Nisan Ayı Hamişleri

Burda forumda bir ark. Yazmisti canim 38.haftaya kadar kiz demisler 39.haftada erkek olduğu anlasilmis

Sagol canim cevabin icin artik dogmasini ve neyse gormeyi istiyorum cok guzel erkek ve kiz icin seyler var ben ikisinide alamiyorum birde erkek kiz derken insanin sinirleri bozuluyor emin olmak istiyor. Dukkan isini allahim gonlunuze gore hayirlisini versin canim bebek nasibiyle gelir derler onun nasibine hersey gonlunuzce olsun insallah.

Aypekcim cok gecmis olsun tatlim bebegin icinde endiselenme birsey yoktur allahin izniyle allahim korur onu esin gelinceye hala kiynasmazsa gidersin doktora allah sifalar versin.

Kızlar ben artk eskisi gibi iştahlı değilim.. Kursağım da acayip yanıyo son günlerde.. hiç bişey fayda etmiyo.. yancak diye bişey de yiyemiyorum..

ben de bulbulka nerelerde ki diyordum :) umarım iyisindir. dediğin gibi son düzlükteyiz :)

kızlar bız hala ısım konusunda cok kararsızız.hava durumu gibi hergün değişio kararımız.bugün DURU ismi geldi aklımıza.nasıl sizce?

duru ismi çok güzel ben seviyorum çok hoş

Canim bizim ev giriş kat camda sineklikte yoktu girmiş kocam sağ olsun 1 senedir sineklik taktiricakti.. Neyse bugün güzel kalayladım benimki ni pazar günü sineklik takiliyor :)

desene vakti saati bu pazarmış. kediden Allah razı olsun.

İnşallah dükkan işiniz de hallolur canım. ekmek tekneniz neticede.

ay senin durumun hayret edilecek bir şey... ben de korkmuyor değilim iki doktor kız dedi :)

araba kullanmak gerçekten özgürlük canım. inşallah doğumdan sonra en kısa zamanda öğren. kendine iyi bak ıhlamur falan iç.

Aypekçim canim cooook gecmis olsunn dikkat et kendine cok sicak seyler icme tahriş edersin boğazini.. Benimde ehliyet var ama hala kullanamiyorum araba
Benimde sabah burnum kaniyordu su an geçti ama başımda bir ağrı ve baskı var yoruldum galiba ondan..

Kizlar bu arada yeni bir sinir krizi ile karsi karsiyayim.. Kaynanam geldi çarsiya gidelim dedi.. Bebege hediye almak istiyormus anne baska zaman gideriz dedim.. Surati beş karış oldu.. Sonra yürüyemiceksin dedi , şimdide rahat yürüyemiyorum hem bebek bornozu alicaktik acelesi yok dedim.. Konu gitti taaa nereye kizlar dün geldim aksam kapiyi caldim acmadın persembe aksami geldim caldim acmadin felan demeye basladi anne dün akşam yan komşuya gectim 5 dk o ara gelmissindir persembe aksamida nerdeydim bilmiyorum evde olsam niye acmiyim markete felan gitmisimdir dedim.. Lafa bakarmisini? Ayakkabilarin kapinin önündeydi dedi.. Eşimi aradim kizlar biz persembe aksami biryere gittikmi diye, sinemaya gitmiştik unutmuşum ya hayir kapinin önünde ayakkabilik duruyor paspasin üzerinde bırakılan bir çift ayyakkabidan ne yorum çıkıyor bakarmisiniz sanki bir tane ayakkabim var benim..

Neyse kaynanam bir trip bir surat vurdu kapiyi cikti yukari.. Üzülüyorum ve sinirleniyorum ya azicik anlayisli olun ben masraf yapmasin diye hadi dedim bornoz alsin 15 tl felan burda ama yok annem insanlar anlamiyor..

arkadaşlar slm..sizde de kaşıntılar oluyo mu ,benm göbek altımda isilik gibi kızarıklıklar oluştu ve korkmaya başladım:/ gebelik kolestazı diye bişiler buldum netten,o da canımı sıktı..siz sadece kaşınıo musunuz yoksa kızarıklıklar da oluşuyor mu çatlak da daha oluşmadı hiç çok şükür ama delircem ya:/

Aypekcim cok gecmis olsun tatlim bebegin icinde endiselenme birsey yoktur allahin izniyle allahim korur onu esin gelinceye hala kiynasmazsa gidersin doktora allah sifalar versin.

inş. bişey yoktur.artık olmazsa taksiyle falan gitcem doktora.yarın da pazar.napcam bilmiyoum.inş. biraz hareketlenir de içimi rahatlatır küçük kızım...

araba kullanmak gerçekten özgürlük canım. inşallah doğumdan sonra en kısa zamanda öğren. kendine iyi bak ıhlamur falan iç.

evet canım aynen öyle.resmen eşime muhtacım.çok kötü ya.araba aşağıda duruyo ama ben kullanamadığım için hiç bi işe yaramıyo.bi bayanın mutlaka araba kullanmayı bilmesi lazım. zencefilli bal bana iyi geldi.rahatladım biraz,terledim.

sağol canım.ay bu kaynanalar niye böyle ya.hamile olduğumuz için hiç olmazsa biraz büyüklük gösterseler ne olur yani?benim kaynanamda beni hamile hamile çok ağlattı.ama şimdi çok pişmanım.niye öyle bi insan için bebeğimi üzdüm diye.boşver.söyliceni söyle.ama üzülme.unutmaya,başka şeyler düşünmeye çalış.hiçkimse bebğinden daha değerli değil.biliyorum çok zor ama...

canım sen iyi sabrediyorsun aynen böyle devam et... çok kızdım. cevap bile vermeye değmez böyle sorulara ne demek istiyor yani sırf o geldi diye mi açmadın sanki pöffffffffffff

canım hiçbir fikrim yok. kaşıntı oluyor ama kızarıklık yok çok şükür.

velisol belki çatlamadan dolayıdır.bende kasınıyom bazen ama benım bıldgın göbek kısmım.hart hart kasınıom bazen gece.ama seytan kulagına kursun tek bır çizik yook.

bu arada ben de artık eskısı kadar ıstahlı degılım.kılo alımım da yavasladı ama ben agrlastım.bugun eşimle aksam üstü çıktık yürüdük baya.iyi geldi.dünden beri de bebişimin

eşyalarını yıkamaya başladım siz btrdiniz belki ben daha yeni baslıom :)

bu arada kızlar arkdsm doğurdu demiştim ya doğum hikayesini anlatayım size bugun telde konustuk. bir aksam boyunca hıc hıssetmemıs bebegın hareketlerını. sonra sabah da

devam etmıs apar topar doktora gtmısler. nst de sancı cıkmıs.37+2 de daha.doktor bebek sıkıntıda alalım demıs.yanlarında dogum cantası falan hıcbısey yokmus.annesıgılı

aaramıslar onlar da kosmus gelmıs tabı cantayı getrmısler.4saat sancı cekmıs.5 te grmıs sezeryana 5,55 gıbı de cıkmıs.bebeği iyi cok şükür.2800 dogmus.doktora dıye gdıp

bebısını kucaklamıs gelmıs oh ne guzel :))))

ay maşallah ya Allah analı babalı büyütsün. kuveze almışlar mı?

Aypek nasil oldun canim yaaa bebis nasil umarim bi sorun yoktur benimkide su iki gundur tembellesti gecen hafta hareketliydi bende korkuyorum ama persembe gunu nst de gayet iyi cikti hareketleri
Revindell canim takma yaaa bitek bornormi alicak hanfendi oglan olacak diye ovunuyodu hani:)
Kizlarrrr bugunlerde keyfim yok annemi cok ozledim ya kizkardeslerim falan yarin esim izin almis istem butun gun beraberiz ohhhh keyif yapicaz buna seviniyorum

Kizlarr vallahi kapinin onunde araba durupda surmeyen bayanlara cok kiziyorum ehliyet nedir ki bi bayan icin biz bayanlar neler yapiyoruz yeri geliyor erkeklerden bile becerikliyiz bi arabayimi kullanamiycaz alin ehliyetleri kapim amahtari kociskolarinizdan veee alalim minislerimizi yanimiza ohhh gezelimm valla esim dogum gunumde araba aldi bana bebegimle rezil olmayi
Diye :) cok sevindimmm artik anahtari vermiyorum ona koca gobegimle kullaniyorum valla

hastane cantamızı bugun hazırladık.. 1 çanta kendime 1 çanta oğluşuma..

Oğluşuma 4 tane takım aldık.. 1 tane polar battaniye 1 tane kalın battaniye. 2 yelek, 3 corap, önlük, ağız silme mendili, 20 adet bebek bezi ıslak mendil, emzik , biberon aldık..

Bana 2 pijama 1 gecelik 1 kalın sabahlık.. 2 tane emzirme atleti, başörtüsü, çorap, patik, terlik, lohusa tacı, göğüs pedi, normal ped, göğüs ucu kremi, silikon göğüs ucu, süt sağma pompası..

Bide yatak örtüsü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…