Nisan Ayı Hamişleri

revindel bende senden atak bekliyorum :)

Kızlar yaklaşık 2.5-3 saattir her 5-10 dakikada bir orta şiddetli belimden başlayan kasıklarıma kadar devam eden sancılarım oluyor.. Her ağrı yaklaşık 20 sn sürüyor.. Kanlı akıntım devam ediyor.. Bu arada ifak ufak suyummu geliyor yoksa idrarmı anlamıyorum.. Tuvalete her gittiğimde idrarımı yaptıktan sonra hafif bir ıkınmamla renksiz peçeteyi ıslatacak kadar sıvi geliyor.. Oğlum gayet hareketli.. bu sancilar böyle devam ederse yarin hastanedeyim..

Valla ben insanların sevmedikleri insanları yakınlarında tutmasına Cok karşıyım; sevmiosam, beni uzuosa kim olursa olsun, anne, kardes, amca Dayi silerim. Sadece kan bağı var die başka insanların bencillikleri yüzünden üzülemem. Ama svdigim, deger verdigim insanı hakettiginden de fazla sayarım

Bu kadar vurdumduymaz olmalarına inanmıyorum. Biz anne olduğumuzda biz de mi böle olcaz acaba ? İmkansz ya
Valla Revindel senden bende hr an bebis haberi bekliyorum :)

Kızlar kontrole geldim; doktor da sezeryana gitmiş. 1 saattr bekliyorum. O arada nerye girdim brz sancı çıktı. Bakalım doktor ne dicek

ay maşallah canımm darıısı basımıza allah bıze de sag salım kavusmayı nasıp etsın yavrumuza..gözün aydın :)

Allah bağışlasın canım sende kurtuldun hayirlisi ile inşaallah sira bende :)

canımmm tebrik ederim hayırlısıyla bi bebişimiz daha oldu çok güzel ya hayırlı uğurlu sağlıklı ve uslu bi minnoş olsun inşallah

canım gözün aydın. hayırlı ugurlu olsun . maşallah bebişine. saglıklı günler...

tatlıımm:)) Allah analı babalı büyütsün:) Çok sevindim.

Ayyyyy 3. bebişte dünyaya gözlerini açmış. Çooook sevindim Allah analı babalı büyütsün. Hayırlı evlat olsun inşallah.

Allah analı babalı büyütsün canım.Bebeğinle mutlu sağlıklı bi ömür dilerim.Rabbim bize de en güzel en hayırlı doğumlar nasip etsin inş....

gözün aydın canım ..
kendine dikkat et sıcak tut kendini
gözümüz aydın olsun bakalım sıra bizlere geliyor kızlaaarrr =)

kızlaaar çok teşekkür ederim bu 9 aylık yolculuk boyunca hepimiz birbirimizin her türlü sevincini hüznünü kederini ve heyecanını paylaştık. hakkınızı helal edin sizlerle bebeğim sayesinde tanıştım ona da bunun için şükran borçluyum. :) selametle kalın artık 4. bebiş de gelsin de sevelim

ayyyy benim de eşim problem. annemin gelip gitmesini kıskanıyor bana stres yapıyor dün dedim bak valla sütüm kesilecek beni üzme

slm kızlar,
perşembe günü saat 9:30 da sezeryan doğumla oğlumu kucağıma aldım çok şükür. darısı daha doğum yapmayanların başına:) şu an ikimiz de iyiyiz çok şükür, dün hastaneden çıktık, çok güzel bir duygu, Allahım isteyen herkese nasip etsin. bu arada salı günü suyum azalmaya başlamıştı, çarşamba akşam acil gittik hastaneye hareketleri azalmaya başlamıştı. perşembe sabah da aramıza katıldı oğlum. dikkat edin su sızıntılarına...

daha eskileri okuyamadım ama anladığım kadarıyla etnographer da yapmış doğum. hayırlı uğurlu olsun canım bebeğim, Allahım hayırlı uzun ömürler versin. emzirme problemin oldumu, benim daha yeni yeni alışıyor da...

ah canım keşke benimde oyle olsa ama hiçbir belirti yok ya inşallah aniden gelir ve aniden dogar hepimizinde kolayca. beklemek çok zor valla hurma bende yiyorum inşallah faydası olur.
canım hayırlı olsun allah uzun ömürlü etsin. güle güle büyüt .allah analı babalı büyütsün.
ayyyy kız ne güzel sona geldin hareket başladı hadi allahım kolaylık versin çabucak doguversin. hayırlı haberlerini bekliyoruz canım.
allahım analı babalı büyütsün canım. uzun ömürlü olsun darısı bizlerin başına.

gözün aydın hayırlı,saglıklı,mutlu bır yasam dılerım ıkınıze de canım darısı basımıza:)

Smsmsm canim hayirlisi olsun sende kavuştun bebişine.. Güle güle büyüt :)

Gul canim valla sende yakinda dogurursun üzulme hem anne karninda ne kadar durursa o kadar iyi

Bende evdeyim hala bir terslik olmazsa p.tesi gunü kontrole kadar evde çekmeye devam edicem sancıları.. Şiddetli regl ağrısı gibi kızlar otururken pek rahatsız değilim ama ayağa kalktığım anda sancı giriyor..

Gözünaydın canım Allah analı babalı büyütsün. 4. bebişte aramıza katılmış oldu:) 5. bebeği bekliyoruz artık:) Revindell senden heran atak bekliyorum ona göre:)Bu arada sızıntıların suyun olabilir canım dikkatli ol dedim bebş susuz kalmasın.Orkidden anlayamazsın altına peçete koyup kontrol et.

Ay valla anlamıyorum sızıntı olabilir dimi ne zor şeymiş bilmemek yaa..
Evde yalnizim ayağa kalkamıyorum prk belime bıçak saplanıyor sanki kasıklarımda da regl ağrısı var..
Sancılarımı yazdım kızlar gitsem hastaneye belki yatış verirmi bilmiyorum ama inatla evdeyim pazartesi günü kontrol var nasıl olsa bir iki gün dayanırım diyorum..

Sancı saatlerim;
14:55 sancı
15:05 sanci
15:12 sanci
15:19
15:29

smsmsm bizim senle günümüz birdi maşallah sen kucağına almıssın..Gözün aydın..

ethnographer seninde hayırlı olsun inşallah.. güle güle büyüt bebeğini..

smsmsm Hayirli uğurlu olsun, darısı basimiza :)
Bugun doktorum suyu ve tüm ölçüleri Tmm dedi; nst de brz sancı vardı ama ona takılmadı. Çatı muayenemi de oldum. Hiç acı yoktu; normal olcak İns, Cok byk bebek olmazsa rahat doğurursun dedi, haftaya çağırdı tekrar. Kgsu 3100 olmuş, gzl almış Cok mutluyum :)

Canım bence yalancı sancı bunlar; çünkü gercek sancılar dinlenmekle ve pozisyon dgistrmekle gecmezmiş seninkiler geciyor veduzenli aralıklı değil. Bunlar okuduklarımdan, gercegini tecrübe edemedim daha :)

Sancıların sık gibi canım sen bi doktora git bence

telefondan bakınca bunu eksik görmüşüm canım:)
Annemle babam geldiler. Eksiklerimizi tamamladık. Dün oturup bebek şekerlerini yaptık. Taze şekerleme alıp küçük poşetlere koyduk ve ağzına kurdele taktık çok güzel oldu. Başka süs koymadım. Kızım için gelenlere bir avuç lokum ve badem vermiş olucam:)

Bir de kızımın başının duruşu şimdilik normal doğum için uygun değilmiş. Salı günü kontrole gidicem. Daha hiç sancım çıkmadı nst de. Eğer başı düzelmişse zamanını bekliycez. Düzelmemişse sezeryan der mi bilmiyorum. Çok heyecanlıyım bu arada. Geceleri bazen uykum kaçıyor. Doğumla ilgili değil de, çocuğumla tanışacak olmanın heyecanı gibi. Yüzü, karakteri nasıl olacak. Hayatım nasıl olacak. Düşünürken bi bakıyorum uyku muyku kalmamış.
Bir kitap daha önericem size: Bebek bakım sorunlarına mucize çözümler. Uyku-Beslenme-Davranış ve Tuvalet eğitimi ile ilgili. Harika bir kitap. İlk günden itibaren bebeğinizin ve kendinizin hayatını kolaylaştıracak önerileri var.
Çok yazdım sırtım ağrımaya başladı yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…