Nisan Ayı Hamişleri

canım o boyundaki pişikten benim yeğenimde de vardı zeytinyağı ile geçti çok şükür. senin bebişinin de tez zamanda geçsin inşallah. insan canı acıyor mu diye üzülüyor valla...

sibelciğim bebekler artık aşağı indiği için sırt üstü yatmakta bir sıkıntı kalmadı. zaten yatamazdın olsaydı sana da bebeğe de oksijen az gittiği için dayanamaz hemen ya sağa ya sola dönerdin.

emzirme önlükleri var... ben aldım hastane çantama koydum memeleri herkese göstermek yok!

e tabi biraz deformasyon oluyor fakat doktoruna rica eder oraya biraz estetik operasyon yapmasını istersen belki de eskisinden daha sıkı olabilir hiiii utandım

Valla bak sen olacağa canım aynı gün doğurabiliriz dediğin gibi :) pazartesi gününe az kaldı valla doktor ne dicek çok merak ediyorum çatı muayenesinide bir atlatsam valla tırsıyorum..

Süpürgeyi açmam lazım yemek yapmam lazım offff offf daha çamaşırlar var ütülenecek.. Yavaş yavaş başlayalım anca akşama kadar yaparım :)

Süpürgeyi açtim süpürdüm şimdi dinlenme vakti..

Sonra toz alıcam yine 15-20 dk mola :)

Sonra viledayla silicem bir 20 dk orda mola :)

Sonra kurufasulye pilav cacık yapicam akabinde ütü ve çamaşırları katlayarak bugünü sonlandırıcam :)

Ne kaaaaa sosyal bir hayatim var kızlar görüyorsunuz :) ayy birazcık enerjim kalırsa canım felaket tatlı istiyor irmik helvası yapıcam yada puding, aslında browni kekte olabilir :) tey tey tey :))

Ayyyy bacım emzirme önlüğü alırım bizimkiler kesin onada bir laf söylerler bak bak bak bitek bu çocuk emziriyor sanki bir tek bunda meme var derler :))

aaa evet benim mememden bir tek ben de var canım

canım işin esası ben löp diye memeler çıkınca midem bulanırdı :S memelerden pek hoşlanmıyorum sanırım. kimsenin göz zevkini bozmak istemem

herkeze selam daha dogum yapan olmamış ne zaman gelicekler ya bendede tık yok. ama heyecan dorukta durup durup kalbim çarpıyor.

Aynen canim bende nefret ediyorum böyle ortalik yerde memenin çıkarılmasıdan hele bir keresinde güne gitmiştim hatunlar nasil kiyafetlerini topuklu ayakkabilarini giymişler makyaj saç altın bilezikler felan o biçim.. Sen o halfe çıkar elbisenin yakasından memeyi çocuk emzir ya git bir odaya yalniz emzir hatta ben şey diyorum yabancı bir yere giderken felan sağıp biberona koysak dayanmazmı birkaç saat sütümüz?

Şekerim sağılan süt 2 saat dışarıda gün buzdolabında yaklaşık 6 ayda difrizde muhafaza edilebiliyor.

bende memeler dısarda sevmıyorum, hele kayınvalıdemın yanında hıc cıkarmak ıstemem. olmadı bı tulbentle örteriz. ben kayınvalıdemın bıle yanında emzırmeyı dusunmuyorum
bence bırden hepimiz dogurmaya başlıcaz, hepimizin son gunlerı ne de olsa
cok heycan basıo bazen sonra uykusuz kalacagım gecelerı dusunup strese gırıyorum. bı de tekmelerı cok hosuma gidiyorr cıkınca mahrum kalcam ama bebişim de kucagımda olacak

canım o da bir seçenek tabi de sütün devamlılığı için bebişin emmesi önemli. uzman tv de emzirme ile ilgili bir video izlemiştim. anne çocuğuyla göz teması kurdukça emzirirken beyin süt üretme hormonu salgılatıyor. maalesef bu biberon ile beslerken mümkün olmuyor ....

hayır canım olabilir mi öyle birşey bak hatta bi hadis var bu konuyla ilgili;
sahabeden biri eşinin doğumunu kendi yaptırıyor herşeyini görüyor tabi ve lohusalık zamanından sonra eşine yaklaşamıyor..
Peygamber Efendimize(s.a.v) gidip durumu anlatıyor Efendimiz(sav) de o sırada sofrada bulunan balı parmağıyla çizip bak görüyor musun eşinde aynen bu durumdadır diyor.. (gözünüzde canlandı mı bilmiyorum yani bi an yanlara doğru gidiyor bal ve sonra geri kapanıyor hiçbirşey olmamış gibi..) böyle oluncada adamcağıza evine mutlu mesut gidiyor
böyle şeyler düşünerek kendinizi de bebişinizi de üzmeyin kızlar

kızlaaar duydunuz mu hurmanın oksitosin özelliği varmıs. doguma son haftalar kala yenınce dogum kolay oluyomus rahımı kolay acıyomus bır de ahududu yapragı cayı.valla ben hurmaya baslıcam atık.bılım adamlarınca kanıtlanmıs.

Kizlar beni ozledinizmi :) bende sizi cok ozledim ama okadar yogundumki allaha cok sukur cok sukur evimize geldik ve kizimda bende cok iyiyiz ve kizim emdikce okadar mutlu oluyorumki ne bakiyolar diyorum nede baska bisey annelik cok guzel bisey cok mutluyum pazartesi doktorda randevumuz var bakalim nekadar kilo almis kizim

Ay valla şurda birkaç haftası kaldı her birimizin ama maşaallah tık yok kimsede aniden doğuruvericez anlaşılan :) ayy pazartesi doktorum dese sezaryana aliyoruz seni hemen valla ne mutlu olurum :))

Ay bana oyle bisey dese panik olurum bemim dokto ru m kaygisizligini her safada gosteriyor ta 21inde cagirdi bel muayenesinide o zaman yaptiracak tabi dogurmazsam :))) senin belin hakkinda ne oldu canim muayene oldunmu normal dogum olurmu diye.

Iyi olmaniz ne kadar guzel canim. Siz sag salim kavustunuz bizde o gunleri bi gorsek saglikla.

Kızlar korkarım hepiniz doğurcaksınız ben hala beklemede olcm, dün kontroldeydim 1 haftada sadece 60 g almış 2480 g olmuş, bana gelince 15 kilo aldım 2 haftada o kadar şiştim ki çok çirkin oldum, zayıf olduğu için 41. haftayı bekleriz dedi doktor, çatı muayenesini de 2 hafta sonra yaparız dedi, erkek doktorun dezavantajları işte düşüncesinden bile utandım ama yapck bi şey yok

Bi yandan kaynanama sinir olmaya başladım sürekli bana sormadan bebeğe bi şeyler alıyo, çocuğun bütün kıyafetleri hello kity li oldu ve cart bi pembe, o aldığı için ben fazla olmasın diyerek almadım ama bu seferde hiç bir şey benim zevkime göre olmadı, kayınpederde emekli işleri güçleri benim çocuğum oldu, asıl ihtiyacım olan kadın yani annem ise ortada yok çünkü bazı sorumsuz insanlar yüzünden başka bi yerde, bende hep alttan almak zorundayım sinir oluyorum her şeye sinirleniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…