Nisan Ayı Hamişleri

Gunaydin hanimlar dun nst ye girdim masallah herseyimiz iyi vikti benim son 5 hAftam kizlarrr revindell ismi degistimi tosunun eymen diye hstirliyorum hazirliklar son gaz devam ediyor en son ben kaldim sanirim daha yikamadim kiyafetleri yaa
Ya benim akintim var canim yagmursuyu korkuyorum bu akintilarmi mi bebegimin suyunu etkiliyor acaba diye sizler nasilsiniz kizlarr

Günaydin kizlar hepinizin yorumlarini okudum ama telefondan giriyorum ya tek yek alinti yapip cevaplayamiyorum..

Bugün daha iyiyim kizlar antibiyotik iyi geldi.. Bu arada canim bebeginin kilosun 1500 gayet normal üzülme hiç zamanini bekler inşaallah çünkü 38-39. haftalarda acayip kilo aliyorlar minikler..

park yatagi hazirlarken yatagin üstüne sivi gecirmez alez koydum üstüne çarşaf sonra uyku setini serdim en üstünede kadife battaniye.. park ytagida camin önüne koydum hem petek var hemde cocuk isik alsin diye..

evet kizlar bebesimin ismi kesin olarak ömer oldu ilginç bir hikayeaide oldu aslinda.. Eşim istedi ömer ismini bende begendim sonra anneme söyledim annem şaşırdı ve duygusallaştı noldudedim meğersem annemin benden önce 8 aylik doğan ama yaşamayan oğlunun ismi omermiş.. Bunu duyunca dahada bir içime sindi ismi :)

benim yoruldugum ve yürüdüğüm zamanlar çok arty akıntım.. normal zamanlar seffaf veya sarımsı akıntım oluy.. bebeğin suyuyla alakası yok korkma..

revindelciğim o kadar hüzünlendim ki nasıl bir tevafuk olmuş şaştım da kaldım ya inşallah senin oğlun sağlıkla doğar uzun bir ömrü olur canım :)Amin

bakalım kim önce doğuracak ilk duygu doğurdu daha ses seda yok... bakalım sırada kim var

Amin canim hepimizin kuzusu sağlıkla doğsun inşaallah..

Duygu kara kayıp baksana bebiş rahat bırakmıyor anlaşılan :))

Kizlar bu arada benim bebek odasina camdan kedi girmis salak hayvan heryeri çamurlu patileriyle kirletti sen bide kaçarken tülümü yırttı ayyy hadi tekrar temizlik pöffffffff

ayyyy inanmıyorum nereden girmiş yaaa... pöfff yani

kızlar ne zmndır giremiyordum nasıl gidiyor, duygu doğum yaptı glb? başka değişiklikler var mı
benim küçük canavar içerde kıpır kıpır; heyecanla hazırlıklar son hızla devam etmektee. Son düzlüğe girdik artık :)

canım benim adıyla yaşasın bebeğin inşallah.benim de aklıma ilk gelen isim ömerdi ama eşim hiç sevmedi. sen koy çok güzel ve anlamlı bi isim bence

kızlar bız hala ısım konusunda cok kararsızız.hava durumu gibi hergün değişio kararımız.bugün DURU ismi geldi aklımıza.nasıl sizce?

ayyy okurken benim bile gözlerim büyüdü birden ne gıcık bi durum ya tühhh kolay gelsin canım benimde hala cinsiyeti konusunda içimde şüphe var o çok canımı sıkıyor hiç karşılaştınızmı kızlar kız deyip erkek dogana veya erkek deyip kız dogana çok arada kaldım.

Burda forumda bir ark. Yazmisti canim 38.haftaya kadar kiz demisler 39.haftada erkek olduğu anlasilmis

canim odan icinde sakin uzulme anneme soyledim annem dedi ki sadaka versin ve dusunsun ki ayaklari camurlu olmasa anlamayacakti bebege de hastalik bulasacakti...
bu taraftan dusun canim bir de

Kizlar ne zamandir eşime dükkan arıyorduk bugün bir dükkan bulmuş saat 2 de görüşecekmis ay dua edin nolur olsun o kadar zor ki istedigimiz gibi dükkan bulmak..

Ceylis canim sadaka işine gelince zaten aklimda vardi en kisa zamanda sadaka mi vericem..

kızlar ben de dün akşamdan beri rahatsızım.bugün iyice kötüleştim.revindele tavsiyede bulunurken kendimiz kaptık şifayı,iyi mi?başım,boğazım,kulaklarım çok ağrıyo,tabi burun akıntısı da var.grip galiba.eşim de yanımda yok,şehir dışında.inanın kahvaltımı zor yaptım.sıcak çay biraz iyi geldi.ben çok terleyip soğuyorum,galiba sebebi bu.ilaç da alamıyorum.çok zor.bir de ben neyse de kzım dünden beri neredeyse hiç hareket etmiyo.normalde hareketli bi bebektir.acaba hasatlığım ona da mı sirayet etti?o kadar kendimi dinliyorum,onunla konuşuyorum,yok.biraz tedirgin olmaya başladım.evimiz de hastaneye uzakve araba kullanmasını bilmiyorum.keşke hamile kalmadan önce öğrenseydim,çok pişmanım şimdi.kaldım böyle eşim yokken.siz kendize iyi bakın.

hakkınızda hayırlıs olsn inşalla.. haber ver bizede canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…