Kızlar, Nst deyim su an. Sancı yok gorunuo. Ama normal seyiri 30larda. Bugun 39+3 um doktor bu hafta ici tekrar cagirio, sezeryan olmak istemiyorumbu gidişle öyle olmasından korkuyorum
Kızlar, Nst deyim su an. Sancı yok gorunuo. Ama normal seyiri 30larda. Bugun 39+3 um doktor bu hafta ici tekrar cagirio, sezeryan olmak istemiyorumbu gidişle öyle olmasından korkuyorum
Ben de dün girdim nst ye ilk kez, bende de yoktu 30larda dolaştı, ama canım 40 doldu diye hemen sezeryana zorlayamaz ki seni, benim bebeğimin kalp atışı 130larda gidiyodu aniden 160 lara fırlayıp bir kaç saniye sonra eski haline döndü bir kaç kez oldu, öyle korktum ki sıkıntıdan kıpkırmızı oldum doktor bile noldu dedi makineye bakmaya gelince, böyle böyle oldu dedim çok normal zaten öyle olması gerekiyo, bebeklerin kalbi rütin atmaz dedi, çarşambaya konrtole çağırdı, aslında bi sebep çıksa da sezeryan olsam diye baktım ama, bebeğim kendini normal normal çıkmaya hazırlarken ben de biraz dayanıklı olmalıyım, olabilirm inşallah:)
inşallah olursun canım.senın kacıncı haftan sımdı?
39 uz canım, pazartesi 40 a başlıyoruz sen kesin kararını verdin mi sezeryan için, zaten benim de normal olursa epiduralsiz olmaz dedim, epiduralsiz doğuramam valla kendimi biliyorum
Ben de dün girdim nst ye ilk kez, bende de yoktu 30larda dolaştı, ama canım 40 doldu diye hemen sezeryana zorlayamaz ki seni, benim bebeğimin kalp atışı 130larda gidiyodu aniden 160 lara fırlayıp bir kaç saniye sonra eski haline döndü bir kaç kez oldu, öyle korktum ki sıkıntıdan kıpkırmızı oldum doktor bile noldu dedi makineye bakmaya gelince, böyle böyle oldu dedim çok normal zaten öyle olması gerekiyo, bebeklerin kalbi rütin atmaz dedi, çarşambaya konrtole çağırdı, aslında bi sebep çıksa da sezeryan olsam diye baktım ama, bebeğim kendini normal normal çıkmaya hazırlarken ben de biraz dayanıklı olmalıyım, olabilirm inşallah:)
Zorlamıyor sezeryana, birsuru normal dogum hastası var. Şimdiye kadar hicbi sekilde sezeryanin lafını bile acmadı. Bakalım nolcak. Biraz daha bekleyebilirz gün asiri nst ye alirz Dio ama yani onla da uğraşmak istemiorm :)
Kızlar bu arada kilolar ne alemde? Ben toplam 8.5 kg aldım Cok mutluyum :)
canım arkadaşlarım bende dün dr gittim tekrar bi muayne oldun 2 parmak açıklık var ancak çatın darmış normal yapamazsın çoçuğun kafası biraz iri dedi bide perşembe gününbidah çağırdı karar verin ona göre sezaryan tarihi ayarlayalım dedi eşimde pek istemyor sezaryan olmamı dr güvenmedim diyor kafam karıştı napcam bilmiyorum bide şey dedi başka bi dr dahagösterelim fdedi istersen yalnız bunu söyleyen eşim değil drum oyüzden eşim pek güvenmedi bakalım perşembeyi bekliyorum sizne düşünüyorsunuz bu konu hakkında yapamazsın deyince yapancağım varssda artık korktum ne olur fikirlerinizi bekleyim rahatlamak istiyorum kızlar yardım
Canım başka doktora niye yönlendirmiş anlamadım ama devlet hastanesinde başka bir doktora daha danışayım dersen eğer; onlar malum bebeğin kafasının büyüklüğünden dolayı çekeceğin acıyı düşünmez, çatı darlığından belki sezeryana yönlendirebilir, şu anki doktorunun kararlarına bugüne kadar güvendiysen bence onu dinle sezeryan yaptır ama içinde tereddüt varsa başka bi doktora danış derim ben, keşke bana sezeryan dese doktorum, bana seni normal doğurtcz merak etme dedi:) benim surat çarşamba pazarına döndü gene dün, soracağım bi sürü soru vardı hiç birini sormadan çıktm
canım dr heralde şimdi herkes normal istiyor ya sezeryan yasak oldan dedi herhalde üstünde yük kalmasın diye bende diyorum perşembe gideyim son kez bi daha baksın sonrada sezaryan tarihi alıp döneyim diyorum aman çok gerildim ya valla çok zormuş bu işler
Dogum yapan tüm arkadaşlara hayırlı olsun çok okuyamıyorum. Iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim hepinizden allah razı olsun. Benim bebişin dedigim gibi gelmeye hiç niyeti yoktu ama salak bi ebenin gazabına ugradım az bişey suyum geldi yada ben öyle sandım hastaneye gittim doktorumda aksi gibi yurt dışına gitmiş. Kendi kafasına göre yatış yaptı hemen muayenede bile çocuk yukarı kaçıyordu çok yalvardım bırak gidiyim diye ama bırakmadı sabaha kadar bekledim dogumhanede sabah erkendende gene kafasına göre suni sancıyı verdi yarım saat sonra doktorum geldi ama iş işten geçmişti suni sancı verrildi akşama kadar gene bekledik yok çocugun kafası oturmuyor kalp atışlarıda tehlikeye girdi artık açlıktan son çare doktor suyumu patlattı belki suyla kayar diye gene olmadı nstde çocugun kalp atışları artık tehlikeye girince acil sezeryana aldılar. Allah herkeze kolaylık versin.doktora sordum erken kurcalandı yoksa normal dogardı demi diye evet dedi.işte böyle kendinize iyi bakın iyi haberlerle gelin inşallah.
evet canım aynen dediğin gibi. çok yoruldum artık. işin garibi, kendimi bu kadar yorgun hissettiğimden sanırım, "gelsin artık bebek" de diyemiyorum. geldiğinde yaşanacak angaryalar gözümde büyüyor.
Sagolun kizlar gecmis olsun dilekleriniz için..
Oğluşumun sarılığı geçti gibi maşaallah.. Tek korkum su çiçeği.. Eltimi 4 aylik kizi su çiçeği çikardı 2 gün önce ve o güne kadar birlikteydik.. Doktor risk grubunda kuluçKa süresi 2 haftadır gözlemleyin dedi.. Allahim korusun oglumu
Çok güzel emiyoruz hatta 24 saat memede kalmak istiyoruz :) sütümde geldi Allaha şükür hatta o kadar fazlaki pompayla çekip döküyorum fazlasını.. Kakamızda sarıya döndü göbeğimizde düştü :) Hepimizin memeleri bol süt olsun insaallah.. :)
Annesini hic yormuyor minik kuzum..
Himmm bu arada hani emzirme konusunda komplekslerim vardi ya yeterki emsin karni doysun dünya umrumda degil
bu beyfendi de benim minik prensim kızlar...Eki Görüntüle 587710
Ay kizlar inanin oğluşumun tatlılığı tüm dertlerimi bitiriyor.. O kadar çok dikişim varki yerimden kalkamiyorum bile.. Ağladığında koşturarak gidemiyorum yanina kuzumun ona üzülüyorum şimdideneyy Allahim nasil bir duygudur bu..
kımse benım rekorumu kıramaz burda ben tam 21 kg aldım :))))
Dogum yapan tüm arkadaşlara hayırlı olsun çok okuyamıyorum. Iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim hepinizden allah razı olsun. Benim bebişin dedigim gibi gelmeye hiç niyeti yoktu ama salak bi ebenin gazabına ugradım az bişey suyum geldi yada ben öyle sandım hastaneye gittim doktorumda aksi gibi yurt dışına gitmiş. Kendi kafasına göre yatış yaptı hemen muayenede bile çocuk yukarı kaçıyordu çok yalvardım bırak gidiyim diye ama bırakmadı sabaha kadar bekledim dogumhanede sabah erkendende gene kafasına göre suni sancıyı verdi yarım saat sonra doktorum geldi ama iş işten geçmişti suni sancı verrildi akşama kadar gene bekledik yok çocugun kafası oturmuyor kalp atışlarıda tehlikeye girdi artık açlıktan son çare doktor suyumu patlattı belki suyla kayar diye gene olmadı nstde çocugun kalp atışları artık tehlikeye girince acil sezeryana aldılar. Allah herkeze kolaylık versin.doktora sordum erken kurcalandı yoksa normal dogardı demi diye evet dedi.işte böyle kendinize iyi bakın iyi haberlerle gelin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?