Nisan Ayı Hamişleri

Insallah cikar canim benim doktorum hic oyle bilgiler vermedi daha iyi veya kotu biraz kaygisiz bi adam bende persembe gidicem bakalim belki bu sefer soyler birseyler.

canım biz ayarladık ama ben konyada ikamet ediyorum :) istanbulda bildiğim biryerler yok maalesef. çok iyi düşünmüşsün güzel bir hatıra özenli profesyonel birinin elinden çıkıyor ancak.

kesinlikle canım inşallah olur çok istiyorum ama daha babanın haberi yok ne demişler en son babalar duyar :) sen sezaryen mi düşünüyosun normal doğum aniden oluyo nasıl olcak bilemedim.gerçi ben doğuma girmesini istemem. normal doğum da tipimiz nasıl olur bilemiyorum.sezaryende de oturmak falan olmuyo sanırım.siz fotoğrafçınızla nasıl planladınız.fiyatını da söyller misin gerçi değişir burada 300-500 arası

Kizlar kontrolden geldim simdi bizim tosuncuk 2850 gram olmuş.. Ve doktorumuzdan ilk resmi açıklama geldi.. Bu şekilde kilo almaya devam ederse sezaryan olucaksin dedi...

Ultrason görüntülerini eşim telefona video olarak kaydetmiş artik bütün gün oğluşumu izlerim ben :))

CANIM bebegıne tü tü tü masallah :)))) ultrasona gore onde mı gıdıo ne kadar onde gıdıyo? acaba onde gtmesı dogum tarıhını etkılıyomuymus doktor bısey dedı mı?

Canim şu an 32.haftadayız.. Kafamız 38 hafta, karnimiz 35 hafta ve bacaklarimiz 36 hafta çıkıyor.. Ters dönmüşüz kafa aşağıda.. Kilosu yüzünden ağrıların olucaktir dedi..

doğum tarihini son 3 ocak olarak verdi.. ama sezaryan olacak gibi büyük ihtimalle aralik sonuda olabilir doğum.. Bir sonraki randevumuz 3 aralik..

Hayirlisi olsun canim saglikli olsunda ben ilk kizimi 3,800 kilo normal dogurmustum hic belli olmaz ruyamda ben seni gormustum bugun dogum yapiyordun hayir olsun.

Hayirlisi olsun canim saglikli olsunda ben ilk kizimi 3,800 kilo normal dogurmustum hic belli olmaz ruyamda ben seni gormustum bugun dogum yapiyordun hayir olsun.

Benimi gördün :) ay hayir olsun bacim dogurucammi yoksa yakinda :)

Valla haftada 200 gram aliyor bizim sıpa tahminen bu hizla giderse 5kilolluk bir patates çuvalı olacak valla :))

Allahim hepimize hayirli dogumlar nasip etsin kizlar saglikla alalim kuzucuklari kucagimiza sonra Baslarız kiz benimki gazli seninki gazlimi benimki emiyor seninki emiyormu demeye :))

canım o sancılardan bende de var sanırım nst ne bakılmalı. eğer sancı baremin 60 üzeri ise doğum geciksin diye serum almalısın bir de bebeğin için ciğer geliştirici iğne. o sancıların bir nedeni de yeteri kadar su içmemek ya da üşütmek sonucu idrar yolu enfeksiyonu oluyor. eğer akıntın çok, hafif kokulu ve sarımtrak ise muhtemelen hafif bir idrar yolu enfeksiyonu vardır bol su içerek atlatabilirsin.

Allah şifa versin de bebeğin de sağlıklı olsun sen de. guguşun az daha dursun içerde. benim de sendeki gibi sancılarım oldu doktor dediki anne karnında geçireceği fazladan bir gün (haftası dolana kadar yani 38 haftaya kadar) küvezde geçireceği 30 güne bedeldir.

Insallah cikar canim benim doktorum hic oyle bilgiler vermedi daha iyi veya kotu biraz kaygisiz bi adam bende persembe gidicem bakalim belki bu sefer söyler birseyler.

ay canım bazı doktor hiç konuşmaz benim doktorum da bir es verse de soru sorsam diye bekliyorum

hayırlı haberlerle gel inşallah...

benim sezaryen mi normal mi belli değik ama ben zaten doğduğu an için değil sonrası için istedim. hem ben hem de bebek bi kendimize gelelim :) bizimki biraz tanıdık işi olacak :) sanırım hastane odasının süslenmesi artı fotoğraf senin dediğin fiyat aralığında olacak. ben ek birkaç birşeyler daha istemezsem tabii

oy tosun paşama bak sen başını almış gitmiş önden önden büyümüş kerata :) hayırlısı olsun revindelciğim. önemli olan hem bebeğin hem de senin sağlıklı olmanız.

biz bugun bebişimizin giysilerni yıkadk annemle.. küçüçük küçüçük okadar tatlılarki.. sonra da bi kısmını annem bi kısmını ben ütüledim.. hala kurumayanlar var.. 4-5 makine yıkandı kolay mı.. Ev miss gibii bebek yumuşatıcısı kokuyo.. İnşallah 2 gun sonrada çantamız hazırlancak.. Çok seviniyorum yaa.. İnşallah artık kavuşmamıza cok az kaldı kızlar..

iş yapıyoruz ama ne keyifle değil mi

biz de geçen hafta annemle yıkadık dediğin gibi iki günde kurudular. çok sıktırmadım biraz fazla sulu çıktılar makinadan

ütü işi resmen 5 saat sürdü. annem ben kız kardeşim nöbetleşe yaptık ama hiçbirimiz birşeyi ütülerken bu kadar çok itina göstermemişizdir hayatta.
Allah sağlıklı kucaklarımıza da almayı nasib eder inşallah.

günaydın güzel anneler.

bugun ıtıbarıyle 32.haftamı bıtrmıs bulunyorum doktora gıdıp çalışamaz rapor alıcam ıns.tam 4.5 haftadır da bebegımı gormedım.acaba nasıl ıyı mı buyudu mu dıye cok merak

edıyorum.ınsallah bebeklerımız cok ıyıdır.sag salım gelırler kucagımıza bıdeeee ınsallah kolaycacık doguruverırız ınsallah sabun gıbı kayıversınler :))

cevabın için çok sağol arkadaşım.çok doğru söylüyosun canım.benim yeğenim 1ay erken doğdu ve gelişimi hep geriden gitti.inş. benimki öyle olmaz.bugün doktor randevumuz var.nst.ye gircekmişim artık,doktor öyle söylemişti.inş. her şey yolundadır.su baya içiyorum,yani bana göre.günde en az 2,5 lt. su içiyorum mutlaka.ama dediğin gibi biraz üşütmüş olabilirim.ama akıntımda bi problem yok gibi görünüyo.bebişim zamanında gelir inş.canım kızım.Allah herkesin evladını bağışlasın ve iyilikler versin...

hayırlı olsun yıldız.ben izne ayrılalı 1 hafta oldu.çok güzel geçiyo evde benim için.insanın ne çok boş vakti oluyomuş evde.ev hanımlığını çok sevdim.yavaş yavaş da olsa her işimi hallediyorum,güzel yemekler yapıyorum.önceden yemekler hep aceleye gelirdi.şimdi vakit bol olunca istediğim şeyi yapıyorum.oooh keyif yapacak da çok vaktim oluyo.senin de iyi geçer inş. izin dönemin.bebekten önce tadını çıkaralım,keyif yapalım.o zaman pek boş vakit kalmıcak:)

maşallah . gününe kadar beklerse 5 kilo olcak herhalde... ele avuca gelmesi kolaylık olur. dün bende sonuçlarımı göstermeye gittimdi. 2 aylık bir bebek vardı . şöyle olsa tutması falan kolay olur diye düşündüm. sende daha rahat tutabilsin... birde minnacık yeni dogan vardı. kafası yumrugum kadar. kendi bebeklerimizi rahat rahat tutarız herhalde. çok minnacık yaa. saglıkla kavuşalım.... bana idrar yolu iltihapı için fitil verdi. 2 tane. 3 günde bir kullan dedi. sonra tekrar test yüksek çıkarsa enfeksiyon kültür dedi. birde geldiginde nst gir dedi. sonra tekrar bakalım dedi. 2günde dönmüş. geçen ayakları aşagıdaydı. bol su iç döner dedi. tansiyon takibi istedi.

ayyy kızlar 4 makine çamaşır çıtı mı yaa benim o kadar yok sanırım.ya ben çok bişey almayım derken acaba çok mu az aldım. 1 hastane çıkışı,0-3 ay 5 alt üst takım, 1 tulum,5-6 tane çıtçıtlı badimiz var kıyafet olarak.sizce bu kıyafetler çok mu az.3-6 ay pek almadım sanırım o eksik.ah yaaa benim yavru kuşumun kıyafeti az oldu.kendimden utandım şimdi:)

yok canım öyle düşünme zaten çok cabuk büyüyorlarmış benimde senin dediğin kadardır ama ben 3-6 ayda aldım biraz kışın çarşıya çıkmak zor olabilir diye düşündüm
bi de battaniyeleri nevresim takımını da makinede yıkandıgını düşünürsen 3-5 makine çıkar

ay maşallah tam ısırmalık geliyor oğluşun.
benim de dündü biliyosun kontrol. 2 kilo 40 gr olmuş bizim kızımız da, cork cork parmağını emiyordu:) 1 hafta ilerde gelişimi dedi. Şimdilik normal doğum için her şey yolunda gibi.

Evin şeklini değiştirdik kızımız için gerekli ayarlamaları yaptık bu aralar. Çok keyifli tabi.
Sırt ağrılarım var çok. Karnım da ağrıyor. Ayaklarımı uzatmış olsam bile oturmak zor gelebiliyor. Sol yanıma uzanıyorum sık sık. Yazdıklarınızı okuyorum ama pek sohbete dahil olamıyorum kızlar. Bir kere de Kasım annelerinin başlığını okudum, duygulandım. Biz de öyle olucaz inşallah, sırayla patır patır doğurup güzel haberler vericez burdan.
Son aylar zorlu. Hepinize kolaylık diliyorum.

Kizlarr benim minik kizimda 2 kilocuk olmus 33+5 de dun doktorumuz hersey yolunda gozukuyo dedi ve sezeryan dedi 39. Haftada ayin 22 sinde odamiz geliyor ondan sonra hazirliklari basliycam yikama utuleme canta hazirlama gibi bu haftada odamiza perdeyle hali bakicaz :) cok heycanliiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…