Günaydin kizlar hepinizin yorumlarini okudum ama telefondan giriyorum ya tek yek alinti yapip cevaplayamiyorum..
Bugün daha iyiyim kizlar antibiyotik iyi geldi.. Bu arada canim bebeginin kilosun 1500 gayet normal üzülme hiç zamanini bekler inşaallah çünkü 38-39. haftalarda acayip kilo aliyorlar minikler..
park yatagi hazirlarken yatagin üstüne sivi gecirmez alez koydum üstüne çarşaf sonra uyku setini serdim en üstünede kadife battaniye.. park ytagida camin önüne koydum hem petek var hemde cocuk isik alsin diye..
evet kizlar bebesimin ismi kesin olarak ömer oldu ilginç bir hikayeaide oldu aslinda.. Eşim istedi ömer ismini bende begendim sonra anneme söyledim annem şaşırdı ve duygusallaştı noldudedim meğersem annemin benden önce 8 aylik doğan ama yaşamayan oğlunun ismi omermiş.. Bunu duyunca dahada bir içime sindi ismi :)
Kizlar bugun doktora gittim 35.haftamdayim bebis 2,5 kilo ilki kac dogdu dedi 3,800 dedim bu okadar olmaz dedi bende istemiyorum zaten o kadar kolayca dogsun dedim bebek donmus ama daha dogum kanalina girmemis 20 gun sonra gene gel bakalim nst ye soktu oda iyi dedi bende bi kipirti yok daha doguma yonelik bakalim sirada ilk hangimiz variz.
(null)
Amin canim hepimizin kuzusu sağlıkla doğsun inşaallah..
Duygu kara kayıp baksana bebiş rahat bırakmıyor anlaşılan :))
Kizlar bu arada benim bebek odasina camdan kedi girmis salak hayvan heryeri çamurlu patileriyle kirletti sen bide kaçarken tülümü yırttı ayyy hadi tekrar temizlikpöffffffff
Günaydin kizlar hepinizin yorumlarini okudum ama telefondan giriyorum ya tek yek alinti yapip cevaplayamiyorum..
Bugün daha iyiyim kizlar antibiyotik iyi geldi.. Bu arada canim bebeginin kilosun 1500 gayet normal üzülme hiç zamanini bekler inşaallah çünkü 38-39. haftalarda acayip kilo aliyorlar minikler..
park yatagi hazirlarken yatagin üstüne sivi gecirmez alez koydum üstüne çarşaf sonra uyku setini serdim en üstünede kadife battaniye.. park ytagida camin önüne koydum hem petek var hemde cocuk isik alsin diye..
evet kizlar bebesimin ismi kesin olarak ömer oldu ilginç bir hikayeaide oldu aslinda.. Eşim istedi ömer ismini bende begendim sonra anneme söyledim annem şaşırdı ve duygusallaştı noldudedim meğersem annemin benden önce 8 aylik doğan ama yaşamayan oğlunun ismi omermiş.. Bunu duyunca dahada bir içime sindi ismi :)
(null)
(null)
(null)
(null)
Amin canim hepimizin kuzusu sağlıkla doğsun inşaallah..
Duygu kara kayıp baksana bebiş rahat bırakmıyor anlaşılan :))
Kizlar bu arada benim bebek odasina camdan kedi girmis salak hayvan heryeri çamurlu patileriyle kirletti sen bide kaçarken tülümü yırttı ayyy hadi tekrar temizlikpöffffffff
(null)
Burda forumda bir ark. Yazmisti canim 38.haftaya kadar kiz demisler 39.haftada erkek olduğu anlasilmis
Kizlar ne zamandir eşime dükkan arıyorduk bugün bir dükkan bulmuş saat 2 de görüşecekmis ay dua edin nolur olsun o kadar zor ki istedigimiz gibi dükkan bulmak..
Ceylis canim sadaka işine gelince zaten aklimda vardi en kisa zamanda sadaka mi vericem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?