Valla canim haftada 150-200 gram aliyor benim sıpa valla cokta şişman bir bebiş olsun istemiyorum yaa sağlıklı dogsunlar da kilolar çok önemli degil(null)
(null)
Kizlarr benim minik kizimda 2 kilocuk olmus 33+5 de dun doktorumuz hersey yolunda gozukuyo dedi ve sezeryan dedi 39. Haftada ayin 22 sinde odamiz geliyor ondan sonra hazirliklari basliycam yikama utuleme canta hazirlama gibi bu haftada odamiza perdeyle hali bakicaz :) cok heycanliiii
günaydın güzel anneler.
bugun ıtıbarıyle 32.haftamı bıtrmıs bulunyorum doktora gıdıp çalışamaz rapor alıcam ıns.tam 4.5 haftadır da bebegımı gormedım.acaba nasıl ıyı mı buyudu mu dıye cok merak
edıyorum.ınsallah bebeklerımız cok ıyıdır.sag salım gelırler kucagımıza bıdeeee ınsallah kolaycacık doguruverırız ınsallah sabun gıbı kayıversınler :))
cevabın için çok sağol arkadaşım.çok doğru söylüyosun canım.benim yeğenim 1ay erken doğdu ve gelişimi hep geriden gitti.inş. benimki öyle olmaz.bugün doktor randevumuz var.nst.ye gircekmişim artık,doktor öyle söylemişti.inş. her şey yolundadır.su baya içiyorum,yani bana göre.günde en az 2,5 lt. su içiyorum mutlaka.ama dediğin gibi biraz üşütmüş olabilirim.ama akıntımda bi problem yok gibi görünüyo.bebişim zamanında gelir inş.canım kızım.Allah herkesin evladını bağışlasın ve iyilikler versin...
maşallah . gününe kadar beklerse 5 kilo olcak herhalde... ele avuca gelmesi kolaylık olur. dün bende sonuçlarımı göstermeye gittimdi. 2 aylık bir bebek vardı . şöyle olsa tutması falan kolay olur diye düşündüm. sende daha rahat tutabilsin... birde minnacık yeni dogan vardı. kafası yumrugum kadar. kendi bebeklerimizi rahat rahat tutarız herhalde. çok minnacık yaa. saglıkla kavuşalım.... bana idrar yolu iltihapı için fitil verdi. 2 tane. 3 günde bir kullan dedi. sonra tekrar test yüksek çıkarsa enfeksiyon kültür dedi. birde geldiginde nst gir dedi. sonra tekrar bakalım dedi. 2günde dönmüş. geçen ayakları aşagıdaydı. bol su iç döner dedi. tansiyon takibi istedi.
ayyy kızlar 4 makine çamaşır çıtı mı yaa benim o kadar yok sanırım.ya ben çok bişey almayım derken acaba çok mu az aldım. 1 hastane çıkışı,0-3 ay 5 alt üst takım, 1 tulum,5-6 tane çıtçıtlı badimiz var kıyafet olarak.sizce bu kıyafetler çok mu az.3-6 ay pek almadım sanırım o eksik.ah yaaa benim yavru kuşumun kıyafeti az oldu.kendimden utandım şimdi:)
Kizlarr benim minik kizimda 2 kilocuk olmus 33+5 de dun doktorumuz hersey yolunda gozukuyo dedi ve sezeryan dedi 39. Haftada ayin 22 sinde odamiz geliyor ondan sonra hazirliklari basliycam yikama utuleme canta hazirlama gibi bu haftada odamiza perdeyle hali bakicaz :) cok heycanliiii
Kizlar bebek odasini badana yaptik bütün ev toz icinde kaldi yaaa bide temizlikta bana kaldimi eşimin müşterileri vardi gitmek zorunda kaldi..
Koltuklari camlari sildim süpürdum viledayla siliyorum şu an anam ağladı valla yavaş yavas yapmaya çalışıyorum bir yandan da oğluma diyorum " annecim yoruluyorum ama sen sakin yorulma tamammı birlikte yavaş yavaş yapicaz temizlicez odamizi " diyorum... bide boğazlarim şişmiş kızlar yutkunamıyorum bugün çok zor geçiyor bana
ayyy bide aklima geldi benim gibi mayonez manyağı varsa kizlar haberiniz olsun evde yaptim gecen gün nasil güzel oldu anlatamam dışardan almayın boşuna 10 dk hazirlaniyor hem doğal ve katkisiz..
(null)
(null)
valla kızlar havalar kötü kendinize dikkat edin ben şifayı kaptım maf oldum ya önce boğazlarım ağrıyordu dr antibiyotik verdi içmedim dedim bebişie bi zarar olmasın ıhlamur falan c vitamini aslrım geçer valla geçmedi dün apar topar tekrar hastaneye gittim çok elerlemiş agumentin 1000mg olandan verdi istemeye istemeye içiyorum ama mecburum çok fena oldm zaten gece uykusu sorunum vardı hastalıktan iyice artı valla uykusuzkluk insanın psikolojisini bozuyor aman deyim arkadaşlar dikkat edin kendinize
Boya dokundu canim bide usta sigara iciyordu deli gibi oda fena yapti beni.. Evet belden de sakatim zaten neyse Allah yardimcim oldu valla bitti temizlik simdi oturdum aldim meyve yiyorum :)) her yer topak topak toz olmuştu iyykkkkkk
Merhaba guzel annelerr forumu takip etmeye calisiyorum 32+2 deyim bugun doktordaydim bebis 1609 grgeriden geliyor suyuda sinirda gunde 3 lt su iciyorum ama tam olarak bununla ilgisi yokmus her hafta doktora gidicem takip icin bunlari yasayan var mi geriden gelmesi su azligi gelisimi icin tavsiyeleriniz varsa cok sevinirim dua edin hepimizi Allah saglikli sag saglim kavusturur insaalah.
Canim banada gecen demislerdi suyu biraz azalmis ama bebege yeterince var diye bende uc litre falan iciyorum bol bolda dinleniyorum benim bebegimde iri bi bebek degil dediler irilikden kasti ne anlamadim ama oyke dedi doktor boyunu soylemedi ama kilosu 33+5 de iki kiloydu olsun saglikli olsunda hic onemli degil kilosu gelisme geriligi var falan demediler sadece herhafta kontrole gidiyorum hayirlisi kucagima bi aliyim sagsalim ben onu emzirir buyuturum sende oyle dusun canim uzulme sakinMerhaba guzel annelerr forumu takip etmeye calisiyorum 32+2 deyim bugun doktordaydim bebis 1609 grgeriden geliyor suyuda sinirda gunde 3 lt su iciyorum ama tam olarak bununla ilgisi yokmus her hafta doktora gidicem takip icin bunlari yasayan var mi geriden gelmesi su azligi gelisimi icin tavsiyeleriniz varsa cok sevinirim dua edin hepimizi Allah saglikli sag saglim kavusturur insaalah.
Merhaba guzel annelerr forumu takip etmeye calisiyorum 32+2 deyim bugun doktordaydim bebis 1609 grgeriden geliyor suyuda sinirda gunde 3 lt su iciyorum ama tam olarak bununla ilgisi yokmus her hafta doktora gidicem takip icin bunlari yasayan var mi geriden gelmesi su azligi gelisimi icin tavsiyeleriniz varsa cok sevinirim dua edin hepimizi Allah saglikli sag saglim kavusturur insaalah.
kızlar bugun doktora gttım 32+0 da oldugum ıcın ızın ıcın raporumu da yazdrdım oh be yarından ıtıbaren evde yatışşş :))) ev hanımlıgına terfı etcem oh ne guzel :))
bebegım 2008 gram olmus masallah.dogum seklım ıcın normal yapabılrsın eger kendıne guvenıyorsan dedı doktorum.bende epıdural normalı sordum.o da dogum suresını
uzatıyor dedı.4-5 cm acıklık oluncaya kadar agrı cekıon dedı.ondan sonrası zaten acılır tarzında konustu asıl 35.haftadan sonra bellı olcak dogum seklım.baş buyuklugu falan
onemlıymıs normal dogum ıcın.bılmıom yaa korkuom dogumdan allah yardım etsın hepımıze..
(null)
Arkadaşlar bende son bir haftadır pelvik bölgede ağrı var. Sanki vajinadan içeri sokulmuş bir bıçak var, hareketsizken rahatsız etmiyor ancak yürürken, oturup kalkarken veya yatakta dönerken sanki o bıçak kesiyor kenarları, berbat bir acı. karın ağrısı kasılması falan gibi değğil ama karnımla hiç alakası yok tamamen pelvik bölgede. benzer bir şey yaşayan var mı, bu açı geçecek mi yoksa doğuma kadar çekecek miyim, bilginiz var mıdır? Resmen kıpırdayamaz oldum bu acı yüzünden.
ayyyy kızlar zamanımız var ama daha fazla dayanamadım ve sonunda park yatağımızı kurduk eşimle.çok mutlu oldum yaa bi an önce doğsun ve yatsın yatağında bebişimiz.çok güzel bi duygu .allah dileyen herkese nasip etsin.ama artık beklemek daha zor olacak.uyku setimizi de alıp serersek süper olacak bebişler gelin artık :)
Ayyy canim ben park yatagini kurdum çarşafından battaniyesine kadar hatta oyuncaklarini bile dizdim raflara.. Şu an doğsa mışıl mışıl uyur odasında :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?