(null)
Hadi hayirlisi canim Allahim bir avazda kurtarsin canim çantani felan hazirla her an gelebilir bebiş :)
slm kızlar pazartesı gunu 19.15te sezeryanla kızım oldu okuyamadım allah dogurmayan arkadaslara kolaylık versın revındel senınde dogdu herhalde hayırlı olsun canım güle güle büyüt
slm kızlar pazartesı gunu 19.15te sezeryanla kızım oldu okuyamadım allah dogurmayan arkadaslara kolaylık versın revındel senınde dogdu herhalde hayırlı olsun canım güle güle büyüt
nerdesınız kızlar dogurdunuz mu yoksa :)
doguranlar bebekleriyle ugraşıyordur. benim gibi doguramayanlar artık oturup kalkması zorlaşanlar pc başında oturamıyordur. artık bebegim hepten kemikleşti yatmak benim içinde sorunlu olmaya başladı. dönerken canım çok yanıyor. elim ayagım şişmeye başladı. yürüyüş yapıyorum hergün. pek sancım yok aşagı taraflarda hafif acı oluyor. bebek hareket ettikçe. inşallah açılma falan oluyordur. bebegin hareketlerini çok hissedemiyorum. yürüyüşte yaptıgım için uyuyor herhalde. doktora gitsem diye düşününce hareketleniyor baya güçlü hareketleniyor. her tuvalette nişan geldi mi diye bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?