Nisan Ayı Hamişleri

arkadaşlar ben de garip sancılar var gibi dün geceden beri..adet ağrısı gibi ama düzenli diil..gaz sancısı desem onu da anlamıyorum..akıntı falan yok..delircem normalde daha var zamanına..erken gelsin istemiyorum acaba bebek buyudu kendını dayıyor devamlı maşallah hareketli de ondan mı bu ağrılar:/ pufff..

yavrular rekoru kimseye birakmam 25 kilo almis bulunmaktayim son bi aydir da grible ugrastigim icin kkilo almadim o olmasaaydi doguma 30 kilo aalmis bi dozer olarak gidebilirdim herhaldde :) ama bi umidim var odemim uc aylikken baslamisti su an ayaklarim ellerim bileklerim davuldan beter ....
bu arada gunlerdir kendimi dinliyorum agri geldi mi acaba bu dogum sancisi mi degil mi diye diye kafayi yiycem :) huzursuzluklarim basladi her goren karin asagi inmis yakin diyorlar bakalim son bi haftamiz bizim prenses ne zaman tesrif edecek.. evde hicbi isim kalmadi gun boyu evde oturuyorum onu bekliyorum yapacak bisey bulamiyorum

Ara sıra iyice aşağıya iniyolar, ondan oluyodur. Ama bebişin gelse bile erken deil. Özellikle 38. Haftadan sonra geliisiminde hiçbir eksik kalmıyor, doğsa da tamam yani
Ağrı belinde de oldugunda ve düzenli oldugunda ya doktoru ara ya da git derim

selamlar...

bende 20 kilo aldım 80 geçtim durum vahim. 40 gün içinde 70 düşsem sonrada 2 3 er 60 inerim diye düşünüyorum. saglık olsun.. inşallah bebegim bu 15 günde çok kilo almamıştır.
bende normal olsun istiyorum ama arada aşagılarda garip sızılar olunca acaba sezeryan mı olsa nasıl çıkcak diye tırsmıyor degilim. epidural istemiyorum ama dayanırmıyım bilemiyorum. bakalım hakkımızda hayrılısı ne. yarın kontro var. dogurup gelsem iyi olur.

canım kilolar verilir
senin doktor ne dedi? yarın açılma falan olmazsa beklicek misin yoksa sezeryan mı düşünüyorsun? ya da suni sancıyı mı seçceksin? ben ne olacak hiç bilmiyorum, doktor ilk dogum olanların suni sancıyla zor oluyor dedı, senın fıkrın ne

Siz bana sorun kiloları hamile kaldığımda 70 kiloydum.Sonra 67 ye kadar düştüm. Doğuma giderrken 81 kilo falandım. 25 lt serum yiyince eve bi geldim 82 kiloyum İlk haftalar hep 79 falandım şuan 74 kiloyum. 70 gün oldu hala kilo veremiyorum. emzirince deli gibi acıkıyorsunuz çünkü

canım hiç bilemiyorum. suni sancı işkenceymiş biliyorum. hatta bir arkadaşa sabah 6dan akşam 7 e kadar vermişler açılmamış sezeryan olmuş. valla sancı falan pek olmuyor bende. bebek hareket falan edince aşagıda sızı gibi bişey oluyor inşallah açılma oluyordur. 38. haftada ölçümde 3600 falan çıktıydı. inşallah kiloda almamıştır. plasanta yaşlanmaya başlamış demişti. olmazsa biz başlatcaz dogumu demişti. suniyi denemek isterim herhalde. inşallah gerek kalmaz. baş ölçüsü falan iyi normal olur demişti. olmazsa sezeyan son çare artık. yada sıkıntılı bir durum varsa belki direk sezeryan. inşallah sancılanırım bugun yarın. sat 26 martı bu durumda 5ocaga kadar falan beklenir herhalde. 9 ay 10 gün. ozamana denk gelir. sıkıntılı bir durum olmazsa. öf artık dogsun ya millet yaza kadar çıkmıycak herhalde diye dalga geçiyor...
y

sendede çok kalmamış canım. valla bende acıkırım herhelda. midem yanıyordu hamılelıkte ekmek arası peynir falan yiyodum gece kalkınca sabah eşim işe giderken. ondan çok kilo aldım. emzirirkende acıkırsam yandım. bide beni meyve falan kesmiyor. illa ekmek tost bişeyler olcak. bol su içerim diye düşünüyorum. bakalım pek iradelide degilim. umarım yapışmaz kılolar. neyseki eşim destek spora falan yazılırsın yaza canını sıkma zaten çok kiloda almadın diyor. çevremdekilerde oyle çok kilo almamışsın karnından almışın diyor . neyse bir doguralım bakalım. şimdi öncelikli mevzu 4 kilodan kurtulmak:):)

kızlar maşallah size son güne kadar tuttunuz bebişleri 4000 e yaklaştılar :) dr bana 3000 ya bulur ya bulmaz dedi yani minik bi paşa olacak ama kasmıyorum sağlıklı olsun yeter.dr bana sancı olmadan çatı muayenesi yapmıyorum dedi kardeşmn çatı dar olduğu için direkt sezaryen oldu ben de merak ediyorum normal olamycaksa gün belirleyelim diye çünkü ailelermiz uzaktan gelecek o günlerde gelirler sizi muayene etti mi doktorlar benmki erkek acaba ondan mı etmiyo

melankolı benım doktor da bakmadı benım bır haftam kaldı senın daha cok var doguma.bakar nasıl olsa.benımkı bu persembe kontrolde bakcak.benımkı de agrı acıklık olmadan bakmanın pek önemı yok dedı.

ooof ben de cok sıkıldım arttık ya.gecelerı 10 kere kalkıom hıc abartısız.zaten dönemıom yatamıom uyuyamıom.bı yandan korkuom endıselenıom.ya bebegıme kotu bısey olursa ya yolunda gtmezse bıseyler dıye.yuruyuse falan gtmek ıstemıom evde bunaldım ıyıce.allah hepımızı kurtarsın bıran evvel.

her doktorun sitili farklı. benimki 37 haftada normal şartlarda olabilrimi diye çatı muaynesi yaptı. ona göre magnezyumu kestircem dedi. ona gore kasılmayı sancıyı falan kesiyor galıba. sonra bidaha bakmadı nst de sancı çıkmayınca bakmadı. bugun bakar herhalde. 38.ci haftada bebek 3600 falan çıkınca baş büyüklügü dogum kanalına uygun demişti. bakmasaydı normal olabilrimi bilemezdi. zaten okadar oldugunu sanmıyorum ya. bende 3000 anca gecer diye düşünüytordum. 34 38 hafta arası nerdeyse 1500gram aldı. bu haftalarda çok alıyorlarmış. bencede ideali 3000 3500 arası. saglıklı olsun yeter . ben kara kara nasıl çıkcak diye düşünüyorum.

canım yürüyüş yapabilirsen stresin falan azalır biraz daha. bende aynen son anda bişeyler ters olursa diye korkuyorum. hareket falan etmeyince hemen bişey yiyip hareketini hissetmek istiyorum. ama güzel şeyler düşünmeli. allah hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin..

canım ben suni sancı cekmeye razıyım, ama sonunda acılma olmayıp sezeryan olursam, o zaman üzülürüm cunku cektıgım sancılar boşa olacak. bugun gelmesin istiyorum. doktor bol bol hurma ye dedi. beni perş gunu cagırdı, o zaman 40+1 oluyorum. sancım bişeyim olmazsa ctesıyı beklemeyı dusunuorm bakalım doktor normal yaparsın dedı, bebiş de kucuk zaten, bogazında deıl hortum da hersey yolunda yanı. keyfı kacsa da cıksa kendılıgınden :)

benım bebiş hala 3 kg, kucuk yanı. benim çatı muayenesi 38+3te oldu, daha senin brz daha var; bazı doktorlar hıc yapmıomuş. yalnız bebişin cok buyuk deılse, catın da cok dar deılse problem olmaz. şöyle ki benim çatım cok geniş deıl; doktor bebek cok buyuk olmazsa dogurursun dedı. 4 kg kadar olmazsa normal yapabılırmısım. sabırla beklıyoruz

Benim birkaç gündür midem bulanıyo, bazen doğum belirtisi sayılıyomuş, sizde de var mı kızlar, bugün doğursam ne güzel olur

kızlar sizlere haberlerim var gece sancım oldu acile gittim
nöbetçi doktor altan muayn etti öyle canımı yaktı çok fena bağırmışım eşim doğum başladı sanmış çok bastırdı ve korkudan ne sancı ne bişi kaldı öyle eve geri geldik sabah kendi dr göründüm çatım dar bebek başı iri olduğu için sezeryana karar verildi çarşamba günü seeryan olucam hayırlsıyla bebeğimi artık kucağıma almak istiyorum
eğer uygun olursa sipinal aneztezi olacak kısmet drum dha iyi olur dedi 6 saat en can acı olur dedi tam olursa uyanınca acıyla olur dedi bende tamam dedim benden böyle kızlar

Hayırlısı olsun canım inşallah sapa sağlam alırsın bebeğini kucağına, ben de sezeryana mecbur kalırsam spinal anesteziyi düşünüyorum, bebeğimin ilk ağlamasını duymak için

Hayırlısı olsun canım inşallah sapa sağlam alırsın bebeğini kucağına, ben de sezeryana mecbur kalırsam spinal anesteziyi düşünüyorum, bebeğimin ilk ağlamasını duymak için

hepimiz için hayırlı olsun allah nasşp ederse doğumdan sonra yazırım

hadı hayırlısı olsun bende sezeryan olursa epidural istiyorum.

heper dun cok bulantım vardı kustum, belkı de dogum belırtısıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…