Nisan Ayı Hamişleri

hayır gebe degılsın, reglın 35 gun gecıktıkten sonra b-hcg sevıyesı 5000leri falan görür; yani bayaa yuksek olur. 1 bile deil senın; ayrıca en son ilişkiye girdiğinde zaten reglin gecikmiş durumdaymış, hiç sıkılma, hamıle degılsın

Ah kizlar ah oğluma kavuştum ama yavrumda bende mahfolduk.. Çok kötü bir normal doğum yaşadım.. Tam iki saat doğumhanede kaldım.. En son hatirladigim üzerimde iki tane hemşire deli gibi karnımı bastırıyorlardı.. Oğlumun başında ödem oluştu başı şiş.. Eşim çıgliklarimi duydukça aglamiş dışarda..

Neyse kuzum 3650 gr. 51 cm boyunda doğdu.. Yavrum nasılda korkmuş yorulmuş anlatamam.. Hastanedeyim hala yarin sabah taburcu olucam tövbe normal dogum olmam birdaha..

okuyunca ben de ağladım. geçmiş olsun canım. Allah analı babalı büyütsün. Kuzun güzel günler geçir de unut o iki saati inşallah.
Neden öyle oldu ki? Bişeyi yanlış mı yaptılar ki?

Allah analı babalı hayırlı ömürler versin. zor doğum yapmana üzüldüm okurken bile kötü oldum ama neyseki geçti gitti bebeğina kavuştun çok şükür.
Doğumhanede 2 saat kaldım demişsin epidural almıştın sanki acaba bu yüzden mi bebeğin çıkması gecikti acaba? dr um bu tür şeylere neden oluyo diye epidural kullanmıyorum demişti

allah analı babalı büyütsün canım benim valla üzüldüm epiduralden mi oldu acaba şimdi nasılsın gelişmelrdenhaberdar et canım benim

Valla kizlar epidurali sadece 9 cm açılmam olanakadar verdiler dogumhanede epiduralin etkisi geçmişti ve tekrar vermediler.. Tam 1.5 saat boyunca deli gibi ıkındım inanılmaz bir acım vardı ağlaya ağlaya ıkındım doktprumda çok güçlü ıkındığımı fakat bebegin kafasinin büyük oldugu icin vajinamda takildigini söyledi.. 1.5 saat oğlumun kafası vajinamda kaldı ve en son çare kestiler ve üzerimde iki tane hemşire deli gibi karnımı bastırıyordu napiyorsunuz beni öldürmeyemi çalışıyorsunuz diye bağırıyordum yok böyle bir acı kızlar en son ağrıdan şoka girdim artık olsijen felan bağlandı üstten hemşirelerin bastirmasiyla oğlum doğdu ama mosmor olmuş yavrum doğumdan sonra tekrar epidural yapildi ama işin kötü kısmını canli kanli yaşadım..

sebila değil de sebile olacak canım...

haylı olsun canım benim gözümüz aydın darısı bize olsun inşaAllah
hiç üzülme sezeryan olsan şuan mesaj bile yazamayacak durumda olabilirdin canım unutursun zaten bebişinle ilgilendikçe
öp bizim içinde resmini bekliyoruz çok merak ettim

revındelcım gözün aydın masallah bebegıne kavustun.kötü dogum yasamana cok uzuldum.benım anlamadıgım doktor nıye mudahale etmedı 1.5 saat vajınada kalmasına.sezeryana alınmazmıydı acaba.senı de bebegı de sıkıntya sokmuslar.allah kurtarmıs canım ya neyse saglıklı olsun da bebek cekılen acılar unutulur gıder.

ben de hangi dogum seklı bebegım ve benım ıcın uygunsa o olsun dıye dua edıyorum hep.normal dogum dıye konustuk doktorumla ama yıne de önemli olan bebegıme saglıklı sekılde kavusabılmek.sezeryan da olsa hayrlısı olsun.9 ay boyunca her zorluguna ben katlandım.yeter kı bebegım ıyı olsun.

ay canım çok çok geçmiş olsun. inşallah hemencecik iyileşirsin. allah saglık versin ikinizede . analı babalı büyütmeyi nasip etsin rabbim. bizimde hakkımızda hayırlısı olsun tırstım ayol. birde dedigin kadar kiloluda dogmamış. saglık olsun...

ne güzel kızlar hepiniz doğum yapma aşamasına gelmişsiniz bizim daha çok yolumuz var
bir sorum olacaktı size 5. ve 7. haftamda lekelenmem oldu çok az miktarda nedenini bilmiyorum.
bu durumda ilişki doğuma kadar yasakmı oluyor doktorumda birşey söylemiyor ilk 3 ya d
şünmüyorum zaten ilişkiyi ama daha sonrasını merak ediyorum. böyle bir durum yaşadınızmı siz ilişki yasaklanmışmıydı

Revindellll çoook tebrik ederim gözünüz aydın. Allah analı babalı büyütsün inşallah. Normal doğum en güzelidir boşver o an acı çekersin sonra biter gider. Sezeryan öyle değil ne ağır kaldırabiliyorsun ne birşey. 5. bebişimizde gelmiş oldu:) Sırada 6. bebiş var bakalım kim doğuracak:)

canım çok geçmiş olsun olsun zor olmuş ama hayırlısıyla tamamlanmış.Rabbim bebeğine de şifa versin.en kısa zmanda düzelir merak etme kötü olsa dr çıkış vermezdi demekki iyi. gözün aydın canım benim

canım geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün. biraz canınızı acıtmışlar sanırım

ben acil sezaryen oldum ama aklım hala normal doğumda :) şuanda umarım iyisindir. ben hala iyileşmeye çalışıyorum. neticede doğum yapmadım ameliyat oldum. duygu'nun da dediği gibi hemen toparlarsın inşallah. şuanda her tülü oturup kalkarken bile birinin yardımına muhtaç durumdayım neyse sezaryen de Allah ın bir şifası belki o yöntem olmasaydı bebeğim hayatta olmaya bilirdi deyip kendi kendimi teselli ediyorum :)

Ay kizlar inanin oğluşumun tatlılığı tüm dertlerimi bitiriyor.. O kadar çok dikişim varki yerimden kalkamiyorum bile.. Ağladığında koşturarak gidemiyorum yanina kuzumun ona üzülüyorum şimdiden eyy Allahim nasil bir duygudur bu..

Eklentiler

• $image.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 31
maşallah revindel bebegin çok tatlı. allah bahtınıda güzel eylesin. hayırlı evlatllardan olsun.... sende en kısa zamanda toparlanırsın canını sıkma sütün azalır. darısı başımıza. eşim bu gece rüyamda dogurdun diyodu sabah işe giderken. bugun kontorl var bakalım bizimkinin pek gelesi yok gibi. inşallah gitmişken dogurup gelirim....

revındel masallah bebegıne cok seker hayırlı ömürlü olsun.sana da gecmıs olsun canım.allah ıkınıze de saglık versın.hadı bakalım sen de savdın sıranı.ben de dogurmak ıstyorum artık yaaaaa.bebegım gelsın ıstyorum.nasıl bısey,kıme benzıyo cok merak edıyorum.persembe gunu kontrole gtcem bende doktor dese hadı bakalım dogumhaneye sen doguruyosun dese.alıversem bebegımı kucagıma.saglıklı,mutlu,huzurlu bı sekılde evımıze dönsek aah ah:)

Oooooooyyy annem yerim seni ben çooook tatlı bu kuzu revindell maşallahhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…