Nisan Ayı Hamişleri

bnm bıldgm sadece parmagını sokup ne kadar acıldıgına bakıyor.ne kadar acıtabılır kı? bnm komsularım acıtmadıgını soluyor. bence korkulcak bişi yok

merhaba kızlar...

revindelciğim bence korkulacak birşey değil. daha önce kist tedavisi için üç dört kere alttan muayene oldum ancak onun kadar acıtır diye düşünüyorum.

hımmm bunun dışında bugün çok fenayım yahu... bebeğimi çok özledim doğduktan sonra o uyurken bile hemen uyansa da emzirsem onunla konuşsam diye isteyeceğim sanırım...

sürekli son ultrason resmine bakıp bakıp seviyorum tatlı kızımı :) ama galiba en erken gelecek hafta başı gibi doğururum artık...

siz nasıl hissediyorsunuz?

Canim ilk bebek benimkide bas agrisi olmadi dikis agrisi var tabi yeni oldugu icin normal dogum isteyenlere tavsiye ederim cok baska bir tecrube ozellikle siyrilip geldigi an:)) cati muaynesi alttan muayne kadar olmasada eger normal olacaksa surekli bakilan bir surec sonrakilerde bakilmalarda fazla acisi yok ilk bebek tecrube baska neyle kassilasicagini bilmemek daha iyi :)oldu bittiye geliyor:)) hepinize kolay dogumlar insaalah

ben gecn hafta oldum çatı muayanesi, öyle çok acılı bşey değil.. doktor 2 parmagını sokup bakıyo.. eğer kendinizi de kasmazsanız asla acımıyo..

biz de bugun doktordan gittk Çok yorucu bi gündü. Benim her zaman karnımdan cikcak gibi hareket eden oğlusum nst de bi türlü hareket etmedi. Ve tam 3 kez nst ye girdim. Bi kere de doopler e bi kere de Usg ye soktu doktor. Benim de içim içimi yedi tabi bişey mi var acaba diye. Maşallah 2939 gram olmuş Oğluşum. şimdilik aklıma gelen bunlar. Yorgunluktan heryerim sızlıyo. Artık hastaneye gitmek bile çok zorluyo beni.

canım allah saglıkla büyütmeyi nasip etsin bebegini... bende de tırsmaya başladım ilk dogumu rahatlıkla atlatalım hepimiz inşallah. çatı muaynesi bende 17sinde yapar herhalde. yarın nst için gitcem. bir kere kanama olunca altan muayne oldum hiç acımamıştı. tabi çatı maueynesinde daha yukarlara bakarsa nasıl olur bilmiyorum. sancıyla yada su gelmesiyle gitmek istemiyorum. keşke muayneye gidince aa 3 cm açılmış yatış yapalım olsun bitsin istiyorum. o kadarda kolay olmaz herhalde. bende kavuşmak istiyorum artık. 17 sinden sonra gelsin saglıkla. günü dolana kadar huysuz olmaz bende o arada toparlanırım diyorum. eşimde gelsin oglum artık diyo. gece falan beni uyandır tuvalette falan kotu olursun diyor. birde tuvalette çok ıkınma diyor. bende diyorum keşke okadar kolay olsa dogum. ikincisinde olabılırde ilkinde olmaz diyorum . yanı okadar kolay olmaz herhalde. daha sancım falan olmuyor. ama dün akşam karnım agrır gibi oldu. karnım agrıdıkça aşagısı cız cız etti. açılıyor herhalde. benden de bu kadar.

revinde maşşallah ogluna. sende 17 sinde falan gelse belki normal olur. kolaylık versin allah sanada.

canım baya stresli bir gün olmuş. neyseki iyi haberler almışın. saglıkla kavuşasın bebegine. maşşallah kilosu iyimiş. en normelinden dogurursun inşallah. hastaneye gitmek banada zor geliyor. 5 dakka uzaklıkta sayılır.

arkadaşım 39 haftada 2550 gram dogurmuş. en normalinden epiduraldde yaptırmamış. maşşallah iyilermiş. yani 2500 kilo olan arkadaşlar üzülmesinler. herşeyi normalse kilosu sorun olmaz inşallah. bende şişmanlama diyorum ogluma. nasıl çıkarcam seni. 3 500 geçmezse iyi olur diyorum. saglıkla kavuşalımda artık sezaryen fikrine bile alıştım. kısmette ne var bakalım...

Herkese cok tesekkur ederim arkadaslar size tavsiyem aman son zamanlarinizda kendinize cok dikkat edin ben son ayimi hic boyle hayal etmemistim hala yatiyorum duzelmedim daha .... Grip icin bi ilac almayinca gexmiyor bu melet.. Iki gunde butun vucud kurumus simdide kasiklarimi agriyor tirsmaya basladim ben yatiyorum kocam bebek odasini duzenliyor. Hastaligin tek iyi tarafi oldu bana ayaklarimin sisligi indi. Bu arada vucudum kurudugu icin kaslarim erimeye baslamis onun icin idrar tahlili yapiliyor ne kadar bol su icsemde yeterli gelmemis hepsini cocuk almis ... Ne buyuk bi mekanizmamiz var allahin hikmeti iste bebek tamamen koruma altin. Durumlar bunlar allah hayirlisiyla dogum yapmayi nasip etsin hepimize... Bu arada ben dogum tatbikatimi yaptim haastaneye giderken tetkitler icin dogum odasinda yattim yarim saat inceledim herseyi tirsiyorum biraz

Aman deyim 3 ocağa kadar beklesin mümkünse bizim sıpa maddi açıdan bitik durumdayız hastanede kalırız valla.. Psikolojimde iyi değil bu sıra çok yoruldum dükkanı temizle felan bütün gün dükkandayım zaten akşam 9 da gelip bide ertesi güne dükkanda yemek için yemek yapiyorum hadi dışardan almayalım masraf yapmayalim diye , temizlik felan da derken bittim artık ota boka ağlıyorum..

Kızlar size bisi sorcam, Bebisim 35+5 kgsu 2500 oldu, normal değil mi? Çünkü ölçümler 35 haftalık gösteriyor.
Heper seninki ölçümlerde kaç çıkıyor? Aşağı yukarı aynıyiz die soruyorum

Ben bu hafta 37. haftama başladım ama bebeğimin ölçümleri 2 hafta geriden geliyo canım, doktor minyon bir bebek dedi

Allah sana bağışlasın yavrunu, nasıl emiyo mu annesi küveze girmemişsiniz iyi olmuş Akrepkız dan hiç haber çıkmadı merak ettim

Canım senin ilk doğumun nasıldı doğum hikayeni anlatsana

canım benım arkadasım ılk cocugunu aynen dedıgın gıbı dogurdu. 39 hafta kontrolune gıttıgınde doktor 4 cm acılman var yatış yapıyoruz demıs, hemen sunı sancı verıp keseyı acmıslar. sadece 2 saat sancıyla bebegını kucagına almış. herşey mumkun yanı.

aynen ya,ne biçim şeyler yazmışlar.çok korktum ben de.acaba abartıyolar mı yoksa gerçekten çok mu zor?haftaya çarşamba da benim çatı muayenem olcak.Allah yardımcımız olsun.

ben de çok özledim kızımı.eşim bazen kıyafetlerinden birini yatağın üzerine seriyo.bi geliyorum odaya,sanki yatıyo orda gibisarılıp öpmek koklamak bağrıma basmak istiyorum artık bebeğimi.ama bi taraftan da ocağı bulsun isityorum.yavrum bi-iki günle 2013ü kaçırıyo.benim görümcem de 29aralık doğumlu.hep açıklama yapıyo.1960 değil 1961 sayılır benim doğum yılım falan diye:) neyse en hayırlı,en güzel zamanda gelsinler inş.

Canım senin ilk doğumun nasıldı doğum hikayeni anlatsana

Benim ilk dogumum kolaydi canim ya sabah ezanlarindan once agrim ve suyum gelmeye basladi ilk korkudan kalkamadim yataktan ezanlar okunurken gittim lavaboya sonra oglene kadar evde cektim sanciyi ama karin agrisi gibi sabah ezanlarinda bes dakikafa bir giriyordu birde simdi agri esigi varya benim o biraz yuksek sanirim cunku ben son doguracagim yarim saate kadar dayanilmaz agri gelmedi bana neyse cuma gunuydu esim beni hastaneye birakti cumaya gitti muayene ettiler 6cm acilma dediler biraz sonra doktor etti 8cm dedi sonra lauma felan yapiyoruz derken saat iki veya ikibucuk gibi ben artiik kotu sanciydi yani ebe gel bi bakalim dedi masaya yattim dogum baslamis dedi eldivenleri takti o sacli bi bebek olucak kafasi gozukuyor dedi ama iste kilosu guzel oldugu icin kafasinfa bir cikinti oldu kizimin cunku cikmak bilmedi ama korkulacak bisi degil gecti zamanla zor degildi . Ama kanamam cok.oldu diye kayinvalidem saat yedide tekrar kontrol ettirdi ebe uyusturmadan elleriyle actira actira alt tarafa bakti birde burasi kanamiyor kanamazda ama ben yinede dikiyim diye uyusturmadan canli canli iki dikis atti iste o zaman canim cok yandi. Dogum bile daha kolaydi inanin aslinda abarttigimiz kadar korkunc degil allah kolaylik veriyor.

Evet canim cok sukur kuveze girmedi ememiyor cunku 36 . Haftada emme refleksi henuz gelismiyormus ben devamli deniycem devam sutu aliyor kadehle biberonla vermediler.insaalah ilerde emmeyide anlayip emer:) sut pompasiyla sut gelmesede hareketli tutuyorum su an.hepinize guzel dogumlar insaalah

aynen ya,ne biçim şeyler yazmışlar.çok korktum ben de.acaba abartıyolar mı yoksa gerçekten çok mu zor?haftaya çarşamba da benim çatı muayenem olcak.Allah yardımcımız olsun.

kişisine göre degişiyor galiba. bende bugun nst için gittim. gelmişken bakalım normal dogurur musun diye yat dedi. bende haftaya bekliyordum açıkçası. kendini kasma dedi. jel soguktur kasma dedi. hiç canım yanmadı. gayet kolay oldu zaten 1 dakka bile sürmedi. bende akıntı çok oluyor. fitil verdi yine. herşey şimdilik iyi inşallah en normalinden dogurum. bakalım pazartesi ölçümler ne olcak. inşallah çok kilo almamıştır. dogum daha kolay olur. çatı muaynesinde gözünüzü korkutmayın kasmayın kolay geçer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…