teşekkür ederim arkadaşlar aynı duyguları paylaşmak çok güzel.park yatak alan arkadaşlara siz uyku seti aldınız mı.yorgan kalın olur gibi geliyo bana.çok küçük olacakları için üşütmekten korkuyorum yünlü battaniye ince mi olur sizce karar veremedim.
çamaşırları yıkayan arkadaşlar herkes dalinin sıvısını ve yumuşatıcısını tavsiye ediyor.almayanlar onları tercih edebilirler.
(null)
(null)
Kizlar günaydin .. Cok güzel şifayi kapmisim kac gündür direniyordum ama bugün pes ettim ve 1000 mg agumentin içtim..
Bu arada halilarim geldi mis gibi yıkanmış erken getirdiler ama elimde para yoktu eyvah eyvah utandim hep verdigim yer ama mahçup oldum neyse adam allahtan " abla dert degil ne zaman paran varsa o zaman ara gelir alirim " dedi.. Esnaf dedigin böyle olur işte.. Allah razi olsun..
(null)
Ayy bende dinledim canim o uzmani kac gündür toz zencefil iciyorum ihlamura katip ama fayda etmedi
Tazeside bizim buralarda yokaslinda istanbuldayken taze portakal greyfurt ve zencefilin suyunu sıktırırdım meyve suyu olarak ne güzel olurduuuu
teşekkür ederim arkadaşlar aynı duyguları paylaşmak çok güzel.park yatak alan arkadaşlara siz uyku seti aldınız mı.yorgan kalın olur gibi geliyo bana.çok küçük olacakları için üşütmekten korkuyorum yünlü battaniye ince mi olur sizce karar veremedim.
çamaşırları yıkayan arkadaşlar herkes dalinin sıvısını ve yumuşatıcısını tavsiye ediyor.almayanlar onları tercih edebilirler.
Kizlar günaydin .. Cok güzel şifayi kapmisim kac gündür direniyordum ama bugün pes ettim ve 1000 mg agumentin içtim..
Bu arada halilarim geldi mis gibi yıkanmış erken getirdiler ama elimde para yoktu eyvah eyvah utandim hep verdigim yer ama mahçup oldum neyse adam allahtan " abla dert degil ne zaman paran varsa o zaman ara gelir alirim " dedi.. Esnaf dedigin böyle olur işte.. Allah razi olsun..
(null)
Sagol tatlim benim ya ben rahat dururmuyum??? Banyonun fayanslarini yıkadım bugünde daha markete gidip alisveris yapmam lazim oy oy oy iki dakika uzattim ayaklarimi oğlum tekmeliyor deli gibi.. Tekmeleri o kadar rahatsiz ettiki beni " ömerr vurmaaa yaaaa" dedim bir anda :)))
Ya şu mukoza tıkacınin bulunduğu yer iğne batiriliyormuş gibi aciyor bazen ufaklik hareket edince sizde de oluyormu??
çok geçmiş olsun canım yat iyice dinlen.çünkü dinlenmek en iyi ilaç.
biz de doktora gittik bugün 3o hafta bitti bebek 1500 gr geldi.sizce nasıl sizlerin kaç kiloydu o haftada.suyum normalmiş.bebek de dönmüş.inşallah hep böyle güzel devam eder.biraz da alışveriş yaptık.ama çok yoruldum ayaklarım koptu resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?