Kizlarrrr bebisim 1900 gr yaklasik hersey yolunda gozukuyo nst girdim bebis gayet hareketlo dedi doktor yanliz ultrasyonda hic hareket etmedi bende biraz durgun son zamanlarda diyince nst yapti doktorum iyi dedo hersey buyik ihtimalle sezeryan dedioysa ben catir catir dogurmak istiyodum hala kafasi yukarsa cinku
Bugun tam işlerimiz bitti gibi oldu, ev düzene girdi, topladık düzenledik derken koca akvaryumumuz patladı((( 60 litre akvaryum 3 dk da salona boşaldı.. Allah'tan eşim suyun bi kısmını alabilidi.. Balıkları da kurtardı.. Ama bütün salon darma dağın oldu.. Kablolara su gitmesin diye eşim yepyeni battaniyemi de yer atmış.. Yoksa çarpılcaktık.. Su an yine salon yerle bir.. oturup ağlayasım geldi artık..
Bugun tam işlerimiz bitti gibi oldu, ev düzene girdi, topladık düzenledik derken koca akvaryumumuz patladı((( 60 litre akvaryum 3 dk da salona boşaldı.. Allah'tan eşim suyun bi kısmını alabilidi.. Balıkları da kurtardı.. Ama bütün salon darma dağın oldu.. Kablolara su gitmesin diye eşim yepyeni battaniyemi de yer atmış.. Yoksa çarpılcaktık.. Su an yine salon yerle bir.. oturup ağlayasım geldi artık..
Kızlar yüzüm çok kuru ve gerim gerim, kullandığım nemlendiriciden de memnun değilim bana bi marka tavsiye edecek var mı
Kizlarrrr bebisim 1900 gr yaklasik hersey yolunda gozukuyo nst girdim bebis gayet hareketlo dedi doktor yanliz ultrasyonda hic hareket etmedi bende biraz durgun son zamanlarda diyince nst yapti doktorum iyi dedo hersey buyik ihtimalle sezeryan dedioysa ben catir catir dogurmak istiyodum hala kafasi yukarsa cinku
(null)
(null)
Kızlar bana yardımcı olur musunuz? Adetim 10 Kasımda. Adete 1 hafta kala göğüslerimde sertleşme ve dolgunluk başladı.Sonra adete iki gün kala bu sertleşme ve dolgunluk kayboldu.Göğüs damarlarında belirginlik de var; ama bilmiyorum.Siz de bu durumu yaşadınız mı?Göğüsleriniz indiği halde hamilelik öğrendiniz mi? Şimdi ben kesin hamile değil miyimdir? Kafayı yemek üzereyim. Lütfen cevap verin.
benimde goguslerim cok acımıstı ama hamile oldugumu ogrendikten sonra daha iyi farketmiştim bi test yapıp işi garantiye al ogren bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?