Nisan Ayı Hamişleri

Kızlar asıl doğumdan sonra saçma salak şeylere maruz kalacaksınız. Kendi annem dahil yok lohusanın mezarı kırk gün açık olurmuş şunu yap bunu yapma diye delirtmişlerdi beni. Hele kaynanam takmış çocuğa yelek giydirecek yatarken. Düşünün Emir de bir tane çıtlıtlı badi 2 tane de üst üste zıbın giydiriyordum penyeden üşümesin diye. Sonraaaa çocuğa kendi ördüğü iğrenç yün yeleği giydiriyordu.Üstüne penye battaniyeye sarıyordu. Bi deüzerine peluş ve ayrıyetten polar battaniye örtüyordu. Ört ört üşümesin deyip durdu. Bir gün çocuğa bi baktım vücudu yanıyo ateş olmuş 38 derece vücudu isilik içinde hemen soydum bi hava aldı vücudu o günden beri yelek melek giydirmiyorum üzerine sadece peluş battaniye örtüyorum o kadar. Siz ördüğü iğrenç yelekleri bi görseniz aldım ama bi tanesini bile giydirmiyorum.Sizde öyle yapın alın giydirmeyin boşverin:) Kayınvalidem uyanık bir iş bile yapmadı şimdiye kadar. Kendi annem var diye elini bile sürmedi şimdide sürmez sürdürtmemde artık. Eşime de dedim hele bi çocuğada bakamam desin bu eve girmeyi bırak kapının önünden bile geçirmem dedim. Ayyy çok mu kötüyüm ne gelmiş bana 2. çocuğuda yap diyo benim burda hiç kimsem yok çocuğuma bakacak. Önceden diyodu ikinciyi yap bakıcıya verirsin. Ee be kadın bakıcıya maaşımı vereceksem neden çalışayım o zaman ben.İstemiyorum çocuk falan Allah oğluma ömür versin dedim.İstersin istersinnnn diyo.Kendi kızınında 5 yaşında kızı var gitsin o yapsın ikinciyi madem.Vallaha delirmek üzereyim hava çok soğuk markete gittiğim bile yok evde oturmaktan o kadar çok sıkıldım ki. İnsanların herşeye yorum yapmalarından karışmalarından offf offff yani Süt iznimi de cuma günleri kullanıcam sadece 4 gün bakmış olacak oğluma.Bakalım bizi neler bekliyor

ben 24eylülde regl oldum 12gün gecikme ile 5kasımda hastalandım hastalığımda herşey normaldi kanama süresi,miktarı,belirtileri herşey aynıydı daha öncekilere göre. ama içimde birşey ürperdi çünkü regl olmadan 2gün önce sol kasığımda bir ağrı ve akıntımda bir artış vardı bunu fark ettim üşüttüğümü düşünerek akşamdan sıcak su torbasıyla karnımdan pansuman yaptım 2kez bunu tekrarladım ve içimden iltihap gibi akıntım oldu ve 2gün içinde hastalandım ama benm içimde hep bir şüphe oldu ve 24kasım ve 27kasım olmak üzere idrarda 2kez test yaptım sonuçlar hep negatifti sonuçta gebeliğim olsa 9-10 haftalık olacaktı ve idrarda çıkardı diye düşünmüştüm. bu ay yine 11gün gecikti. 29ekimden beri birleşmede olmadı kızlar yardım edin hala gebelik mümkün müü ? yardım edin lütfen hiç bir belirtim yok göğüslerimde koyulaşma göbekten aşağıya inen çizgi hiçbişeym yok bu haftaya kadarda olmadı

Allah hepimize sabır versin, bakmayıp da ne yapacak eli mahkum sıkıysa bakmasın, merak ettim geceleri bebekle sadece sen mi ilgileniyosun yoksa biri kalıyomu yardıma, benim kaynanam gece ben bakarım dedi de ben de emzirebilcekmisin dicektim nerdeyse, bi emrivakiler yapıyo hayaller kuruyo kafasına göre ne zamandır, onların yüzünden eşimle kavga ettim, bu saat oldu hala uyuyamadım

Canım o belirtiler zaten kişiden kişiye çok değişir, onlar olmadan da hamile olabilirsin, ben korunmayı bıraktıktan 1 sene sonra hamile kaldım, bu sürede kaç gebelik testi kullandığımı bilmem ama pek yanlış sonuç vermiyolar onu biliyorum, Allah gönlüne göre versin, bu ay olmazsa gelecek ay olur sakın kendini yıpratma ben o 1 sene kendime çektirdiklerime pişmanım

9-9.5haftada idrarda kesn çıkar dmi canım ?

Hoşgeldin bacım ya nerelerdesin annem sen bebişi büyüttün biz doğuramadık hala :)) hani kuzunun resimlerini bekliyoruz bak

Ay canim üzme kendini sende al istediğin gibi biseyler yada söyle kaynana na değişik renkler alın anne pembe var yeterince de nolucakki.. Anne sorunu bende de var ya 3 ocaka doğurucam en kötü ihtimal annem hala istanbulda ay sonuna doğru gelicekmiş ki mevlüte kadar canı sıkılmasınmışş.. Ay sonuna ne kaldı şurda insan der erken gidiyimde kızıma yardım edeyim biraz ama nerdeee... Hatun kendini düşünüyor ne kadar geç gelirse o kadar iyiymiş canı sıkılmazmış gelde sinirden geberme yani..

Ayy canim o örme yelekler yüzünden eltimin kızının yanakları egzama oldu yaa ( hem doktorlar diyor kat kat giydirmeyin çocukları evlerde sobalar yanıyor üşümezler.. Ama napican şimdi bişey desen çok bilmiş derler mecbur sabrediyoruz artık..

canım ya herkesin derdi ayrı sen aldı diye üzülüyosun bi de beni düşün sağolsun kayınvalidem bir kırık iğne bile almadı. milletin yanında havalara girmiş battaniyesinin ben alcam diye.sanki çok pahalı bi hediye oğlunu aradı battaniye alcam nasıl ister diye sordu ben de gerek yok anne 4 tane battaniyesi var dedim iyi o zaman almayım dedi öyle kaldı. be mübarek bari pazardan 5 liralık bişey al dimi.ama takmıyorum sen de takma. seninki gene heves ediyo benimki umursuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…