(null)
(null)
Eki Görüntüle 548111 Eki Görüntüle 548114 Eki Görüntüle 548116
İşte teyzeleri oğluşum benim:)Burnumuz azıcık yara küvezde takılan hortumdan dolayı az kaldı ama geçiyor.
İşte teyzeleri oğluşum benim:)Burnumuz azıcık yara küvezde takılan hortumdan dolayı az kaldı ama geçiyor.
saglık ocagndakı ebe canım.nette okudum bu aylarda dönmesi normalmıs zaten korkulcak bı durum yoktr heralde salıya kntrolum var zaten sorcm doktora.catı muayenesı olmadm ben son hftalarda bakılıomus ona.
Benim daha hic biseyim hazir degil morelimde heycanimda yok hazirlamak icin nebiliyim kendimi iyi hissetmiyorum son zamanlarsa bebisimin hareketlerinide fazla hissetmiyorum artik halbuki buyudu kilo aldi daha cok hissetmem lazim. Ama bilmiyorum sizin bebisler nasil kipir kipir dir umarim bilmiyorum kizlarrrr morelim sifir gidiyim bi dus aliyom bari kendime gelirim belki
Canim noldu niye morelin bozuldu senin yaabebek hareketlerine gelince benim tosuncuk oğluşumda hiçç hareket etmiyor desem yeridir ondan yana tedirgin olma yerleri azaldı artık pek tepişmiyorlar..
Benimde canim sıkkın aslında inan annem yine kırmayı başardı beni.. Ama en güzel heyecanimi kimsenin rezil etmesini istemiyorum o yüzden çok fazla kafaya takmamaya çalışıyorum.. sende üzme kendini canım
Kizlar çarşıdan geldim şimdi uzun gecelik aldim kendime hastanede lazim olur diye iç çamaşırıda aldım temiz temiz.. Dogum çantam artık hazır..
dün de mevlütte giyebilmek için hafif küpürlü bir pijama takımı almıştım ona uygun küçuk incilerden taç aldım :) hayatimda hic pijama takimina uygun saç aksesuarı bakmamıştım :)))
Geriye sadece oğlumun mevlüt takımı kaldı :)
Benim daha hic biseyim hazir degil morelimde heycanimda yok hazirlamak icin nebiliyim kendimi iyi hissetmiyorum son zamanlarsa bebisimin hareketlerinide fazla hissetmiyorum artik halbuki buyudu kilo aldi daha cok hissetmem lazim. Ama bilmiyorum sizin bebisler nasil kipir kipir dir umarim bilmiyorum kizlarrrr morelim sifir gidiyim bi dus aliyom bari kendime gelirim belki
Valla canim aslinda kendi kendime morelim bozuyorum heralde herseyi kafaya takiyorum yok bugun az hareket etti yok bugun tekme atmadi annemleride ozledim kociskomda cok calisiyo bu siralar cok yanlizim yani nebiliyim doktorlar sinir ediyo beni gecen gittigimde durup duruken ailede hic down sendromlu kuzen falan varmi demesinmi yok dedim ikili test yaptirmismiydiniz iyimiydi sanki yazmiyo o zikkim bilsayarda sorup bide kafama takiyorum aslinda kizimi uzuyorum farkindayim ama elimden daha iyisi gelmiyor tek dusundem bebegimin sagligi kucagima bi alsaydim yaaa hani en guzel hamielelik donemiydi ya zehr oldu bana zehir
zaman yaklastikca bana bi agirlik cokuyor kizlar ya . belimin kalcamin agrisindan yuruyemiyorum hicbi yere gidemiyorum hareketlerim iyice kisitlandi bes dakikalik yol gozumde kilometrelerce buyuyor aynaya bakmak istemiyorum ...hamilelik boyunca uc tane pantolon almak zorunda kaldim ucuncuye sigmiyorum artik kalcadankiz bebek doguracak olanlar sizde basenden ve kalcadan mi kilo aldiniz kim gorse oyle diyor..... ve daha iki ay var iki aya kadar ben napacam yatakta bile yatamiyorum belimin kalcamin agrisindan ben nasil doguracagim cok korkuyorum ya hareketsiz hantal bisey oldum ev isini bile yapamiyorum artik yemek yapmak olum oldu iyice insan icinde bile oturamiyorum otururken bile belim zonkluyor ayaklarimin ellerimin sismeside cabasi tabiki....saniriim hep sikayet oldu ama kimseye konusamiyorum beni anca siz anlarsiniz herkes normal normal diyo bide anormaaller var ayyyy cok sissin dogumun yakin mi benim karnim bile yoktu her isimin yapardim kosardim oynardim diyenler var ki onlara sinir oluyorum
meraba kızlar,
ben de kendini iyi hissetmeyenlerdenim. neredeyse her şeye ağlıyorum. karnımda ve sırtımda ağrılar oluyor. otursam bi türlü yatsam bi türlü. evdeki muhabbet kuşum hasta. 2 yıldır bakıyorum ve çok seviyorum. gözünün içine bakıyorum, veterinere götürüyorum iyileşmiyor. tam tuzu biberi oldu şu dönemin. bugün arkadaşımla konuşurken o kadar ağladım ki gıcık tuttu, öksürürken de altıma kaçırdım, sonra gülme krizine girdik telefonda:)) tam dengesiz oldum. tek yapılacak şey, bu dönemin normal ve geçici olduğunu düşünüp derin nefes almak sanırım.
bak kendi kendime hem dertlendim hem de kendimi teselli ettim görüyo musunuz.. iyi ki var demek ki burası:))
bu aralar sırtım ağrıdığından pek giremiyorum, sıkıntılanıyorum. öpüyorum hepinizi.
DUYGUUU! MAŞALLAH OĞLUNAAA!!
selam hanımlar...
ay herkes pek bir sıkıntılı ya . ben bozuk havaları hiç sevmem. aynen benimde pek havam yok gibi. salı annemle çıktık dolaştık ya hemen akıntımın rengi degişti. bu günde kırmızı gelince doktora gittim. allaha şükür bebegimle ilgili sıkıntı yokmuş. artık pek hareket yok dedi. oturcam yatcakmışım. kan uyuşmazlıgı ve idrar testi yeniledik. ama gösteremedim sonucu. kan uyuşmazlıgı testı negatif idrar lökasıtten geçılmıyor. onları normal karşılıyorlar genelde oyle çıkıyor ama bu kez keton diye bişeyde çıktı hayrolsun bakalım yetersiz beslenmeden falan oluyormuş nette bakındım birazda. bebegim 2036gr çıktı . günü günümüze gidiyoruz. 3 4 ileri çıkıyor. idrar yolu enfeksiyonun erken doguma sebep olmasından tırsıyorum. şu 3 4 hafta daha geçsinde. sonra gelmek isterse gelsin. hepimiz saglıkla kavuşalım bebeciklerimize.
Duygu saglıkla büyüt bebegini. allah bahtını güzel hayırlı eylesin. maşallah
ay canım :) ben artık evcil hayvan besleyemiyorum çok fena bağlanıyorum. hatıra defterimde bir kaç sayfa var ki cancanın ardından (rahmetli mavi muhabbet kuşum) döktüğüm gözyaşlarıyla dolu ... seni çok iyi anlıyorum sahiden de tuz biber olmuş... sen de iyi ki varsın
maşallah canım bebeğine
sen anlatınca aklıma geldi
ben de dün gittim doktora. bundan sonra bir daha 15 de bir gidicem. sonra zaten 35 haftalık olacak ondan sonra da haftada bir.
bebiş 33 hafta 5 günlük bugün dün ağırlığı 2 338 gr idi. ama sırtını dönmüş ancak iki minnak kulak ve bir de ense gördük
plasenta ile ilgili birşey demedi ama bebeğin başı aşağıda ayakları da yukardaydı. innnnnnnnşalllllah normal doğururum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?