Nisan Ayı Hamişleri

selam kızlar sıkıntılarınız havadan olabilir ayrıca burda birbirimizi etkiliyoruz farkında olmadan.her şey çooook güzel olacak hepimiz iin ben de grip olacak gibiyim olmamalıyım.inşallah olmam.
kızlar ben gecelik almayacaktım ama lazım oluyo mu sizce.düzgün de bi pijama takımı almalıyım.bebişe park yatak aldık ama yorgan yastık falan yok uyku seti mi alınıyo onun içine nevresim falan lazım mı.gerçi yatağımızı açmadak hala kutuda ama ölçülerine göre alınır heralde.bilenler cevaplarsa sevinirim :) bi de bi de bi de bebek arabasını tek yönlü aldım ama hata mı yaptım sizce.çok fark etmez dedi satan adam gaza gelip aldım ama şimdi kararsızım

Ahhh kıyamam ben sana yaa canim benim.. Üzülme ne olur benimde kociş çok çalısiyor pazar gunleride hatta aksam 10 da geliyr cogu zaman sosyal hayatımız sıfır

Bebegin icin üzülme o çok sağlıklı :) senin doktorun fazla pipirikli benimkide bir o kadar rahat ne şikayetim olsa "normal normal" diyor :)

Canim park yatak aldim bende bir tane uyku seti aldım , iki tane lastikli çarşaf ve iki tane silikon yastik aldım ve yastık kılıflarini kendim diktim.. Kalın kışlık battaniye aldım birtanede kadife olanlardan.. Yani bunlar lazim oluyor.. Ben hatta sıvı geçirmeyen yatak alezide aldım çişi felan gecerse yatak batmasın diye..

Canim bende iki takım loğusa pijama takımı aldım (birtanesi mevlüt için ) bir tanede uzun önden düğmeli gecelik aldım.. Doğumhaneden çıkarken gecelik ve külot istiyorlar sonradan kanaman felan olursa pijamalarda yedek olsun yaninda.. Sezaryan olursak pijamanin dikişleri acitir belki o yüzden uzun gecelikte olması lazım..

Kızlar çatı kemikleri yani vajinası ağrıyan varmı? Sanki taşla ezmişler gibi iki taraf ağrıyor yürürken felan.. Sizde de oluyormu? Bide akıntılar nasıl ya benimki sarı ve yeşil arası bir renk en son sağlık ocağında idrarda çok yüksek enfeksiyon çıktı hatta ebe şaşırdı böbreklerin ağrımıyormu? diye.

Benim akıntım şeffaf gibi geliyo ama bir süre sonra çamaşırımda sarıya dönüyo..

Sırt ve kaburga ağrılarım doruk noktasında.. magnezyum falanda kesmiyo artk..

Benim bebek erkek ama bende kalça ve basenlerden aldım kiloyu.. hatta oralarım çatladı..

Smsun bende nst ye başladım.. 30 haftalıkken soktu doktor.. Ve bundn sonraki her kontrolde gircem inşallah..

Bebek arabasını çift yönlü alsan iyiydi.. giderken bebeğin yüzünü görürdün.. bide rüzgar falan olursa ona göre yönünü değiştirirdin..

ay hem ne tontiş babası gibi olursa 5 kiloya kadar yolu var ama olmasın mazallah ben nasıl doğururum hem de sağlıklı kilo aralığı 3 3.5 kilo imiş. 4 den fazlası bebeğin ilerleyen süreçte astım şeker obezite gibi dertleri olacağına alamet edermiş.

çift yönlü daha diyorlar ama çoğunluk çift yönlü olanlarda oturağı çeviriyorsun tutma yerini değil yani çok pratik olmuyor. rüzgar çıktı bebeği kucakla oturağı çevir bebeği tekrar oturağa koy pöfff zor zanaat yani

park yataklar genelde standart ölçülerde oluyor. ona göre nevresim takımı alıp eğer imkanın varsa bence yastık ve yorganını yün yada pamuktan yaptırabilirsin. park yatakları yan korumalık ihtiyacı olmuyor genelde çünkü kumaştan oluyorlar... ben de revindel gibi gecelil alıcam şöyle uzun bir tane. sezaryen oluverirsem diye allah korusun da yani ...

Ay canim bende almamistim ama eltimin dogumunda hastanedeydim ben uzun gecelik ve temiz iç camasiri istiyorlardı aklima geldi aldım bugün iki tane ama ben pembiş aldım keşke siyah alsaydım yaaa akıl edemedim ben bunuuu :)

hehehe canım sen bana geceliği hatırlattın ben de sana siyah iç çamaşırını hatırlattım :)

Evcil hayvan demeyin bana labrador cinsi köpeğimi vermek zorunda kaldım başkasina kaç gün hıçkıra hıçkıra ağladım hala aklımda evlat yaaa..

oy oy kıyamam ne diyeyim ki çok tatlı oluyorlar yaa :)

canım geçtiğimiz hafta ben sürekli oturarak uyudum pek de uyumak sayılmazdı ama... sonra geçti ağrılar. çok şükür enfeksiyon yok.

Canim benim pazartesi günü randevum bakalim nst isteyecekmi ama sanmiyorum istemez herhalde ayrica idrar yolu enfeksiyonu için bana ilaç felan vermediler bol su iç dediler o kadar..

Canim benimde pazartesi randevum var ama doppler yapicak doktor benim plesentam sis oldugu icin herhafta yapiliyor bebege yeterince oksijen ve kan akimina bakiliyo simdiye kadar sorunumuz yok ama ins bundan sonrada olmaz senin tosun kac kilo olmus bakalim

Valla geçen ay 2 kiloydu bu ay ne kadar oldu Allah biliyor.. benim doktorda belki bu hafta nst felan bakar 32. Haftadayiz çünkü.. Bu arada bebiş hareket ettikçe canım yaniyor benimm yaaa göbek deliğimin sağ üst trafina vuruyor itiyor hep..

kızlar kılo alımlarınız ne durumda benımkı yavasladı ıkı haftada 1 kılo aldım.oncesınde haftada 1 gıdıyodum.acaba bebek gelısmıomu dıye kuruntu yaptım sımdıde.32 haftada 15 kılo aldım su ana dek. çatlama patlamalarınız nasıl hergun vazelın veya kakao yagı suruom sımdıye dek hıcbıyerım catlamadı.
cok sükür.

sız ne alemdesınız catlama ve kılo konusunda???.

Bende 13 kilo aldim canim çatlak mı bilemiyorum belimin her iki yanında mor damar gibi bir cm boyunda cizgiler var 3 er 5 er tane.. Galiba bunlar çatlak ama göbegimde kasiklarimda felan yok.. Krem felanda pek sürmedim genetikte varsa oluyor mutlaka

Kizlar aman nazar degmesin benim kizim bugun pek hareketli:) o boyle olunca keyfim yerine geliyo valla benimde catlak gorunmuyor simdilik ama yirtilmaya cok meilli bir cild
Var goguslerimde var mesela genc kizlik doneminde birdennkilo almistim suana kadar 9 kilo aldim bende

33 haftalıgım ve 15 kilo aldım.. kilo alımım baya yavaşladı ama inşallah daha cok almam artık..
bende kalça ve basenlerimden çatladım, patladm,, diğer yerler temiz çok şükür..

merhaba kızlar...

ben şimdiye kadar daha 7 kilo aldım bebeğim bugün itibariyle tam 34 + da. geçtiğimiz hafta 1.5 kilo verdim :S ben de anlayamadım nasıl oldu ama normalmiş bazı gebeler son ay kilo verebiliyormuş. ama bebeğim tombik maşallah. neredeyse 2.5 kilo kızım. doktor 38. haftaya kadar 3.5 geçer diye tahmin ediyorum dedi. :)

çatlak yok şimdilik. ama daha son aya yeni girdik. karnım çok gergin daha ne kadar kaldırır bu gerginliği cildim hiç bir fikrim yok. kaşındığı an hemen gidip kremleniyorum epey rahatlatıyor. shea yağı kullandım hep. ama bence kremin ne olduğundan çok revindelin de dediği gibi çatlayacaksa çatlıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…