Nisan Ayı Hamişleri

Kızlar oğlumu doktora göturdüm bugün kuzum sarılık olmuş birazcık.. Akabinde vücudunda kirmizilikkar gördüm eltimin 4 aylik kizida su çiceği çıkarmış bugün farketmişler eyvah dedim ya ogluma bulaştıysa??

Doktor risk grubunda 2hafta gözlemleyin çıkarsa hastaneye yatiricaz dedi eltimin doktoeu ise anne sütu alan çocuğa bişey olmaz demiş kafam karıştı..

elinden kan aldılar yavrumun ayyy bayilicaktim nasıl fenalaştım anlatamam acısı geçince ağlamaktan nasil yorulmuş kuzum 2 saat uyudu hic uyanmadı... çok zormuş çok kılına zarar gelsin istemiyor insan..

Bu arada kizlar sarilik için evde ne yapabiliriz?

revindel geçmiş olsun umarım hemencecik atlatırsınız sarılığı

Bende bugün muayene oldum 1cm açıklık varmış heran gelebilir 1 haftada sürebilirmiş iyice heyecan yaptım..
ayrıca çatım çok musaitmiş bugün devletten emekli olmuş tecrübeli bir ebe muayene etti daha önceki çatı muayenesinde acı çektiğimi yazmıştım ama bu sefer hiç acımadı bende hayret ettim

Hadi hayirlisi canim Allahim bir avazda kurtarsin canim çantani felan hazirla her an gelebilir bebiş :)

ayy canım 1 aydır çantam hazırda annem memleketten yarın gelicek daha temizlikte yapmadık 2-3 gün süre istedim oğlumdan bakalım sözümü tutacakmı :)))

Revindell canim bol bol emzir oglusunu sakin uc dort saat uyutma sarilik uyku yapiyor birde bi mevsimde zor ama pencerenin yanina getir perdeyi ac gunes gorsun kuzun anca oyle atlatabilirsiniz sariligi benim kizim 24 saat sari isigin altinda yatti gozleri kapali cok zordu allahtan tekrarlamadi hemencik atlattij bol bol emzir anca anne sutu gecirir sariligi

slm kızlar pazartesı gunu 19.15te sezeryanla kızım oldu okuyamadım allah dogurmayan arkadaslara kolaylık versın revındel senınde dogdu herhalde hayırlı olsun canım güle güle büyüt

slm kızlar pazartesı gunu 19.15te sezeryanla kızım oldu okuyamadım allah dogurmayan arkadaslara kolaylık versın revındel senınde dogdu herhalde hayırlı olsun canım güle güle büyüt

ooo bı bebıs daha geldı kac oldu sımdı bu 8.bebıs mı:) canım allah uzun ömür ve saglık versın kuzucuguna ve sana.hanı gelmeye nıyetı yok dıyodun ya noldu :) dogum detayları beklıyoruz tekrardan tebrıkler ve gecmıs olsun:)

dogum haberleri geliyor çok seviniyorum. allah hepsine saglıklı ömürler versin. bahtlarını güzel eylesin. topic erkek anneneleriyle dolu bu arada:) be sene erkek yılıymış zaten hastanede kimi görsem oglu olcak. bende daha doguramadım. öyle pek sancım falan yok. ümarım sezeryan olmak zorunda kalmam. tabı hayırlısı olsun hakkımızda. pazartesiye kadar bir durum olmazsa iyi. pazartesi gidince aaa doguruyon deseler ne güzel olur. kolaycacık çıkıverse. bakalım kısmette ne var....

hayrlı olsun gözünüz aydın canım
Rabbim hayrlı evlat eylesin... amin
sıra bize geliyorrr
detay ve resim bekliyoıruz canım

revindell çok geçmiş olsun arkadaşın dediği doğru anne sütü en iyi ilaç sarılık zaten büyük bi tehlike yenidoğanlar için ama pekçok bebekte oluyo endişelenme acil şifalar.

bebekleri sayamıyoruz artık ben hepinizi görücem gibi.paşamız yerinden pek bi memnun kalsın biraz daha

gözün aydın canım. valla sırayla herkes dogurdukca benı de heyecan basıyor. aralığı çıkarttık o bu derken, benim kontrol ctesi, bakalım doktor ne dıcek

nerdesınız kızlar dogurdunuz mu yoksa :)

doguranlar bebekleriyle ugraşıyordur. benim gibi doguramayanlar artık oturup kalkması zorlaşanlar pc başında oturamıyordur. artık bebegim hepten kemikleşti yatmak benim içinde sorunlu olmaya başladı. dönerken canım çok yanıyor. elim ayagım şişmeye başladı. yürüyüş yapıyorum hergün. pek sancım yok aşagı taraflarda hafif acı oluyor. bebek hareket ettikçe. inşallah açılma falan oluyordur. bebegin hareketlerini çok hissedemiyorum. yürüyüşte yaptıgım için uyuyor herhalde. doktora gitsem diye düşününce hareketleniyor baya güçlü hareketleniyor. her tuvalette nişan geldi mi diye bekliyorum.

evet canım aynen dediğin gibi. çok yoruldum artık. işin garibi, kendimi bu kadar yorgun hissettiğimden sanırım, "gelsin artık bebek" de diyemiyorum. geldiğinde yaşanacak angaryalar gözümde büyüyor.

ben dün doktora gttım.gecen hafta rahım agzın baya ıncelmıs heran gelebılr demıstı doktor.nst de hafıften duzensız sancı vardı 60-70lerde.bu hafta ne sancı cıktı ne bısey.doktor catıma da bakmadı.agrı olmadan bakmanın bı anlamı yok dedı.kılosu da aynı hatta 30 gr eksık cıktı zayıflayacak halı yoktur dımı anne karnında bu ultrason aletıne de guvenmıom artık hıc.bu kıloyla dogar artık kılo almaz dedı.ya kılo degılde takıldıgım benım galıba sancım tutmayacak.karnımda sertlesmeler oluyodu oncelerı sımdı o da yok.agrı yok sızı yok.sadece asagıya cok baskı yapıyo.gecelerı cok zorlanıom. artık dogal sancılarımın gelmesını beklıcez gelmezse 40+2lerde falan spınal sezeryan olcak.sunı sancı ıstemıyorum.

ah bı hayrlısıyla dogurup öpüp koklasaydık bebelerimizi.

Sagolun kizlar gecmis olsun dilekleriniz için..

Oğluşumun sarılığı geçti gibi maşaallah.. Tek korkum su çiçeği.. Eltimi 4 aylik kizi su çiçeği çikardı 2 gün önce ve o güne kadar birlikteydik.. Doktor risk grubunda kuluçKa süresi 2 haftadır gözlemleyin dedi.. Allahim korusun oglumu

Çok güzel emiyoruz hatta 24 saat memede kalmak istiyoruz :) sütümde geldi Allaha şükür hatta o kadar fazlaki pompayla çekip döküyorum fazlasını.. Kakamızda sarıya döndü göbeğimizde düştü :) Hepimizin memeleri bol süt olsun insaallah.. :)

Annesini hic yormuyor minik kuzum..

Himmm bu arada hani emzirme konusunda komplekslerim vardi ya yeterki emsin karni doysun dünya umrumda degil

Cute baby ben şimdi gördüm senin dogum yaptığını. Hadi gözün aydın :)
Kızlar bu sabah sag tarafimdan öyle bir ağrı girdi ki anlatamam aglicaktim nerdeyse. Dogum başladı herhalde dedm keske sezeryan olsaydım. Neyse ki gecti ama Glb Bnm bebisimin eli kulağında. Yarın kontrol var. Gecen sefer brz sancım vardı bakalım yarın ne dicek doktor. Cok stres bastı

revindell canım süt buzlukta bikaç ay duruyor diyorlar. atsana sen de buzluğa. bu arada çok geçmiş olsun minik paşaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…