Nisan Ayı Hamişleri

canım herkesin anatomisi farklı ne desek yanlış çıkma ihtimali yüzde 50 en iyisi sabırla bekle dua et. inşallah gönlüne göre olur herşey.

canım ne güzel oğluşun büyüyor maşallah

off çok serum yemişsin tabi durdurmaya çalıştılar doğumu değil mi ama tosun paşa daha kararlı çıktı

orkid pamuklusunu alırım diye düşünüyordum ama benim cildim de çok hassas dikkatlı olmak lazım. ha buarada sezaryen olursa çok kanama olmaz diyorlar doğru mu?

o kadar çatlakcık da olsun yahu sağlıkla kucağına aldın ya oğlunu her şeye değer

gül 2 gün önce evde test yaptım;ama negatif.Kandan yaptıracağım.Merak ettiğim şey göğüsler önce şişip sonra inerse kesin hamilelik yok anlamına mı gelir?

Evet canım doğumu durdurmaya çalıştılar.7 saat durdurabildiler ancak.Doğumdan çıktıktan 6 saat sonra ayağa kaldırdılar beni .Altımdaki çrşaf baya kötüydü ama sonra azaldı yani öyle şakır şakır gelmiyor.Hatta artık damla damla geliyo.

İşte teyzeleri oğluşum benim:)Burnumuz azıcık yara küvezde takılan hortumdan dolayı az kaldı ama geçiyor.

Son düzenleme:
gül 2 gün önce evde test yaptım;ama negatif.Kandan yaptıracağım.Merak ettiğim şey göğüsler önce şişip sonra inerse kesin hamilelik yok anlamına mı gelir?

Erken donemde gozukmeyebiliyor tatlim ben uc kez test yaptim ucuncude cok silik cikti ikinci cixgi oyle olunca kandan baktirdim o zaman belli oldu isi goguslere baglama sen cunku benim onceden daha sis ve aciyordu yedi bucuk aylik olduk suan goguslerim hamile bile degilim gibi hepsi gecti canim neyse baktirinca haber ver pozitiftir insallah.

kızlar dün ebeye gttım cocuk başaşagı pozısyona gecmıs.acaba erken mı ya dogum kanalına dogru yol alıyo yavas yavas dedı.daha 31+2yım

İlgin için teşekkür ederim GÜl.Maalesef biraz önce hasta oldum.Artık başka aya (((

kızlar dün ebeye gttım cocuk başaşagı pozısyona gecmıs.acaba erken mı ya dogum kanalına dogru yol alıyo yavas yavas dedı.daha 31+2yım

Canim ebe derken saglik ocagindaki degil demi doktorunmu gonderdi ebeye bende bakilmasini istiyorum ama doktorum hic aceleci degil bu konuda cati muayenesi olan varmi aramizda birde ebe bisey demediyse erken felan diye normaldir korkma.

Canim ebe derken saglik ocagindaki degil demi doktorunmu gonderdi ebeye bende bakilmasini istiyorum ama doktorum hic aceleci degil bu konuda cati muayenesi olan varmi aramizda birde ebe bisey demediyse erken felan diye normaldir korkma.

saglık ocagndakı ebe canım.nette okudum bu aylarda dönmesi normalmıs zaten korkulcak bı durum yoktr heralde salıya kntrolum var zaten sorcm doktora.catı muayenesı olmadm ben son hftalarda bakılıomus ona.

teşekkür ederim canım bilgilendirdiğin için... hadi geçmiş olsun

bu arada bu tosun paşa pek tatlıymış mis gibi kokuyordur o şimdi ... bizim yerimize de kokla

ayyy canım benim maşallah maşallah ağlıyorum resmen çok tatlı bi bebiş bu Rabbim sağlıklı huzurlu uzun bi ömür versin size.çok tebrik ediyorum.çok duygulandım yaaa sanki kendi bebişimi gördüm.çok mu bağlandık ne.çok güzelsin maşallah kuzuma

Duygucum maşallah bebeğin çok tatlıııı.. o minnak burnunu yerim ben onunn.. Yüce Allah ım sen ne büyüksün.. bizim içimizde de böyle bşey var su an kızlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…