(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
benim de var o dediğin bölgelerde ağrım revindell. bir de azcık ayaklarımı üşüteyim tuvalete koşarak gidiyorum sanki kaçıracağım altıma:) idrar yolu enfeksiyonundan olsa gerek. akıntım koyu renkli falan değil ama geçen hafta idrar testi yaptırmıştım çok sorunbi yoktu, acildeki doktor nst istedi, hafif sancın var dedi. bu haftaki kontrolümde nst sonucunu kendi doktoruma gösterdim, o da nst istedi çok şükür şimdilik bişi çıkmadı. şöyle 1 aycık daha dursalar içimizde, 37 haftayı bi görsek... sizlerden nst istemiyor mu doktorlarınız?? acaba benimki çok mu titiz?? ben bi de monurol kullandım enfeksiyon çıkınca ve 3 gün arayla kullanılan bi fitil kullandım. sana ilaç vermediler mi??? bol su içmeye dikkat etmek lazım aslında. enfeksiyon da erken doğumu tetikleyebiliyor çünkü...
ben de 2 takım pijama ve bi tane de gecelik aldım. sabahlık almadım, onun yerine tunik gibi olan uzun kalın bi yelek koydum çantaya. park yatak için ise bi takım uyku seti aldım, yorganı yastığı var zaten. bi de annem kılıf dikmişti iki üç tane boy boy onların içlerine silikon elyafla doldurduk. ayrıca 2 takım da nevresim dikti annem uyku seti ölçülerinde. araba için ise yorum yapamayacağım pek çünkü ben de henüz almadım, kampanyaları takip ediyorum şimdilik, uygun zamanda alacağım inş. nasılsa kışın arabayla gezemez diye düşündüm.
seninkine de maşallah. bizimkinden tontiş... 33 hafta 2 gün. benimkide sırtı dönük ama ayaklar aşagıdaymış. geçen gittigimde kafası aşagıdaydı 30 haftada . dönmüş yukarı . inşallah tekrar döner.. dogumla ilgi bişey demedi. idrar tahline bakalım kan uyuşmazlıgı testınede bakalım sonra koruma amaçlı igne yapalım dedi. bende normal istiyorum ama nasıl olcak bilemiyorum. bugun 2 3 kadın gördün yeni dogum yapmışlar. zor yürüyorlardı. konuşmadım ama çok tırstım ya. rahattım ama korkularda başladı bende...
selam kızlar sıkıntılarınız havadan olabilir ayrıca burda birbirimizi etkiliyoruz farkında olmadan.her şey çooook güzel olacak hepimiz iin ben de grip olacak gibiyim olmamalıyım.inşallah olmam.
kızlar ben gecelik almayacaktım ama lazım oluyo mu sizce.düzgün de bi pijama takımı almalıyım.bebişe park yatak aldık ama yorgan yastık falan yok uyku seti mi alınıyo onun içine nevresim falan lazım mı.gerçi yatağımızı açmadak hala kutuda ama ölçülerine göre alınır heralde.bilenler cevaplarsa sevinirim :) bi de bi de bi de bebek arabasını tek yönlü aldım ama hata mı yaptım sizce.çok fark etmez dedi satan adam gaza gelip aldım ama şimdi kararsızım
Ay canim bende almamistim ama eltimin dogumunda hastanedeydim ben uzun gecelik ve temiz iç camasiri istiyorlardı aklima geldi aldım bugün iki tane ama ben pembiş aldım keşke siyah alsaydım yaaa akıl edemedim ben bunuuu :)
Evcil hayvan demeyin bana labrador cinsi köpeğimi vermek zorunda kaldım başkasina kaç gün hıçkıra hıçkıra ağladım hala aklımda evlat yaaa..
Kızlar çatı kemikleri yani vajinası ağrıyan varmı? Sanki taşla ezmişler gibi iki taraf ağrıyor yürürken felan.. Sizde de oluyormu? Bide akıntılar nasıl ya benimki sarı ve yeşil arası bir renk en son sağlık ocağında idrarda çok yüksek enfeksiyon çıktı hatta ebe şaşırdı böbreklerin ağrımıyormu? diye.
(null)
Canim benim pazartesi günü randevum bakalim nst isteyecekmi ama sanmiyorum istemez herhalde ayrica idrar yolu enfeksiyonu için bana ilaç felan vermediler bol su iç dediler o kadar..
(null)
(null)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?