Nisan Ayı Hamişleri

selam kızlar. 14 ocakta beklediğimiz oğlumuz. sürpriz yapıp 3 hafta erken geldi.:)) biz iyiyiz çok şükür..

darısı başınıza olsun...sevgiler

gözünaydın olsun canım.

Canım lohusa depresyonuna fazla kaptırmamaya çalış kendini. Doğal bi şey olduğunu bildiğin zaman kolay atlatıyorsun. Annem de yaşamış. Lohusalıktan olduğunu bilince çok üzerinde durmadan aklına gelen kötü düşünceleri ve duyguları çok ciddiye almazsın, geçecek nasılsa diye düşünürsen fazla derinleşmeden ve kendini yıpratmadan atlatırsın. Üzme kendini.

bu beyfendi de benim minik prensim kızlar...Eki Görüntüle 587710

oyyy kuzu gibi uyuyor maşallah. Allah bağışlasın canım, analı babalı büyüsün inşallah.

selam kızlar. 14 ocakta beklediğimiz oğlumuz. sürpriz yapıp 3 hafta erken geldi.:)) biz iyiyiz çok şükür..

Gözünüz aydın:) Allah bağışlasın, analı babalı büyüsün inşallah.

ÇOK HEYECANLANDIIIMMMMM

Kızlar oğlumun resmi için yaptiginiz yorumlari okudum tek tek teşekkür ederim hepinize..

Doğum hikayemi ekliyorum okuyun kızlar doğum hikayeleri bölümünde..

Canım Allah oğlunu sana bağışlasın, çok tatlı, ben de epidural normal doğum olsun dedim doktora ama doğum hikayeni okuyunca tırstım, ağrı eşiğim çok düşük, ağda bile yaptırırken çok acı çekiyorum, sence sezeryana mı dönsem

bu beyfendi de benim minik prensim kızlar...Eki Görüntüle 587710

Ayy çok tatlı maşallah, Allah sana bağışlasın, senin doğum nasıl geçti

Bebeğin hayırlı olsun canım, doğumun nası geçti

Kızlar ben de çatı muayenesi oldum, 1 parmak açıklık varmış, doktor normal doğum için müsaitsin bebek daha 2900 g. kolay olur dedi, epidural normal olck, ama rewindel den sonra korktum galiba bi de doktor hiç ağrısız olmick azimli olursan yaparsın dedi, cuma günü doğum şekli için cevap bekliyo benden, şimdilik normal ağır basıyo ama kararsızım da siz ne karar verdiniz, sezeryan düşünen var mı

gözünüz aydın canım
Rabbim analı babalı büyütsün hayrlı evlatlardan olsun inşaAllah..
doğumun nasıl oldu bebiş nasıl sen nasılsın?
resim bekliyoruzzzz heyecanlandım

canım başa gelen çekilir mantığıyla normal istiyorum ben, epidurali düşünmüyorum. bence problem dogumun başlamasını beklemek; o sırada korkup vazgecmemek mesela. cunku sancı geldıkten sonra başka secenegımız kalmıyor. bende korkuyorum ve vazgeçmeden önce bebişim gelsin istiyorum.

gunaydın kızlar.

bugun 38+1im.hala dogurmadım ben,doktor gecen haftakı muayenemde 1 hafta 10 gun ıcınde gelır gıbı gorunuyo demıstı rahım agzım ıncelmıstı cunku.ama hala tık yok.ne agrı ne sızı.en cok korktugum seyse 40 haftayı tamamlayıp agrı gelmezde mecbur sezeryan olurum dıye.sancı gelmesı de herkese nasıp olmuyo cunku.gecelerı cok zor cok agır hıssedıyorum kendımı.hayırlısıyla bı dogursaydık.

normalde acı ağrı olsada o anda bitiyo. ama sezeryan öyle deil.. ömür boyu ağır kaldıramıyosun en basitinden.. tabiki zorunlu bi durum olursa sezerryan olur ama hrşey normal gdiyosa normal doğum tercihimdir.. hem herkesin kötü geccek diye bişey yok. bir sürü olumlu doğum hikayeleri var.

hepinize teşekkür ederim arkadaşlar iyi dilekleriniz için. Allah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin. hepimizin de bebekleri çok tatlı, onlar nisan ayı bebekleri çünkü:)
hepercim benim doğum normal olacaktı, fakat son kontrolümde amniyon suyunun azaldığı görüldü, doktor suni sancı vermek istedi, kalp atışları düzensizleşmşti çünkü. ben de riske atmak istemedim ve sezeryan istediğimi söyledim. epidural daha doğrusu spinal anestezi ile uyuşturuldu alttarafım ve 5 dk içinde oğlum dünyaya geldi. eğer zorunlu bi durum yoksa tabiki normal doğum en güzeli ama ben de çabuk toparlandım çok şükür.

herkesin doğum hikayesi farklı ben hiç okumadım inşallah tutarım kendimi de okumam :) ben de normal doğum istiyorum ama o anki şartlr ne gerektirir bilemyiz.Allah hepimize kolaylıklar versin.

smsmsm bebişin çok şeker maşallah.güle güle büyütelim.

artık her gün bi bebiş geliyo hatta kk yı açarken "bakalım bugün kimler doğurmuş "diyorum :)

benm daha günüm var sabırsızlanıyorum ama çok da erken olsun istemiyorum şu an 2800 gr ama doğduğunda daha ufak olur biraz daha beklesin de 3000 bari görelim :)

canım sancı çekmeden de doğuruluyor zaten benim yengem en yakın örnek açılmam olmuş kontrolde diyor hemen doğuma aldılar hiç sancı çekmeden doğurdum diyor hatta suni sancı bile vermişler =)
hakkımızda hayrlısı olsun herkesin farklı bünye yapısı var işte =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…