Nisan Ayı Hamişleri

Allah yardimcin olsun canim insallah dogumuna kadar doner herkez zamansiz gitmisler.

:) canım ya hamilelik hassasiyeti bunlar.öyle bi durumda gelmezse dükkanında beklersen kafayı yer zaten merak etme. gelmez olur mu o da baba olacak sonuçta ama erkeklerin tipik sabit fikri, düşüncesizliği işte üzülme sen :)

akıntının okdar cok olması normal mi acaba.. azar azar suyun gelyo olmasın.. bi doktoruna danışsana..

revindel, agrın nasıl oldu?

bu arada kızlar karnı asagı ınmeye baslayan var mı. benım basladı glb

Kızlar selam doğum yapıncada dertler bitmiyor maalesef Doktordan geldik az önce oğlum 4.300 gr 53,5 ta boy olmuş çok şükür iyi durumu. Ancak boynu gıdısı fena pişik oldu ve boynunda acayip kötü bi koku var.Doktora götürdük cildi çok hassas dedi. Kaşlarında sarı sarı kabuklanmalar olmuştu zeytin yağıyla silin dedi. Hemen gelince sildim hepsi çıktı çok şükür.Yüzündede kızarıklıklar var. Pişik o bölgenin nemli kalması nedeniyle oluyormuş. Ben hergün gül suyuyla silerim oğlumu soğuk olduğu için çok fazla banyo yaptıramıyorum. Kayınvalidem sağ olsun her banyodan sonra çabuk giydir çabuk giydir diye diye oğlumu doğru düzgün kurulamıyordu. O yüzden pişik olmuş moralim bozuldu benimde

aynen 3 4 gündür benimde karnım çok sertleşiyor. akşamları adet agrısı gıbı agrı oluyor. arada alt tarafa vuruyor sanki yırtılıyormuş gibi bir acı oluyor. artık vücüt kendini hazırlıyor herhalde. karnım iyice indi aşagıya. akıntı için fitil vermişti doktor kullandım arada pütürlü akıntı oluyor sadece vc sonrasında . söktürdü herhalde. ama oyle çok akıntım yok. geceleri sırt östü yatarken uyanıyorum ama iyi degilmiş herhalde tedirgin oluyorum. bebege az oksijen gidyormuş.

canım sende haklısın karnımızdayken çok iyi beslenmesi yok uykusu yok banyosu yok. ama artık merak ediyoruz nasıl bişey çıkcak bizden diye. zaman yaklaştıkça dogumdan da tırsmaya başladım. önümüzdeki hafta dogsa diyorum. pazartesi günü bakalım nekadar büyüdü merak ediyorum.

sanada kolaylık versin allah. maşallah iyi büyümüş. saglıkla büyüt.

Amin canım darısı sizlerin başına inşallah. Ben son günlerimi yaşayamadığım için bilmiyorum neler çekiyorsunuz açıkçası. Normal doğumu bilmiyorum ama sezeryanda korkulacak hiç birşey yok ben 1 hafta sonra yan yatmaya kendi işimi yapmaya başladım.Şimdiye kadar bebeğimin altını bile hiç kimse değiştirmedi tabi benim avantajım bebğim 10 gün evde yoktu o sürede ben iyice toplarlamıştım. Gece uykudan uyanmak ölüm oluyor:) Siz uyumak istiyorsunuz o emmek istiyo:) Ben çok merak ediyorum doğsun artık derdim eşime hatta bu çocuk çok hareketli fazla durmaz içerde derdim erkenden çıktı geldi:)

Annemm kiyamam yaa pişik olmuş diyee üzülürmüşte oğluşu :) kuzum olucak bunlar napalim Allah başka dert vermesin..

Valla bende bir an önce doğsun diyen gruptanım amaaaaa şu emzirme olayına ısınamadım ben hala sempatik gelmiyor bir türlü bana teyzemin annemin hatta kayinvalidemin yaninda mememi açmaktan son derece rahatsızımmmmm ben yalniz bir odada emzirsem olmazmi ya :) hata bebek mevlütünde onca tanimadığım kadının yanında bebek emzirmek çok çirkin geliyor bana herkes bana bakicak off yaaa

Doğum yaklaştıkça yusufçuklar atıyorum bende hatta doktor sezaryanın sezarını söylediği anda "kabul ediyorummmm sezaryan olsunnnnnnn" diye bağırıcam anlaşılan :)

Yaaa bide normal doğumda vajina çirkin oluyormuş tü kaka oluyormuş kocişler beğenmiyormuş eşler eskisi gibi zevk alamıyormuş cinsel hayatı etkiliyorrr diyorlar kızlarrrrrrr bu doğrumu yawwww

maalesef onu ben de duydum normal doğumda yaşlanıyomş orası da ama sezaryende deforme olmuyomuş bakalım neler olacak

ben de yusuf yusufum valla.dogum korkutuyo benı dogum yapanlar da amaan nesi var sancıyı cektıkten sonra ıkınıp dogrmakta hıcbısey yok dıyolar :) canım senın bebek de büyük gidiyodu masallah dimi :)) allah hepımızın yardmcısı olsun bende daha tık yok ne bel agrsı ne kasık.yalancı sancı falan yok yanı.bıde ızne ayrldım 32.hftada.evde vakıt de gecmıyo.sankı 10 yıldan berı hamıle gıbıyım esim de dıyo ne kadar uzun sürdü bu hamılelık dıye:)) kocalarımızn normal dogumdan sonra oramızı buramızı begenmemek gıbı bı luksu yok ayrca cocuk verıoz ellerıne bıraz esner bence orası ama öle cok etkılemez .. sıkıysa begenmesın

bakalım kısmette ne var. bende sezeryan fikrinede alıştırdım kendimi. normal istiyorum . inşallah çok kilo almamıştır. 3 500 bulmasa iyi olur. rahat çıkar. yıldıza katılıyorum. begenmeme gibi lüksü yok. oyle bir durum olursa artık estetik yaptırırız artık. inşallah dikiş falan çok olmazda çok kötü olmaz.

Üzülmem mi şekerim boynunda ağır bir koku oldu hemde kıpkırmızı oldu her yeri. Eve geldim zeytin yağını bi aldım her yerini sildim geçmeye başladı çok şükür. Bizim oğlan güreşe gidiyormuş gibi oldu. Kızlar şu eşlerin beğenmeme olayına hiç girmeyin ben kendimden soğudum depresyona girecektim artık eşim beni beğenmiyormuş gibi geliyordu.Sağ olsun altımdan kanın damladığını bile gördü o yardım etti tuvalette bile bana. Annemden çekinirim diye eşim kaldı refakatçi yanımda.Ama şunu unutmayın eşlerin ilgisi çocuğa kayıyor:) Doğum anı gelince Allah öyle bir yardım ediyor ki insana sen kendi canını düşünmüyorsun bile bebeğim sağlıklı olsun diye dua ediyorsun. Eğer sütünüz gelmezse humananın emziren anneler için diye bir çayı var süt arttırıcı şimdiden bi tane edinin ondan.Ben yeni aldım mama takviyesini bıraktım hemen.Kızlar bi de kış ayı diye bebişleri kat kat giydirmeyin isilik oluyorlar hemen sıcaktan.Bu arada hala inanamıyorum doğurdum şunu yapın bunu yapın diye söylüyorum hahaha:)

Ahhh revindell bende senin gibi düşünüyordum hatta eşime dedim ki ben emzirirken annenlere söyle kimse gelmesin yanıma:) Ohooo şimdi pat açıyorum emziriyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…