Nisan Ayı Hamişleri

daha dur canım sıranı bekle :) sırada ben varım. ama bende tık yok. bugun nst temiz çıktı sancı falan yok. ultrosona 15 gunde bir bakıyor. sancı falan cıkmayınca alttan falanda bakmadı. bol bol yürü eşinle birlikte ol dedi. sanırım çıkarmak yıne babaya düştü. keyfini bozmak lazımış:)

canımmm bebişin çok tatlıııı Rabbim nazarlardan saklasın.. hiçbirşeyi takma kafana hepsi geçti gitti..
Allah analı babalı büyütsünn

sırada sen varsın evet canım hadı bı atak yap da sıra bıze gelsın:) ya ben artık cok bunaldım yemek yapmak,ev ısı yapmak falan hıcbısey ıstemıyo canım yemek yemek bıle ıstemıo .tam 20 kılo aldım ben cok agrlastım aynaya bakmak bıle ıstemıyorum .yuruyuse gttgmzde tanıdık bırını görcem dıye ödüm kopuyo cunku cok cırkın hıssedıyorum kendımı. aaa cok kılo almıssın sen dıcekler falan canım sıkılcak yok yere.

canım benim doktor ilişkiye girme demedi ama ille girin de demedi, n gzl doktormus o benım son nst de sancı cıktı ama ben hissetmiyodum, bakalım sancı ne zmn gelcek

Revındel Allah analı babalı buyutsun; çok güzel bi bebişin olmuş, darısı başımıza. Böyle beklemek çok stresli. bir an önce olsun istio insan

kizlar nasil kontrolleriniz doktorlariniz var sizin oyle iyi mi kotu mu bilemedim valla. nts nedir oraya baglaninca sanciyi nasil anliyorlar cati muayenesi nedir anlamiyorum ben. haftada bi gun ebede kontrolum var bebegin kalbine bakar benim tansiyonuma bakar bebek basi nerde sirti nerde ona bakar bide sorun var mi diye sorar gonderir acil bi durum olursa ara der o kadar...
bu arada altinci bebek benden gelsin artik ya cok slklldlm ben bu durumdan geceleri uyuyamiyorum tuvalet gitmek olum gibi geliyor ev isiymis yemek yapmakmis nefret eder oldum ama bi o kadar da enerjigim sancim falan aniden gelirse ev pis olmasin banyoda kirli camasir olmasin diye her gun bi is buluyorum kendime masallah.. bide dugunlere kinalara gidiyorum oralarda dogurmam insallah..
su gelen sanciyi ve o cocugun basinin ordan nasil ciktigini iyice merak eder oldum dort gozle sanci bekler oldum ama yok anaam bizim kiz keyfini bozmuyor cok kilo almasa bari icerlerde bide onu cikarmasi olcak:) gorenler karnin asagi inmemis iki haftasi var diyorlar harbiden de iki hafta kaldi bakalim karilarin engin tecrubeleri dogru cikacak mi ? bu arada doguranlara gecmis olsun allah anali babali saglikla buyutmeyi nasip etsin diyorum

heyyy sıranızı bekleyin bakalım.. hepinizden önce ben varım :) Bende bugun doktordaydım. ağrılarım var ama yeterli değilmiş.. 1 parmak açıklıkla 1 haftadır dolaşıyorum.. inşallah perşembe günü tekrar kontrolum var ve o gün doğum günüm.. İnşallah o gün hediye gibi gelir oğlusum..

Revindelcim gözün aydın bebeğine kavuştun sende.. Biraz zorlu bi doğum yasamıssın ama hepsi geccek inşallah..
Rabbim herkese sular selle gib kolay doğumlar nasip etsin inşallah..

Yeni bebeklere allah uzun omurler versin bebisiminde masallaho var telefondan girdigin icin foto ekleyemiyorum brkleyenleredr allah sabir verdin ins bi avazda kurtilurlar benim yarsmaz kizimin gaz skintisindan baska bi derdimiz yok allaha sukur hersey yolunda gidiyor hepinizi opiyorum buarada ilk normal dogumu bu topikte revindel yapti zor olsada herseyin normali iyidir bence

kızlar siz doğurmaya başladınız bile ama bebek şekeri yaptırdınız mı.ben mevlüt yada gelen giden için içinde lavanta olan tel puset bebek şekeri yaptırcam tanesi 2.60 lira. yannda bebek çikolatası yada bademli çubuk şeker olacak. arkadaşım hem lavantalı hem çikolata hem de badem şekerli yaptırmış.ben ailemn yannda değilim gelenler sadece benm arkadaşlarım olacak üçü fazla değil mi özellikle dışarda olanlar nasıl yaptı merak ediyorum.ya ikisini seçicem yada üçü de orta fiyatta olacak çünkü beğendim pusetli olan zaten pahalı.fikrinizi söyleyin lütfen.herşeyim sona kaldı yaa iki ayağm bi pabuca girdi

canım bence 3ü birden biraz abartı olur telli puset dediğinin içinde zaten şeker oluyor sanırım benim bildiğim öyle yani .. ayrıyeten başka şekere gerek yok ama birde lokum felan tutuluyor tamam işte hayrlısı olsun canım nacizane fikrim bu benim

Canım ben mevlütte dağıttım bebek şekeri hem buzdolabı süsü oluyor lavantası ve badem şekeri vardı içinde. Mevlütten hariç gelenlere sadece lokum verdim.50 tane yaptırdım şekeride mevlütte gelenlere sepete koyup dağıttık.

bende lavantalı bebek şekerlerinden yaptırdım.. hem dolap süsü, hem anahtarlık oluyo.. tanesi 1.10 a falan geldi.. seninki biraz pahalı olmuş.. bence oakdar abartıya girme.. bi çeşit yap geç..

Bide lokum aldk.. mavi keseler aldık.. lokumları keselere 2 şer tane koyup dağıtcaz inşallah.. onlar da zaten şeker gibi süslü oluyo..

Canım ekrandan hep beraber yedik oğlunu:)) maşallah tosun oğluşuna.

Ben de kontrole gittim bugün. Çatı dedikleri kontrolü yaptı, rahim ağzı incelmiş, başı normalmiş. 2 Ocakta gel dedi, gönderdi. Neyse yılbaşını atlatıcaz heralde dedim, belli olmaz, her an bekle dedi. Heyecandan bağırsaklarım bozulup duruyor bu aralar:))

ayy çok sağolun kızlar valla bende bi sürü para vercektim. içimi rahatlattınız onun yerine miniğim için alırım bişeyler üçü abartıydı bence de ama mahcup olmak istemiyorum kimseye

Kızlar oğlumun resmi için yaptiginiz yorumlari okudum tek tek teşekkür ederim hepinize..

Doğum hikayemi ekliyorum okuyun kızlar doğum hikayeleri bölümünde..

Kızlar oğlumun resmi için yaptiginiz yorumlari okudum tek tek teşekkür ederim hepinize..

Doğum hikayemi ekliyorum okuyun kızlar doğum hikayeleri bölümünde..

revindellcim tebrik ederim, Allah hayırlı uzun ömür versin bebeğine, çok tatlı maşallah. benim de sütüm baya zor geldi, humana still tee içiyorum, ayrıca sıcak su banyosu yap göğüslerine, çok faydası oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…