrollerimiz. ondan sonra da 2 haftada bire düşecek dedi doktor.

ayy kizlar pek mutlu ayrildim bugun hastaneden :) son ultrasonumuza girdik 3d ftg gorduk bebegimizin dudaklari bana benziyordu kizimin pek mutluyum .... bebegimin suyunun az oldugu soylenmisti bi ay oncekinde simdi gayet iyi cikti kafasi kucuk denmisti oda normal dedi sadece carpik ayagini cok inceleyemedi ama kotu gozukmuyor dedi biz zaten o ayagina alistik tedavisi var allaha sukur doktoru bile hazir dogumdan sonra hemen tedavi edilecek......bide 2 kilo 40 gram olmus yaaa :) plesentamda yukari cikmis normal dogum yapacagim allahin izniyle bi korkutucu tarafi bu oldu benim icin ama allah kolayligini veriir insallah :) .....doguma iki ay var 4 kilo olur gibi geliyor 4 kiloyu nasil dogururuum onun dusuncesi sardi simdi beni.. allahima sukurler olsun hamileligin son anlarini stressiz gecirecegim...simdi hazirlik zamani odamizin siparisi bile verilmedi burada mobilyalar 6 haftada geliyor dogurmadan gelir insallah mobilyamiz eksiklerimizi tamamlayacagiz cok isim var cok yaaa

selam kızlar ben de ayın 13unde kontrole gıdıcem.32.haftam doldugu ıcın ızne ayrılcam okulda son haftam yanı,, yasasın ızne ayrılcam:)))) ana kucagı aldınız mı kızlar aldysanız hangı marka?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…