Nisan Ayı Hamişleri

Maşallah maşallah yerim ben onun kolunu bacağını

eneeee!!! hadi bi doğur da sevinelim :)))

Canım sen nerdesin yahu, doğurdu sandım

Allah sana bağışlasın yavrunu, sağ sağlim almışsın kucağına ne güzel ayrıntıları paylaş lütfen , çok merak ediyorum

Heheh valla birkac güne doğurabilirim bu arada bizim sıpa 3.900 gr olmuşş

Ay çok heyecanlı Allah kurtarsın hepimizi en hayırlı zamanda

Kızlar yine annem.. Aradim haber vermek için haftaya dogum var diye kurandayim müsait değilim dedi dinlemedi bile.. Şimdi aradı noldu diyor bu hafta içi doğum olabilirmiş doktor ocak ayini bulmaz dedim.. geliyimmi salı ç.mba gibi diyor.. Sıkılıyor annem bizim yanimizda bunu her firsatta dile getiriyor zaten yine ayni muhabbet "ben bursada sıkılıyorum ne kadar geç gelirsem o kadar iyi " diyordu hep bende dedim anne dedim gelme gerek yok sıkılıyorsun nasıl olsa hastaneye giderken arariz seni dedim yem atıyorum hani ne dicek diye.. Olurr öylede olur dedi.. Kızdımı acaba dedim yok baktim gayet normal gülüyor senin yaninda insan var zaten öylede haber verseniz olur dedi, ben bekliyorum aaa olurmu öyle şey atlayıp geliyorum yarin desin ama yok nerde.. Hiç gelmesin istemiyorum annemi hastaneye giderkende haber vermicem.. Bir iki gün doğumdan önce kalmayı bile sorun ediyor sıkılırmış.. Gün istiyor benden kesin ne zaman doğurursun diyor..

Kayınvalidem aslında annem, annem aslında kayınvalidemmiş ger çekten..

canımmm tebrik ederim hayırlısıyla bi bebişimiz daha oldu çok güzel ya hayırlı uğurlu sağlıklı ve uslu bi minnoş olsun inşallah

canım gözün aydın. hayırlı ugurlu olsun . maşallah bebişine. saglıklı günler...

canım ya çok ilglinç bi annen var gerçekten yazdıklarına inanamıyorum.inşallah kayınvaliden halden anlayan biridir.Allah yardımcın olsun

tatlıımm:)) Allah analı babalı büyütsün:) Çok sevindim.

öncelikle ethnographer tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün,

revindel senin annen de bir tuhaf ben de bugun benımkıyle kavga ettım; gelmedıgı ıcın. Senınkının sebebı ıyıce tuhaf, gercı en azından kayınvalıden yanında dıyodur; benım bu sehırde annemden baska kımsem de yok; yarın kontrole gıdıyorum; teyzem annen cok uzgun, ille onu da al öyle git kontrole dedi. alcam mecbur; ben senın yerınde olsaydım muhtemelen ne arar ne de sorardım

Bende artık arayıp sormicam diyorum eşim ara haber ver olmaz öyle şey diyor onun hatrina aradim bugün pisman oldum.. Benim eltim ve kaynanam üst katta günde 2 kere ariyorlar beni iyimisin diye.. valla daraldim artik yaa ama hastaneye doğuma giderken teyzemi aricam sadece anneme haber bile vermicem gelmesin.. Gelirsede görsün çocuğu ertesi gün dönsün..

Ayyyyy 3. bebişte dünyaya gözlerini açmış. Çooook sevindim Allah analı babalı büyütsün. Hayırlı evlat olsun inşallah.

Suyum aniden gelince hastaneden aradım babamı ağlıyorum telefonda o da anneme söylemiş. Annemmmmmm bir kez bile aramadı doğumdan önce ve sonra doğum haberimi alınca gitmiş komşulara çikolata dağıtmış ama kızını aramıyor ne tuhaf dimi. Neyse İzmir 8 saat olduğu için ertesi gün gelebildi kayınvalidemle kayınpederim gidip otogardan aldılar hastaneye geldiler. Bende eşime demiştim ki sen kal annemden çekinirim ben diye. Zaten anneme kalma dinlen diyecektim ama hiç olmazsa aa kızım olur mu öyle şey kalayım demesini beklerdim. Annem geldi hastaneye yanıma sen kalma anne Turgay kalıyo dedim annem direkt tamam dedi veeee 5 dk sonra kalkıp gittiler. Asıl konu eve geliyorlar ertesi gün kayınvalidemle oturup turşu yapıyorlar anneme ben orda sezeryanlı halimle yatarken oğlum küvezde can çekişirken iki düşüncesiz insan oturup turşu yapıyor.Neyse geldik eve ikinciii gün o sezeryanlı halimle kalkıp eşimin gömleğini ütüledim eşim sen yapma ben yaparım dediyse de yok ben yaparım dedim. Annemde kaş göz yapıyo bırak yapsın kendi diye. Bi demedi ki bırakın ben ütülerim diye. 35 gün falan kaldı diken üstünde oturdu resmen. Yabancının evindeymiş gibi anne şunu ye yemez yesede çekine çekine yer.Yine de Allah razı olsun çamaşırlarımı yıkadı yemeğimi yaptı ama ben daha fazlasını beklerdim ondan. Hiç üzülmeyin kızlar ya anneler böyle düşüncesizlik yapar. Hatta babama doğumdan önce diyormuş ki ben sıkılırım orda nasıl dayancam acaba diye. Aslında zamanında doğum olsaydı 20 gün falan kalıp gidecekti. Erken doğum olunca 35 gün zor dayandı.

sağol canım.doktor parmaklarıyla ölçüyor.ben de anlamadım.alışmışlar heralde.inş hepimizin doğumları kolay olur...

Allah analı babalı büyütsün canım.Bebeğinle mutlu sağlıklı bi ömür dilerim.Rabbim bize de en güzel en hayırlı doğumlar nasip etsin inş....

gözün aydın canım ..
kendine dikkat et sıcak tut kendini
gözümüz aydın olsun bakalım sıra bizlere geliyor kızlaaarrr =)

kızlar benimde dün kontrolüm vardı
nst de sancı çıkmadı..
muayne de de açılma yok dedi dedim dün taş düşürdüm dr dedi o kadar sancıya hiç mi açılma olmaz ama yok dedi...
gerçi çok sancı olmadı kasıklarımda az oldu hatta ben açılma oluyor sandım:2: ama olmamırş dua edin kızlar normal olsun açılmalarımda olsun..
son tarih ocah 4yada 6 felan

kızlar bende de size bir haber bugün dr gittim 1 parmak açılmam varmış bebişimde 3465 olmuş ancak syum azalmış haftaya bi daha çağırdı ve normal olabilir fazla kilo almamaya bak dedi valla tırstım yani suyunu çoğalmk içn ne yapayım ki bilemedim su iç dedi ama bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…