merhaba kızlar bebek şekeri yaptırdınız mı ben bebeğime 40ında mevlüt yaptırmayı düşünüyorum nasip olursa.şekeri de orda dağıtırım dedim ama o güne kadar yaptırmak lazım mı diye aklıma takıldı.hastaneye gelenlere ve 40ına kadar gelenlere ne verilir.bi de üçgen kutular gördüm onlara ne koyuluyo bilen var mı. siz şekerlerinizi nerde yaptırdınız pendikte yada anadolu yakasında . mevlütte falan nasıl oluyo bilen varmı.
çok cahilim dimi ben :)
merhaba kızlar bebek şekeri yaptırdınız mı ben bebeğime 40ında mevlüt yaptırmayı düşünüyorum nasip olursa.şekeri de orda dağıtırım dedim ama o güne kadar yaptırmak lazım mı diye aklıma takıldı.hastaneye gelenlere ve 40ına kadar gelenlere ne verilir.bi de üçgen kutular gördüm onlara ne koyuluyo bilen var mı. siz şekerlerinizi nerde yaptırdınız pendikte yada anadolu yakasında . mevlütte falan nasıl oluyo bilen varmı.
farklı sehırlerde, hatta farklı ulkelerde :) ustelık onlar bıze sormuyo kı, kendılerınce yapmışlar planları. bakalım bır yolunu bulcaz; Allah'tan eşim sölemem etmem diyen bir insan degıl, 2 hafta once gelelım dıye tutturduklarında eşim gelmenıze gerek yok, kayınvalıdem burda dedi. bi yere kadar diyorsun yıne de, yaşlılar taktılar mı dınlemıyolar; ama senın dedgın gb bend e takmamak taraftarıyım. bir bebişim gelsin de gerekırse acık acık dıcem kalplerını kırmamaya calısarak, napayım :)
Kızlar slm şimdi kontrolden çıktım bizim ufaklik 2 haftadir kilo almamis yine 3500 dedi doktor ama telaş yapma gayet normal gelişimini tamamladı artık dedi.. internette öyle yazmiyor ama günde 20-30 gram alir diyordu kafama takildi neyse normal dogum da zorlanmicam insaallah..
Haftada bir gidicem artik kontrollere bu arada çatı muayenesini haftaya biraktı doktor nst ile birlikte yapicakmiş.. Şu an sancın yok muayeneyo haftaya yapsak daha iyi olur dedi
(null)
Ayyy ne biliyim kendimi tuhaf hissettim her gittiğimizde bizim sıpa şaşırtıyordu bizi.. Aman saglikli olsunda.. Fazla kiloda iyi bişey değil sonucunda..
Benimki de doğum için ocak ayini beklicem rahatsiz olmadığın sürece müdahale etmeyelim dedi..
(null)
Haklisin canim doktora güvenmeyeceksek işimiz var..
Bu arada tam 22 dakika aralıksız sancı çektim belimde ve kasıklarımda ki ağrı rahatsız ediciydi..18:22 de bitti.. Offf
kızlar ultrason degerlerı gercegı yansıtmayabılıo benım arkdsma doktor dogumdan ıkı gun once 3100 demıs cocuk 2800 dogdu.tam tersı de olabılıo yanı eksık de ölcebılıo.allah saglık versın oncelıkle hepımızınkıne.kılo sonra da alınır ınsallah.benım de yarın kontrolum var ınsallah almıstr cunku benım kızım sızınkı gıbı buyuk degıldı teyzelerı.2500dü ıkı hafta once..
ıyı akşamlar kızlar,,,
bizde gittik bugun muayneye ben rejime başlatcam oglumu. 3600 olmuş ya çok şişmanlamış. nasıl çıkcak bilmiyorum. kafası falan çok iri degilmiş. dogum kanalına daha girmemiş. ama kafası aşagıda. geçen çatı muaynesi yaptıydı. normal dogurursun dediydi. plasantada yaşlanma başlamış . bol bol yürü merdiven in çık dedi. biraz kuduruk bir bebek olcak herhalde hareketi bol. doktorda maşşallah hareketi kalp atışı çok güzel dedi. inşallah bizimkide kilo almaz artık. yoksa sezeryan oluruz. neyse bakalım ne var kısmette. hurma aldım bugun. bol bol yyiyimde açılsın çatım. baya geniş bir çatıya ihtiyacım var:):) başka bir doktora daha gidip ölçüm yaptırsam diyorum acaba sezeryan falan olsun diye yüksek çıkabilrmi diye düşünüyorum . doktoruma güveniyorum ama bilemedim. 2 haftada 700 gram çok almış. gerçi 500 gram altı üstü yazıyor ölçümde. allaha şükür ölçümler iyi.
revindel sen rahat rahat dogurursun okadar çalışmaya gezinmeye. maşşallah bebeşine.
Bugun benimde kontrolüm vardı.. Nst de kasılmalar 70 e çıktı. Usg de doktor bakarken de agri gördü açılmaya bakalım dedi. 1 parmak açılmış. Doktor cuma tekrar gel dedi Ama cuma ya kadar kalmayabilir dedi. Cumartesi aksamindan beri çok kasılmam var zaten. Bugün iyice arttı. Bakalım ne zaman gelcek bizim oğlan. Bu arada kilomuz 3025 gram. Biraz küçük olcak sanırım bebisimiz . ayrıca eve geldğimizden beri kanlı akıntım oluyo.. alttan muayene olanlar sizde oldu mu kanama falan..
Bugun benimde kontrolüm vardı.. Nst de kasılmalar 70 e çıktı. Usg de doktor bakarken de agri gördü açılmaya bakalım dedi. 1 parmak açılmış. Doktor cuma tekrar gel dedi Ama cuma ya kadar kalmayabilir dedi. Cumartesi aksamindan beri çok kasılmam var zaten. Bugün iyice arttı. Bakalım ne zaman gelcek bizim oğlan. Bu arada kilomuz 3025 gram. Biraz küçük olcak sanırım bebisimiz . ayrıca eve geldğimizden beri kanlı akıntım oluyo.. alttan muayene olanlar sizde oldu mu kanama falan..
ya kızlar bebişlerinizin hareketlerinde azalma var mı ya sanki benimkisi az oynuyor gibi cuma randevum var acaba önceden mi gitsem yoksa bugünde bi baakyım öyle karar vereyim oynuyor ama ban az geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?