Nisan Ayı Hamişleri

kızlar bebıskomu görmeye gtcem bugun cok mutluyum :))

mılletın sancıları falan baslamıs ya ben de tık yok gercı daha 20 gun var. ben kızımla konustugumda 01.01.13 te gel dıyom bakalım benı dınlıcek mı:) cok da bekletmesın yaa özledim ben kuzumu ..

ya kızlar bebişlerinizin hareketlerinde azalma var mı ya sanki benimkisi az oynuyor gibi cuma randevum var acaba önceden mi gitsem yoksa bugünde bi baakyım öyle karar vereyim oynuyor ama ban az geliyor

canım yerleri daraldı çok hareket edemez olmuştur. birde belki senin iç karnın genişse çok hissetmeyebilrsin. yemekten sonra hareketlenir. benimki ekşi çok seviyor mandalina ve ekşi elma yedigimde sert vuruyor. bazen bende tedirgin oluyorum mesala sabah bana hareket etmiyor gibi geliyor babası vuruyor diyo. bende hissetmiyorum. özellikle akşamları hareket ediyor. gün içinde geziniyorsan çok uyuyodur. dinlenirken sol yanına yatıp . tatlı bişeyler yedikten sonra dinle . ona göre gidersin doktora için rahat etmiyorsa görün bir doktora. saglıklı günler....

ya kızlar bebişlerinizin hareketlerinde azalma var mı ya sanki benimkisi az oynuyor gibi cuma randevum var acaba önceden mi gitsem yoksa bugünde bi baakyım öyle karar vereyim oynuyor ama ban az geliyor

beimkide baya azaldı.. tekma falan zaten yok artık.. yüzer gibi hareketleri oluyo o da baya az.. gecen hafta nst ye tam 3 kez girdim hareket etmiyo die..

kızlar, bebek hareketlerinden şüphe ediyorsanız, çikolata falan yiyip uzanın 1 saat boyunca bebeği gözlemleyin. en az 3 kere hareketını hıssetmenız lazım. çok hafif olması farketmiyor.
benım bebişimde aynı şekilde daha az hareket ediyor cunku artık kımıldıcak yeri kalmadı :)

ooo mutlu son yaklaşıyo desene canım hadi bakalım hayırlısıyla doğsun gelsin bebişler ne güzel yaa

Kahverengiye döndüyse kanaman kesilmiş olabilir canım benim oldukça fazla geliyor normal ped kullaniyorum rengde sarı yeşil arası.. İltihap var biliyorum senelerdir idrar yollarimdaki iltihaptan ve sistit ten kurtulamadim alistim artik..

cevap veren bütün arkadaşlara teşekkür ederim içimi rahatlatınız bende cuma günü kontrole gitcem inşallah hayırlı haberlerle döner sizinle paylaşırım.

kızlar benle aynı satta olan (28 mart) bir tanıdık vardı. dun normal dogum ıle bebegıne kavusmus. iyice strese girdim, korku bastırdı, nasıl dogurcam ben yaa

kızlar benle aynı satta olan (28 mart) bir tanıdık vardı. dun normal dogum ıle bebegıne kavusmus. iyice strese girdim, korku bastırdı, nasıl dogurcam ben yaa

bende korkuyodum ama artık hiç korku yok gibi bende.. artık bi an önce doğsun istiyrum.. okadar cok insan doğuruyo..Allah yardım eder inşallah.. bol bol dua edin. inşirah suresini okuyun..

Ayyy canim valla bende doğsun istiyorum artık sıkıldım bu hareket kısıtlamalarından.. Şu koca göbeğim gitsin istiyorum artik rahat rahat hareket edebileyim.. Hem bebişimide görmek istiyorum bir an önce en çok ta eşimin yaklaşımını merak ediyorum mesela akşamları işten gelince napıcak nasıl yaklaşıcak çocuğa :) evlat sahibi olmak değiştirecekmi onu :) ayyy keşke sancılarım tutsada bende normal doğursam.. Hatta dayanabilirsem epiduralden bile vazgeçicem milyonlarca kadın nasıl doğurduysa öyle doğurmak istiyorum artık :)

bende heycanlanıyorum ama bı yandan da korkuyorum, cunku gecen aksam sancı tuttu kısa süreliğine ve bu böyleyse dogum sancısı kım bılır nasıl olcak, kendi kendimi korkutuyorum işte :) beklemek stresli biraz :) diyorum bı ıkı haftaya aramıza alıvercez, dusunmesı bıle tuhaf

Hayirlisiyla sag salim dogsunlar insallah. Ben cok merak ediyorum artik gormek koklamk istiyorum. Cok farkli bir duygu aileye bir kisi daha katiliyor. Hemde kucuk, masum,savunmasiz cok tatli bisi yaaaa. Ne zaman gelicekler bu bebisler?

kızlar benim akıntm böyle yapış yapış kahvrengi.. dün önce kanlıydı smdi böyle oldu.. sizinkiler nasıl?

canım sanırım seninki nişan ama muayneden de olabilir bi dr una sor istersen benim beyaz sarı gibi bişi benimde kontrolüm yarın hayrlısı bakalım

herkesi doğum korkusu ve heyecanı sarmış durumda günler yaklaştıkça hayaller de büyüyor hayırlısıyla doğsunlar sağlıklı olsunlar inşallah

kızlar biz de bugün doktora gittik bebişimiz 2250 gr doktor özellikle göbeği çok küçük ama yüzü kolları iyi dedi kemik gelişimi de iyiymiş fakat karnının zayıf olması doğduktan sonraki 1 hafta için önemliymiş sarılık riski fazla olabilr dedi bu da beni korkuttu inşallah böyle bişey olmaz bebeğimiz kilo alması için günde 2 bardak süt içiyorum bol meyve yiyorum başka neler yapablirim sizce inşallah herşey yolunda gider

benimde 28 mart canım satım =)
hadi bakalım hayrlısıyla kavuşalım inşaAllah =)

kızlar benim akıntm böyle yapış yapış kahvrengi.. dün önce kanlıydı smdi böyle oldu.. sizinkiler nasıl?
Senin akıntı muayeneden sonra mı oldu?
Ben de bugün çatı muayenesi oldum.ardından yoğun kanlı bi akıntı geldi. nişan mıdır acaba? nişanda bahsedilen pıhtı şeklindeki yapışkanımsı bişey de vardı. sizde de böyle olan oldu mu?

bana da dr çatı muaynemden sonra kanama olabilir dedi ama olmadı canım daha sürerse bi dr una danış istersen

kızlar selam.

doktor kontrolum vardı bugun.masallah bebısım 3180 gr olmus ama ben pek ultrason aletıne guvenmıom hassas terazı degıl ya sonucta.ınsallah saglıklı bır sekılde dogar da..

ayrıca bebegın bası asagıya ıyıce oturmus hep dıodum burda da cok baskı yapıyo asagıya dıye ondanmıs demekkı.rahım agzımda da ıncelme varmıs dogum yaklasmıs 1hafta

10 gun ıcınde gelebılır dedı anaaaamm :)) sonra da bellı olmaz tabı böyle olup 40 haftasını tamamlayanlar da olabılıo dedı.ay ınsallah saglıcakla dogururum ya..hepımızı

allah kurtarsın kızlar.sıcak oturma banyosu,adacayı falan tavsıye ettı dogumu kolaylastırımous.bundan sonra dogumu beklıcez dedı.ama hıc kendımı dogurcakmıs gıbı

hıssetmıom ya.catı muayenesı de yapmadı.doguma yakın bakarız daha ıyı anlasılır dedı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…