günaydııın kızlaaar :))
dün dalinin sıvı deterjanını aldım bebek ıcın.cok guzel kokuyo yaa.sız neyle yıkadınız bebısınızın kıyafetını? toz sabunların makınede tıkanıklık yaratabılecegını duydum almadım
sıvı aldım.bıde sey sorcam sıze sız hep 0-3 aylık kıyafetlermı aldınız ben hıc 3-6 aylık seyler almadım.bır ıkı tane almak mı lazım acaba cunku kıs gunu olcak cıkıp da alamayız
bebekler de ufacık olcak hedıye de gelır de gercı :S
dün dalinin sıvı deterjanını aldım bebek ıcın.cok guzel kokuyo yaa.sız neyle yıkadınız bebısınızın kıyafetını? toz sabunların makınede tıkanıklık yaratabılecegını duydum almadım
sıvı aldım.bıde sey sorcam sıze sız hep 0-3 aylık kıyafetlermı aldınız ben hıc 3-6 aylık seyler almadım.bır ıkı tane almak mı lazım acaba cunku kıs gunu olcak cıkıp da alamayız
ben zaten su içemem fazla.üşenirim sevmem ama neden çok su içmeyi oneryolrlar
suyumuz azalmasın diye mi idrar yolu enfeksiyonu olmayalım diye mi?
valla kızlar havalar kötü kendinize dikkat edin ben şifayı kaptım maf oldum ya önce boğazlarım ağrıyordu dr antibiyotik verdi içmedim dedim bebişie bi zarar olmasın ıhlamur falan c vitamini aslrım geçer valla geçmedi dün apar topar tekrar hastaneye gittim çok elerlemiş agumentin 1000mg olandan verdi istemeye istemeye içiyorum ama mecburum çok fena oldm zaten gece uykusu sorunum vardı hastalıktan iyice artı valla uykusuzkluk insanın psikolojisini bozuyor aman deyim arkadaşlar dikkat edin kendinize
Merhaba guzel annelerr forumu takip etmeye calisiyorum 32+2 deyim bugun doktordaydim bebis 1609 grgeriden geliyor suyuda sinirda gunde 3 lt su iciyorum ama tam olarak bununla ilgisi yokmus her hafta doktora gidicem takip icin bunlari yasayan var mi geriden gelmesi su azligi gelisimi icin tavsiyeleriniz varsa cok sevinirim dua edin hepimizi Allah saglikli sag saglim kavusturur insaalah.
kızlar dün doktora gittik.nstye girdim ilk defa.bebişimin kalp atışlarını duymak çook güzeldi.doktor her şey normal dedi.sancı falan çıkmadı.ben de pazar günü çok sancı çektiğimi söyleyince bu haftalardan sonra ara ara böyle sancıların olması normal dedi.33+5teydik dün.2000e yakın dedi kilosu .tahminen 2800-2900 gr. doğacak dedi.normal doğum olup olamıcağı ne zaman anlaşılır dedim.onu şimdiden planlamayalım,daha çok var dedi.bebek dönmüş,kafası aşağıdaydı.ama tekrar da dönembilir,biz olağan akışına bırakalım,normal doğum olmasını bekleyelim dedi.ama tabii buarada farklı şeyler gelişirse sezeryan da olabilir dedi.normal doğumda da epidural yapıyomuş benim doktorum.inş. her şey yolunda gider ve sağlıkla kavuşurum kızıma.
dalin sıvı deterjan ve yumuşatıcısı ile 30 derecede mis gibi...
granüller ileriki aylarda katı gıdaya gecitiğimizde lekelerin çıkması için daha yüksek sıcaklıkta yıkayacağız onun için ideal.
yani 30 derecede granüller erimediği için tıkanıklık yapabilir
bana granüllüyü ileriki aylarda kullanmamı tavsiye ettiler mantıklı...:)
kızlar dün doktora gittik.nstye girdim ilk defa.bebişimin kalp atışlarını duymak çook güzeldi.doktor her şey normal dedi.sancı falan çıkmadı.ben de pazar günü çok sancı çektiğimi söyleyince bu haftalardan sonra ara ara böyle sancıların olması normal dedi.33+5teydik dün.2000e yakın dedi kilosu .tahminen 2800-2900 gr. doğacak dedi.normal doğum olup olamıcağı ne zaman anlaşılır dedim.onu şimdiden planlamayalım,daha çok var dedi.bebek dönmüş,kafası aşağıdaydı.ama tekrar da dönembilir,biz olağan akışına bırakalım,normal doğum olmasını bekleyelim dedi.ama tabii buarada farklı şeyler gelişirse sezeryan da olabilir dedi.normal doğumda da epidural yapıyomuş benim doktorum.inş. her şey yolunda gider ve sağlıkla kavuşurum kızıma.
(null)
Kizlar gelecek hediyeler hep buyuk oluyor benden soylemesi:) kizkardesimi buyuttum ben ordan biliyorum bence onlara guvenmeyin derim
Bizim kizlarin kilolari ayni canim ya ben pekmez iciyorum bir aydir muz yiyorum sutu bir litreye cikardim ama pek bi faydasi olmadi heralde neyae saglikli gelsinlerde isim ne dusundun canim banada sezeryana kesin gozuylr bakiliyor cunku donmeye hic niyeti yok bizim
Cimcimenin
teşekkür ederim arkadaşlar aynı duyguları paylaşmak çok güzel.park yatak alan arkadaşlara siz uyku seti aldınız mı.yorgan kalın olur gibi geliyo bana.çok küçük olacakları için üşütmekten korkuyorum yünlü battaniye ince mi olur sizce karar veremedim.
çamaşırları yıkayan arkadaşlar herkes dalinin sıvısını ve yumuşatıcısını tavsiye ediyor.almayanlar onları tercih edebilirler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?