bi hafta grib olup yatmam herseyimi alt ust etti annem yok yanimda kaynanamda turkiyeye izine gitti kocam babasinin yoklugunda islerle cebellesiyor anlayacaginiz tek kaldim kotu bi zamanda hasta oldum yoksa elimden kacmazdi bu isler odasina gelince babasi tek basina aksamlari ugrasa ugrasa bu zamana sarktti simdi kiyafetlerini yikamaya basladim odasini silip yerlestirecez artik gece gunduz... diger alisverislerimi de pazar gunu babasiyla yapacaz tek basina disari cikmam imkansiz kendime gguvenemiyorum hala gribin etkisi gecmedi ama zorla ayaga kalkmak zorundayim
Kızlar sinirden delirmek üzereyim.. Eşimle konuşuyorduk yılbaşı günü işleri çok yoğun olabilirmiş.. Ne yani yılbaşı gecesi yada günü doğum olursa yanim da olmayacakmisin? Dedim.. Boş boş gözlerime baktı ve; Dükkana kilitmi vurayım? Dedi..
Fırladığım gibi arabadan doğum çantamı aldım odaya bıraktım.. inadım inattır benim.. Bir durum olursa eltimi kaynanamı alıp atladığım gibi taksiye gidicem hastaneye.. haber bile vermicem kesinlikle.. Müşterileri daha önemli ne de olsa.. Paşamın düzeni bozulmasın..
İnanamıyorum ya bu konunun lafını bile ettiğine inanamıyorum doğum yapıcam ve eşim işini bırakıp gelemicek ve bu durum tamamen kendi düşüncesi..
Kızlar sabah 8.30 dan beri karnım taş gibi dokunamıyorum bile acayip gergin ve kasıklarım yırtılacak gibi acıyor.. Çok hafif bel ve kasık ağrım var ve oğlum kıpırdadıkça daha da çok canım yanıyoryalancı sancılar böyle bişeymi acaba ?? Offff bilmemek çokkötü..
Bu arada akıntılarım o kadar çoğaldıki günlük ped işe yaramıyor bildiğiniz normal orkid kullanmaya başladım..
(null)
(null)
(null)
Kızlar sabah 8.30 dan beri karnım taş gibi dokunamıyorum bile acayip gergin ve kasıklarım yırtılacak gibi acıyor.. Çok hafif bel ve kasık ağrım var ve oğlum kıpırdadıkça daha da çok canım yanıyoryalancı sancılar böyle bişeymi acaba ?? Offff bilmemek çokkötü..
Bu arada akıntılarım o kadar çoğaldıki günlük ped işe yaramıyor bildiğiniz normal orkid kullanmaya başladım..
Kızlar selam doğum yapıncada dertler bitmiyor maalesefDoktordan geldik az önce oğlum 4.300 gr 53,5 ta boy olmuş çok şükür iyi durumu. Ancak boynu gıdısı fena pişik oldu ve boynunda acayip kötü bi koku var.Doktora götürdük cildi çok hassas dedi. Kaşlarında sarı sarı kabuklanmalar olmuştu zeytin yağıyla silin dedi. Hemen gelince sildim hepsi çıktı çok şükür.Yüzündede kızarıklıklar var. Pişik o bölgenin nemli kalması nedeniyle oluyormuş. Ben hergün gül suyuyla silerim oğlumu soğuk olduğu için çok fazla banyo yaptıramıyorum. Kayınvalidem sağ olsun her banyodan sonra çabuk giydir çabuk giydir diye diye oğlumu doğru düzgün kurulamıyordu. O yüzden pişik olmuş moralim bozuldu benimde
canım sende haklısın karnımızdayken çok iyi beslenmesi yok uykusu yok banyosu yok. ama artık merak ediyoruz nasıl bişey çıkcak bizden diye. zaman yaklaştıkça dogumdan da tırsmaya başladım. önümüzdeki hafta dogsa diyorum. pazartesi günü bakalım nekadar büyüdü merak ediyorum.
sanada kolaylık versin allah. maşallah iyi büyümüş. saglıkla büyüt.
(null)
Doğum yaklaştıkça yusufçuklar atıyorum bende hatta doktor sezaryanın sezarını söylediği anda "kabul ediyorummmm sezaryan olsunnnnnnn" diye bağırıcam anlaşılan :)
Yaaa bide normal doğumda vajina çirkin oluyormuş tü kaka oluyormuş kocişler beğenmiyormuş eşler eskisi gibi zevk alamıyormuş cinsel hayatı etkiliyorrr diyorlar kızlarrrrrrr bu doğrumu yawwww
Doğum yaklaştıkça yusufçuklar atıyorum bende hatta doktor sezaryanın sezarını söylediği anda "kabul ediyorummmm sezaryan olsunnnnnnn" diye bağırıcam anlaşılan :)
Yaaa bide normal doğumda vajina çirkin oluyormuş tü kaka oluyormuş kocişler beğenmiyormuş eşler eskisi gibi zevk alamıyormuş cinsel hayatı etkiliyorrr diyorlar kızlarrrrrrr bu doğrumu yawwww
Annemm kiyamam yaa pişik olmuş diyee üzülürmüşte oğluşu :) kuzum olucak bunlar napalim Allah başka dert vermesin..
Valla bende bir an önce doğsun diyen gruptanım amaaaaa şu emzirme olayına ısınamadım ben hala sempatik gelmiyor bir türlü banateyzemin annemin hatta kayinvalidemin yaninda mememi açmaktan son derece rahatsızımmmmm ben yalniz bir odada emzirsem olmazmi ya :) hata bebek mevlütünde onca tanimadığım kadının yanında bebek emzirmek çok çirkin geliyor bana herkes bana bakicak off yaaa
(null)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?