kızlar sizdede idrar renginde anormal koyulaşma varmı ne kadar su içersem içeyim değişmiyor. doktora sordum yanıt alamadım ama merak ediyorum normalmi
(null)
kızlar sizdede idrar renginde anormal koyulaşma varmı ne kadar su içersem içeyim değişmiyor. doktora sordum yanıt alamadım ama merak ediyorum normalmi
Kızlar sinirden delirmek üzereyim.. Eşimle konuşuyorduk yılbaşı günü işleri çok yoğun olabilirmiş.. Ne yani yılbaşı gecesi yada günü doğum olursa yanim da olmayacakmisin? Dedim.. Boş boş gözlerime baktı ve; Dükkana kilitmi vurayım? Dedi..
Fırladığım gibi arabadan doğum çantamı aldım odaya bıraktım.. inadım inattır benim.. Bir durum olursa eltimi kaynanamı alıp atladığım gibi taksiye gidicem hastaneye.. haber bile vermicem kesinlikle.. Müşterileri daha önemli ne de olsa.. Paşamın düzeni bozulmasın..
İnanamıyorum ya bu konunun lafını bile ettiğine inanamıyorum doğum yapıcam ve eşim işini bırakıp gelemicek ve bu durum tamamen kendi düşüncesi..
ayy evet kizlar ayni beni anlatiyorsunuz demekki normalmisss:) sirtustu uyumak ve aclik hissetmeden uyanmak guzel bi duyguymus o duyguyu ozlemisim ben hasta oldugum icin boyleyim sanmistim bugun ebeye sordum kontrolde normal oldugunu soyledi sirtustu uyumamizda bebek artik asagiya inmeye basladigi icin rahat nefees aliyoruz ne guzel allahimin hikmeti ne buyuk....kontrollerim doguma kadar haftada bire dustu . benim ebe bebek asagida ama biraz daha inmesi gerekiyor 37 haftalikken dogum olabilir dedi canta hazirligimi ve sanciyi anlatmaya calisti ... ben korkmaya basliyorum galiba hemen gelmesin yaaa daha bisey hazir degil kiyafetler yikanacak yerlesecek oda suslenecek offf daha kendime pijama bile begenip alamadim sevmem de pijama giymeyi esofmanlarimi ceker giderim diyorum ... daha ikramliklar yapacaktim bebek sekerleri yapacaktim hepsi kaldi bu bi hafta hastaligim beni mahvetti bu haftada da cikamam disari dondurucu soguk var disarda off offf tirsiyoruuuumm
Kızlar sinirden delirmek üzereyim.. Eşimle konuşuyorduk yılbaşı günü işleri çok yoğun olabilirmiş.. Ne yani yılbaşı gecesi yada günü doğum olursa yanim da olmayacakmisin? Dedim.. Boş boş gözlerime baktı ve; Dükkana kilitmi vurayım? Dedi..
Fırladığım gibi arabadan doğum çantamı aldım odaya bıraktım.. inadım inattır benim.. Bir durum olursa eltimi kaynanamı alıp atladığım gibi taksiye gidicem hastaneye.. haber bile vermicem kesinlikle.. Müşterileri daha önemli ne de olsa.. Paşamın düzeni bozulmasın..
İnanamıyorum ya bu konunun lafını bile ettiğine inanamıyorum doğum yapıcam ve eşim işini bırakıp gelemicek ve bu durum tamamen kendi düşüncesi..
(null)
Valla kızlar eşimden çok ben çaba gösteriyorum çekip çeviriyorum evi herşeyin ucuzunu hesaplısını alıyorum hergün dükkana yemek pişiriyorum ya inanamazsınız öyle bir sıktım ki kemerleri 0.10 krş.daha ucuz diye öbür markete gidiyorum şu halimle..
Ben onuda anlamaya çalışıyorum hep çalıştım hep destek oldum hala daha oluyorum şu hamile halimle yollarda doğurucam yemin billah, tek istediğim oda destek olsun bana ya işide olsa desinki gelirim hayatim lafımı olur bunun tabiki destek olucam yaninda olucam doğumda desin isterse o gün yine gelmesin ama bana 'dükkana kilit mi vurayım?' Deyince cinlerim toplanıveriyor..
Ne var sabah anladı hatasını sarıldı sıkı sıkı öptü kokladı bir saate yakın, benim kocamda böyle özür diliyor ağzından tek kelime duyamazsın :)
Yuvarlanıp gidicez böyle.. Çok zor bir zamandan geçiyoruz..
(null)
Revindel canim bence o tamamen o gun olmaz dusuncesiyle rahat konusmustur yoksa sen gelme desen o durmaz. Hani kendimiz bile su gun olsa derizde yok artik ta o gunumu bulucak deriz ya oyle bisey.
(null)
bendede oluyordu su içe içe düzeltim ama merak edip internettn araştirdım idrarda protein fazla olursa olurmuş elde ayakta şişme varsa dr sormamızı öneriyordu sende varsa tekrar bi sor gebelik zehirlenmesi olmasın internetten araştır
canım arkadasların dedıgı gıbı yardımcı olcak bırılerı lazım bu sıralar. cunku artık ben bel agrısından yuruyemıyorum bıle, iyice agırlasıyoruz. bıraz ayakta dursam yoruluyorum. Allah'tan annem sımdı burda. dun camlarımı sıldı, perdelerı yıkadı. koltukları kapıları da bıtırınce, halıları yenı yıkatmıştım onları serıcez, bıttı gıttı. ewım de odası da hazır olacak. :)
(null)
bi hafta grib olup yatmam herseyimi alt ust etti annem yok yanimda kaynanamda turkiyeye izine gitti kocam babasinin yoklugunda islerle cebellesiyor anlayacaginiz tek kaldim kotu bi zamanda hasta oldum yoksa elimden kacmazdi bu isler odasina gelince babasi tek basina aksamlari ugrasa ugrasa bu zamana sarktti simdi kiyafetlerini yikamaya basladim odasini silip yerlestirecez artik gece gunduz... diger alisverislerimi de pazar gunu babasiyla yapacaz tek basina disari cikmam imkansiz kendime gguvenemiyorum hala gribin etkisi gecmedi ama zorla ayaga kalkmak zorundayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?