Kızlar çatı muayenesi olan varmi ya internette çok korkunç şeyler anlatanda var hiçbirşey hissetmiyorsun diyende var... Ben daha önce smear testi felan yaptirmistim alttan ultrasonla felan bakmiştı doktorum bu tarz birşeyse korkmam
(null)
Canim ilk bebek benimkide bas agrisi olmadi dikis agrisi var tabi yeni oldugu icin normal dogum isteyenlere tavsiye ederim cok baska bir tecrube ozellikle siyrilip geldigi an:)) cati muaynesi alttan muayne kadar olmasada eger normal olacaksa surekli bakilan bir surec sonrakilerde bakilmalarda fazla acisi yok ilk bebek tecrube baska neyle kassilasicagini bilmemek daha iyi :)oldu bittiye geliyor:)) hepinize kolay dogumlar insaalah
ben gecn hafta oldum çatı muayanesi, öyle çok acılı bşey değil.. doktor 2 parmagını sokup bakıyo.. eğer kendinizi de kasmazsanız asla acımıyo..
biz de bugun doktordan gittk Çok yorucu bi gündü. Benim her zaman karnımdan cikcak gibi hareket eden oğlusum nst de bi türlü hareket etmedi. Ve tam 3 kez nst ye girdim. Bi kere de doopler e bi kere de Usg ye soktu doktor. Benim de içim içimi yedi tabi bişey mi var acaba diye. Maşallah 2939 gram olmuş Oğluşum. şimdilik aklıma gelen bunlar. Yorgunluktan heryerim sızlıyo. Artık hastaneye gitmek bile çok zorluyo beni.
(null)
Kızlar size bisi sorcam, Bebisim 35+5 kgsu 2500 oldu, normal değil mi? Çünkü ölçümler 35 haftalık gösteriyor.
Heper seninki ölçümlerde kaç çıkıyor? Aşağı yukarı aynıyiz die soruyorum
Guzel anneler Bir dogum hikayeside benden:))
Dun aksam saat 10 a kadar disarda arkadaslarla sohbetteydik ama tum gun karin agrisi cektim tabi bunun sanci oldugunu anlamadim adet agrisi gibiydi gece lekelenme gorunce bir hastaneye goruneyim dedim tabi nst sonra acilma varmi bakicaz dendi gondeririz sik sancida gelirsiniz falan 2 cm acilma buldu yatis yapiyoruz dendi ben sok hic hazirliksiz oglen 12 gibi gelir bebek oldular ama oyle bile olmadi acilmalar o karin agrilarinin sayisi artti 3 5 7 8 acilma derken saat 6 da kendimi ikinip dogururken buldum 36 haftalik dogduk 2 kilo minigiz yani daha:))epidral normal iste boyle sabahta cikicaz insaalah bizden bu kadar hepinizi ALlah kurtarsin
Berraka dogurdu canim ucuncu. Benim hatirladigim kadariyla cati muayenesinde korkulacak birsey yok canim ya smear testi felan gibi bisey iste en fazla rahat ol. Bana yaptirmiyor doktor ikinci oldugu icin herhalde zaten benim doktor birincilere zor yapiyor:)))).
canım allah saglıkla büyütmeyi nasip etsin bebegini... bende de tırsmaya başladım ilk dogumu rahatlıkla atlatalım hepimiz inşallah. çatı muaynesi bende 17sinde yapar herhalde. yarın nst için gitcem. bir kere kanama olunca altan muayne oldum hiç acımamıştı. tabi çatı maueynesinde daha yukarlara bakarsa nasıl olur bilmiyorum. sancıyla yada su gelmesiyle gitmek istemiyorum. keşke muayneye gidince aa 3 cm açılmış yatış yapalım olsun bitsin istiyorum. o kadarda kolay olmaz herhalde. bende kavuşmak istiyorum artık. 17 sinden sonra gelsin saglıkla. günü dolana kadar huysuz olmaz bende o arada toparlanırım diyorum. eşimde gelsin oglum artık diyo. gece falan beni uyandır tuvalette falan kotu olursun diyor. birde tuvalette çok ıkınma diyor. bende diyorum keşke okadar kolay olsa dogum. ikincisinde olabılırde ilkinde olmaz diyorum . yanı okadar kolay olmaz herhalde. daha sancım falan olmuyor. ama dün akşam karnım agrır gibi oldu. karnım agrıdıkça aşagısı cız cız etti. açılıyor herhalde. benden de bu kadar.
revinde maşşallah ogluna. sende 17 sinde falan gelse belki normal olur. kolaylık versin allah sanada.
Kızlar çatı muayenesi olan varmi ya internette çok korkunç şeyler anlatanda var hiçbirşey hissetmiyorsun diyende var... Ben daha önce smear testi felan yaptirmistim alttan ultrasonla felan bakmiştı doktorum bu tarz birşeyse korkmam
merhaba kızlar...
revindelciğim bence korkulacak birşey değil. daha önce kist tedavisi için üç dört kere alttan muayene oldum ancak onun kadar acıtır diye düşünüyorum.
hımmm bunun dışında bugün çok fenayım yahu... bebeğimi çok özledim doğduktan sonra o uyurken bile hemen uyansa da emzirsem onunla konuşsam diye isteyeceğim sanırım...
sürekli son ultrason resmine bakıp bakıp seviyorum tatlı kızımı :) ama galiba en erken gelecek hafta başı gibi doğururum artık...
siz nasıl hissediyorsunuz?
Canım senin ilk doğumun nasıldı doğum hikayeni anlatsana
aynen ya,ne biçim şeyler yazmışlar.çok korktum ben de.acaba abartıyolar mı yoksa gerçekten çok mu zor?haftaya çarşamba da benim çatı muayenem olcak.Allah yardımcımız olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?