oyy maşallah kırmızı yanaklı tontiş kuzuyaaaa...
Ah kizlar ah oğluma kavuştum ama yavrumda bende mahfolduk.. Çok kötü bir normal doğum yaşadım.. Tam iki saat doğumhanede kaldım.. En son hatirladigim üzerimde iki tane hemşire deli gibi karnımı bastırıyorlardı.. Oğlumun başında ödem oluştu başı şiş.. Eşim çıgliklarimi duydukça aglamiş dışarda..
Neyse kuzum 3650 gr. 51 cm boyunda doğdu.. Yavrum nasılda korkmuş yorulmuş anlatamam.. Hastanedeyim hala yarin sabah taburcu olucam tövbe normal dogum olmam birdaha..
selam kızlar. 14 ocakta beklediğimiz oğlumuz. sürpriz yapıp 3 hafta erken geldi.:)) biz iyiyiz çok şükür..
darısı başınıza olsun...sevgiler
Canim her an gelebilir tedbirli ol, insaaallah cok güzel geçer dogumlariniz.. Dualarim sizinle.. Benim resmen psikolojim bozuldu ağlıyorum sürekli..
Sütüm gelmeye başladı milipanın süt arttirici cayini içiyorum kizlar
bu beyfendi de benim minik prensim kızlar...Eki Görüntüle 587710
selam kızlar. 14 ocakta beklediğimiz oğlumuz. sürpriz yapıp 3 hafta erken geldi.:)) biz iyiyiz çok şükür..
Kızlar oğlumun resmi için yaptiginiz yorumlari okudum tek tek teşekkür ederim hepinize..
Doğum hikayemi ekliyorum okuyun kızlar doğum hikayeleri bölümünde..
Kızlar ben de çatı muayenesi oldum, 1 parmak açıklık varmış, doktor normal doğum için müsaitsin bebek daha 2900 g. kolay olur dedi, epidural normal olck, ama rewindel den sonra korktum galiba bi de doktor hiç ağrısız olmick azimli olursan yaparsın dedi, cuma günü doğum şekli için cevap bekliyo benden, şimdilik normal ağır basıyo ama kararsızım da siz ne karar verdiniz, sezeryan düşünen var mı
Kızlar ben de çatı muayenesi oldum, 1 parmak açıklık varmış, doktor normal doğum için müsaitsin bebek daha 2900 g. kolay olur dedi, epidural normal olck, ama rewindel den sonra korktum galiba bi de doktor hiç ağrısız olmick azimli olursan yaparsın dedi, cuma günü doğum şekli için cevap bekliyo benden, şimdilik normal ağır basıyo ama kararsızım da siz ne karar verdiniz, sezeryan düşünen var mı
(null)
(null)
(null)
gunaydın kızlar.
bugun 38+1im.hala dogurmadım ben,doktor gecen haftakı muayenemde 1 hafta 10 gun ıcınde gelır gıbı gorunuyo demıstı rahım agzım ıncelmıstı cunku.ama hala tık yok.ne agrı ne sızı.en cok korktugum seyse 40 haftayı tamamlayıp agrı gelmezde mecbur sezeryan olurum dıye.sancı gelmesı de herkese nasıp olmuyo cunku.gecelerı cok zor cok agır hıssedıyorum kendımı.hayırlısıyla bı dogursaydık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?