Kızlar selam doğum yapıncada dertler bitmiyor maalesefDoktordan geldik az önce oğlum 4.300 gr 53,5 ta boy olmuş çok şükür iyi durumu. Ancak boynu gıdısı fena pişik oldu ve boynunda acayip kötü bi koku var.Doktora götürdük cildi çok hassas dedi. Kaşlarında sarı sarı kabuklanmalar olmuştu zeytin yağıyla silin dedi. Hemen gelince sildim hepsi çıktı çok şükür.Yüzündede kızarıklıklar var. Pişik o bölgenin nemli kalması nedeniyle oluyormuş. Ben hergün gül suyuyla silerim oğlumu soğuk olduğu için çok fazla banyo yaptıramıyorum. Kayınvalidem sağ olsun her banyodan sonra çabuk giydir çabuk giydir diye diye oğlumu doğru düzgün kurulamıyordu. O yüzden pişik olmuş moralim bozuldu benimde
aynen 3 4 gündür benimde karnım çok sertleşiyor. akşamları adet agrısı gıbı agrı oluyor. arada alt tarafa vuruyor sanki yırtılıyormuş gibi bir acı oluyor. artık vücüt kendini hazırlıyor herhalde. karnım iyice indi aşagıya. akıntı için fitil vermişti doktor kullandım arada pütürlü akıntı oluyor sadece vc sonrasında . söktürdü herhalde. ama oyle çok akıntım yok. geceleri sırt östü yatarken uyanıyorum ama iyi degilmiş herhalde tedirgin oluyorum. bebege az oksijen gidyormuş.
Annemm kiyamam yaa pişik olmuş diyee üzülürmüşte oğluşu :) kuzum olucak bunlar napalim Allah başka dert vermesin..
Valla bende bir an önce doğsun diyen gruptanım amaaaaa şu emzirme olayına ısınamadım ben hala sempatik gelmiyor bir türlü banateyzemin annemin hatta kayinvalidemin yaninda mememi açmaktan son derece rahatsızımmmmm ben yalniz bir odada emzirsem olmazmi ya :) hata bebek mevlütünde onca tanimadığım kadının yanında bebek emzirmek çok çirkin geliyor bana herkes bana bakicak off yaaa
Doğum yaklaştıkça yusufçuklar atıyorum bende hatta doktor sezaryanın sezarını söylediği anda "kabul ediyorummmm sezaryan olsunnnnnnn" diye bağırıcam anlaşılan :)
Yaaa bide normal doğumda vajina çirkin oluyormuş tü kaka oluyormuş kocişler beğenmiyormuş eşler eskisi gibi zevk alamıyormuş cinsel hayatı etkiliyorrr diyorlar kızlarrrrrrr bu doğrumu yawwww
Geçti canım ya kasılmalar başladı galiba.. Yalancı sancılar.. bugünde değişik bir ağrı var mukus tıkacının olduğu yere iğneler batıyor sanki..
(null)
(null)
Ayyyy bacım emzirme önlüğü alırım bizimkiler kesin onada bir laf söylerler bak bak bak bitek bu çocuk emziriyor sanki bir tek bunda meme var derler :))
(null)
(null)
Aynen canim bende nefret ediyorum böyle ortalik yerde memenin çıkarılmasıdan hele bir keresinde güne gitmiştim hatunlar nasil kiyafetlerini topuklu ayakkabilarini giymişler makyaj saç altın bilezikler felan o biçim.. Sen o halfe çıkar elbisenin yakasından memeyi çocuk emzirya git bir odaya yalniz emzir hatta ben şey diyorum yabancı bir yere giderken felan sağıp biberona koysak dayanmazmı birkaç saat sütümüz?
Aynen canim bende nefret ediyorum böyle ortalik yerde memenin çıkarılmasıdan hele bir keresinde güne gitmiştim hatunlar nasil kiyafetlerini topuklu ayakkabilarini giymişler makyaj saç altın bilezikler felan o biçim.. Sen o halfe çıkar elbisenin yakasından memeyi çocuk emzirya git bir odaya yalniz emzir hatta ben şey diyorum yabancı bir yere giderken felan sağıp biberona koysak dayanmazmı birkaç saat sütümüz?
Doğum yaklaştıkça yusufçuklar atıyorum bende hatta doktor sezaryanın sezarını söylediği anda "kabul ediyorummmm sezaryan olsunnnnnnn" diye bağırıcam anlaşılan :)
Yaaa bide normal doğumda vajina çirkin oluyormuş tü kaka oluyormuş kocişler beğenmiyormuş eşler eskisi gibi zevk alamıyormuş cinsel hayatı etkiliyorrr diyorlar kızlarrrrrrr bu doğrumu yawwww
Ay valla şurda birkaç haftası kaldı her birimizin ama maşaallah tık yok kimsede aniden doğuruvericez anlaşılan :) ayy pazartesi doktorum dese sezaryana aliyoruz seni hemen valla ne mutlu olurum :))
Kizlar beni ozledinizmi :) bende sizi cok ozledim ama okadar yogundumki allaha cok sukur cok sukur evimize geldik ve kizimda bende cok iyiyiz ve kizim emdikce okadar mutlu oluyorumki ne bakiyolar diyorum nede baska bisey annelik cok guzel bisey cok mutluyum pazartesi doktorda randevumuz var bakalim nekadar kilo almis kizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?