Nisan Ayı Hamişleri

Kizlarrrr bebisim 1900 gr yaklasik hersey yolunda gozukuyo nst girdim bebis gayet hareketlo dedi doktor yanliz ultrasyonda hic hareket etmedi bende biraz durgun son zamanlarda diyince nst yapti doktorum iyi dedo hersey buyik ihtimalle sezeryan dedi oysa ben catir catir dogurmak istiyodum hala kafasi yukarsa cinku

Ayyy canim hersey yolunda ne güzel masaallah.. Senin kacinci haftan kuzum? Telefondan giriyorum ya göremiyorum cetvelleri.. Bebeklerimiz saglikla dogsunda sezaryan normal farketmiyor artik tek düşündüğüm sağ salim doğsunlar.. Duygu doğurdu da büyütmeye başladı bile baksana :)

bende de kumaş vardı kuzuma yastık kılıfı diktim şimdi onları yikamaya başlicam pazar günü usta geliyor badana için marshall mentol bugusu rengine boyucaz :) raflarimiz ve dizilmek üzere oyuncaklarımızda hazır :) cichkodan akıllı telefon aldım kızlar bide peluş bir hipopotan uyku arkadaşı kuyruğunda diş kaşıyıcı var müzikli işıklı felan :)) ödüm kopuyor oda bitmeden ufaklik gelir diye daha temizlik yapilacak evde.. Tey tey tey :)

kızlar bende bugün dr gittim öncelikle aile hekimliğine sonrada doğum dr gittim vitamin magnezyum demir hepsini sıfırlamışım son zamanlarda baya kendimi yorgun hissesdiyordum bizim paşada revindell arkadaşımın paşası gibi önden gidiyormuş iri ded dr um kg 2150 zaten bir önceki ay bebek iri sende kilo almaya müsaitsin diye kestiği vitaminleri kalsiyum magnezyum hepsi birbir tekrar yazıldı aman kızlar sizde de halsizlik varsa bu kan tahlillerine bi baktırın eğer demir eksikliği kan eksikliği olursa doğumda başımız çok ağırır dedi dr um bilgilerinize

Bugun tam işlerimiz bitti gibi oldu, ev düzene girdi, topladık düzenledik derken koca akvaryumumuz patladı ((( 60 litre akvaryum 3 dk da salona boşaldı.. Allah'tan eşim suyun bi kısmını alabilidi.. Balıkları da kurtardı.. Ama bütün salon darma dağın oldu.. Kablolara su gitmesin diye eşim yepyeni battaniyemi de yer atmış.. Yoksa çarpılcaktık.. Su an yine salon yerle bir.. oturup ağlayasım geldi artık..

canım geçmiş olsun... Aman sana eşine bebişine bir şey olmasın. gerisi hallolur Allahın izniyle. Canını sıkma hiç. Ama merak ettim neden patladı akvaryum?

Kızlar yüzüm çok kuru ve gerim gerim, kullandığım nemlendiriciden de memnun değilim bana bi marka tavsiye edecek var mı

Geçmiş olsun canım, bozma moralini sağlık olsun

Kızlar yüzüm çok kuru ve gerim gerim, kullandığım nemlendiriciden de memnun değilim bana bi marka tavsiye edecek var mı

nivea pure natural,çok memnnunum tavsiye ederim,birde yüzümüz için kullanacağımız nemlendiricelerin cam kutu veya şişede olmasına dikkat edelim,
plastik kutulardaki kremleri yüzüme kullanmam hiç..

canım çok geçmiş olsun balıklar ölmemiş allahdan. öyle olsa daha çok üzülürdün. ben de çalışırken iş yerinde balık besliyordum. biri ölse o günüm berbat oluyordu

canım çok sevindim maşallah bebişine...

sezaryene çok üzülmemeye çalış. benim de durumum aynı senle. ama Allah dan ümit kesilmez değil mi:)

Kızlar bana yardımcı olur musunuz? Adetim 10 Kasımda. Adete 1 hafta kala göğüslerimde sertleşme ve dolgunluk başladı.Sonra adete iki gün kala bu sertleşme ve dolgunluk kayboldu.Göğüs damarlarında belirginlik de var; ama bilmiyorum.Siz de bu durumu yaşadınız mı?Göğüsleriniz indiği halde hamilelik öğrendiniz mi? Şimdi ben kesin hamile değil miyimdir? Kafayı yemek üzereyim. Lütfen cevap verin.

benimde goguslerim cok acımıstı ama hamile oldugumu ogrendikten sonra daha iyi farketmiştim bi test yapıp işi garantiye al ogren bence..

merhaba guzel anneler
umarım herkes iyidir arada takip edebiliyorum sizleri
bende 3. aydan beri lierac kullanıyorum ama malesef karnımda 3-4 tane cizik olustu o kadar da dikkat ettim üstelik
doktorum da bana olacagı varsa zaten olur yine de önlemini al 10 tane olmazda 5 tane olur hiç değilse demişti tek tesellim bu

bebegimin dolabı ve besigi geldi gidip gidip seviyorum icine bakıyorum bi de dogsa bizim bebişler ne hale gelicez acaba

saglıcakla kucagımıza alalım ins.

duygu masalah senin oglus pek hızlı cıkmıs :) saglıcakla büyüt insalah tecrübelerini deneyimlerini yaz buraya merakla bekleyenlerdenim

benimde goguslerim cok acımıstı ama hamile oldugumu ogrendikten sonra daha iyi farketmiştim bi test yapıp işi garantiye al ogren bence..

daiybeti göğüslerim inince umudum azaldı.Göğüslerin önce şişip sonra inmesi sence adet belirtisi mi?

Ben geldimmmm. Nasılsınız arkadaşlarım?

Doktora götürdük oğlumu bugün.Hastanedeyken oğlum 2240 grama kadar düşmüştü ödemleri gidince.Hastaneden çıkarken 2.360 gram olmuştu.3 gün sonra kontrole gitmiştik 2.470 olmuştuk. Bugün 2.685 gram olmuşuz teyzeleri. Kızlar bu arada doğumdan sonra orkid bende inanılmaz pişik yaptı.Gazlı bez kullanın derim.Annelik inanılmaz güzel bir duyguymuş. Allahım hepinize sağlıklı bir şekilde nasip etsin inşallah.Bu arada bana doğumdan önce neredeyse 25 lt serum verildi. Doğuma davul gibi şiş olarak girdim.Veeee göbeğimin altı benimde çatlamış kırmızı kırmızı

Merhabalar nasilsiniz guzel anneler kac gundur giremiyorum duygucum herseyin yolunda ve guzel olmasina sevindim bizler icinde herseyin hayirlisi insallah birde her adet oncesi goguslerde bi hassasiyet olusur eger hamilelik ihtimalin varsa test yapsana arkadasim icin rahatlar boyle bilemezsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…