Nisan Ayı Hamişleri

canım ben uyku seti almadım ince pamuk yorgan geldi hediye ama onu da en erken 2 yaşında falan kullanırsın bence çok ağır gelir bebeklerimize o yorganlar. ama bebek çeyizi diye adet var burada... millet görsün diye iki nevresim takımı aldık birini annem aldı... ben zaten gece uykusu için pazen kundak bezi aldım kundak yapıcam onun da üstüne penye battaniye ve gerekirse eğer yün örgü battaniye örterim. bir de zaten uyku tulumları geldi hediye... daha onlar da var.

Kizlar günaydin .. Cok güzel şifayi kapmisim kac gündür direniyordum ama bugün pes ettim ve 1000 mg agumentin içtim..

Bu arada halilarim geldi mis gibi yıkanmış erken getirdiler ama elimde para yoktu eyvah eyvah utandim hep verdigim yer ama mahçup oldum neyse adam allahtan " abla dert degil ne zaman paran varsa o zaman ara gelir alirim " dedi.. Esnaf dedigin böyle olur işte.. Allah razi olsun..

geçmiş olsun canım grip olduysan zencefili rendeleyip suyunu içmek iyi geliyormuş terletip atıyormuşsun hatta hamilelikte mide bulantısına da çok iyi geliyormuş tv de sağlıklı beslenme uzmanından duydum acı bişeymiş ama ballada karıştırıp içilebilirmiş...

Ayy bende dinledim canim o uzmani kac gündür toz zencefil iciyorum ihlamura katip ama fayda etmedi

Tazeside bizim buralarda yok aslinda istanbuldayken taze portakal greyfurt ve zencefilin suyunu sıktırırdım meyve suyu olarak ne güzel olurduuuu

canım çok geçmiş olsun... dinlen güzelce, zaten temizliğin falan da bitti, yorma kendini. ben ıhlamurun içine ayva, elma, limon koyup da içiyorum, rahatlatıyo baya. en kısa zamanda iyileşirsin inşallah...

canım benimki park yatak değil,karyola.ben uyku seti aldım oyüzden şu kenarlıklı olanlardan.yorganı öyle kalın değil.çok ince ve hafif.hatta eşim görünce bu yorgan ince gibi,üşür mü acaba dedi.ben de yok zaten bebek ağır yorganı kaldıramaz dedim.
bu arada dalinin sıvı deterjanını ben de aldım.bugün ilk defa bebişimin kıyafetlerini yıkadım.ama yumuşatıcı almadım.zararlı olur mu acaba yumuşatıcı?yani sadece dalin deterjan kullansak çok mu sert yapıyo kıyafetleri,bilen var mı?

çok geçmiş olsun canım.yoruldun ya bu aralar,ondandır.biraz dinlen.arkadaşların dediği gibi zencefili ben de duydum.bir de pekmez de çok faydalı.inş. en kısa zamanda düzelirsin...

Sagol tatlim benim ya ben rahat dururmuyum??? Banyonun fayanslarini yıkadım bugünde daha markete gidip alisveris yapmam lazim oy oy oy iki dakika uzattim ayaklarimi oğlum tekmeliyor deli gibi.. Tekmeleri o kadar rahatsiz ettiki beni " ömerr vurmaaa yaaaa" dedim bir anda :)))

Ya şu mukoza tıkacınin bulunduğu yer iğne batiriliyormuş gibi aciyor bazen ufaklik hareket edince sizde de oluyormu??

ben biraz iş yapayım belim ağrıyor hemen, kritik dönemlerdeyiz canım, boşver işi falan. bi arkadaşım doğum öncesi izni 32. haftada almadı, benimle aynı zamanda beklenen doğumu, ama bugün hastaneye yatmış, suyu azalıyormuş giderek. yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik, kendimizi yorup da üzmeyelim miniklerimizi, az daha kalsınlar içimizde. bu arada isim kesinleşti mi senin de?? adıyla yaşasın:) bende de bazen oluyor öyle bi ağrı sanki sızlıyormuş gibi, hemen gidiyorum wc ye bişi var mı diye.

Kizlar bugun doktora gittim 35.haftamdayim bebis 2,5 kilo ilki kac dogdu dedi 3,800 dedim bu okadar olmaz dedi bende istemiyorum zaten o kadar kolayca dogsun dedim bebek donmus ama daha dogum kanalina girmemis 20 gun sonra gene gel bakalim nst ye soktu oda iyi dedi bende bi kipirti yok daha doguma yonelik bakalim sirada ilk hangimiz variz.

canım geçmiş olsun seni en iyi ben anlarım aman antibiyotiği ihmal etme ben hala tam anlamıyla atlatamadım dikkat et kendine

çok geçmiş olsun canım yat iyice dinlen.çünkü dinlenmek en iyi ilaç.

biz de doktora gittik bugün 3o hafta bitti bebek 1500 gr geldi.sizce nasıl sizlerin kaç kiloydu o haftada.suyum normalmiş.bebek de dönmüş.inşallah hep böyle güzel devam eder.biraz da alışveriş yaptık.ama çok yoruldum ayaklarım koptu resmen

kızlar bı arkadasım dogum yapmıs sezeryanla.
aramızda 5 hafta vardı.benı aldı bi hüzün dokunsan aglayacak vazıyetteyım su an.bebıslerımızın gelme zamanı geldı artık son dönemece girdik yüzdük yüzdük kuyruguna geldık.yeri gedi agladık bunaldık sıkıldık yeri geldik sevindik minik tekmelerle.allah sağ salim kucagımza almayı,huzurla saglıkla büyütmeyi nasip etsin evlatlarımızı.allahım olmayıp doktor doktor gezıp arayanlara da nasıp etsın.allah hepimize kolay dogum nasıp etsin amiinn..

iyi geceler.

revindel geçmiş olsun canım. iş güç hazırlık derken bünyen zayıf düştü herhalde... dikkat et. bol bol dinlen.
bende dalın sıvıyla yıkadım çogunu ütüledim. bugun küçük bir hurcun içine bebegin kıyafetlerini koydum. hazırladım. bende uyku seti aldım çünkü beşigin kenarlarına korumaları gerekli. beşigin üstüne komple örtmek için battaniye almış annemler. üstünü komple örtcem. soguk girmesin. üstünede peluş battaniye örterim üşümez herhalde. kendim içinde bir hurç yapcam. biberon tarak şampuan falan almadım. tek onlar kaldı. 3 6 ay içinde 3 4 takım var. şimdilik eksiğim bebek bakım ürünleri. benimde bebegim sanki aşagıya indi gibi geliyor bana. nerdeyse çıkcak gibi. oturmak zorluyor. kaykılmam lazım.

evet yıldızcım ha kalb atışı ha tekmesi. ha kıyafeti derken vakit daraldı. önceden böyle iyi kalsın diyodum ama büyüdükçe zorluyor. yürüsem nefes nefese kalıyorum. kanama yaşayorum. kan uyuşmazlıgı olma ihtimalınden tedirginim. bir 4 hafta daha geçsin biraz daha rahatlaycam. sonrada gazı uykusu muhabbeti yaparız inşallah. allah herkese hayırlısıyla bu duygu yaşatsın. en kolayından doguralım...

canım benimkide o kilodaydı. dönmüştü ama tekrar ayakları aşagıdaydı geçen gittigimde. 3 gün sonra kontrolde yine kafası aşagıdaydı. yani hiç belli olmuyor. bol su iç dedi doktorum. su dönmesini kolaylaştırı demişti. umarım en normalinden doguruz. birde dogururken bol bol dua edelim. ne istersek gerçekleşirmiş. allahın izniyle. herkes banada dua et diyor. aklımıza gelir inşallah. ben oglum için sakin olsun diye dua etcem. erkek çocuk ya yaramazlıgından fena korkuyorum. asabi bişey olmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…