amin canım cümle hamişlerle beraber...
benim plasentamın kanalı kapayacak şekilde yerleştiğini söyledi doktorum. bir ihtimal yukarı çıkarsa normal doğurursun dedi. hep dua ediyorum...
sezaryenden korkuyorum ben
canım biz ayarladık ama ben konyada ikamet ediyorum :) istanbulda bildiğim biryerler yok maalesef. çok iyi düşünmüşsün güzel bir hatıra özenli profesyonel birinin elinden çıkıyor ancak.
Kizlar kontrolden geldim simdi bizim tosuncuk 2850 gram olmuş.. Ve doktorumuzdan ilk resmi açıklama geldi.. Bu şekilde kilo almaya devam ederse sezaryan olucaksin dedi...
Ultrason görüntülerini eşim telefona video olarak kaydetmiş artik bütün gün oğluşumu izlerim ben :))
(null)
Hayirlisi olsun canim saglikli olsunda ben ilk kizimi 3,800 kilo normal dogurmustum hic belli olmaz ruyamda ben seni gormustum bugun dogum yapiyordun hayir olsun.
merhaba kızlar?nasılsınız? ay benim dün o kadar çok sancım vardı ki.kasıklarımda oluyo sancı.önceden de oluyodu da.günde 3-4 defa oluyodu.dün sabahtan akşama kadar bu sancı oldu.sancı geldiğinde kasıklarım taş gibi semsert oluyo.gece uyuyamadım hatta ağrıdan normal mi sizce.33.haftadayım.şimdiden başlar mı sancılar?inş. erken doğum falan olmaz.benim kızım küçücük teyzeleri.öyle tombik değil.kiloları hep ben alıyorum.şimdiye kadar 13-14 arası kilo aldım.göbekte ve belimin yan taraflarında baya çatlaklar var.krem falan hep kullandım ama yine de oldu işte.bir de son zamanlarda arko krem ve badem yağı beraber kullanıyorum.çatlakların görünümünü baya azalttı.paylaşmak istedim.
Insallah cikar canim benim doktorum hic oyle bilgiler vermedi daha iyi veya kotu biraz kaygisiz bi adam bende persembe gidicem bakalim belki bu sefer söyler birseyler.
kesinlikle canım inşallah olur çok istiyorumama daha babanın haberi yok ne demişler en son babalar duyar :) sen sezaryen mi düşünüyosun normal doğum aniden oluyo nasıl olcak bilemedim.gerçi ben doğuma girmesini istemem. normal doğum da tipimiz nasıl olur bilemiyorum.sezaryende de oturmak falan olmuyo sanırım.siz fotoğrafçınızla nasıl planladınız.fiyatını da söyller misin gerçi değişir burada 300-500 arası
Kizlar kontrolden geldim simdi bizim tosuncuk 2850 gram olmuş.. Ve doktorumuzdan ilk resmi açıklama geldi.. Bu şekilde kilo almaya devam ederse sezaryan olucaksin dedi...
Ultrason görüntülerini eşim telefona video olarak kaydetmiş artik bütün gün oğluşumu izlerim ben :))
biz bugun bebişimizin giysilerni yıkadk annemle.. küçüçük küçüçük okadar tatlılarki.. sonra da bi kısmını annem bi kısmını ben ütüledim.. hala kurumayanlar var.. 4-5 makine yıkandı kolay mı.. Ev miss gibii bebek yumuşatıcısı kokuyo.. İnşallah 2 gun sonrada çantamız hazırlancak.. Çok seviniyorum yaa.. İnşallah artık kavuşmamıza cok az kaldı kızlar..
Aypekcim ne desek yalan olur simdi ama doktoruna bi danis istersen daha erken dursun o cucus icerde.
canım o sancılardan bende de var sanırım nst ne bakılmalı. eğer sancı baremin 60 üzeri ise doğum geciksin diye serum almalısın bir de bebeğin için ciğer geliştirici iğne. o sancıların bir nedeni de yeteri kadar su içmemek ya da üşütmek sonucu idrar yolu enfeksiyonu oluyor. eğer akıntın çok, hafif kokulu ve sarımtrak ise muhtemelen hafif bir idrar yolu enfeksiyonu vardır bol su içerek atlatabilirsin.
Allah şifa versin de bebeğin de sağlıklı olsun sen de. guguşun az daha dursun içerde. benim de sendeki gibi sancılarım oldu doktor dediki anne karnında geçireceği fazladan bir gün (haftası dolana kadar yani 38 haftaya kadar) küvezde geçireceği 30 güne bedeldir.
günaydın güzel anneler.
bugun ıtıbarıyle 32.haftamı bıtrmıs bulunyorum doktora gıdıp çalışamaz rapor alıcam ıns.tam 4.5 haftadır da bebegımı gormedım.acaba nasıl ıyı mı buyudu mu dıye cok merak
edıyorum.ınsallah bebeklerımız cok ıyıdır.sag salım gelırler kucagımıza bıdeeee ınsallah kolaycacık doguruverırız ınsallah sabun gıbı kayıversınler :))
ayyy kızlar 4 makine çamaşır çıtı mı yaa benim o kadar yok sanırım.ya ben çok bişey almayım derken acaba çok mu az aldım. 1 hastane çıkışı,0-3 ay 5 alt üst takım, 1 tulum,5-6 tane çıtçıtlı badimiz var kıyafet olarak.sizce bu kıyafetler çok mu az.3-6 ay pek almadım sanırım o eksik.ah yaaa benim yavru kuşumun kıyafeti az oldu.kendimden utandım şimdi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?