ya kızlar bebişlerinizin hareketlerinde azalma var mı ya sanki benimkisi az oynuyor gibi cuma randevum var acaba önceden mi gitsem yoksa bugünde bi baakyım öyle karar vereyim oynuyor ama ban az geliyor
ya kızlar bebişlerinizin hareketlerinde azalma var mı ya sanki benimkisi az oynuyor gibi cuma randevum var acaba önceden mi gitsem yoksa bugünde bi baakyım öyle karar vereyim oynuyor ama ban az geliyor
benfacede nazlım bebek şekerleri diye bi kız var ona yaptırdım.. gecen hafta geldi şekerlerim ve harika olmuş maşallah..istersenseni de tanıştırabilirm.. fiyatları da uygun..
Bugun benimde kontrolüm vardı.. Nst de kasılmalar 70 e çıktı. Usg de doktor bakarken de agri gördü açılmaya bakalım dedi. 1 parmak açılmış. Doktor cuma tekrar gel dedi Ama cuma ya kadar kalmayabilir dedi. Cumartesi aksamindan beri çok kasılmam var zaten. Bugün iyice arttı. Bakalım ne zaman gelcek bizim oğlan. Bu arada kilomuz 3025 gram. Biraz küçük olcak sanırım bebisimiz . ayrıca eve geldğimizden beri kanlı akıntım oluyo.. alttan muayene olanlar sizde oldu mu kanama falan..
(null)
kızlar benle aynı satta olan (28 mart) bir tanıdık vardı. dun normal dogum ıle bebegıne kavusmus. iyice strese girdim, korku bastırdı, nasıl dogurcam ben yaa
(null)
Ayyy canim valla bende doğsun istiyorum artık sıkıldım bu hareket kısıtlamalarından.. Şu koca göbeğim gitsin istiyorum artik rahat rahat hareket edebileyim.. Hem bebişimide görmek istiyorum bir an önce en çok ta eşimin yaklaşımını merak ediyorum mesela akşamları işten gelince napıcak nasıl yaklaşıcak çocuğa :) evlat sahibi olmak değiştirecekmi onu :) ayyy keşke sancılarım tutsada bende normal doğursam.. Hatta dayanabilirsem epiduralden bile vazgeçicem milyonlarca kadın nasıl doğurduysa öyle doğurmak istiyorum artık :)
kızlar benim akıntm böyle yapış yapış kahvrengi.. dün önce kanlıydı smdi böyle oldu.. sizinkiler nasıl?
kızlar benle aynı satta olan (28 mart) bir tanıdık vardı. dun normal dogum ıle bebegıne kavusmus. iyice strese girdim, korku bastırdı, nasıl dogurcam ben yaa
Senin akıntı muayeneden sonra mı oldu?kızlar benim akıntm böyle yapış yapış kahvrengi.. dün önce kanlıydı smdi böyle oldu.. sizinkiler nasıl?
Senin akıntı muayeneden sonra mı oldu?
Ben de bugün çatı muayenesi oldum.ardından yoğun kanlı bi akıntı geldi. nişan mıdır acaba? nişanda bahsedilen pıhtı şeklindeki yapışkanımsı bişey de vardı. sizde de böyle olan oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?