revindel bende senden atak bekliyorum :)
Bende artık arayıp sormicam diyorum eşim ara haber ver olmaz öyle şey diyor onun hatrina aradim bugün pisman oldum.. Benim eltim ve kaynanam üst katta günde 2 kere ariyorlar beni iyimisin diye.. valla daraldim artik yaa ama hastaneye doğuma giderken teyzemi aricam sadece anneme haber bile vermicem gelmesin.. Gelirsede görsün çocuğu ertesi gün dönsün..
Bu kadar vurdumduymaz olmalarına inanmıyorum. Biz anne olduğumuzda biz de mi böle olcaz acaba ? İmkansz yaSuyum aniden gelince hastaneden aradım babamı ağlıyorum telefonda o da anneme söylemiş. Annemmmmmm bir kez bile aramadı doğumdan önce ve sonra doğum haberimi alınca gitmiş komşulara çikolata dağıtmış ama kızını aramıyor ne tuhaf dimi. Neyse İzmir 8 saat olduğu için ertesi gün gelebildi kayınvalidemle kayınpederim gidip otogardan aldılar hastaneye geldiler. Bende eşime demiştim ki sen kal annemden çekinirim ben diye. Zaten anneme kalma dinlen diyecektim ama hiç olmazsa aa kızım olur mu öyle şey kalayım demesini beklerdim. Annem geldi hastaneye yanıma sen kalma anne Turgay kalıyo dedim annem direkt tamam dedi veeee 5 dk sonra kalkıp gittiler. Asıl konu eve geliyorlar ertesi gün kayınvalidemle oturup turşu yapıyorlar anneme ben orda sezeryanlı halimle yatarken oğlum küvezde can çekişirken iki düşüncesiz insan oturup turşu yapıyor.Neyse geldik eve ikinciii gün o sezeryanlı halimle kalkıp eşimin gömleğini ütüledim eşim sen yapma ben yaparım dediyse de yok ben yaparım dedim. Annemde kaş göz yapıyo bırak yapsın kendi diye. Bi demedi ki bırakın ben ütülerim diye. 35 gün falan kaldı diken üstünde oturdu resmen. Yabancının evindeymiş gibi anne şunu ye yemez yesede çekine çekine yer.Yine de Allah razı olsun çamaşırlarımı yıkadı yemeğimi yaptı ama ben daha fazlasını beklerdim ondan. Hiç üzülmeyin kızlar ya anneler böyle düşüncesizlik yapar. Hatta babama doğumdan önce diyormuş ki ben sıkılırım orda nasıl dayancam acaba diye. Aslında zamanında doğum olsaydı 20 gün falan kalıp gidecekti. Erken doğum olunca 35 gün zor dayandı.
(null)
(null)
ay maşallah canımm darıısı basımıza allah bıze de sag salım kavusmayı nasıp etsın yavrumuza..gözün aydın :)
Allah bağışlasın canım sende kurtuldun hayirlisi ile inşaallah sira bende :)
canımmm tebrik ederim hayırlısıyla bi bebişimiz daha oldu çok güzel ya hayırlı uğurlu sağlıklı ve uslu bi minnoş olsun inşallah
canım gözün aydın. hayırlı ugurlu olsun . maşallah bebişine. saglıklı günler...
tatlıımm:)) Allah analı babalı büyütsün:) Çok sevindim.
Ayyyyy 3. bebişte dünyaya gözlerini açmış. Çooook sevindim Allah analı babalı büyütsün. Hayırlı evlat olsun inşallah.
Allah analı babalı büyütsün canım.Bebeğinle mutlu sağlıklı bi ömür dilerim.Rabbim bize de en güzel en hayırlı doğumlar nasip etsin inş....
gözün aydın canım ..
kendine dikkat et sıcak tut kendini
gözümüz aydın olsun bakalım sıra bizlere geliyor kızlaaarrr =)
Kızlar yine annem.. Aradim haber vermek için haftaya dogum var diye kurandayim müsait değilim dedi dinlemedi bile.. Şimdi aradı noldu diyor bu hafta içi doğum olabilirmiş doktor ocak ayini bulmaz dedim.. geliyimmi salı ç.mba gibi diyor.. Sıkılıyor annem bizim yanimizda bunu her firsatta dile getiriyor zaten yine ayni muhabbet "ben bursada sıkılıyorum ne kadar geç gelirsem o kadar iyi " diyordu hep bende dedim anne dedim gelme gerek yok sıkılıyorsun nasıl olsa hastaneye giderken arariz seni dedim yem atıyorum hani ne dicek diye.. Olurr öylede olur dedi.. Kızdımı acaba dedim yok baktim gayet normal gülüyor senin yaninda insan var zaten öylede haber verseniz olur dedi, ben bekliyorum aaa olurmu öyle şey atlayıp geliyorum yarin desin ama yok nerde.. Hiç gelmesin istemiyorum annemi hastaneye giderkende haber vermicem.. Bir iki gün doğumdan önce kalmayı bile sorun ediyor sıkılırmış.. Gün istiyor benden kesin ne zaman doğurursun diyor..
Kayınvalidem aslında annem, annem aslında kayınvalidemmiş ger çekten..
ah canım keşke benimde oyle olsa ama hiçbir belirti yok ya inşallah aniden gelir ve aniden dogar hepimizinde kolayca. beklemek çok zor valla hurma bende yiyorum inşallah faydası olur.maşallah ilkini normal dogurduysan bunda sıkıntı olmaz herhalde daha kolay dogurursun. genelde ikinciye muayneye gidince doguruveriyorlar. banada 3600 dediler kilosunu bencede okadar yoktur herhalde. rahat hareket ediyor benimkide. normal dogurabilrmiyim bilmiyorum. daha benimde sancım falan yok. hurma falan yemeye başladım . inşallah kolay olur. sanada belki aniden gelir sancın. saglıklı günler....
canım hayırlı olsun allah uzun ömürlü etsin. güle güle büyüt .allah analı babalı büyütsün.merhaba kızlar 18 12 2013 acil sezaryen ile bebeğimi kucağıma aldım :)
onca içtiğim su hiçbir işlere yaramamış yavrum susuz kalmış. içim rahat etsin keşke demiyeyim diye serum taktı 3 şişe ama bana mısın demedi yine idrar ile atmış oldum onca sıvıyı... aynı duygunun ki gibi oldu ama spinal anesteziyi atmamda yardımcı oldu iyi oldu :) hiç baş ağrım olmadı. doğum raporuna göre kızım 38+2 de doğmuş oldu ben de anlamadım 40. haftadayım sanıyordum.... 46 cm 2910 gr :) darısı başınıza teyzeleri
ayyyy kız ne güzel sona geldin hareket başladı hadi allahım kolaylık versin çabucak doguversin. hayırlı haberlerini bekliyoruz canım.Kızlar yaklaşık 2.5-3 saattir her 5-10 dakikada bir orta şiddetli belimden başlayan kasıklarıma kadar devam eden sancılarım oluyor.. Her ağrı yaklaşık 20 sn sürüyor.. Kanlı akıntım devam ediyor.. Bu arada ifak ufak suyummu geliyor yoksa idrarmı anlamıyorum.. Tuvalete her gittiğimde idrarımı yaptıktan sonra hafif bir ıkınmamla renksiz peçeteyi ıslatacak kadar sıvi geliyor.. Oğlum gayet hareketli.. bu sancilar böyle devam ederse yarin hastanedeyim..
allahım analı babalı büyütsün canım. uzun ömürlü olsun darısı bizlerin başına.slm kızlar,
perşembe günü saat 9:30 da sezeryan doğumla oğlumu kucağıma aldım çok şükür. darısı daha doğum yapmayanların başına:) şu an ikimiz de iyiyiz çok şükür, dün hastaneden çıktık, çok güzel bir duygu, Allahım isteyen herkese nasip etsin. bu arada salı günü suyum azalmaya başlamıştı, çarşamba akşam acil gittik hastaneye hareketleri azalmaya başlamıştı. perşembe sabah da aramıza katıldı oğlum. dikkat edin su sızıntılarına...
slm kızlar,
perşembe günü saat 9:30 da sezeryan doğumla oğlumu kucağıma aldım çok şükür. darısı daha doğum yapmayanların başına:) şu an ikimiz de iyiyiz çok şükür, dün hastaneden çıktık, çok güzel bir duygu, Allahım isteyen herkese nasip etsin. bu arada salı günü suyum azalmaya başlamıştı, çarşamba akşam acil gittik hastaneye hareketleri azalmaya başlamıştı. perşembe sabah da aramıza katıldı oğlum. dikkat edin su sızıntılarına...
slm kızlar,
tebrik ederim canım güzel bi ömrü olur inşallah 4. bebiş de tamam hadi bakalım sıradakiiiiiiii
slm kızlar,
(null)
Ay valla anlamıyorum sızıntı olabilir dimine zor şeymiş bilmemek yaa..
Evde yalnizim ayağa kalkamıyorum prk belime bıçak saplanıyor sanki kasıklarımda da regl ağrısı var..
Sancılarımı yazdım kızlar gitsem hastaneye belki yatış verirmi bilmiyorum ama inatla evdeyim pazartesi günü kontrol var nasıl olsa bir iki gün dayanırım diyorum..
Sancı saatlerim;
14:55 sancı
15:05 sanci
15:12 sanci
15:19
15:29
Ay valla anlamıyorum sızıntı olabilir dimine zor şeymiş bilmemek yaa..
Evde yalnizim ayağa kalkamıyorum prk belime bıçak saplanıyor sanki kasıklarımda da regl ağrısı var..
Sancılarımı yazdım kızlar gitsem hastaneye belki yatış verirmi bilmiyorum ama inatla evdeyim pazartesi günü kontrol var nasıl olsa bir iki gün dayanırım diyorum..
Sancı saatlerim;
14:55 sancı
15:05 sanci
15:12 sanci
15:19
15:29
telefondan bakınca bunu eksik görmüşüm canım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?