Nisan Ayı Hamişleri

Canım doktorunun telefonu falan yok mu? O seni yönlendirirdi. Bana cebini verdi doktorum.

Canım Allah analı babalı büyütsün inşallah. Ne güzel sağlıkla kucağına aldın bebeğini maşallah. Valla heyecan dorukta artık bizim için de:))

Kızlar belki fikriniz olur.Emir'in mevlütünde kıymalı pide yaptırdık.Yanında ayran verdik. En sonda lokumla limonata tuttuk. Çünkü burda şerbeti pek bilen yok. Hemde herkes sevmeyebilir diye limonata aldık. Birde bebek şekeri yaptırdık tanesi 2 tl di. Aceleye geldiği için en güzeli buydu açıkçası Lokumlarıda küçük keselere koyduk ama açık mavisini bulamadım Sepetimizi de eşimin yengesi hediye yapmış bize. Oğlumun resiminide yükledim teyzeleri bugün çektim.

masallah duygu bebegını esıme gösterdım o da cok begendı yakısklı olmus baya bu yaa:)) hadı sen sıranı savdı bır an evvel bız hala beklemedeyız.

of gecelerı zor gecıyo benım sankı bacaklarımın arasında külçe var sankı dönmek cok zor. bazen sag tarafa yatmıs buluyom kendımı.acaba bı zararı varmıdr bebege.

Her şey çok güzel ama en güzeli bebeğin Allah nazardan saklasın süt kokuyodur şimdi o

Bu arada Duygu başka topiktekiler nazar değer diye paylaşmıyolar foto falan, sen bizimle paylaştın teşekkür ederiz

Çok güzel görünüyo şekerlemeler canım

Bebeğin hayırlı olsun canım, sen de atlatmışsın, Allah sana bağışlasın

smsun bebegin hayırlı olsun. allah saglıkla büyütmeyi nasip etsin. hayırlı evlatlardan olsun.

herkes kavuşuyor bebegine. artık hepimiz sona yaklaştık. en son ben mi dogurcam ne sancım pek yok. yürüyüşte yapıyoruz annemle. artık gelse iyi olur annemde erken geldi. kış günü babam evde sıkıntı çekiyor yemegi sobası zor oluyor. gelsin 20 gün falanda dogumdan sonra kalırdı. iyi olurdu. allah tek başına olan arkadaşlara çok çok kolaylık versin. sıkıntılarını hafifletsin. çok şükür annem yanımda. bebişimizde gelsin. çok merak ediyorum nasıl bişey çıkcak bizden. eşimde yeter artık gel diyor. bugun sancım yok ama aşagılarda hafif acı sızı gibi bişey oluyor. inşallah açıklık oluyordur. bende susuz kalmasından çok korkuyorum. şuanda hiç akıntım yok. hareketlerini duyuyum diye mandalina ekşi elma yiyorum. ekşi seviyor hemen hareket ediyor.

duygucum oglun maşşallah çok tatlı. örgülerde çok yakışmış.. bahtıda güzel olsun...

yıldız valla bende bu aralar hep saga yatıyorum nerdeyse. hatta sırt üstüde yatıyorum. uyanıyorum sagdayım. dönüyorum sola sonra yine sagdayım. inşallah bir zararı olmaz...

revindel banada sancıların sık gibi geldi. galiba sıra sende bence sen yarın dogurcan....

Kızlar hastanedeyim suyum geldi 12.30 gibi 5 dk bir sancıyla geldim lavmanım yapıldı epiduralim yapıldı şu an 5 cm acilmam var bekliyoruz

Kızlar hastanedeyim suyum geldi 12.30 gibi 5 dk bir sancıyla geldim lavmanım yapıldı epiduralim yapıldı şu an 5 cm acilmam var bekliyoruz

bu ayeti kerime yi abdestli abdestsiz hergun okumayı vird haline getirenin işleri yoluna girer.bir tehlike korku halinde sıkıştığınızda bol bol okuyun mucizeyi göreceksiniz.
sümmes sebila yesserahu..
abese suresinin 20.ayetidir.anlamı sonra ona yolu kolaylaştırdı.

Arkadaşlar merhaba. Reglim 35 gün gecikti. En son 10 gün önce kocamla ilişkiye girdim. Pazartesi gün idrar testi yaptım evde negatif çıktı. Dünde kan testi yaptım sonuç 0.583 çıktı. gebe miyim? Hiç istemiyorum yeni evliyim. Kocamla geri çekme yöntemiyle korunuyoruz ne olur yorum yapın?

rivendelcim alah yardımcı olsun inşallah bi avazda doğurursun canım benim bizleride haberdar edersin hayırlısı allahtan evladına kavuşuyorsun allah bizede nasip etsin

revindelllll heyecan dorukta resmen! şimdiye doğurmuş ve oğluşunu kucağına almış olman lazım. haber bekliyoruz, bizi merakta bırakma.

revındelcım beklıoduk zaten senden bu atagı :) allahtan ınsallah sag salım almıssndr bebısını kucagına haberlerınızı beklıyoruz hayrlısyla canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…