Nisan Ayı Hamişleri

Ay sorma canim benim de ağrılarım vardi doktor bebegin kilosu fazla o yüzden seni zorlayacaktır ağrıların olucak çok baskı yapar dedi..

Bu arada karnimizda ki sertleşmeler ritmik bir şekilde 5 dakikada bir gerçekleşirse dogumun habercisiymis..

Ayy canim masaallah prensese ya kuzucuklar büyüyorrr kizlarrrr zaman yaklastikca tırsıyorum dogumdan :)

Bu arada ben iki aydır dana gibi yemek yiyorum kizlar ne cikolata ne börek neredeyse her sabah poğaça felan yedim yani kesin 6-7 kilo almisimdir bu ay diyordum 2 kilo almisim sadece zaten 850 gramini bebek almiş cok sevindimmmmm

Kizlar bebek odasini badana yaptik bütün ev toz icinde kaldi yaaa bide temizlikta bana kaldimi eşimin müşterileri vardi gitmek zorunda kaldi..

Koltuklari camlari sildim süpürdum viledayla siliyorum şu an anam ağladı valla yavaş yavas yapmaya çalışıyorum bir yandan da oğluma diyorum " annecim yoruluyorum ama sen sakin yorulma tamammı birlikte yavaş yavaş yapicaz temizlicez odamizi " diyorum... bide boğazlarim şişmiş kızlar yutkunamıyorum bugün çok zor geçiyor bana

ayyy bide aklima geldi benim gibi mayonez manyağı varsa kizlar haberiniz olsun evde yaptim gecen gün nasil güzel oldu anlatamam dışardan almayın boşuna 10 dk hazirlaniyor hem doğal ve katkisiz..

oh oh hayırlı olsun evde dinlenmenin tadını çıkar canım :)

rica ederim canım amin ... hepimiz birbirimizden çok güzel şeyler öğrendik öğreniyoruz da...evet su yeterli içiyormuşsun belki 3 lt ye çıksan daha mı iyi olur. bana doktorum iki tane 1.5 lt lik şişe bitir... demişti.

:) geçen gün bende 23 günlük bir kız bebek aldım kucağıma ayyy nasıl tutacağımı bilemedim hemen geri annesine verdim ki bebek 4 kilo doğmuştu

ay kıyamam sana yaa... bence yeterde artar bile. bizim renkler çok karışıktı mecbur o kadar çok seferde yıkadık. bir de şimdi evde babaannesinin aldıklarını yıkıyorum. bizim babaanne ile anneanneyi durdurabilene aşk olsun. almayın yeter diyorum dayanamıyorlar galiba

haftasına göre gayet normal bir kilosu var. daha doğrusu sağlıklı bir kilo.. maşallah bebeğine minik diyelim de nazar değmesin

ay çok hoşsun :) o yorulmaz ama sonra sen ne olacaksın. senin belin zaten sıkıntılı değil miydi canım? bir de boğaz ağrısı eyvah yani... acaba boya mı dokundu sana canım?

valla kızlar havalar kötü kendinize dikkat edin ben şifayı kaptım maf oldum ya önce boğazlarım ağrıyordu dr antibiyotik verdi içmedim dedim bebişie bi zarar olmasın ıhlamur falan c vitamini aslrım geçer valla geçmedi dün apar topar tekrar hastaneye gittim çok elerlemiş agumentin 1000mg olandan verdi istemeye istemeye içiyorum ama mecburum çok fena oldm zaten gece uykusu sorunum vardı hastalıktan iyice artı valla uykusuzkluk insanın psikolojisini bozuyor aman deyim arkadaşlar dikkat edin kendinize

Arkadaşlar bende son bir haftadır pelvik bölgede ağrı var. Sanki vajinadan içeri sokulmuş bir bıçak var, hareketsizken rahatsız etmiyor ancak yürürken, oturup kalkarken veya yatakta dönerken sanki o bıçak kesiyor kenarları, berbat bir acı. karın ağrısı kasılması falan gibi değğil ama karnımla hiç alakası yok tamamen pelvik bölgede. benzer bir şey yaşayan var mı, bu açı geçecek mi yoksa doğuma kadar çekecek miyim, bilginiz var mıdır? Resmen kıpırdayamaz oldum bu acı yüzünden.

Merhaba guzel annelerr forumu takip etmeye calisiyorum 32+2 deyim bugun doktordaydim bebis 1609 gr geriden geliyor suyuda sinirda gunde 3 lt su iciyorum ama tam olarak bununla ilgisi yokmus her hafta doktora gidicem takip icin bunlari yasayan var mi geriden gelmesi su azligi gelisimi icin tavsiyeleriniz varsa cok sevinirim dua edin hepimizi Allah saglikli sag saglim kavusturur insaalah.

canım geçmiş olsun ama augmentin riskli değil sakın bebeğin için meraklanıp endişelenip bir de onun için strese girme. iki kötüden ehven olanını yapmak durumunda kalırız bazen ... şartlar bizi buna mecbur eder. en kısa zamanda iyileş inşallah.

Boya dokundu canim bide usta sigara iciyordu deli gibi oda fena yapti beni.. Evet belden de sakatim zaten neyse Allah yardimcim oldu valla bitti temizlik simdi oturdum aldim meyve yiyorum :)) her yer topak topak toz olmuştu iyykkkkkk

ayy sen de ben gibiymişsin. bende alerjik astım var sigaraya falan hiç gelemem... bir de boya kokusu zaten havalar da serin :S fena yani... bol ıhlamur iç bari...

ayy bak şimdi aklıma geldi. geçen aktara gittim florest in süt artırıcı gaz giderici karışım çayını verdi. 10 tl ama gramajına bakmadım. içinde yüzde 35 rezene, ıhlamur, kimyon, anason ve bişey daha var unuttum bakıp gelmeye de üşendim şimdi

canım Allah şifa versin sıkıntılı bir durum. o kadar su içiyorsun nasıl az kalıyor ki anlamadım. umarım bir anda hem gelişimi ilerler hem de suyu yeterli miktarda artar :) diğer değerlerini bilmiyorum ama bence kilosu haftası için öyle çok düşük değil sanki...

Canim banada gecen demislerdi suyu biraz azalmis ama bebege yeterince var diye bende uc litre falan iciyorum bol bolda dinleniyorum benim bebegimde iri bi bebek degil dediler irilikden kasti ne anlamadim ama oyke dedi doktor boyunu soylemedi ama kilosu 33+5 de iki kiloydu olsun saglikli olsunda hic onemli degil kilosu gelisme geriligi var falan demediler sadece herhafta kontrole gidiyorum hayirlisi kucagima bi aliyim sagsalim ben onu emzirir buyuturum sende oyle dusun canim uzulme sakin

Canim ne yapilir hic bilmiyorum ama doktor kontrolünde olduğun sürece sorun olmaz bence.. Üzme kendini bizimkide kilolu bak ama buda sağlık açısından sakıncalı olabiliyor.. Dua et bol bol be moreliniz bozma moral bozukluğu herseye neden oluyor

Tesekkurler arkadaslar geridende gelse her hafta buyuyor en azindan:) dediginiz gibi doktor kontrolunde durdugu kadar dursun aralikta gelebilirmis buyusun birazda nasib artik Allah yardimcimiz olsun

kızlar bugun doktora gttım 32+0 da oldugum ıcın ızın ıcın raporumu da yazdrdım oh be yarından ıtıbaren evde yatışşş :))) ev hanımlıgına terfı etcem oh ne guzel :))

bebegım 2008 gram olmus masallah.dogum seklım ıcın normal yapabılrsın eger kendıne guvenıyorsan dedı doktorum.bende epıdural normalı sordum.o da dogum suresını

uzatıyor dedı.4-5 cm acıklık oluncaya kadar agrı cekıon dedı.ondan sonrası zaten acılır tarzında konustu asıl 35.haftadan sonra bellı olcak dogum seklım.baş buyuklugu falan

onemlıymıs normal dogum ıcın.bılmıom yaa korkuom dogumdan allah yardım etsın hepımıze..

hoşgeldin aramıza canım :) hayırlı olsun ev hanımlığın. bebeğine de maşallah Allah hayırlısı ile eline ayağına kavuştursun.

kızlar düşünsenize nisandan buyana yol arkadaşlığı ediyoruz birbirimize. hepiniz için ayrı ayrı dua ediyorum. dört gözle hepinizden mutlu haberler bekliyorum hep :)

ayyyy kızlar zamanımız var ama daha fazla dayanamadım ve sonunda park yatağımızı kurduk eşimle.çok mutlu oldum yaa bi an önce doğsun ve yatsın yatağında bebişimiz.çok güzel bi duygu .allah dileyen herkese nasip etsin.ama artık beklemek daha zor olacak.uyku setimizi de alıp serersek süper olacak bebişler gelin artık :)

ah canım ya evet bende de var mahfoluyorum resmen otururken kalkarken yatak da dönerken hele yataktan kalkarken çok fena bi ağrı oluyor
bende dr uma danışıcam inşaAllah kötü bi durum yoktur

güle güle kullanın canım :) hayırlısıyla gelsinler de daha küçükler minnacıklar :)

Ayyy canim ben park yatagini kurdum çarşafından battaniyesine kadar hatta oyuncaklarini bile dizdim raflara.. Şu an doğsa mışıl mışıl uyur odasında :)

ah canıııım oyuncaklarını yerim ben onun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…