Nisan Ayı Hamişleri

Maşallah kuzuya.. annesini babasını cok özlemiş erkenden gelivermiş.. Kilosunu hiç dert etme sağlıklı olsn yeter.. nasıl olsa alcak kilo..

güzel günlerde kullanın canım :)

ben de epiduralsiz normal doğum istiyorum. dualar hep onun için bakalım sağlıkla sıhhatle doğuralım inşallah

Allah analı babalı büyütsün. tez zamanda TOMBULCUK OLSUN İNŞALLAH :)

Doguran arkadaslari tebrik ediyorum allah anali babali buyutsun insallah......
Bende durumlar hic iyi degil uc gun once gribe yakalandim o kadaar dikkat etmeme ragmen normalde cok zor grib olurum..iki gun yataktan cikamadim usuyorum terliyorum ve sadece suyla beslendim yemek yemeye calistim ama yedigimj cikardim hep zor iki gunun ardindan idrarimin rengjde koyulasmaya basladi o kadar su icmeme ragmen ve hemen acile kostuk tahliller yapildi bebek.gayet iyi cikti idrarda protein cikti ve ben susuz kalmisim resmen vucudum kurumus bisey yemedigim icin bi gun kontrol altinda kaldim serum yedim bebegin kalp atislari dinlendi gelisimine bakildi seerumlar bitince eve geldm ama grib icin paracetamol harici hicbisey verilmedi ve ben hala ayniyim....zorla yemek yiyorum full su iciyorum .....allahim sen sabrini ver gurbet elde hasta olmak hele bide hamile olmak cok zormus. Son aylar cok zormus

canım çok geçmiş olsun sahi son ay nerden çıktı şimdi bu grip
Allah tez zamanda şifa versin canım

ne güzel ya.Allah analı babalı büyütsün canım.galiba epidural normal doğum yaptın.ben de epidural normal istiyorum.ama o kadar farklı şeyler söyleniyo ki.kafam çok karışıyo. nasıldı.biraz ayrıntı vermen mimkün mü?epidural kaç santim açıklıktan sonra yapıldı.epiduralden sonra ıkınmada problem oldu mu?ya da açılma süresi uzadı mı? Allah bana da hayıorlı kolay doğumlar nasip etsin inş.Senin bebeğini de analı babalı büyütsün...

çok geçmiş olsun yasmin.inş en kısa sürede iyileşirsin.biliyorum çok zor.ben de yurtdışında değilim ama anne baba,hiçbi akraba yok yanımda.hasta olunca çok zor oluyo gerçekten. Allah iyilik versin.

hadi gozun aydın, senın heycanlı bekleyısın de son buldu. o kadar rahat anlatmışsın kı dogum cok kolay görundu gozume bırden :)

gercekten hamıleyken hasta olmak cok zor. gecmıs olsun
ben tam 3 haftadır 20lik dişimi cekıyorum. hem de hıc agrımadıgı kadar cok agrıyor. agrı kesıcı de almak ıstemıyorum cunku sureklı agrıyor; yanı sureklı ıcmem lazım. ayrıca 1 haftadır da nezle gıbıyım. bogazım şiş, genzım yanıyor ve hapsuruyorum ama ıstahsızlık ya da ates yok ondan buna da dayanıyorum. ama gecelerı hıc uyuyamıyorum. şimdi bir de birkaç gundur bel agrısı cıktı, bildiğin topallıyorum, sabır sabır dıyoruz artık.

Kızlarrrrr ben geldimmm yaaaww doğurmadım daha merak etmeyi hattım kapandı internete giremedim ne zamandır 3 aralıkta kontrole gittik 3.500 gram bizim oğlan 17 aralikta tekrar kontrole gidicem çatı muayenesi olucak tırsıyyoooruuuummmmmm

Bu ay magnezyuma başladım bende kramplar geçti ama artık oturup kalkamıyorummmm 36+3 üz artık tahmini doğum 3 ocak şafak sayiyoruz artik...

ne güzel ya kolay oldu yani. allahım uzun ömür versin bebegine ve sana olsun kilo alırsınız beklemek çok zor oluyor.baş agrın oldumu canım birde ilk bebeginmi ikinci dogum daha kolay oluyor diyorlar da. umudum o yönde :))

ay canım ya ben seni kesin dogum yaptı dediydim. kaybolma bu kadar ya. tosun yasemin çok geçmiş olsun canım. az kaldı bakın 3. bebegimizde geldi allahım bizlerede kolaylıklar versin. bakalım sırada kim var.

Valla merak ettik :)
Baya büyümüş senin tosun, normal dogum olabilecek mi?

Kızlar size bisi sorcam, Bebisim 35+5 kgsu 2500 oldu, normal değil mi? Çünkü ölçümler 35 haftalık gösteriyor.
Heper seninki ölçümlerde kaç çıkıyor? Aşağı yukarı aynıyiz die soruyorum

günaydın kızlar.

hasta olan arkadaslara gecmıs olsun.hamılelık zaten zor bıde hastalık cekmek ıyıce zor.havalar ıyıce sogudu zaten ıyı kı ızne ayrılmısım su an evdeyım evdeyken bıle ne

kadar zorlanıom oturup kalkamıom okulda olsam tutulur kalırdım heralde. bebek aşagıda ıyıce kasıklarda ınmıs ıyıce.ebe de öyle söyledi.zaten ayaklarını artık gögsümün

daha aşagısında hıssedıom.gögsümün altı boş gibi sizinde öyle mi kızlar?

bulbulka senın bebek normal bence.benımkı de 35+0da 2486 gr cıkmıstı.az gıbı geldı banada ama sonra dusundum saglıklı olsun yeter dedım.3 kılo 3100 falan dogsa yeter

dogurması kolay olur.ben normal yapıcam bı aksılık cıkmazsa.allah hepımzı kucuk meleklerımıze sag salım kavstrsun amiiiin..

Kızlar çatı muayenesi olan varmi ya internette çok korkunç şeyler anlatanda var hiçbirşey hissetmiyorsun diyende var... Ben daha önce smear testi felan yaptirmistim alttan ultrasonla felan bakmiştı doktorum bu tarz birşeyse korkmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…