Kızlar günaydın akıntım kanlı geliyor çok bişey degil yani bir iki damla belkide.. Tırsıyorum bekledigim gün gelmiş olabilirmiiiii hafiften kasık ağrım var ama heyecandan da olabilir akıl verin bana biraz daha bekliyimmi doktoru arayayimmi
(null)
Bir parmak 1 cm kadar herhalde, 2 cm de zaten yatış yaptırmıyolar mı, bakalım ne dick doktorun
Kızlar günaydın akıntım kanlı geliyor çok bişey degil yani bir iki damla belkide.. Tırsıyorum bekledigim gün gelmiş olabilirmiiiii hafiften kasık ağrım var ama heyecandan da olabilir akıl verin bana biraz daha bekliyimmi doktoru arayayimmi
duygu maşallah büyüttün oglunu . darısı başımıza. allah üzün hayırlı ömürler versin.
Öğretmenlik yaparken çalıştığım okulda bi hoca vardı. Nts ye giriyo doğumu çoktan başlamış. Ama kadın gram ağrı hissettemiyormuş. Doktor hiç ağrın yok mu demiş o da yok deyince bu ağrıyı nasıl hissetmiyorsun doğuruyorsun demiş.
Kızlar doktorumu aradim gel bakalim dedi hadi hayirlisi..
(null)
merhaba kızlar 18 12 2013 acil sezaryen ile bebeğimi kucağıma aldım :)
onca içtiğim su hiçbir işlere yaramamış yavrum susuz kalmış. içim rahat etsin keşke demiyeyim diye serum taktı 3 şişe ama bana mısın demedi yine idrar ile atmış oldum onca sıvıyı... aynı duygunun ki gibi oldu ama spinal anesteziyi atmamda yardımcı oldu iyi oldu :) hiç baş ağrım olmadı. doğum raporuna göre kızım 38+2 de doğmuş oldu ben de anlamadım 40. haftadayım sanıyordum.... 46 cm 2910 gr :) darısı başınıza teyzeleri
(null)
Allah bağışlasın canım sende kurtuldun hayirlisi ile inşaallah sira bende :)
(null)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?